ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
איזה מפרט עדיף עם בכלל לילדה בכיתה ב' מ אייבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= אז איה מפרט כדי לקנות ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
השימושים שלי הם רק אינטרנט ואופיס חשוב לי שיהיה לו מסך 15.4 ושהמסך שלו לא יהיה מבריק (שלא יהיה השתקפויות מאחורה) חשוב לי שאפשר יהיה להתקין עליו xp או 7 אני לא מייעד את המחשב למשחקים חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון ושהאיכות בניה שלו תהיה טובה לא כמו מחשבים ניידים של ג'יגהבייט שמתפוררים אחרי חודש לא אכפת לי גם יד שניה העיקר שזה יענה על הדרישות יש למישהו המלצה טובה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אשמח לחוו"ד לגבי המפרט הנ"ל. (חשוב לי שהמארז יהיה שקט) האם כדאי לשנות/להחליף משהו ? כדי לייעל את המחשב בתקציב הזה (עד 6.5K) מעבד + לוח אם: 2290 ₪ - * מבצע פסח * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + ASUS Z270E STRIX (SLI) GAMING קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 זכרון: 610 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX White DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 2020 ₪ - * מבצע * - MSI GeForce GTX1070 D5 1506Mhz-1797Mhz GAMING X 8G דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז + ספק: 839 ₪ - * מבצע * - Fractal Design R5 Titanium + ANTEC 650W 80+ MODULAR מארז + ספק: 40 ₪ - * שדרוג …
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב מלפני כמה שנים: Intel E8400@3.0 4GB זיכרון (לא זוכר בדיוק איזה סוג, לפי התקופה כנראה DDR2) AMD 4780HD 512MB Corsair 500W CX עד עכשיו עבדתי עליו לעבודה משרדית, אינטרנט עם הרבה טאבים, אופיס, משחקים (לא על הגדרות הכי גבוהות) וכו' והוא עבד מעולה. לאחרונה התחלתי להתעסק עם Photoshop ו-Lightroom והוא פשוט לא סוחב שעושים הרבה עריכה לתמונות. חשבתי שהצוואר בקבוק הוא הכונן הקשיח כי התמונות שמורות על כונן חיצוני USB איטי, אבל לא הרגשתי שיפור שהעברתי אותם לכונן הפנימי (נראה לי ש-lightroom מעלה את התמונות לזיכרון שהוא עובד עליהם) עשיתי OC למעבד ל-3.6GHZ, אבל שוב, לא שיפור משמעותי. בדקתי את הזיכרון בזמן עבודה על התוכנות, יש בערך 1GB פנוי. יש למישהו המלצה, איזה רכיב כדאי לשדרג…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש לפטופ בתקציב של 5k עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הלפטופ ישמש אותי לשימוש ביתי, אינטרנט, עבודות כלליות אופיס וכד', ומדי פעם שימושים בסיסים בפוטושופ. אפשרי לנצל את מלוא התקציב ואף לחרוג. מעוניין במחשב טוב שישמש אותי לטווח ארוך. עד מסך 14" עם עדיפות ל uhd4k רכישה מיידית
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חזק יחסית, לעיבודים מתמטיים ועבודה, אבל שיאפשר לי גם לשחק באופן סביר. קיבלתי את המפרט הבא, ב 4700 ש"ח: לוח אם Intel RockLake 865 PERL + Lan-100 מעבד INTEL PENTIUM 4 1M Cache 800Bus 3.0GHZ 2 * רכיב זיכרון DDR PC-3200 512MB 400MHZ מקלדת 104 מקשים BTC PS2 כונן דיסקטים 3.5" 1.44MB מארז ל- ATX 3001-b 300W 12V Pentium 4 דיסק קשיח WD 7200RPM 8MB Cache 80GB מאיץ גרפי Asus V9520 Magic/T 128MB Geforce-FX5200 כונן פנימי CD-ROM מהירות IDE 52 X תוצרת SAMSUNG כרטיס קול On Board 128 Bit רמקולים Logitech S30 Subwoofer 2.1 כרטיס רשת On Board 10/100 PCI עכבר Logitech Pilot Wheel Optical OEM B-58 Black האם הרכיבים העיקריים סבירים או שכדאי להחליף? מ…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית והיא מחפשת מחשב נייד בין 3000-3500 השימושים שלה הם משרדיים בלבד : אינטרנט \ אופיס \ תוכנות קלות ראיתי את המחשב הזה של ג'יגבייט ב3000 .. מה אומרים? האם המעבד מספיק מהיר ? המחשב יעבוד מהר לשימושים הנ"ל?? מחשב נייד Gigabyte W536M-CD39T2 רק 3,020 ש"ח אספקה מיידית בכל הסניפים אפשרות לתשלומים בכ.א. או בשקים מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T2390 1.86GHz ערכת שבבים Intel Crestline GM965 + ICH8M מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב Intel GMAX3100 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD-RW Super Multi תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb יציאות USB2.0 X4 ,VGA FireWire, קורא כרטיסים Audio,…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, מעונין בהמלצה למפרט למחשב בעיקר גיימינג. (לא זקוק לציוד היקפי כלשהו). אשמח גם להמלצה על חנויות.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, מעדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לתכונות כמו פוטושופ ופרמייר, וקצת אפטר אפקטס (חובבני, לא מקצועי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על מחשב נייד עכשיו מחפש מסך 15" רחב ואיכותי ושהמחשב עצמו יהיה הכי דק דקיק וקומפקטי שיש.... מפרט..שיהי סביר לא למשחקים.. שיוכל לסחוב פוטשופ ופלאש ותוכנות גרפיקה כאלה חלק עם הXP... אינטרנט וסרטים...
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבד: AMD Ryzen 5 5600x זיכרון: HyperX Fury Black 2x8 DDR 3600MHz CL17 לוח אם: ASUS PRIME B550-K AM4 מארז: Antec NX410 כונן קשיח: Crucial P2 500GB NVMe M.2 2280 SSD CT500P2SSD8 כרטיס מסך: AMD RX 590 8GB קירור למעבד: Antec A40 pro
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
- 1 follower
-
-
המליצו לי על המחשב שבכותרת (מפרט למטה) אנא תנו תגובה לכך, ו/או המליצו על מחשב מצאים יותר עבורי (ראו תיאור הצרכים למטה) מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות) כעת מעוניין בגודל מסך 14 אינצ'. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי. גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 150 גיגה יהיה נוח צורב DVD - חשוב לי כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס. הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה) כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP מודה לכולם על הסיוע. General Platform Technology: Intel Centrino 2 System Type: Notebook Built-in Devices: Wirel…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב לילדה שצריכה אותו ללימודים, זה המחשב הראשון שלה גם (כיתה ד' אני חושב). אני צריך את דעתכם עליו:
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מחשב לאינטרנט ללא דרישות מיוחדות, שיהיה יציב וכולל מסך רק קניה מרוכזת ממקום אחד אפשר שהמסך ומהחשב יהיו ממקומות שונים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זה המחשב שלי יצרן המערכת: ecs דגם המערכת: l7vmm3 bios: default system bios מעבד: mobile amd athlon[tm] xp-m 1900+, mmx, 3dnow, ~1.6ghz זיכרון: 512mb ram קובץ החלפה: 362mb בשימוש, 453mb פנויים התקן שם: NVIDIA GEFORCE FX 5200 יצרן: nvidia סוג שבב: GEFORCE FX 5200 סוג dac: integrated ramdac זיכרון כולל בקירוב: 128.0mb מצב תצוגה נוכחי: 800x600 [32 bit] [60hz] צג: acerview 7134e וזה המחשב של חבר שלי יצרן המערכת: intel_ דגם המערכת: d915gav_ bois: bios date: 06/09/04 17:22:53 ver: 08.00.10 מעבד: intel r pentium r 4cpu 3.00ghz [2cpus זיכרון: 502mb ram קובץ החלפה: 304mb בשימוש, 923mb directx התקן שם: intel r 82915g express chipset family יצרן: intel corporation סוג שבב: intel…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן. ביקשתי את עצתכם למפרט ב-4000 ש"ח לילד שאוהב משחקים וקיבלתי את המפרט הנהדר הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108368.0 תודות ל - MCFLY העניין הוא שהלכתי איתו ל-2 חנויות בירושלים ובשתיהן קיבלתי את אותה התשובה: זהו באמת המחיר א ב ל ללא מע"מ. כך שבעצם המחיר הוא כ-4700 ש"ח. אני עדיין זקוק למפרט טוב ב-4000 האם היתה פה טעות ? זקוק מאוד לעזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך הצעת מחיר למחשב בנפרד ולמסך בנפרד... חייב מ http://www.tms.co.il אז ככה: מחשב לא כולל מארז וכונן (כי יש לי מארז טוב בחתימה, וכונן מהמחשב שלי) תקציב עד 3500 חשבתי על מחשב כזה (אני הרבה זמן כבר לא בתחום אני לא כל כך מכיר את הדגמים החדשים): http://tms.co.il/preview/spec/g5w9hzx3 או http://tms.co.il/preview/spec/zjlkqr3x מה דעתכם? לגבי הכרטיסי מסך מה עדיף את זה או את ה 4870 או כל כרטיס אחר? אני כבר הרבה זמן לא עוקב... ובין המעבדים יש הפרשים של 20 שקל מאחד לאחד מה עדיף מביניהם? מסך LCD 22 - 23 אינץ רחב עדיפות לסמסונג עד 1050 את זה אתם תציעו כי אני לא מבין בזה... גם מ TMS בבקשה. תודה רבה לעוזרים מראש =]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מעבד: E6750 לוח אם: gigabyte p31 כרטיס מסך: 8800GT זיכרון פנימי: 2048 של קינגסטון במהירות 800 mhz זיכרון חיצוני: 320 ג'יגה בייט ממ ושאר הדברים כלולים כונן די וי די מארז ספק מאווררים והכל... מה אתם אומרים שווהה 3600 שקל?? בכוונה לא לקחתי תמעבד 4 ליבות כדי לחסוך בתקציבב אמרו לי שאני לא ירגיש הרבה הבדלים בביצועים תקנו אותי אם אני תועהה... לוח אם p35 לא צריך כי אני לא הולך לקנות כרטיסים של DDR3 הם יקרים מאד... בעיקרון שווה לא שווה להוסיף להוריד תייעצו לי אני רוצה לקנות עוד השבוע...
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של עד 4K. הצרכים הם בעיקר צרכים סטודנטיאלים. * מטרות המחשב - WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, תוכנות גראפיות קלות (CS4 למשל) ומשחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - שעתיים-שלוש (גם זמן הסוללה לא קריטי כ"כ) * יציאות - USB, HDMI וכל שאר היציאות הסטנדרטיות * בלוטות - לא חובה, אם יש - מה טוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320, עדיף 500 * צורב DVD - חובה * אחריות - אחריות בינלאומית פחות חשובה, רצוי אחריות טובה ואמינה פה בארץ * העדפה לחברה כלשהיא - רצוי DELL או TOSHIBA, אבל במגבלות התקציב, אשמח לכל הצעה. (יש דגמים של פאקרד בל ושל סמסונג שנראים לא רע) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין, מהי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי המון רצון ללמוד על שילוב של מעבדים ומפרטים, מה הולך ביחד, והאם זה באמת כזה פשוט להרכיב מחשב. אני דיי מנוסה בקטע של חומרה. האם יש מקור בעברית או באנגלית (רצוי עברית) שיספק לי מידע רב ככל האפשר בנוגע לעניין זה? תודה רבה על העזרה, The_FuGiTivE
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. התקציב הוא 4K אבל ניתן להתגמש קצת במקרה הצורך א) אם אפשר לנסות ולחסוך זה מצויין. ב) מעדיף שאם חורגים מהתקציב אז לא יותר מ500. 2. שימוש המחשב העיקרי הוא לימודי תואר הנדסה תעשייה וניהול. לומדים תכנות בשפת java. עוד שימוש למחשב הוא משחקים כגון skyrim, southpark, roketleage. הגדרות גרפיות בניוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- רצוי עכבר שמתאים לגיימינג (אני לא כל כך בתחום והבנתי שיש עכברים שנוח יותר לשחק בהם), מסך שאני אוכל לחבר את הלפטופ אליו שיריץ טוב את המשחקים (יותר גדול מגודל המחשב הנייד אבל לא יותר גדול מ23") 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום! אשמח שמחה גדולה אם תוכלו לייעץ ולהמליץ לי על מחשב נייד סוס, בעל מעבד חזק מאוד וכרטיס מסך טוב, עליו אוכל לערוך וידאו (על תכנת premiere cs4, בין השאר). הקאץ': אני צריכה שתהיה בו כניסת FireWire או Expresscard, לשם דגימת ווידאו. המפרט שלו צריך לנוע בין המפרטים של ה-HPים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4992&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5922&CatCode= אבל ממש לא לחוץ לי על HP (גם זה לא ממש אפשרי, לשני המחשבים הנ"ל אין את הכניסות הרצויות...) קיצר - Dell, HP, טושיבה, הכל הולך - רק לא מאק. המון המון תודה מראש, ענת :bunny:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את Asus G75VW והכרטיס מסך שיש זה GTX 660M, השאלה שלי אם אני ארצה בעתיד לשדרג לדוגמא ל-GTX 675MX תהיה לי אפשרות ? ועל הדרך, אם מישהו כבר רכש את המחשב הזה ויהיה אפשר לקבל חוות דעת וכו' אני אשמח. שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-