עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש בירשותי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n100 type0768 ואני לא מצליח להתקין לו כרטיס קול מה לא ניסיתי הכולל!מהאתר גם הורדתי לא עוזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by amit2792,

שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dor88,

שלום לכולם, אמא שלי מחפשת מחשב בסיסי שישמש אותה לצרכים בסיסים ביותר כגון: - גלישה באינטרנט. - כתיבת מיילים. - קצת עבודה עם אופיס. - שימוש במסנג'ר. התקציב הוא 3000 +- ואני מתלבט בין שני מחשבים: 1. הלנובו 3000 N200 שהיתרון שלו הוא המחיר האטרקטיבי (2720 ש"ח) והחסרונות שלו זה האחריות (שנה אחת) והזיכרון הפנימי (1 ג'יגה). http://ivory.co.il/product.asp?productid=1028&CatCode=315 2. הדל Inspiron 1525 שהיתרון שלו זה האחריות (3 שנים) והמפרט המעולה והחסרון שלו זה המחיר (3365) שקצת חורג מהתקציב. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm רציתי לדעת איזה מחשב כדאי יותר או אם יש מחשב אחר שכדאי בתקציב כזה. האם שווה להוסיף לתקציב עוד 300 שקל ולקחת את ה DELL? או …

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שלום, יש ברשותי מחשב נייד לנובו דגם 3000 N200 לאחרונה נהרסה מערכת ההפעלה Vista Home Premium . כפי שידוע ניידי לנובו לא מסופקים עם דיסק התקנה אלא עם איז שהוא partition שמכיל את ההתקנה, ומערכת ההפעלה מגיע כ- PreInstalled השאלה היא איך אני מצליח לשחזר את מערכת ההפעלה המקורית. כאשר כל הניסיונות הללו לא צלחו! Rescue and Recovery לא עולה - כנראה כי ניסיתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי! בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ovesh,

שלום אני חדש בפורום מכיר את אנטולי מהאוניברסיטה רציתי לדעת מה הדעות לגבי המחדש שצוין בכותרת הנה המפרט: מעבד : Intel® Core 2 Duo T7500 מעבד 2.20GHz מהירות זיכרון : 2GB / 1024MB X 2 נפח 667MHz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית אחסון : 160GB גודל דיסק 5400rpm מהירות דיסק כוננים : כן DVD Multi Burner מסך : WXGA VibrantView TFT with integrated camera סוג 12.1inches גודל 1280x800 רזולוציה כולל מצלמה תקשורת : כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 גרפיקה : Intel Graphics Media Accelerator X3100 כרטיס מסך 256MB shared זיכרון כרטיס מסך סאונד : Intel High Definition Audio …

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by fatsrir,

עושה רושם שהמפרטים שלהם זהים לחלוטין... אז מה ההבדל? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14033 http://ksp.co.il/?uin=24825

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום לכולם קיבלתי עכשיו הזדמנות לרכוש Lenovo C200 במחיר מציאה (לדעתי..) 1.5K.. המכשיר במצב טוב מאוד, אני מכיר את בעליו העכשוויים. המחשב הולך לשמש בעבודה משרדית (תוכנו office למיניהם) ועבודה שותפת מול האינטרנט (חברות כלשהם..) יש לי עד סוף היום להחליט אם לרכוש את המחשב, אז בבקשה תשובות כמו שיותר מהירות.. מי שלא מכיר, זה המפרט: Intel CoreDuo Processor T2250 1.73 GHZ 1024MB(2X512) 80GB 15" 1024X768 Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשב מגיע עם vista מקורי, אבל כניראה שהחליף אותו לXP (אין בעיה להתקין עליו גירסאת retail נכון?) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by yuvalg,

שלום לכולם, מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=CMS-B0W71ES&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=he http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2714&cPath=210 ההבדלים העיקרים: ללנובו דיסק של 500GB במהירות 7,200 RPM לעומת 320GB במהירות 5,400 RPM ב-HP, לשניהם סוללת 6 תאים אבל ללנובו 62WH לעומת 47WH ל-HP מה שאמור לתת זמן עבודה ארוך יותר (הם מצהירים על 8 שעות לעומת 6 ב-HP). מצד שני הלנובו מגיע בלי כונן אופטי אבל הוא קל ב-300 גרם. המחשב מיועד לתלמיד בבית ספר שצריך לסחוב אותו כל יום במסגרת פרויקט מחשוב של הכיתה. בהנחה שאני יכול לקבל את שני המחשבים באותו מחיר ובאותה אחריות איזה מחשב עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sgsg,

הגיעה לארץ הסדרה החדשה של ניידי EDGE של לנובו, לפי מה שאני מבין זו הסדרה העסקית הבסיסית. סדרת VOSTRO 3x50 קיימת בארץ כבר כמה שבועות וגם היא הסדרה העסקית הבסיסית של דל. לכאורה המפרט של הדל מעט טוב יותר - כונן קשיח עם 7200RPM ו-USB3 שנראה לי חסר בלנובו (לא בטוח). בנוסף, הלנובו מגיע בצבע אדום שלא מושך אותי כל כך (השחור יקר בכ- 500 ש"ח מוגזמים). מלבד זה שאר המפרט נראה די זהה ולנובו אפילו מספקים אחריות בינלאומית של 3 שנים. השאלה היא האם כדאי להתפשר על הנתונים האלה וללכת על הלנובו ? האם איכות הבניה/האחריות שלו צפויה להיות טובה בהרבה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ykg,

היי, יש לי את הנייד מהדגם הנ"ל. יש בו מאוחר מקום להכנסת דיסק SSD קטן שמיועד ל-Express Cache. הציעו לי פה (וראיתי שזה נפוץ ברשת) לשים שם SSD קצת יותר גדול ולהתקין עליו מערכת הפעלה, כלומר שישמש ככונן קשיח לכל דבר. להרגיש עם SSD אבל להיות בלי. עשיתי. עבד נהדר שנתיים. http://www.tomshardware.com/reviews/msata-ssd-review,3286-4.html - זה הכונן. יום בהיר אחד אני חוטף BSOD. עושה REBOOT והמחשב נתקע עוד לפני הBIOS!! כן כן פשוט מסך אפור ואי אפש לעשות כלום. הבאתי את המחשב לתמיכה של LENOVO הם אמרו (וצדקו) שההבעיה נובעת מהטריק שעשיתי ולא אמורים לשים מערכת הפעלה על הכונן הזה (למרות שבכל מקום אומרים שזה בסדר). הם ביצעו לי עדכון BIOS והמחשב חזר לעבוד (כשהמערכת הפעלה על ה-mSata), אבל הם ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DDgeva,

אני מתלבט בין כמה דגמי מחשבים, ספציפית הכי נראה לי הLenovo Edge 15. התקציב שלי הוא כ4000 ש"ח. שקלתי גם את הDell N5010, אבל ניסיתי אותו והמקלדת שלו קצת צפופה ולטעמי לא הכי נוחה, והוא גם קצת כבד לטעמי. אז רציתי לשאול מה דעתכם על הEdge 15: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5598 האם יש אלטרנטיבה עדיפה או שזה המחשב הכי טוב לצרכים שלי? (סטודנט, אשתמש בו ללימודים ובעיקר תיכנות). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  12. אני חושב לקנות את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?store=beersheva&uin=21971 תודה

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  13. שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, והוצע לי (כאן בפורום האמת), המחשב הזה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735724 . בעיקרון, אני משתמש במחשב לצפייה בסרטים , עבודה משרדית, אך בין השאר גם משחקים קלים (Football Manager ולעתים רחוקות pro evolution soccer). האם המחשב הנ"ל יריץ את המשחק (football manager) בצורה טובה? כי זה השיקול העיקרי כרגע - הנה הדרישות של המשחק - Intel CPU - Pentium 4 3.0GHz AMD CPU - Athlon 64 4000+ Nvidia Graphics Card - Geforce 7600 GT 256MB ATI & Intel Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB RAM - 1.5 GB Hard Disk Space - 2.5 GB Direct X - 9 האם יש מחשב טוב יותר בתקציב דומה? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ryacov,

רכשתי את המחשב השבוע איך אפשר להשיג מדריך בעברית? איך נכנסים להגדרות BIOS ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום. חיברתי היום ssd samsung evo 840 במקום ההארד דיסק הרגיל, התקנתי עליו את הווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק הישן( בעזרת חיבור sata to usb) והרכבתי אותו במקום הצורב. בזמן שההארד דיסק הישן מחובר במקום הצורב הווינדוס נתקע במסך טעינה, אבל אם אני מנתק את ההארד דיסק מהמיקום שבו היה הצורב אז הווינדוס עולה כרגיל( מהssd). כאילו הווינדוס מסרב לעלות כשההארד דיסק מחובר. מה לא בסדר?

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by ניסן דנון,

קניתי מחשב חדש, lenovo g530, אבל אני לא מצליחה לחבר לו את דרייברים של התקן המערכת הבסיסי ושל הHD אודיו. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן.. אני רוצה להזמין מודם סלולרי שעובד בהתקן PCMCIA הספציפי שאני מדבר עליו הוא בעל חיבור PCMCIA type II , 1 אני לא ככ מבין מה זה אומר.. לא מבין בהתקן הזה.. האם ה G550 יעבוד עם כל חיבור PCMCIA הקיים היום? תודה ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי.. ברשותי LENOVO חדש G550. עם כרטיס מסך NVIDIA G210M סה"כ אני מאוד מרוצה מהחבילה.. אבל, וזה אבל גדול. האוורור במחשב נדלק ונכבה באופן לא סדיר - נדלק כל 10 שניות ל-5 שניות ומפסיק... וזה לא נעצר! אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. צירפתי תמונת מסך מ CPUID HWMonitor של טמפרטורות.. מי שיכול להעיף מבט.. 1. למה טמפרטורת BUS ככ גבוהה? זה אמין? 2. אני רואה שבעיית המאורר נפוצה בקרב המשתמשים. מישהו מכיר פתרון? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by strider2000,

שלום לכולם, נניח וקניתי את הדגם הזה של לנובו וברצוני להתקין מ"ע, למטרת הטיעון XP/VISTA/SE7EN (אני מעדיף וינדוז 7). האם הייתם ממליצים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט או של 32 ביט? למה? יש לקחת בחשבון: 1. אני מתכנן להתקין במחשב אופיס 2003, זה יעבוד? 2. האם יהיה הבדל משמעותי במהירות? כי אם לא אני מעדיף ללכת על שיטת ה-32 ביט האמינה והמוכרת. הסיבה שאני מטריד אתכם ולא מברר באתר הרשמי היא שזה דגם מאוד ספציפי (יש היגידו דגם "קומבינה") שנועד לשוק ישראלי, ותיתכן לו התנהגות בלתי צפויה. רגיל, תודה מראש לכולם ושיהיה חורף קל.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by ShaY-MoR,

האם משתלם לי לקנות? זה המפרט T6600 2.2Ghz 800Mhz 4098MB DDR3 1066Mhz WIDE 15.6" WXGA LED nVidia N10M-GE1 512M דיסק קשיח 500 GB Win 7 HOME כעקרון אני צריך מחשב שגם יספק לי אפשרות ללמוד מחוץ לבית אבל גם לא יחסוך ממני הנאה של משחקים עם גרפיקה (fifa. pro, COD) וגם משחקים שצורכים יותר יכולת עיבוד (football manager) ואפשרות לפתוח כמה תוכנות במקביל, עם מוסיקה וסרטים לפעמים, לצורך עבודה נוחה ונעימה, מבלי שהמחשב יתקע. התקציב שלי זה 3500, המחשב הזה יספק לי את הצרכים? יש לכם המלצה למחשב אחר במחיר הזה? איך הכרטיס מסך הזה ביחס ל4500HD המובנה של אינטל? תודה, שי

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by eliii,

שלום, זכיתי "בטעות" במכרז בנייד של kenovo אני לא בטוח שזה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר זה, בעיקרון השימושים שלי הם ביתיים, סטודנט שצריך מידי פעם לראות סרט או הרצאה חיפוש מאמרים וכד' ואיכסון ועיבוד תמונות של הבית, לא דברים גדולים. המפרט הוא כדלהלן: מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Mobile Intel GMA 4500M מסך: LED HD BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד (זיכרון מקסימאלי): 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by raturnau,

אני מעוניין במחשב נייד שיחזיק בכבוד CS4 בעיקר פוטושופ ואפטר אפקטס לא דברים כבדים מידי אבל... התקציב מוגבל ל2500 ש"ח ראיתי את LENOVO G550 NTD9AIV IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz Mobile Intel GMA 4500M זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 האם המחשב הנ"ל יחזיק? בריאות ואושר לכוווווווווווולם תודה רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. מדובר על 3000 ש"ח או את זה TOSHIBA L500-1FW אין לי דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Vinnie Boombotz,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומשתלם יותר לקנות לדעתכם. ה-Lenovo עולה 3680 ש"ח, ה-Dell עולה 3999 ש"ח. ההבדלים העיקריים: DDR3 בלנובו, DDR2 בדל. T6500 בלנובו, T6400 בדל. אין HDMI בלנובו, יש בדל. שנה אחריות בלנובו, 3 שנים אחריות בדל. הנה המפרטים... תודה ויום טוב. Lenovo G550 מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכר…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי. ברשותי מחשב נייד מדגם Lenovo G550 2958. יש לי בעיה שניסיתי למצוא עליה כבר את התשובה באינטרנט אך טרם קיבלתי תשובה חד משמעית. הכיוונים שאני צריך לבדוק הינם: סוללה, מטען, ומחבר ההטענה. נתונים טכנים מעטים לפני שנתחיל: מטען עם בעיות במגעים, סוללה גמורה ומקשים שבורים (לא קשור). לאחר שאני מנסה להדליק המחשב מנסה להדליק את עצמו, הנורה הימנית (CPU) דולקת למשך שניות בודדות ונכבת ואילו רק הנורה של הטעינה והנורה של הPower-Up דולקות. השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה? שאלה שנייה הינה, אני רואה שמקשים לנייד, מטען לנייד וסוללה לנייד זולים בכחצי מחיר באיביי לעומת המחירים באתרים ובחנויות בארץ. האם יש בעיה / לא מומלץ לרכוש אחד מהפריטים הנ"ל מאיביי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים