ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי, מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות לגיימינג עד 600 שקל?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מבוסס כרטיס מסך GTX1070. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב המתאים לגיימינג עד 1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לרכישת מסך חדש אחרי שנשרף לי המסך. אני גיימר (בעיקר משחקי Single Player - אסטרטגיה ו-RPGs). כרטיס מסך GTX 970. מחפש מסך, בעדיפות לתקציב של עד 2,000 ש״ח. ומעדיף שהוא לא יהיה TN בגלל ש-competitive gaming פחות מעניין אותי (משחק קצת משחקי רשת כמו Overwatch ו-PBUG, אבל ממש לא תחרותי) -- יותר חשובה לי האיכות והפלואידיות של התמונה. חשבתי על Samsung C24FG73FQM-U http://www.samsung.com/il/monitors/curved-cfg73fqm/LC24FG73FQMXCH/ שמצד אחד הוא לא TN והוא במחיר טוב, אבל מצד שני הוא מסך קעור ואני קצת חושש שהקיעור יפריע לי כשאני עובד על המחשב (למשל על word או אקסל, אמרו לי שהקימור יכול להפריע ממש כשהתו…
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום קהילה יקרה. אני מכיר המון חברות גיימינג להם מסכי גיימינג, אסוס, לנובו וכדומה. האם חברה איכותית באזור המסכים אך לא מוכרת באזור הגיימינג מומלצת לרכישה? אני מדבר על מסך הגיימינג שלהם אודיסיי 5 https://www.pcgalaxy.co.il/samsung-odyssey-g5-gaming-monitor-review/ אשמח להתייעץ עם המבינים כאן, שווה את הכסף? יש לי מחשב עם כרטיס מסך 2080 ואני רוצה להפיק ממנו את המירב טווח המחירים עד 2000 שקל יש לי רמקולים בנפרד מהמסך. רגע עם מסך AOC ישן! מעפן עם 60 הרץ
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד של MsI כבר שנתיים בערך ובאמצע עבודה פתאום הוא מהבהב כאילו הוא נכבה ניהיה מסך שחור לשנייה וחוזר ככה כמה פעמים וזה בא והולך מזה יכול להיות? תודה לעוזרים שבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד והתחדשתי לפני חודש אני משאיר אותו דלוק בלילה להורדה באימיול, ואני סוגר את המכסה, כשאני פותח את המכסה בבוקר, המחשב עדיין דולק ועובד רגיל, אבל המסך הוא ככה שחור כזה, המסך דולק ומגיב לפתיחה אבל יש תמונה שחורה, אני מצליח להחזיר את המחשב לקדמותו רק אחרי שאני מנתק את הסוללה ומחזיר אותו נב יש לי וויסטה למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מסך המחשב שלי נהרס, אני מחפש לקנות חדש ולהחליף, כי ההצעה שקיבלי מטושיבה פשוט מוגזמת (1000+) אשמח אם תעזרו לי למצוא את המסך שאני צריך, או מעבדה שתחליף לי במחיר סביר [ATTACH=CONFIG]9613[/ATTACH] תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי ביקורת באינטרנט (נדמה לי netbooklive.net) לגבי המסך של 1005HA שקשה לעבוד איתו בשמש או באור מלא - האומנם? מה אתם אומרים על ה-1005HA מול HP mini110 (מכל הבחינות, לא רק מסך) אגב, הם ממליצים שם גם על נטבוק של טושיבה שלא ראיתי שמוכרים בארץ. תודה גמר חתימה טובה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד החדש למסך חיצוני בHDMI עם מתאם וכשאני סוגר את המסך של הנייד גם החיצוני מתכבה. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) כמו כן, אם אתם חושבים שכדאי מקדלת חיצונית כלשהי או משהו נוסף אשמח לדעת. תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייד של חברת טושיבה. הכל (כמעט) היה טוב ויפה עד שהמחשב הגיע לידיו של משהו (כנראה) "שקצת נגע בו", ואח"כ לאחר שניסיתי להדליק את המחשב , המסך לא עבד , למרות שהמחשב עצמו פעל. בזווית מסויימת עם קרני השמש ניתן לראות קצת במסך, אבל במעבר לחדר רגיל בזווית נורמלית -המסך נראה כשחור לחלוטין. בחיבור למסך חיצוני- רואים הכל טוב ויפה. משהו יודע מה הבעיה ? למרות שנראה הכי הגיוני שזו בעיית חומרה, נראה לי שהבעיה היא דווקא בתוכנה. משהו יכול לעזור לי ? מה הבעיה? כיצד אפשר לפתור אותה ?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ברשותי LAPTOP (נייד), של HP דגם ZE2055EA. פתאום... ללא שום סיבה מיוחדת, המסך הוחשך לרמה כזאת שאני לא רואה כמעט כלום על המסך... למזלי הגדרתי מראש אופצייה למסך חיצוני אז ניצלתי את העובדה ורציתי לשלול תקלת תוכנה במקום חומרה ואכן לצערי זאת תקלת חומרה כי עם צג חיצוני הוא עובד שיגעון... :'( עכשיו אני תקוע עם LAPTOP שעובד כמו שולחני... מה ההצעות ? האם משהו פתאום רופף ? האם יש דרך כלשהי אחרת ?.. אגב ב- DOS הוא גם חשוך כך שבוודאות של 100% זאת תקלת חומרה כלשהי.... אשמח לעזרה כי זה די חשוב לי ליום ראשון הקרוב..... תודה :'(
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי אנשים, הדגם הוא Asus F9J , התקנתי Windows 7 ופתאום המסך חשוך מאוד, לא הצלחתי למצוא אופציה בווינודס לעלות את הבהירות האופציה ממקשים עם מקש ה FN לא עובדת. איך ניתן לעלות את הבהירות? לא הצלחתי למצוא דרייברים ל 7 באתר של אסוס.. יכול להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי. לא הצלחתי להכנס להגדרות של כרטיס המסך כדי לעלות בהירות.... נ.ב - המסך חשוך גם שהמחשב מחובר לחשמל.. מה לעשות? דרייבר? קיימת אולי תוכנה צד שלישי להעלאת הבהירות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאפטופ (לא חדש) של דל וכאשר עולה המערכת הפעלה )XP( בקושי רואים משהוא - כמעט שחור לגמרי\ כהה מאוד מאוד. בחיבור למסך חיצוני הכל עובד תקין. האם הלך המסך? פירקתי ובדקתי חיבורים וזה נראה תקין. המחשב לא עבר שינויים בזמן האחרון. תודה על העזרה באיבחון. סטורה.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עזרה בבקשה כבר כשבוע יש לי בעיה המחשב נתקע, כלומר המסך נהפך לשחור ואז הוא עושה לי ריסטרטים או שפשוט אני חייב לעשות לו ריסטרט. כשהוא עולה לפעמים יש לי מסך כחול מצרף קישור. ולפעמים ללא המסך. מה לא עשיתי... פרמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים לכרטיס מסך. (מחקתי ישנים בעזרת Driver Sweeper ועידכנתי חדשים) אפילו הסרתי את מתאמי התצוגה (כרטיס מסך) ממנהל ההתקנים ולאחר מכן עידכנתי אותם. הורדתי אפילו עידכון לBIOS/// אבל עדיין זה קורה לי .... (((((( דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI MOBILITY READON HD5470 בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הנייד שלי וכשהווינדווס סיים לעלות הוא נתן מסך כחול ועשה ריבוט.. וזה קורה כל הזמן כך שאי אפשר להשתמש בו... מה עושים? לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחות לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד של טושיבה בן שנה עם מערכת הפעלה VISTA BASIC. יש לי מידי פעם מסכים כחולים שבסוף של המסך זה מה שכתוב : stop: 0x0000008e (0x000001d,0x81e3c04e,0xaf6ba960,0x00000000) האם זוהי בעיה בזכרון? או בעיה חומרה של הזכרונות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפשת לקנות מסך LCD 12.1 XGA למחשב נייד X61S של LENOVO במקום מסך שנשבר. כל עזרה תתקבל בברכה, לידיה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
קניתי אתמול HP G6-1150sj ועידכנתי לו BIOS מהדרייברים שיש באתר של HP עכשיו בטעות סגרתי את המסך חצי וזה נכבה, מה עלי לעשות? ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות ועדיין לא עולה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למסך 4k לקונסולה של אקסבוקס סיריוס איקס. 24" לפחות.תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-