ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את החנות הכי זולה לקניית מחשבים ניידים בארה"ב, אני לא צריך שתעשה משלוח לארץ(מספיק לי בארה"ב) ומיצידי שהמחשב יהיה של חברות לא מוכרות(חברות סיניות וכדומה) העיקר שיהיה זול! עם מפרט חזק! מכירים חנות כזאת(אגם אם יש חנות כזאת ממש משתלמת במדינה אחרת אני אשמח גם)??
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר להקלטות (יש לי כרטיס קול חיצוני roland UA-25EX) בגלל שהוא מיועד לעבודה עם הקלטות ועיבודים כבדים חשובים לי כמה דברים שקשורים לנוחות ולמהירות שלו: א. מעבד טוב - I7 או לפחות I5 מהגרסאות המתקדמות ב. לפחות 4 Gb RAM, עדיף 8 אם התקציב מאפשר ג. דיסק קשיח מהיר. אם אפשר SSD אז מעולה אבל אני לא יודע אם התקציב יאפשר את זה... ד. שיהיה מסך שנוח לעבוד איתו (לפחות 14 אינצ', עדיף 15.6 או יותר) ה. שתהיה מקלדת מלאה (כולל המספרים בצד ימין) ו. שתהיה גישה לWIFI ז. שיהיה כונן אופטי (עדיף צורב DVD) לגבי מערכת הפעלה... אני יכול להשיג בעצמי, לא קריטי לי איזה מחשב מתאים לי בתקציב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 שח מקסימום עם מחשבה ל4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? BATTLEFIELD 3, PHOTOSHOP,PORTAL 2,CRYSIS 2, AFTER EFFECTS במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. אבל מחפש עלות/תועלת טובה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, פוטושופ ,קודי, עבודה משרדית, קצת גיימינג מודרני (ב4K ? מה שנהוג היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות כבד מאוד + VM. פוטושופ חובבני. גיימינג הכי פחות חשוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, מזמן לא שיחקתי ויכול להיות נחמד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש עזרה בקנית נייד, הדרישות הן מסך 17 מט (למה לא מבריק?), מעבד חזק, אפשרות להרחבת זיכרון למינימום 4G , תקציב עד 12K (עבור מחשב כדאי), מיועד לעבודה מסיבית עם בסיסי נתונים, ועיבוד תמונה. ראיתי באינטרנט 3 דגמים שונים : DELL STUDIO 1737, VESTRO 1720, PRECISION M6400 מי מהם הכי מתאים?, האם יש דגמים אחרים מיצרנים אחרים שכדאי לשקול?.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: למיפרט הסופי ולחלק מהמוצרים תיתכן הנחה נוספת. לקבלת מחיר סופי יש לפנות לסניפים. תקופת האחריות למוצרים הינה בהתאם לאחריות של כל מוצר שנבחר. האחריות למחשב בכל מעבדות אייבורי בפריסה ארצית. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: c…
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה שיש לי עד עכשיו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם: GigaByte GA-965P-DS4 זכרון: DDR2 1GB 667MHz CL5 Kingston דיסק: Westren Digital WD2500KS צורב: LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 ספק: HEC 550W HEC-win550 ביחד - 4700 (הגיוני ?) אני צריך להשלים את המפרט עם כרטיס מסך טוב בסביבות ה1000ש"ח מה אתם ממליצים ?
-
- 21 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הראשון הוא Toshiba Satellite A200-23P והשני DELL XPS M1530 מי לדעתכם הכי מתאים לצרכים שפרטתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם ההורים שלי החליטו לקנות לאחותי בת ה 15 מחשב , התקציב הוא 2000 ש"ח לא יותר מזה אני צריך מפרט ללא ציוד הקפי וללא מסך. זיכרון 512 לא יותר מזה (אבל שיהיה ניתן להוסיף בעתיד במידת הצורך עוד זיכרון זהה ל 1 ג'יגה) דיסק קשיח 80 ג'יגה..לא יותר. אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיריץ באופן נורמלי משחקים (כמו למשל סימס 2) בסיגנון הזה(אין צורך במשחקים כבדים) זה יהיה מצויין. שיהיה אפשרות לשידרוגו בעתיד במידת הצורך למחשב יותר טוב. תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום מעוניינת ברכישת מחשב נייד בלבד. מטרות השימוש: תכנות רק בג'אווה וגיימינג (משחקים כמו fortnite). מערכת הפעלה שתהיה windows 10. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 6500 2. מה שימושי המחשב? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יודע זמה הראשון והרכבה אני יכל לבד יש לי חבר שמבין 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי אין חנות ספציפית מעדיף לקנות חלקים מחוץ לארץ כי זה זול יותר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10/9 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, האם המפרט הזה יספיק לשחק עליו SIMS3? מה הייתם משנים? אגב, התקציב קשיח, עד 2500 בערך פלוס מינוס וצריך חנות באיזור ת"א\ר"ג עצמה. המפרט הורכב ב-KSP רמת גן אני צריך את המארז הכי הכי פשוט שרק אפשר ולכן לקחתי את הכי פשוט שיש להם והדבקתי לו מאוורר 120, בתקווה שזה יספיק. תודה לעוזרים!! מעבדי אינטל Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 420 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 275 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Signature 280 כרטיסי מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 550 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS 230…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש לפטופ בתקציב של 5k עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הלפטופ ישמש אותי לשימוש ביתי, אינטרנט, עבודות כלליות אופיס וכד', ומדי פעם שימושים בסיסים בפוטושופ. אפשרי לנצל את מלוא התקציב ואף לחרוג. מעוניין במחשב טוב שישמש אותי לטווח ארוך. עד מסך 14" עם עדיפות ל uhd4k רכישה מיידית
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מיפרט למחשב ללא מסך! אבל שיכלול צורב DVD וכרטיס מסך חזק! תודה...
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של DELL פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ והוא יהיה יותר מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שבוע טוב, לאחר שיטוטים רבים באינטרנט ובחנויות אני עדיין לא מצליח למצוא את האיזון בין השקעה כספית לנצילות המערכת. 1. בראשי מוצגת דילמה בין מעבד כפול למרובע שפורטה פה הרבה בנושאים ספיציפים אך תחום הדו-מימד (עבודה על תמונות) קצת נשכח ואשמח אם תסכימו להרהר איתי. כעת אני נוטה לכיוון המרובע. 2. ביקורות טובות הוצגו לגבי המסך 2209WA אך לא הצלחתי למצוא מתחרה באותו סכום כסף שאני אוכל להתלבט לגביו והאם יש למישהו הצעה למסך שאפשר להחליף. 3. במארז אני קצת אבוד (בחנות שהלכתי אליה הם הרכיבו מארז משלהם ולא חברה מוכרת, האם כדאי?), אם מישהו יכול לעזור פה אני אשמח. 4. כל תיקון או הערה אני גם אשמח. מסך:DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA - זמין במלאי מחיר: ¤1383 מעבד:INTEL CORE 2 QUAD S…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הערכת מחיר לחלקים : amd phenom ii x4 945 3.0Ghz sapphire hd5670 1gb כל החלקים עובדים ללא בעיות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט שימושים עיקריים ofice קצת סרטים וקצת הורדות באימיול ולראות יציע העיתונות הוא לא משחק משחקים בכלל
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אפשר בבקשה לעזור לי לבחור בין 2 מפרטים תקציב עד 4500 Tms&Fox Phenom II X955 HD4890 מעבד AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1,158 קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤423 זיכרון DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil HS ¤345 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1,050 דיסק קשיח Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤309 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤138 ספק כוח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower …
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
קיצר יש לי בעיה כזאת^^ שלפעמים זה מופיעה ולפעמים לא בצבע כחול בלבד.... יש מצב שזה בעיה בCHIPSET של NVIDIA?? יש לי לפטופ GX600 MSI
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש עיקרי של אופיס וכו' עבור חברה שלי שהיא סטודנטית. שישמש אותה בספריה, בבית המשפט (עוזרת שופטת) וכו'. תקציב - איזור ה- 2500+/- דרישות: משקל נמוך, רצוי 2 קילו ומטה אני מניח. שהמסך לא יהיה קטן מידי (13 אינטש ומעלה) אך אם זאת שהמחשב יתפוס כמה שפחות מקום ויהיה נוח לנשיאה. מקלדת לא רכה מידי (היא שונאת). יפה ואסטטי - יתרון. עד כה המועמד העיקרי שלי הוא: Dell Inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm השיקולים היחידים שלי כנגדו הם שהוא נראה יחסית עבה (אך יפה מאוד עם זאת) שהמסך לא גדול יותר, אבל לא נורא. ושאין כונן DVD, למרות שגם ככה לא ראיתי אותה משתמשת בו מעולם, אלא ב דיסק-אונ-קי. אשמח להמלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר, אבל לא להוריד מהאיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 עם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל משחק, בעיקר כמו - NeedForSpeed,Battelfiled, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC 75HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא הכי הבנתי אבל עם הבנתי נכון אז בנוניות גבוהות, ויש משחק בודד שהוא איכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Dual Core E2180 1Mb 2.0GHz לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM כ.מסך Gainward Bliss GeForce 8400GS 256Mb מארז+ספק+הרדיסק+זכרון, כבר יש.. זה מה שהצלחתי לבנות בתקציב של 1000 ש"ח, אם יש למישהו רעיון למשהו טוב יותר באותו מחיר אז יאללה
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
תקציב: 3K-3.4K שימוש: משחקים בלי ציוד נלווה ובלי OC אין העדפה לחנות אין משמעות לרעש הרכבה בחנות בלי מערכת הפעלה כרגע יש מסך של 17" ברזלוציה של 1024X768 מתכנן להחליף את המסך ל 22" אם אפשר אשמח להצעה של שתי חברות המעבדים intel ,amd אין לי העדפה לחברה , ממה שהבנתי ה AMD 72/710 נחשבים למצוינים מבחינת כרטיס מסך חשבתי על ה4850 אבל אני לא מקובע עליו תודה לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואני מחפש מחשב נייד, השימושים של המחשב הם אינטרנט, מוזיקה (סינכרון איפוד ושמיעת מוזיקה) ואופיס. אני אלמד חשבונאות סוג הלימוד של החומר הוא הרבה גראפים ונוסחאות ברוב הגדול של השיעורים ככה שלא זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת (מכמה סטודנטים ששמעתי זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת בחלק מהשיעורים) לכן אני רוצה להשאיר את האופציה הזאת פתוחה בכך שאני אקנה מחשב עם מסך של 13.3 או 14 ולא כבד, לא עם מסך 15 ששוקל כמעט 3 קילו. עוד חיסרון של מחשב 15.6 עם ליבה כפולה שהם מתחממים מאוד (מנסיון של הדל אינספיריון 1545 שיש לי בבית, המקלדת פשוט בוערת) התקציב שלי הוא עד 4000 כי אני גם רוצה להוסיף רמקולים בסביבות ה 800 שקל ככה של Bose או אולי קצת יותר זולים. אני לא…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-