עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מקלדת, עכבר, מארז, מסך, מ"ה וגם 2 זכרונות (1G +2G). אני רוצה לשמוע חו"ד לגבי החלפת המעבד, לוח אם, ספק כח חלש, ודיסק קשיח (אין לי צורך בדיסק ענק. 250G יספיקו). ואם צריך אז גם 4G זכרון (האם צריך להוסיף למה שקיים או שקונים זכרונות חדשים לגמרי?) כמו שאמרתי המחשב מיועד לאינטרנט, (אופיס אני משתמש בשירותי אינטרנט) ועבודה עם קבצים במחשב

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב HTPC, פעם היה לי תכנון, אבל זה לא יצא לפועל, עכשיו TMS קיבלו לוחות אם שבניתי עליהם. אז כמיטב המסורת... השאלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אבל אם זה לא הכרחי, אז אפשר לחסוך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (FHD 3D בעיקר) ומעט מאוד גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן נכון לעכשיו משהו רציני, א…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by spider272,

מחשב 1: ספק כוח:enermax 550w naxn מעבד:e7500 כרטיס מסך:ati raedon 4850 512M לוח:ep45 ud3lr זיכרונות:6GB ocz הארדיסקים:watern digital 500gb green///2segaet מארז:huntkey h001 מחשב 2: ספק כוח:huntkey cp-400 מעבד:e7200 כרטיס מסך:9500gt לוח:ep 43 זיכרונות:2gb הארדיסקים:1 segat 320gb מארז:ג'נרי

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הוא בין 3000 ל- 4000 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, לפעמים תכנות ב- visual studio ו- intellij. גיימינג לא רלוונטי בכלל. כרגע עובד עם מסך 23'' עם רזולוציה טבעית של Full HD (1080p) 1920 x 1080 (ממש צפציפית Samsung SyncMaster BX2335 LED - LED monitor - 23"). אם התקציב יהיה יותר קרוב למינימום אשקול לקנות מסך חדש (כמסך נוסף), פחות קריטי בטווח הקרוב. (כן אשמח להמלצה על מסך 25'' שיתאים למחשב, עדיף עד 1500 ש"ח). אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך לכלול וינדוס 10. צריך צורב. הקנייה מתוכנן עד סוף השבו…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות בארה"ב - dell e6400 או dell e4300. בחנות של dell outlet יש הצעות רבות על מחשבים אלה, עם אחריות לשלוש שנים (שבדקתי שתקפה בארץ אם מוסיפים את האפשרות של NBD ב 99 דולר). רציתי לשאול האם מישהו התנסה בקניית מחשב מחודש מדל או מחברה אחרת? מה הסיכונים לדעתכם? האם ההפרש במחיר (שמגיע עד ל500 דולר בערך) שווה את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by gabishpak1,

שלום אני ממש חדש בעניין הזה של מחשבים ואני גיימר רציני אז אני צריך את העזרה שלכם. *עם אפשר לנסות לחסוך. 1.השימושים הצפויים במחשב הם משחקים כבדים 2.המסך כן כלול במפרט גודלו כ 22-24 *המפרט מיועד למשחקים כבדים כמו: call of duty:blake ops 3.העם יש צורך בציוד היקפי:כן מסך 20-24 אינ'ץ,רמקולים 5.1,עכבר+מקלדת אלחוטי,כבלים. 4.רצוי מערכת הפעלה של XP *רצוי שהשקט יהיה 5-8 5.עדיף שהחנות תיהיה בראשון לציון,אני גר במרכז 6.רצוי מארז טוב ויפה 7.שידרוגים בעתיד?אולי כרטיס מסך ומעבד.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by T_M_W,

הדרישות: חיבור עד 4 מסכים חשיבות עיקרית לביצועי CUDA אך שיתאים גם למשחקי PC עדיף של אחד היצרנים Sapphire / Gigabyte תקציב עד 2,000 ש"ח תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by g.xorre,

שלום חברי לפורום, אפתח בחנופה כנה; תודה רבה לכולכם על העזרה בהרכבת המפרטים השונים לאורך השנים, בזכותכם עזרתי בהרכבת מערכות לי ולהרבה מחברי. יישר כוח! הפעם נתבקשתי להרכיב מפרט 'טריקי' לחבר. הוא מבקש גם 'מפלצת משחקים' וגם את האופציה לשימוש בתוכנות עריכה כמו AfterEffects וAVID. הוא כמובן מעוניין ב'הכי טוב' ו'הכי חדש', מחשב ל10 שנים, מה שנקרא. אז לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 11,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אוקי אז מחר אני מזמין את המפרט הזה, מחשב למשחקים וישומים "כבדים": מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤600 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤338 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤791 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY ¤37 http:…

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני הולך לרכוש מחשב נייד נתונים: INTEL® PENTIUM® 4 2400Mhz (up to 2.8Ghz מעבד 256MB (Up to 1024MB זיכרון 30GB (Up to 40GB דיסק קשיח Combo (DVD+CDRW 8x8x8x24 כונן תקליטורים Ati Radeon 16MB DDR AGP 3D Now! כרטיס מסך SOUNDBLASTER PRO 3D FULL DUPLEX כרטיס קול STEREO-SPEAKERS & MICROPHONE רמקולים 56KBPS V.90 מודם פקס 10/100 Mbit LAN כרטיס רשת LCD -TFT XGA 14.1`` ACTIVE-MATRIX 1024x768 מסך USB PORT X 2 , FIR (IrDA 1.1), PCMCIA יציאות FireWire IEEE1394 + TV-Out כרטיס עריכת וידאו 2.95Kg משקל השאלה: האם למשתמש הביתי הממוצע + (משחקים, סרטים, אינטרנט…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by maor66,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ את cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אהלן אשמח לעזרתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2015 LEAGUE OF LEGENDS וכו'. פחות COD וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 - רזולוציה טבעית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 200 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית ,גרפיקה א) פוטושופ מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ":8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדווס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שדרוג לא מאסיבי

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. בס"ד אשמח מאוד אם תוכלו למצוא לאמא שלי מחשב שמתאים לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב אינטרנט ( כולל משחקים באינטרנט), צפייה בסרטים באיכות HD , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : office לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by lirikl,

שלום לכולם, עד כמה משטח קירור הכרחי ושימושי? האם כדאי לקנות? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Jaman,

היי, בהמשך לחיפושי אחר מחשב נייד, אני מתכנן לקנות בארץ את Asus N550JK-CN065H שעונה על רוב צרכי, מלבד כונן SSD. לפי מה שהבנתי מהמלצות פה בפורום, אמור להיות קל להחליף את כונן הדיסקים בSSD במחשב הזה. כמה שאלות בנוגע לזה: 1. האם זה יסיר את האחריות על המחשב (במידה ואעשה את זה בעצמי)? 2. צריך מתאם מיוחד בשביל שהכונן ישב במקום הצורב? 3. מהירות הכתיבה/קריאה לא תפגע אם הSSD ישב בסלוט של הצורב? 4. אולי כדאי בכלל להחליף את הHDD ב SDD, ולשים את ה HDD במקום הצורב? כמוכן, אשמח להמלצה על כונן SSD בגודל 256GB, ועל האביזרים הנלווים (מתאם לכונן אם צריך, וקייס USB לצורב). אשמח גם לחוות דעת על החנות "מגה מחסני מחשב"' ממנה אני מתכנן לקנות את המחשב: http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by eldada,

יש לי את המפרט הזה: מארז+ספק לוח אם:סולטק מעבד:866 אינטל מקורי זכרון:256 sdram דיסק קשיח:30gb כרטיס קול:קריאטיב 128 mb סאונד בלאסטר מודם:56000 כרטיס רשת:ריל טק 10/100 סי די רום: X52 כונן דיסקטים: 1.44 עכשיו אני עושה על זה טרייד אין ואני רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל על הכל? ואני קונה את המחשב הזה: מארז: R SYSTEM NEON Light Silver3 285 ש"ח ספק: Tsunami 300 Watt 81 ש"ח לוח אם: WinFast K7NCR18D-Pro LEADTEK NFORCE 2 599 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 2400 + FAN 1238 ש"ח זכרון: Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 550 ש"ח דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version (שלוש שנים אחריות) 701 ש"ח סי די רום: CD AOPEN X 56 OEM 153 ש"ח ואני רוצה לדעת אם י…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לקבל קצת הכוונה לגבי המפרט הנ"ל, רוב הרכיבים מוכרים בשוק ונבחנו על ידי במאמרים... מקווה שיצא משהו טוב. אשמח לשמוע כיוונים / הצעות לשיפור. מעבדי אינטלCore i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS דיסקים קשיחיםCorsair Corsair Force Series 60GB SSD Sata II MLC 2.5'' Retail לא סגור על דגם ! כרטיסי מסךASUS GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVDPioneer DVR-118LBK DVD±RW x22 Bl…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. השאלה שלי בעמוד 2 בהודעה האחרונה, תודה. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש בתקציב של 4,000 ש"ח . אני אקנה את המחשב מחנות באיזור השרון- אני גר בכפר סבא. ברצוני להתייעץ איתכם לגבי המפרט שלו-ההעדפות שלי לגביו הן: -"עמיד" לכמה שנים (בערך כ5,-שניתן יהיה לשדרגו והוא לא יגיב בזחילה) אני מעדיף athlon 64 אבל פתוח גם לאינטל אם הם עדיפים -שקט -העדפה לsff -צפייה בסרטים -יציאת טלויזיה בכרטיס מסך. -האזנה למוזיקה קיבלתי הצעת מחיר מחנות בעירי שמפעילה את האתר com4u.co.il : מחיר ליח` כמות מוצר קטגוריה מק"ט 1,052.13 1,052.13 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 589.92 589.92 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 498.70 498.70 1 זכרון מבית TWINMOS בג…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by domuzy,

אני מחפש לדעת איך משנים תפקידי מקשים מסויימים בלפטופ שלי. הבעיה העיקרית היא מיקום כפתור הFUNCTION אבל בכלל, אעדיף לשלוט בתפקיד המקשים ומיקומם. האם האפשרות קיימת? אם כן- האם האפשרות כבר על המחשב שלי? האם אדרש להוריד תוכנה עבור פעולה זו? לא הצלחתי למצוא תשובות בשום מקום, אז אודה על תשובה מפורטת. תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. הי חברים, אני בחיפוש אחרי מחשב נטבוק/נייד לעבודה ולבית, עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל, עד 2 ק"ג, לא מעבר. - מסך 12 אינץ', אין לי צורך ביותר. - סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות - ניידות באור יום (חיבור לGPS, הרבה תקשורת ו-WiFi) וטיסה. - מקלדת נוחה (מספרים בעיקר, מדובר בהרבה שעות). - שימוש ביתי לגלישה ואופיס, אחרי שעות העבודה. מחיפוש ראשוני בפורום מצאתי בעיקר המלצות על ה-ASUS 1215N, שנראה (בחנות) חביב אבל האחריות שלו בעייתית (בעדינות), וביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מסך וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול לאמת ממקור ראשון ? זהו, אם יש המלצות נוספות/עדיפות/זולות יותר, אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Noam Bro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, CS:GO, Rocket League, H1Z1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by madx,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by d30DK,

היי, ככל הנראה אשדרג את המערכת שלי, חלק כבר שדרגתי עם הזמן, ונשאר השילוש הבא+ספק כוח (הצעה נפרדת): CPU: i7 920 2.66Ghz Motherboard: GA-X58A-UD3R Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 החלקים עובדים מצוין, לא עברו המהרה, למיטב ידיעתי אין אחריות (אולי מלבד זיכרון שזה לכל החיים), החלקים בני 3.5 שנים בערך. למי שישאל למה אני משדרג, הסיבה היא בעיקר RAID1 שהוא חובה אצלי וכרגע אין לי כי הכוננים ששדרגתי הם 3TB כל אחד וזה לא נתמך. בנוסף, צריך חיבור USB3 קדמי. רכשתי כרטיסים נפרדים לזה, אבל בגלל הלוח אם וכרטיסי המסך אין מקום (יש קירור בלוח אם בדיוק מול החיבור לכרטיס וכרטיסי המסך לוקחים את המקום לחיבור השני). אשמח לדעת מה המחיר המקובל בשוק כיום לשילוש הנ"ל, ובהצעה נפרדת כמה שווה הספ…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. הבעיה עם המחשב הזה הוא המעבד החלש יחסית, רציתי לייבא מארה"ב אליאן ויר אבל אני פוחד בגלל האחריות מה אתם מציעים?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.