עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל סליחה על הכותרת באמת שלא ידעתי איך לתאר את זה וגם לא ידעתי לאן לשייך את הנושא כי הוא לא שייך לחלק ספציפי פשוט תקראו ותבינו היה לי מחשב שאם אני לא טועה תכף תראו בחתימה. כרטיס המסך נשרף, שמתי 8400GS וגם הוא נשרף.. המחשב היה גמור.. כל פעם תקלה אחרת, הרבה בעיות של חום, קריסות, מתח וכו'. אמא שלי הביאה מחשב חדש מהמשרד בעבודה כי הוא חזר מתיקון (פירמוט) והוא לא בשימוש. אז ככה: המחשב רץ על XP ואני עמדיף להתקין ווינדוס 7 מעבד i3 550 שרץ על 3.2GHZ 1.8GB ראם, DDR3 לוח חדש יחסית וכרטיס מסך מובנה בלוח.. הארד דיסק חצי טרה Western digital caviar blue או משהו כזה (עד כמה שאני יודע זה אמור להיות הארד דיסק טוב הקוויאר) עכשיו יש לי כמה התייעצויות: אני רוצה להוסיף לו כרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. היי, אני מעוניינת לקנות מחשב ובשביל זה אני צריכה את עזרתכם.:-) אני צריכה מחשב ללימודים,אינטרנט, וסרטים שאני מורידה הרבה. חשוב לי שזה יהיה מחשב טוב מבחינת מהירות עבודה, אבל לא צריכה משהו משוכלל למשחקים כי אין לי צורך בזה. מבחינת מחיר- כמובן שעדיף לי כמה שיותר זול. לא צריכה מקלדת וגם לא מסך. אז מה אתם אומרים? תודה לכל מי שיענה.:-)

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי יוצא דום3 כל המשחקים החזקים והמחשב שלי לא הכי חזק p-4 1.9ghz 256rdram samsung ati radeon 9600pro השאלה האם כדאי לקנות אותו בימים הקרובים או ככה באוגוסט או משהו מתי שיוצא דום3...? ואם כדאי לקנות בימים אלו ... אפשר בבקשה מפרט חזק? ככה את ה 6000אלף שקל תודה דרך אגב...בלי רמקולים...קניתי חדשים..

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. מספר הצעות ייעול בנוגע למחשב נייח (רגיל): 1. עדיף לקנות מחשב בעלות שלא פחותה מ- 2,400 ש"ח כי אז יש סבירות גדולה שרכיבי המחשב יהיו באיכות כזאת כך שיתפקדו מספר שנים טובות. 2. עדיף לקנות מחשב לפי התקציב והצרכים של האדם. 3. ייתכן ולפעמים אפילו מחשב בסכום של 3,000 ש"ח לא יספיק לאדם שצריך מחשב יותר חזק לצרכיו, כגון גיימר (אדם המשחק משחקי מחשב), משום שכאן נדרש מחשב עם רכיבים משוכללים (יקרים יותר). 4. ביחס לרכיבי המחשב (לוח אם, זיכרון RAM, מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן SSD, חיבור USB, כונן DVD, מאוורר וכדומה) אפשר לבדוק באינטרנט בכל מיני חיפושים בנוגע למחשבים, מה המחיר של כל רכיב, אבל לקחת בחשבון שמדי פעם ותלוי איפה קונים את המחשב, שהמחשב יעלה פ…

5. המחשב שלי פועל די לאט ואבא שלי הסכים לקנות אחד בלי כל כך הגבלת תקציב אז אני רוצה לקנות מחשב+מסך+כרטיס מסך+ראם+כונן קשיח בקיצור הכל מאיפה (באינטרנט) אני יכול לקנות את את ההכי (בערך) הכי טובים מכל אלה ביחד

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא לגרוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/וירטואליזציה של סביבות רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE WORKSTATION, (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO, RPG וכו' הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29" 2560X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר קלים כמו Starcarft 2, Heroes of the storm, לפעמים מנסה משחקים חדשים אבל לא צריך הגדרות גרפיות על Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, כרגע משתמש במסך טלויזיה ישן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

8. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור עבודות גרפיקה . תודה. *תקציב : עד 3500, עדיף פחות. * מטרות המחשב: עבודות גרפיקה דו מימדית - שימוש בתכנות Adobe - פוטושופ בעיקר. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: כזו שהכי תתאים לצרכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * כונן אופטי: כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל רוצה אחריות …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Hiiram,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K, עם חריגה מקסימלית של כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הראייה העכשווית היא גיימינג, פוטושופ, סרטים, ובאופן כללי היכולת להתמודד עם מולטי-טאסקינג כמו שצריך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אנ…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח להמלצה על נייד לדרישות הבאות: תקציב: תקציב נע בין 2000-2600 ש"ח. שימושים: השימוש העיקרי למחשב זו תיהיה עריכת וידאו ותמונות. מה שכן העריכה לא ברמות הגבוהות , ישמש לעריכת סרטונים בסגנון שמאפרות עורכות, פשוט לוקחות סרטון שלם ומקצרות אותו לפי השלבים של האיפור שלהן עד לתוצאה לסרטון שאורך כדקה והוספת כותרות לסרטון. סרטון לדוגמא: --- מעבר לעריכת סרטונים אני אשתמש גם בעורך תמונות גם כן ברמה הפשוטה לא חושב שאכנס לפוטושופ. תוכנות שישמשו לעריכה: לסרטונים אשתמש בוגאס פרו 16, בשלב מאוחר יותר כנראה בתוכנת פרימייר. משחקים שיותקנו: fm19 בלבד. חלקים שחשוב לשימוש:ssd בנפח קטן שיש…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by nattyk212,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שעולה על דעתכם D: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המסך מאוד מאוד מאוד ישן עם זה יפריע לאיכות של המחשב אז גם מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? נכ…

12. שלום, מודה מראש לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים: SSD 580GGB SSD 120 GB כרטיס מסך RTX2070 מארז ענק של FRACTAL DESIGN - כלומר אין בעיה של מקום מעבד I7 4770 עם חוח אם HERO IV של אסוס - זה מה שנדרש להחליף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז קיים full ATX …

13. Started by Architect,

לחבר שלי יש 2000 ש"ח לקנות מחשב, ומתוכם 300 למארז, ככה שנשאר 1700 רק למחשב, שלא צריך: מארז ומסך. מה תוכלו לבנות הכי טוב במחיר המזערי הזה?! תודה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אהלן, אשמח לעזרתכם במפרט / המלצות / טיפים עבור מחשב נייח חדש. הייעוד: בעיקר בעיקר גרפיקה, WEB וקצת וידאו. דרישות: - מחשב חיה. סופר עוצמתי. אני משתמש מאוד תובעני לביצועים. - 32GBRAM לפחות ו-SSD כמובן. - כרטיס מסך עם לפחות 4GB. לא מתמצא בכרטיסי מסך לכן פתוח מאוד להצעות שלכם. בעבודה יש לי Quadro ומרוצה ממנו מאוד. ציוד היקפי: מקלדת + עכבר בלבד. מבחינת זמנים: לא בוער, יכול להיות עד 3 חודשים לכל היותר, אין לחץ. תקציב: 9000 ש"ח, ואם אפשר גם בהרבה פחות אז למה לא? גמיש בסכום. תודה רבה.

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000, אפשר לחרוג לכיוון 7500 אם זה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עיבוד וידאו (כל תוכנות Adobe למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך, מתוקצב בנפרד. אשמח למשהו חסכוני במידה וזה אפשרי, נגיד עד 1000-1200 ש"ח? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל שלא יהיה רועש מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שת…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by raden,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3, GTA5, the crew, skyrim, the division, batman arkham knight ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך א: 22 אינץ - רזולוציה של 1024 על 768 מסך ב: 42 אינץ - רזולוציה לא ידועה (איך לבדוק?)…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. המחשב מיועד למישהי שתלמד תואר שני (בד"כ זה רק יומיים בשבוע, לא?). אין לה כעת שום מחשב, לכן המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי. אודה לכם אם תמליצו לי רק על מחשבים מהחברות הבאות (יש לי הנחה): LG, טושיבה, אסוס ולנובו. אז, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהכי חשוב זה: 1. מסך גדול ואיכותי. 2. מעבד חזק. 3. יציאת S-Video כדי לחבר לטלוויזיה. 4. 120 GB לפחות. 5. צורב (לבקשתה) 6. סוללה שתחזיק לשעתיים וחצי לפחות - זה הממוצע, לא? המון תודה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by LazyCat,

מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ את הדגם של i5+8GB+256GB במחיר סביר (כולל מקלדת ועריסה) ? יש גם אופציה להזמין מחו"ל (השאלה מאיפה).

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by edenb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) השימוש הוא בעיקר אינטרנט, הרבה אתרים פתוחים ובמידת הצורך גם תוכנות. חשוב לי מאוד מאוד שהמחשב יהיה מהיר[מינימום 8 ג'יגה זיכרון], יציב, לא נתקע כלל, מודרני בתור מחשב נייח גם לעוד כמה שנים, זמין למשחקים קלים בלבד ולכל תוכנה. מתוכנן מערכת הפעלה של וינדוס 7 ביט 64 אז חשוב שהכל יתמוך כמובן. זמין כמובן לתכני HD, סרטים, סרטונים וכל מה שבאמצע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום חברים. השימוש הוא לעבודות תיכנות ב-FLASH, פוטושופ, אינטרנט וקצת משחקים. אין לי כוונות לעשות OC. המפרט שבחרתי עד כה הוא: לוח אם: Asus P4t533 C/L מעבד: P4 2.4 533Mhz זיכרון: 256MB RDRAM 800Mhz kingston כונן כשיח: IBM 80GB 120GXP 7200rpm Standard floppy LG52X כרטיס מסך: ATI RADEON 9000 64 mb DDR TV DVI Retail Standard modem Standard keyboard Standard mouse Standard case מסך: LG 776fm סה"כ יוצא בסביבות 6300-6600 ש"ח ומה עדיף מבחינת כונן כשיח: WD או IBM ? והאם הלוח הזה טוב למערכת הזאת? בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by m53242,

אני מבין טוב במחשבים. פעם ראשונה ראיתי משהו שונה מאחרים שהיה לי קל לימצוא ולאפס ביוס. יש לי מחשב נייד בדגם lenovo B550 אני שכחתי סיסמא ב bios . מדליק מחשב ישר מבקש ממני סיסמא. לא זוכר. נסיתי להפעיל מחדש ולילחוץ בזמן F2 או F1 לא מצליח להיכנס להגדרות לאפס BIOS. הפכתי מחשב נייד שיחררתי כמה בורג. ופתחתי מיכסה. ולא רואה איפה בטריה אני רוצה לאפס הגדרות BIOS פעם ראיתי במחשב אחר סוללה(בטריה) BIOS וזה עבד. אבל במחשב נייד B550 הזה לא רואה בטריה. היכן נימצא סוללה BIOS? פירקתי הכל כולל מקלדת לא מוצא איפוס BIOS. בלוח אם איך נראה BIOS? אגב: מישהו יודע ברירת מחדל קוד סיסמאות של BIOS ובלי לפרק מחשב? זה ממש יחסוך לי עבודה. בתודה מראש אמיר

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. התקציב הוא עד 4000 מקסימום 5000 ש''ח מחשב חדש ללא ציוד הקפי למטרת משחקים כבדים. המפרט הראשון: http://img194.imageshack.us/i/76239595.jpg/ מפרט שני ראיתי שהציעו פה בפורום לאדם אחר: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪955 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU ₪275 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪332 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪106 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 בעקרון…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. בלי צורב, די וי די, מסך, מודם, מקלדת ועכבר (יש לי את כל אלה ואני לא רואה סיבה לקנות חדשים) וגם לא מסך. המחשב מיועד למשחקים . יאללה לעבודה.. (סתם בצחוק...) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי MMO קלים בלבד (שלא דורשים כרטיס מסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חלשים בלבד maple story ,fly for fun(לא אכפת לי לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים