עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ללא מסך....רמקולים ומיקלדת..! תודה מראש! ואם יש מצב תנסו לשים 6800 אולטרה.....

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by kaviad2,

היי אני מבקש לקבל מפרט עבור קניית מחשב. תודה לכל העוזרים . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), בעיקר משחקים ברמת גרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, המשקל לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

3. 1450 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 240 גוף קירור למעבד Thermaltake Max Orb 1050 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS4 1800 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill (כפול 2) 720 דיסק קשיח For RAID1 - 2X WD 250GB S-ATA 7200RPM 16MB WD2500AAKS 180 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 600 כרטיס מסך GeForce 8600GT 256MB 128bit כרטיס קול Onboard כרטיס רשת Onboard 900 מארז Antec P182 Aluminium MidiTower +3x 120mm Fan - NO PSU 670ספק כח 650W FOUR RAILS - Thermaltake Thought Power חשוב לי שהמחשב יהיה כל-כך שקט שלא אשמע אותו פועל (כמו המחשב שיש לי היום!) ואני מוכן לשלם יותר כדי שזה אכן יהיה כ…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Teknik,

המחשב בין 3 שנים. אחריות נגמה לפני כחודש. אין עבר עם תקלות. רץ חלק עד עכשיו. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II 955 3.2Ghz קירור מעבד: Scythe Mugen 3 Rev. B לוח-אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H זיכרון: Kingston 8GB (4GBx2) 1600Mhz HyperX כ. מסך: Sapphire HD6950 2GB Dual-Fan דיסק קשיח: Toshiba 1TB מארז: Raidmax Enzo Black ספק כח: SeaSonic 600W צורב: LG DVD-RW תודה מראש.

5. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב - לא לאוברקלוק , אבל למשחקים לא משהו רציני -המפרט צריך להיות עם : צורב די וי די , עכבר אופטי טוב ,אין העדפה ל אינטל או AMD , רמקולים עם סאב וופר - המפרט הוא בלי מסך- -ועוד פעם בסביבות ה 4000 - 4500 שקל תודה לכל העוזרים

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by nicirnTAL,

אז ככה: דבר ראשון המפרט הוא לחבר שלי (בר מצווה), והוא לא מבין כלום במחשבים, אז החלטתי לעזור לו... התקציב: 7500 ש"ח... המערכת צריכה לכלול: מחשב, מסך 17", מדפסת, סורק, צורב (לא צריך DVD), מקלדת עכבר ורמקולים... כמובן המערכת מיועדת למשחקים... זה מה שהגיתי בינתיים : : : הפרט והמחירים נלקחו מpandas... אני לא כ"כ מבין במסך, בסורק, רמקולים ובמארז, בדברים אלו אני צריך עזרה, ובכלל, יש שיפורים תקונים??? (אם יוצאת חריגה מהתקציב, אשמח עם תיעצו דרך להפחית את המחיר...) תודה!!!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by gorzany,

שלום רב, במידה ורכשתי מחשב נייד עם מע' הפעלה, וברצוני להתקין מע' הפעלה אחרת. האם האחריות על המחשב נייד פגה בעת הפירמוט והתקנת מע' ההפעלה החדשה? כלומר האם אני מחויב להשתמש באותה מע' הפעלה איתה קניתי את המחשב נייד כדי לנצל את האחריות על המחשב הנייד? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום, אני רוצה להזמין מחשב למשחקים ולפיתוח משחקים. הרכבתי מחשב ב-TMS על פי מפרט שראיתי באתר # 109541 מקסימום גיימינג במחיר הוגן – Core i5 + RX 470 (יצא יותר יקר מ-3680 עקב מארז כולל פילטרים, כרטיס מסך יותר יקר וזיכרון 16 במקום 8). מצ"ב תשובות לשאלות והמפרט שהרכבתי. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך עד כ-3500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות (פיתוח משחקים ב-UNITY). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 2000, אם ממש כדאי אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עריכת סאונד וכתיבת תווים (לא חושב שדורש משהו מיוחד במפרט) ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות מזדמנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט בגבולות הסביר, ברמה שלא יפריע בסלון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

10. Started by Electric Boom,

שלום, זה המפרט הסופי שאני אזמין ביום חמישי(אלא אם כן יש מקום לשינויים),וכמאור,אני צריך את חוות דעתכם עליו. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY 880 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1 TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR 460 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 515 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1050 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 310 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 MAG 778 AH 740 ¤ 1 THERMALTAKE 120MM 70 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6645 דבר קטן שמציק לי,האם כדאי לחסוך את ה-170 ש"ח האלה שמתבזבזים ממש …

• 48 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום חברים אני צריך יעוץ לגבי מה לעשות הלאה. המקרה הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו שנרכש לפני שנה מksp . קניתי אותו עם שנתיים אחריות, והיום החלטתי שאני רוצה לתקן את כל התקלות המעצבנות שהצטברו לי במחשב במשך השנה האחרונה. כאשר יצרתי קשר עם נותני האחריות הם בקשו ממני שאשלח להם עותק של החשבונית להוכחה וכך עשיתי. הם השיבו לי שהם בדקו את זה בהנהלת החשבונות שלהם והם לא לוקחים אחריות על השנה השנייה כי המחשב נמכר מהיבואן עם אחריות לשנה אחת בלבד! מה עליי לעשות ?? זה פשוט בזיון!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אוקיי אז ככה חבר שלי המליץ לי על המפרט הבא: -מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX > מחיר 969 שח. -לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard > מחיר 619 שח. -זיכרונות: GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory > מחיר 719 שח. -דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD > מחיר 494 שח. -כ.מסך: Gainward Geforce 6600GT Ultra/1980 PCX 256MB DVI Video Card > מחיר 1199 שח. -מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case > מחיר 339 שח. -ספק כח: Antec SmartPower SL350 Power Supply > מחיר 329 שח. -צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW > מחיר 289 שח. -כונן 1.44: Citizen/…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי לחסוך, אבל שיהיה מחשב טוב - לחסוך. אם לא, בסדר. לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב.2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט. שמיעת שירים, צפייה בסרטים, משחקים - לא גיימר, אבל משחק במשחקים חדשים. אוהב לשחק. אבל לא צריך מפלצת, רק שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה, אפילו ברמה הכי טובה שאפשר להגיע עם התקציב שלי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל …

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אוקי אז יש ככה: Intel: CPU: P4 2.4Ghz 800FSB HT m0b0: Asus P4p800s(i848) SB, Sata, Lan RAM: 512 Kingmax 400DDR CDRW: Plextor 48x PRICE: 2630sh AMD: CPU: Athlon XP 2800+ 512k 333 M0B0: Abit NF7 (nForce2) lan, usb2 Ram: 512 Kingmax 400DDR CDRW: Plextor 48x PRICE: 2570sh המחשב לאולפן הקלטות סאונד ועריכת וידאו מקצועי...לעבודה עם תוכנות כמו Cubase SX, Cakewalk 9, VST FX, Wavelab 4, Ulead Media studio, pinnacle 9, וכל אלה....שימוש בתוכנות עם פייר וייר...ועם EXTERNAL SAMPLERS...ועם הרבה קומפרסורים ואפקטים.... אז אני מתלבט...לדעתי, ולפי הבנדויצ'ים שבדקתי, הAMD משתין על הפנטיום.....בהליכה...והוא גם זול יותר. אבל אני צריך את עצתכם, ותעשו טובה, עצה של מישו שמבין....

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by IlyaN,

שלום, אני לא יכול להחליט איזה מהן יותר עדיפה במסך 14.1. אני מעדיף כמה שיותר שטח שטח עבודה כמובן אבל חושש שהכתב יהיה קטן מדי לקריאה נוחה. אם למישהו יש נייד 14.1 עם רזולוציית 1440X900 (WXGA+) ויכול להעלות תמונה של הדסקטופ אני מאוד אעריך זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…

17. Started by Mati Menkes,

אהלן חבר'ה, אז ככה מחר יש לי יומולדת ואני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל עזרה שתרכיבו לי מפרט שיצא זול ואמין, בעיקרון התקציב עומד על 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 500 ש"ח, בעיקרון מה שאני עושה זה מתכנת הרבה, לפעמים גם משחק [גיימינג], פוטושופ, ואולי גם קיובייס, אממ תוכנת FTP ועוד כמה שטויות זה בתור מחשב אישי ומחשב עבודה, אני גם עובד עליו וגם משחק עליו לפעמים, אממ בלי מסך, אשמח שתבנו לי מפרט ותביאו לי הצעת מחיר והמלצות, חשוב לי שיהיה כולל ציוד לא רק של המחשב עצמו אלא גם רמקולים [אני מאזין הרבה מאוד למוזיקה] לדוגמא וכו' אם יש לכם עוד שאלות או משהו אז תשאלו ואענה, האמת שאשמח לקבל תגובות בהקדם זה קצת דחוף לי, אם אני רוצה להיות עם מחשב [סיפור ארוך - אל תשאלו] תודה סופ"ש …

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, יתכן צפיה בסרטים. יתכן צפיה בקליפים מיוטיוב שהם HD. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Chrome, Skype, Open Office, Youtube ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הוא לא! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 1.44. 5. במידה ו…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אורח רון
    Started by אורח רון,

לפי חלק מהפוסטים שקראתי היה רשום שעדיף לחכות ולא כדאי לקנות מחשב נייד עכשיו. רציתי לדעת מתי יוצאים הדגמים החדשים של הניידים ומה יהיה ההבדל ביניהם לבין אלו שקיימים עכשיו

20. Started by saarsr3,

שלום, מחפש מחשב נייח עד תקציב של 3500/4000. השימוש העיקרי של המחשב זה צפייה בסרטים ולפעמים הרצת תוכנות של כתיבת קוד (כלומר עבור סטודנט למדעי המחשב). אין בעיה לקנות חלק מהחלקים מאמזון אם זה מוזיל את המחיר. תודה רבה.

21. שלום! אני לא יודע מי זוכר אותי ומי לא אבל זה הסיפור: פתחתי פה לא מעט שירשורים בחודש האחרון וכל פעם הקנייה התבטלה מסיבות שונות, הקנייה האחרונה התבטלה בגלל מחסור במלאי של המארז NZXT Phantom 410 ומאז לא מצאתי אלטרנטיבה שתספק את הטעם האישי שלי, לאחר חשיבה רבה המפרט גם קצת השתנה אז אשמח לקבל עליו חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ובאותה המידה לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל, לא יותר מידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכולם, בזמן הקרוב אני הולך לגור בשני מקומות (אמצע שבוע מקום אחד, סופ"שים מקום שני) ולכן אני מחפש לקנות מחשב שיהיה לי קל לנייד אותו בקלות (=להכניס לתיק ולנסוע בתחבורה ציבורית) ממקום למקום. נשמע שמחשב נייד זו האופציה ההגיונית, אבל אני גם ככה מחבר אותו למסך חיצוני+מקלדת, אז אולי חבל לשלם סתם יותר על זה שהמחשב בא עם מסך. הדרישות שלי מהמחשב, חוץ מגלישה ושימושים רגילים: 1. הרבה עבודה עם VMwares - אז רצוי 16gb זכרון. 2. אני לא ממש גיימר, אבל יהיה נחמד שיהיה כרטיס מסך בינוני כך שאוכל לשחק במשחקים כמו LoL/Fifa. 3. SSD, ובשביל להוזיל עלויות: רצוי בנוסף עם hard disk רגיל ולא במקום. מחיר: עדיף סביבות ה-3k, אבל אפשר לחרוג עד 5k אם יש סיבה באמת טובה לזה. מה דע…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אני יודע שזה לא בקשה רגילה כי כולם קונים מקיאספי פלונטר וכו' אבל אח שלי גר בחול ואני רוצה לקנות לו מתנה המחשבים באמזון לפי מה שראיתי באים מוכנים קומפלנט, יותר זול לקנות אותם ככה? או עדיף חלק חלק בנפרד? יש איזהו דיל טוב שמשתלם? יש שם המון דגמים וסוגים שקצת הלכתי לאיבוד, הוא לא צריך משהו מטורף, מחשב נורמאלי שיריץ את כל המשחקים החדשים, עדיף עם כונן SSD דרישות: 1. מחשב גיימינג שמריץ משחקים הכי חדשים שיש 2.עדיף חלקים של אינבדיה (נכבתי כמה פעמים עם AMD) 3 צריךתקציב: 800-900 דולר , חריגה ל1000 אם ממש שווה ומשתלם 4אין צורך במסך, מקלדת ועכבר צריך אבל ראיתי שרוב המחשבים באים עם מקלדת ועכבר בתוך הדיל עצמו לפי אמזון זה ככה: https://www.ama…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. קודם לכל הוא מIVORY זיכרון 2 סטיקים של 1GB 667 צורב DVD של LG H10 מעבד E6300 ספק כוח של EZCOOL 400W אני יודע שהוא לא משהו אבל אם יקרה משהו יחליפו לוח אם של גי'גה בית 965 S3 דיסק קשיח 160GB של WD כרטיס מסך 7900GS מארז של THERMALTAKE SOPRANO כסוף אין מה לעשות לא ישנו את דעתי מארז יפה רמקולים CYBER ACOUSTICS 3095 2.1 איך הרמקולים מוציאים צליל טוב? סה"כ 6,050

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים