ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב *איכותי* במפרט שלהלן. 1. רזולוציה מינימלית: 1920x1080. *** 2. Default DPI 100%. *** 3. LED IPS. 3. חיבור HDMI. 4. רמקולים מובנים. 5. גובה מקסימלי כולל מעמד: 36 ס"מ (עם/ללא Pivot). תודה.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למסך מחשב חדש המסך הקודם שלי היה DELL U2312H והייתי סופר מרוצה ממנו!! שימש למשחקים ולסרטים, אבל הגיעה העת להתקדם וחשבתי לעבור למסך 24" 4K. יש מסך מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח שישמח אותי כמו ה-Dell? - איכות תמונה מעולה - זמני תגובה טובים - פחות חשוב פונקציות כמו G-Sync תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה זה נושא שאני ממש חלש בו אני מחפס מסך מחשב לגיימינג נטו בתקציב עד 1600 שח
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מסך מחשב חדש בגודל 27 (אולי אפילו יותר אם מומלץ) מחפש בעיקר שיראו חד כרטיס המסך שלי : Inno3D RTX 4060TI 16GB כרגע המסך הישן שלי תומך רק ב 60 hz אז מחפש משהו גם למשחקים וגם סתם לראות בחדות יותר. (המחשב משמש גם לתכנות) לא מחפש להתפרע משהו בסביבות 1000 שקל ( יכול להיות יותר או פחות ) וכנראה ארכוש באילת. תודה
-
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב חדש למטרות gaming, בעיקר Heroes of the storm ו- OverWatch תקציב של עד 1,500 (אפשר לחרוג עד 2,000 אבל עדיף שלא), אני מעוניין במסך 2K עם פאנל IPS, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה להמלצה על מסך 24-27 אינצ' שמתאים לגיימינג עם כרטיס גרפי GTX 1660 Ti או RTX 2060 . האם יש מסך שיעבוד משמעותית טוב יותר עם אחד הכרטיסים האלה ולא עם השני? זה יעזור לי להחליט בין שניהם ... אשמח להשאר באזור ה- 1000 ש"ח אלא אם זה לא מציאותי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, עברתי על ההצעות הקודמות בדיונים קודמים שלכם למסכי דל U2414 ו U2515H. ברשותי "Dell 2209WA 21, ולמרות התשבוחות והביקורות הטובות שהיו בזמנו על על מסך זה - אני לא מרוצה ממנו כבר מתחילת העבודה עימו. מעברי הצבעים בו לא נקיים ונראים ככתמים עם קונטרסטים ולא מעברים נקיים, וחדות היא לא התכונה הבולטת שלו. מה דעתכם על מסכי הEIZO הידועים באיכויותיהם ויעודם לגרפיקה, שמופיעים בקישורים הבאים: מחיריהם לא גבוהים פרט לCS2420 אודה לחוו"ד דעתכם: http://www.j-sale.co.il/Product.aspx?productid=5517 EIZO Flexscan EV2336W-FS-GY http://www.j-sale.co.il/Product.aspx?productid=4576 Eizo FlexScan EV2455 24…
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן, אני אדריכל אבל אני עושה גם הדמיות ועבודות גרפיות. אני צריך מסך מחשב שיתן תמונה איכותית עם דגש על צבעים אמיתיים. כאלה שיראו דומה על רוב המסכים ובמיוחד יראו דומה בהדפסה. הרבה מסכים נראים יפה אבל אז כשאתה בא להדפיס כל הצבעים דהויים או לא דומים כההים או בהירים כי המסך מגביר בצורה מלאכותית את הצבעים הבהירות או הגוונים. ברור לי שמסך של 4000 שקל יתן לי תוצאה טובה יותר ממסך של 1000 שקל השאלה עד כמה ההפרש יהיה משמעותי. אני לא מדפיס פוסטרים לאיילון בכל זאת. כרגע יש לי 2 מסכים אבל אחד התקלקל ואני שוקל להחליף למסך אחד רחב במקום. המחירים של רובים יקרים חוץ מהאחד הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22624 אני מניח שהוא פחות טוב א…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! תקציב 1400 ש"ח אני צריך מסך מחשב כמה שיותר מכויל / מדויק מבחינת הגודל 19 אינץ זה מספיק לא אכפת לי שיהיה יותר גדול אבל לא על חשבון האיכות לא מעניין אותי אם יש לו MHZ או איך שזה נקרא עבור משחקי וידאו וכד איכפת לי שמתי שאני צופה בעבודות שלי התוצאות יהיו מדויקות וכן שיתמוך ב 4K תודה רבה לכל מי שענה לי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לומד פיתוח אפליקציות ומשחקים למובייל ויש לי מסך אחד 23.8 ברזולוציה 1920X1080. אני רוצה להוסיף עוד מסך כך שיהיה נוח לפתח. איזה רזולוציה מומלץ לקנות לטובת פיתוח? האם FULL HD מספיקה או מומלץ יותר וכמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קונסולת סוויץ' ואני מעוניינת לקנות מסך עם רמקולים מובנים כדי לחבר אותה אליו. קניתי כבל מתאם מHDMI ל-DVI כדי לחבר אותו למסך הרגיל שלי אבל גיליתי שזה מאוד לא נוח לנתק כל פעם את המחשב כדי לחבר לסוויץ' אז החלטתי לרכוש עוד מסך. אשמח להמלצות למסך עם רמקולים מובנים, לא יקר מדי כי בכל זאת הוא רק לסוויץ'.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם המסגרת השחורה מסביב למסך היא רק מסגרת או חלק מהמסך עצמו ואם ניתן לנקות טביעות אצבעות מימנה בעזרת מטלית לניקוי משקפיים כשהמסך דלוק?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אודה לכם באם למישהו יש ידע היכן ניתן לרכוש מסך כזה. כתובות ,טלפונים וכו' יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג לנובו N100, עם הכרטיס מסך הבא: Nvidia Geforce Go 7300 [אני חושב שהוא בעל 128 מגה בייט] אני סטודנט, ויושב המון מול המחשב. לכן אני מעוניין לרכוש מסך חיצוני. השאלה שלי היא - האם אני בכלל יכול? אני מתלבט בין שני מסכים, כאשר הגדול הוא יותר הוא 24 אינצ', והינו FULL HD (1080p. האם יש בעיה? האם הלפטופ שלי יכול להתמודד עם המסך הזה בקלות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לדאבוני נשבר לי מסך הלפטופ, קומפאק 15 זול למדי שנועד ועדיין נועד לסטודנט מן המניין ( לא דורש יכולות גרפיות) כמה יעלה לי להחליפו בארץ? האם יהיה לי זול משמעותית לקנות מסך ברשת ולהתקינו לבד, או שמא עדיף לי לקנות מחשב נוטבוק חדש ? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כמובן..
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי לכם! יש לי בעיה, בשעה האחרונה המחשב עושה לי בעיות תצוגה חבל"ז, המסך מחשיך וחוזר ואז מופיע הודעה: nvidia windows kernel mode driver אירעה שגיאה וזה קורה כל דקה שתיים, בבקשה אני ישמח לעזרה דחוף! המחשב שלי במפרט בצד ASUS זה קורה כל פעם שאני פותח חלון בדפדפן או תוכנה חדשה וגם סתם כך תודה, דובי. עריכה: התקנתי דריברים מחדש לכרטיס מסך וכן את פיירפוקס והסתדר
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואחד הקריטריונים הכי חשובים לי הוא מסך מט. קצת קשה למצוא את האינפורמציה הזו בחנויות מחשבים אונליין. איזה מחשבים ניידים יש להם מסך מט, רצוי מחברת dell? (וגם זמן בטריה ארוך, גודל 14 בערך, מחיר עד 4000?) תודה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש לפטופ בן כשנה וחצי של DELL (לא יודע איזה דגם, אם זה חשוב תגידו לי ואבדוק) והמסך התחיל לרצד לו בשבוע האחרון. אשמח להמלצה על מעבדה טובה בירושלים (גם במרכז תופס אבל עדיף ירושלים) שתוכל לסדר לו את הבעיה. והאם מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון שכזה ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום יש לי לנובו thinkpad. אתמול פתאום המסך התחיל לרצד בפראות (אי אפשר לקרוא בכלל). מה זה יכול להיות? האם אני חייב לקחת את המחשב למעבדה או שיש משהו שאפשר לעשות בבית? תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני שנייה לפני רכישת מסך להחלפה בנייד HP שברשותי (דגם DV6950ej).. רציתי רק לעשות דאבל צ'ק ולוודא שבאמת הבעיה היא במסך. כפי שאפשר לראות המסך מרצד לעיתים תכופות ולפעמים גם מחשיך לגמרי ואי אפשר לעבוד כלל על המחשב.חיברתי למסך חיצוני כדי לבדוק ובעת הריצודים, על המסך החיצוני התצוגה תקינה. האם אפשר לרכוש מסך להחלפה בראש שקט?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. אשמח לעצות רב תודות קובי
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מסך מחשב משולב מחשב עם גרסה החלשה של i5. אני חושב שזה ה 3450 ומסך 24 לפחות במחיר עד 4000
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני סטודנט לאדריכלות שנה שנייה ואני מבין שמאוד יעזור לי מסך נוסף לעבודה על כל מיני פרויקטים, האם בכלל כדי להשקיע במסך נוסף (מחשב נייד כבר רכשתי) שישב בבית לעבודה? אם כן, מה מומלץ תחת תקציב נמוך יחסית (עד 700 ש"ח) בהתחשב ויש לי מחשב ASUS N550JK-CM062H? או שבמחירים כאלה עדיף מסך ישן שפשוט עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מסוג לנובו N200. לאחר מספר דקות עבודה, כל פעם הזמן משתנה, המסך נכבה. כשהמסך נכבה רואים את השולחן עבודה ממש ממש חלש ואי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו לא על ידי הזזת העכבר, לא על ידי לחיצה על מקשים, שום דבר. מה דעתכם הבעיה? זה מחשב חדש. מישהו נתקל בתופעה? האם זו מנורת מסך פגומה? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-