ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
לחברה שלי יש מסך LCD סדוק ורואים רק חצי מסך בנייד של COMPAQ הנייד נקנה בחול ככה שאין אחריות מה עושים ? מסך חלופי? מה המחיר?יש מצב ליד שנייה או רק חדש? עדיפות לחנויות מחשבים / תיקון באזור רעננה כפ"ס.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על מסכים בגודל 24 אינץ' שעונים על הדרישות שלי תודה. עדיף לא לסטות מה-1000 אם זה עד 200 ש"ח אז עוד בסדר אבל עדיף שלא.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני סוחב כבר הרבה שנים את המסך Samsung 2243BW ורציתי להשתדרג למסך גדול יותר. יש לי אפשרות לקבל (מתנה ) מסך בתקציב 3K וחשבתי על הDell U2715H CPU : Intel Quad Core I5 2500K 3.3GHZ 6MB Motherboard : Gigabyte GA-Z68XP-UD3 PSU : Seasonic 620W GPU #1 : Gigabyte 660 OC Windforce GPU #2 : Gigabyte 660 OC Windforce Memory : Corsair Vengeance LP (2*4GB) CL-9 רציתי להתייעץ, אני כבר משחק הרבה פחות מבעבר, אבל עדיין לא מוותר על זה לגמרי... א. האם הSLI 660 שלי לא יסחוב כלום ברזולוציה הזו? ב. האם שווה לי להשקיע הרבה פחות במסך 1080P ואת העודף בכרטיס מסך חדש? ג. פחחחחחחחחח, המחשב שלך פח, צבע אותו בכחול וזרוק לים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך lenovo ברזולוציה 2K האם אני צריך גם כבל HDMI תואם וכרטיס מסך מיוחד כדי להגיע לביצועים טובים ברזולוציה? קניתי כבל monster ב-200 ש"ח שמתאים ל 1080P זה בסדר? והכרטיס מסך שלי במחשב הוא מובנה בלוח gigabyte z270-hd3p האם זה מספיק או להחליף לכרטיס איכותי? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של Lenovo. מסדרת y-50 בעל מסך 4K 15.6 מריץ ווינדוס 8.1 כרטיס מסך GTX960M 4GB בגדול הוא לא עובד משהו בגלל שרוב התוכנות לא יודעת לעבוד עם 4K רואים את הטקסט והאייקונים מאד קטן למרות שמגדילים את זה בלוח בקרה. תוכנות כמו 3DS MAX, SKETHUP+Vray , AUTOCAD וכו' מי שהתנסה עם מסך 4K יבין על מה שאני מדבר. אני רוצה לקנות מסך נפרד ולחבר אליו את הלפטופ בחיבור HDMI השאלה שלי היא באיזה רזולוציה צריך לתמוך המסך ובאיזה גודל הייתם ממליצים לי שיהיה שתפתר הבעיה המעצבנת הזו. שאוכל לעבוד עליו ולהנות מהמפרט המכובד שלו כמו שצריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, בכמה לדעתכם אפשר למכור מסך Apple Cinema Display 27"? בן 3-3.5 שנים, כזה חדש עולה 5,000 ש"ח ב-iDigital או 1,000$ בחנות של אפל בארה"ב. במצב מצוין, כמו חדש. תודה רבה! אורן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב ASUS 1005PG המסך שלו תקול , עכשיו אני לא יודע איזה מסך יש לו 10.1 או 10.2 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לבני גיא נפל הנייד ונשבר המסך (סדוק בצורה מעוררת השתאות ) בהתחשב בעובדה שהסוללה שלו גמורה וחליפית תעלה בסביבות ה- 600 ש' האם כדאי לתקן המסך והאם למישהו יש הערכת עלות . לכל עצה אודה. אבא של גיא
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נשבר לי מסך של הנייד ורציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במסך שתואם מכל הבחינות כמעט למסך המקורי [ חוץ מרזולוצייה גבוהה יותר] הנקודה החשובה היא שיש לו IPS ורציתי לדעת אם זה ייצור בעייה כלשהי ? אציין שמדובר בנייד של טושיבה satellite c6660 1ml עם אנווידיה 300של ג'יפורס שהריץ משחקים חזקים כמו callofduty וכן התחבר למסכים חיצונים ללא שום בעיה רק שלמסך המקורי לו היה IPS המקורי http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WH4(TL)(A1)/ ה IPS http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WF4(SL)(B1)/
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע עם נייד עם מסך HD 15.6. אני שם לב בזמן האחרון שלא נוח לי כל כך לעבוד איתו. מה בעצם היתרון של QHD על FHD, מלבד צפייה בסרטים/גיימניג (שני דברים שאני *לא* עושה במחשב)? דובר כאן לא מעט על כך שמסך QHD בניידים זה overkill ולא מועיל, ולמעשה גם מזיק - מרוב שהרזולוציה גבוהה הכל ממש קטן. השאלה, האם מסך QHD יכול גם לתפקד תחת רזולוציית FHD למשל, בלי שיהיו כל מיני עיוותים? אני רוצה לקנות מחשב חדש, וכבר גיששתי במשך חודש ועדיין לא מצאתי משהו שנראה לי שיתאים לי. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט. קצת תכנות (מטאלב פייתון ו-C++ ברמה בסיסית; אני לא מתעסק בהנדסת תוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שהשווי שלו מאוד נמוך. אבל יהיה מעניין לדעת כמה לדעתכם הוא שווה.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום , מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? כמו כן , אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא סרטים , האם עדיף לי מסך Ultralight או שעדיף לי את המסך XGA הרגיל? כמו כן , קצת לא קשור לת'רד הזה , אבל במידה ואני קונה את המחשב הזה אני אצטרך גם כונן DVD חיצוני USB , מישהו יכול להמליץ לי על כונן כזה שיצרוך כמה שפחות חשמל ויוכל לפעול באמצעות ה USB של המחשב הנייד? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות לגיימינג עד 600 שקל?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מבוסס כרטיס מסך GTX1070. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב המתאים לגיימינג עד 1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לרכישת מסך חדש אחרי שנשרף לי המסך. אני גיימר (בעיקר משחקי Single Player - אסטרטגיה ו-RPGs). כרטיס מסך GTX 970. מחפש מסך, בעדיפות לתקציב של עד 2,000 ש״ח. ומעדיף שהוא לא יהיה TN בגלל ש-competitive gaming פחות מעניין אותי (משחק קצת משחקי רשת כמו Overwatch ו-PBUG, אבל ממש לא תחרותי) -- יותר חשובה לי האיכות והפלואידיות של התמונה. חשבתי על Samsung C24FG73FQM-U http://www.samsung.com/il/monitors/curved-cfg73fqm/LC24FG73FQMXCH/ שמצד אחד הוא לא TN והוא במחיר טוב, אבל מצד שני הוא מסך קעור ואני קצת חושש שהקיעור יפריע לי כשאני עובד על המחשב (למשל על word או אקסל, אמרו לי שהקימור יכול להפריע ממש כשהתו…
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום קהילה יקרה. אני מכיר המון חברות גיימינג להם מסכי גיימינג, אסוס, לנובו וכדומה. האם חברה איכותית באזור המסכים אך לא מוכרת באזור הגיימינג מומלצת לרכישה? אני מדבר על מסך הגיימינג שלהם אודיסיי 5 https://www.pcgalaxy.co.il/samsung-odyssey-g5-gaming-monitor-review/ אשמח להתייעץ עם המבינים כאן, שווה את הכסף? יש לי מחשב עם כרטיס מסך 2080 ואני רוצה להפיק ממנו את המירב טווח המחירים עד 2000 שקל יש לי רמקולים בנפרד מהמסך. רגע עם מסך AOC ישן! מעפן עם 60 הרץ
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד של MsI כבר שנתיים בערך ובאמצע עבודה פתאום הוא מהבהב כאילו הוא נכבה ניהיה מסך שחור לשנייה וחוזר ככה כמה פעמים וזה בא והולך מזה יכול להיות? תודה לעוזרים שבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד והתחדשתי לפני חודש אני משאיר אותו דלוק בלילה להורדה באימיול, ואני סוגר את המכסה, כשאני פותח את המכסה בבוקר, המחשב עדיין דולק ועובד רגיל, אבל המסך הוא ככה שחור כזה, המסך דולק ומגיב לפתיחה אבל יש תמונה שחורה, אני מצליח להחזיר את המחשב לקדמותו רק אחרי שאני מנתק את הסוללה ומחזיר אותו נב יש לי וויסטה למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך המחשב שלי נהרס, אני מחפש לקנות חדש ולהחליף, כי ההצעה שקיבלי מטושיבה פשוט מוגזמת (1000+) אשמח אם תעזרו לי למצוא את המסך שאני צריך, או מעבדה שתחליף לי במחיר סביר [ATTACH=CONFIG]9613[/ATTACH] תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי ביקורת באינטרנט (נדמה לי netbooklive.net) לגבי המסך של 1005HA שקשה לעבוד איתו בשמש או באור מלא - האומנם? מה אתם אומרים על ה-1005HA מול HP mini110 (מכל הבחינות, לא רק מסך) אגב, הם ממליצים שם גם על נטבוק של טושיבה שלא ראיתי שמוכרים בארץ. תודה גמר חתימה טובה
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד החדש למסך חיצוני בHDMI עם מתאם וכשאני סוגר את המסך של הנייד גם החיצוני מתכבה. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-