ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום וזה מעולה שיש פורום כזה לענייני: לאחרונה החלטתי לקנות מחשב גם בשביל פיתוח (לאנדרואיד בעיקר דרך אדובי AIR למי שמכיר ו , PHP וHTML5 ) וגם בשביל לשחק מדיי פעם משחקים (אולי כשעה ביום יש לי זמן למשחקים כגון XCOM UNKOWN) לאחר סקירה על כל המפרטים של המחשבים הניידים הגעתי למסקנה שמבחינת עלות - תועלת המחשב Y50 של LENOVO הכי משתלם: המפרט המלא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24095&txt_search=y50&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו כאשר התקשרתי לכל מיני חנויות של מכירת מחשבים כמו שניידר , מגה ועוד... כיביכול מעביירם אותך למומחה מחשבים - וכמובן ששאלו אותי מה אני רוצה ואמרתי דבר ראשון לפיתוח …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, במידה ורכשתי מחשב נייד עם מע' הפעלה, וברצוני להתקין מע' הפעלה אחרת. האם האחריות על המחשב נייד פגה בעת הפירמוט והתקנת מע' ההפעלה החדשה? כלומר האם אני מחויב להשתמש באותה מע' הפעלה איתה קניתי את המחשב נייד כדי לנצל את האחריות על המחשב הנייד? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים גבוהים עם גרפיקה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יהיה שימוש תדיר+ והתוכנות הם בעיקר משחקים וVS 2010 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא "20 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסגנון של Darksiders Crysis ModerWarfare2 וכו' (כל המשחקים החדשים בשוק) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנחשב ישמש להרבה תחומים- עבודה על תלת מימד, פוטושופ, visual studio, מכונות ווירטואליות, עבודה עם מנוע unity, ודוטה 2 אין העדפה לגודל מסך מסויים אבל יותר לכיוון של מסכים גדולים. רזולוציה fhd מבחינת דיסק קשיח אני אצטרך הרבה מקום, ולדעתי אני אצטרך להתפשר יותר מידי על ביצועים כדי לקבל גם ssd וגם hdd, תקנו אותי אם אני טועה אין צורך במסך מגע/מסתובב/כל גימיק כזה או אחר אין צורך בכונן אופטי סוללה נמצאת בתחתית סדר העדיפויות, אבל כמובן שאני אשמח לכמה שיותר. אני נתקלתי בלנובו y50-70, אבל הבנתי שכל הסדרה סובלת מכמה חסרונות מאוד משמעותיים- מסך זוועתי, וייפיי חלש והקשיח ההיברידי גורם לעיתים ללאגים. הדגם שהתמקדתי בו הוא 5944-0995 http://ksp.co.il/?uin=26532 אני מוכן להתפשר על מפרט חלש י…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! אני מסיים להרכיב מחשב ורגע לפני רכישת החלקים [מצורף בתמונה] בנוסף לתמונה הזמנתי\יש לי: SSD 840 EVO 120 GB Kingston HyperX FURY Black 8GB Kit (2x4GB) 2133MHz DDR4 Non-ECC CL14 [הוזמן מאמזון] 1TB SAMSUNG השימושים: עובד 24\7 בעיקר סרטים וסדרות בקודי באיכות הגבוהה ביותר [בלוריי\תלת מימד] גיבוי 24/7 במספר תוכנות [דרופבוקס\דרייב\Crashplane] כמה שאלות: 1. אם יש למישהו הארה או עיצה לשדרוג אחד הרכיבים אני אשמח 2. בעוד שנתיים+ אוכל לקנות למחשב הזה כרטיס משחק חזק [סטייל GTX970 של היום] ולשחק במשחקים כבדים? 3. אני מצפה מהמחשב להחזיק 5-6 שנים, הייתם משנים את הספק או הקירור? …
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב נייד מאילת,אשמח לעזרתכם רגע לפני הרכישה. לאחר כמה בדיקות הגעתי למסקנה שכנראה אחד הדגמים הבאים מתאים לצרכים שלי(צוכי תכנות קלים,צפייה בסרטים/סדרות,וחיי סוללה ארוכים,מערכת הפעלה לא חובה מבחינתי). http://ksp.co.il/?list_compare=.28616..33468..33469. כאשר אני מצפה לקבל במחשב FHD+8 RAM. קיבלתי המלצות על דל וHP ולכן צימצתי את האפשרויות ל3 הדגמים הללו. לדעתכם לפי הצרכים שהצגתי עדיף לי לבחור בדל או בHP?(בHP נראה שיש זיכרון מהיר יותר ומעבד מהיר יותר אבל שמעתי שהסוללה של הדל חזקה יותר). במידה ואני בוחר בדל,האם יש אפשרות של התקנה ששל SSD בהמשך? במידה ויש דגמים אחרים שכדאי לשקו…
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד רציני אחרי שנמאס לי מכל מיני מחשבים מיושנים שהתעסקתי. למזלי הרב יש לי כבר מחשב נייח נורמלי כבר שנתיים, כך שרוב העבודה תהיה עליו, אבל עדיין רוצה שהמחשב הנייד יהיה כזה שמכבד את עצמו. מחפש משהו עם איכות חומרים טובה, עם מהירות עבודה טובה ובקיצור מחשב נייד בסטנדרט טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמורה לכסף. צריך לנצל אז לנצל, לא כדאי לנצל אז לא לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה נכון כל עוד זה יצדיק וייתן תמורה טובה לכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפשר להגיד שאני עומד להשתמש בו בעיקר…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
. מה התקציב? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סדרות, סקייפ וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7, fifa2011, AOE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב אסוס A55V מדובר על מחשב עם מעבד i7-3610Q זיכרון 8G כ.מסך GT630 כשקניתי אותו התפרעתי במשחקים וכל מה שרק אפשר, הוא הרגיש מצויין עד שיום אחד קפץ לי פופ אפ כשחיפשתי קראק לאחת התוכנות והוא פשוט לא אותו הדבר מאז. פירמטתי אותו מספר פעמים מאז והיום אחרי 3 שנים הוא ממש מרגיש איטי. לצערי עכשיו הוא נותן מסכים כחולים כאשר אני מנסה לכבות אותו (הוא רוצה לעדכן קבצים במחשב אחרי פרמוט) כמה אנשים הציעו לי להחליף את ההארד דיסק שיש לי לSSD, אך אני לא מבין בדבר. יש טעם להחליף את הזכרונות (כידוע לי, מסך כחול = זיכרון בעייתי) כמה שאלות. יש לי כרגע מערכת פירמוט אוטומטית (מערכת תיקון או שיש לזה שם אחר) שנמצאת במחיצה נסתרת (כונן X במקרה שלי) אני מעוניין שיהיה לי אותו הדבר…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
i750 2.67 @ 3.50 GHZ 4GB DDR3 1333mhz Gskill Dual Channel Readon 5770 1GB HD 500GB GIGABYTE P55UD2 נקנה לפני 4 שנים בדיוק.. יש טעם לשדרג או פשוט לקנות חדש ? חשוב לציין שיש לי BenQ XL2420T 120HZ
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב? סטודנט להדסה, אינטרנט אופיס MATLAB . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא חשוב אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא חשוב . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMIו VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP בלבד! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רק שיעבוד עם MATLAB כמו שצריך!! תקציב עד 700$ ללא חריגות והמחשב יקנה בארה"ב לכן חשוב הרישיון הבין לאומי (כמובן שנשמח גם להצעות שאין עלי…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אשנח לשמוע לחוות דעתכם על HP ProBook 430 G2. http://store.pc365.co.il/product-2152-HP_ProBook_430_G2_F6N65AV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 סוג מוצר: מחשב נייד , יצרן: HP , דגם מעבד: Intel® Core™ i5-4210U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz),נפח זכרון פנימי: 4GB , נפח דיסק קשיח: 128GB , גודל מסך: "13.3 , דגם כרטיס מסך: Intel® HD Graphics 4400,מערכת הפעלה: Windows 8.1 , תקופת האחריות: שנה , סוג האחריות: באתר הלקוח , נותן השירות: HP מחיר המוצר:3,399 ₪ כולל מע"מ כמו כן, אני מתלבט האם כדאי להגדיל זכרון ל 8GB, ב 350 ש"ח. חשבתי עליו כמענה לדרישות הבאות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודה עם אופיס וקצת אינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 11" ל 13", עדיפות למאט * רזולו…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אשמח לחוות הדעת שלכם על המפרט הבא: מעבד: i5 3570k קירור: Noctua nh-d14 לוח אם: Sabertooth Z77 RAM: G.Skill Ripjaws x 2X4GB 2133Mhz CL11 (וכן, אני יודע שהמהירות הזאת לא חשובה, אבל זה היה במחיר של זכרון איטי באיביי, 300 שקל, אז למה לא..?) כרטיס מסך: ASUS GTX 580 כונן קשיח: Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 64MB כונן דיסקים: אשמח להצעות... מארז: Thermaltake Chaser MK-I ספק: אשמח להצעות לספק מודולרי שיתאים למפרט (650W+) חשוב לציין שאני כמובן מתכנן OC יחסית גדול למעבד (וזו כמובן הסיבה ללוח ולקירור), וכן- אני מודע לכך שבשביל OC משתלם לקנות 2500K- אבל אני מעדיף שיהיה לי את המעבד החדש ביותר בשביל התכונות החדשות שלו: PCIE 3 (לשדרוג עתידי של הכרטיס), Virtu MVP, תמיכה מובנית בUSB 3 וכו'…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי המילה האחרונה מבית לנובו במחיר לא רע יחסית למה שמתחולל כיום ועם חומרה עדכנית וטובה למדי. TGspotלנובו השיקה מיני PC שולחני חדש ומסוגנן שמבוסס על מעבדי Pa...עם משקל של 600 גרם בלבד המחשב השולחני העגול החדש של לנובו משתמש במעבדים למחשבים הנידיים של אינטל מהדור החדש
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר בבקשה חוות דעת על המחשב אם הוא שווה תסכום. מחפש מחשב למשחקים כבדים מודרנים שיצאו השנה שירוצו בצורה חלקה . אין בקשות או תוספות מיוחדות לא מפריע לי הרעש. https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=16424 בנוסף חשבתי גם לרכוש את המסך הזה בהזדמנות https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=15213 כרגע יש לי עוד מסך 32 שישבתי לחבר אותו למחשב אבל זה כבר בהזדמנות . כרגע חשוב לי המפרט ששלחתי תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז זה החלקים: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Gigabyte Aurora 570 ספק כח enermax libety קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤1 / tuniq]לא מוכרים את הטוניק בTMS] זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 מסך מחשב ViewSonic 19" LCD VX922 עכבר מתצוגה Logitech MX518 Gaming Edition מקלדת 1 logitech g15 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD 64BIT HE…
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי שעברתי את רוב הפורום וראיתי הרבה מפרטים הרכבתי מפרט שיתאים לי ,אבל עדיין אשמח לקבל ביקורת. אני עונה על השאלון כדי לחסוך בהודעות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ?רב תכליתי (פייסבוק,סרטים,לימודים,וכו"),גיימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג בינוני . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-nfs,cod, assisan creed,far cry,gta. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080. -לאילו הג…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חבר שלי המליץ לי על המפרט הבא: -מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX > מחיר 969 שח. -לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard > מחיר 619 שח. -זיכרונות: GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory > מחיר 719 שח. -דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD > מחיר 494 שח. -כ.מסך: Gainward Geforce 6600GT Ultra/1980 PCX 256MB DVI Video Card > מחיר 1199 שח. -מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case > מחיר 339 שח. -ספק כח: Antec SmartPower SL350 Power Supply > מחיר 329 שח. -צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW > מחיר 289 שח. -כונן 1.44: Citizen/…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי זה המפרט שקיבלתי מאייבורי אחרי שביקשתי מהם מחשב מאוד מאוד שקט וחזק: מארז antec p182 שחור אלומיניום לוח ג'יגהבייט bulk ga-p35-ds3l מעבד אינאל q6600 core2 quad מאוורר למעבד שקט ar 775heat-pipe דיסק קשיח 500gb 16mb sata2 wd זיכרון reaper 4g kit ddr2 800 ocz ספק כוח enermax liberty 500w כ.מסך msi nx8800gt t2d512eoc pcie צורב h55l lg dvdx20 dl תוכנת vista home pre eng 64bit המחיר הוא 6600..המפרט הזה כדאי? הוא מספיק שקט ואיכותי..? תודה לעוזרים.
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם אפשר פחות מה טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב אלה עבודות באופיס, מדי פעם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אלא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Ssd לפחות 256 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך, צריך רק מחשב שאוכל להתקין דרך usb …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים לאופיס אינטרנט סרטים או אם אני מסתכל על הדגמים של הI3 מה עדיף לי זה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-2310m.htm או זה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm המחיר לא משחק הבדל..כי בשני אני מוריד מערכת הפעלה (155 שח) ומתקין לבד, ואז אני מוסיף את ה4 ג'יגה (עוד 145 שח) ושניהם יוצאים לי בסביבות 2800 מה עדיף משניהם?..בכללי מה יותר טוב ווסטרו או אינספיריון? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אסוס N55SF עם מעבד 2630QM. הוא הגיע עם מטען ענק ממש ממש ממש ממש של 120W. אני רוצה לקנות מטען קטן יותר כמו זה http://www.morse-pc.com/Product.asp?Pid=5365&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he ברור לי שאם אריץ פונקציות כבדות או תכניות צריכת חשמל לא חסכוניות זה יכול לחמם את המטען ולגרום לו לנזק. אין לי בעיה אם סכנה לנזק למטען, וכשאני מחוץ לבית אני ממילא משתמש במחשב רק ללימודים (וורד + אינטרנט = מעט חשמל) כשאני בבית ומריץ ME3 עם על FHD, ברור לי שאני צריך להשתמש במטען של ה-120W. השאלה היא: האם יש סכנה של פגיעה במחשב או בביטוח עם אני אשתמש במטען הקטן של ה-65W?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש מהארץ על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?תוכנות לעריכת מוזיקה (לא כבדות במיוחד), משחקים - שיריץ משחקים חזקים גראפית כמו CRYSIS 2 על הגדרות בינוניות ומעלה, סרטי HD. כך שהמעבד יהיה I5 או I7 * גודל המסך? נטייה ל-15.6 ומעלה, אך בכל זאת אם יש מחשבים עם מפרטים חזקים יותר ובעלי מסך קטן יותר אז תציעו, אני אשקול. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא, שיהיה זמן סטנדרטי, העיקר שלא יהיה קצר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה, ושאר חיבורים סטנדרטים * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות 500 GB במהירות 7200 RPM * כונן …
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם לכל הוא מIVORY זיכרון 2 סטיקים של 1GB 667 צורב DVD של LG H10 מעבד E6300 ספק כוח של EZCOOL 400W אני יודע שהוא לא משהו אבל אם יקרה משהו יחליפו לוח אם של גי'גה בית 965 S3 דיסק קשיח 160GB של WD כרטיס מסך 7900GS מארז של THERMALTAKE SOPRANO כסוף אין מה לעשות לא ישנו את דעתי מארז יפה רמקולים CYBER ACOUSTICS 3095 2.1 איך הרמקולים מוציאים צליל טוב? סה"כ 6,050
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-