עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש (ללא מסך) לחדר ושיהיה סוס, במיוחד במשחקים. הוא מתעסק קצת בעריכת ווידאו אז חשוב שיהיה כרטיס FireWire. התקציב הוא 7000 ש"ח (כולל הרכבה ולא כולל מסך). בעיקרון לפי דעתי AMD עדיף למשחקים אבל זה כבר אתם תחליטו. תודה מראש לכל העוזרים/ות יום טוב חבר'ה עריכה: שכחתי לציין שהמחשב לא מיועד ל-OC.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by eyal_dror,

שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולהשקיע בו כ- 8,000 - 9,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, רובם חדשים (גלישה ועבודות משרדיות הן לא פקטור במצב כזה, נראה לי) המחשב אמור להחזיק מעמד לאורך זמן (לפחות שלוש שנים) ולהריץ גם אז משחקים חדשים ביעילות, עד כמה שניתן. אם ישנה טכנולוגיה חדשה שתנוצל במלואה רק בעוד שנה, אני אעדיף להשתמש בה, כל עוד השימוש בה כיום לא יפריע יותר מדי להרצת משחקים עכשויים. אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לפתור את הדילמות הקלאסיות של AMD vs. Intel ו- ATI vs. nVidia, וגם dual-core: כן או לא, ודיעות בקשר לכדאיות של SLI/Crossfire. כפי שכתוב בכותרת, אני לא מתכוון לבצע OC משום סוג שהוא, אבל מעוניין במחשב ללא בעיות של חימום יתר, שקט ויציב. כלומר, מארז, ספק ומאוו…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום רב לכולם! אחרי זמן ארוך מכבר עם הלפטופ הזקן שלי אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר ליום-יום אבל עם גיימינג קל (שכולל CS בגירסאותיו, TF2, Combat Arms וכו'..). התקציב שלי כרגע עומד על 2200 עם חריגה של 200+-. אעדיף לנצל כמה שיותר את התקציב למחשב שישמש אותי רבות. יש לי מסך בבית של Philips מדגם 202E עם רזולוציה של 1600X900 שבו קרוב לוודאי אשתמש: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754772 את הציוד ההיקפי לא לקחת בחשבון- יש לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני לא מתכננן שום אוברקלוק. עד כמה חשוב לי השקט - כמה ששקט יותר טוב, אבל זה בונוס מה שכן אני רוצה במחשב הוא כונן קשיח של 1TB לא פחות ולא יותר כרטיס מסך שיהיה מתאים לגיימינג קל / שימוש יום-יומי. זיכ…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. הורי פנו אלי שאתן להם המלצה למפרט, ומכיוון שאני ממש לא מעודכנת בתחום, אני פונה אליכם :-) הדרישות: * המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית/גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי DVD * יש כבר מסך איכותי חדש למדי, כך שאין צורך לכלול מסך במפרט. * המחשב יריץ לינוקס כמערכת ההפעלה שלו. התקציב הוא כאמור בכותרת, 3000 ש"ח (שוב- ללא מסך). אשמח לשמוע המלצות :-) המון תודה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Grumpy,

אני צריך שתעזרו לי לבחור חלקים שאני עדיין לא סגור עליהם. מעבד INTEL Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם Gigabyte 965P-DS3 v2.0 s775, Conroe, DDRII 800, PCI יש הבדל כלשהו בביצועים בינו לבין nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL? זכרונות DDR II 800 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך ASUS 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E הדגם של ASUS שונה מהדגם של eVGA או Gigabyte? למה המחיר לא מוצג ב-KSP? מארז Raidmax RX-9 SE Mid Tower Black (No PSU) דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 8MB ספק כוח Enermax Liberty ELT500AWT 500W צורבים Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA Floppy Teac/SONY 1.44 (Black סך הכל: 8675 *אין לי כוונה לעשות OverClock *ללא …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ShayGTi,

טוב כמו שציינתי כבר פעם, מפרט לאינטרנט, הורדות, קולנוע ביתי ומשחקים יחסית קלים גרפית. מחר אני הולך לרכוש את המחשב, מקווה שהמחשב יעבור את צוות השופטים של HWZONE אז ככה: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS: A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 595 ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 530 ש"ח דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL: 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 ש"ח מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W 395 ש"ח סה"כ כולל הרכבה: 3340 ש"ח

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מה קורה אחים שלי אני רוצה מפרט טוב עד 9200 שח למישחקים סרטים ובעתיד גם לאובר קלוקינג לא אכפת לי עם זה יהיה amd או intel וגם לא אכפת לי עם זה יהיה nvidia או ati אני לא צריך מסך ואת שאר הציוד ההקיפי

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Chymes,

רכשתי AMD Athlon XP 2500 והתאכזבתי. עובד כמו פנטיום 2.5 בחלום השמיני. המעבד ולוח אם נזרקים לרחוב כמו זונות רוסיות. אני חושב שאצליח למכור אותם ב-700 - 800 ש"ח. אני רוצה מעבד אינטל טוב ולוח אם טוב במחיר סביר. שלא תעזו להמליץ על AMD. (חשבתי על פנטיום 2.8C) אם אפשר תנו מעבד בלי גוף קירור.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by wooper,

היי לפני כמה ימים קיבלתי את הנייד מ notebook club מחשב נייד ראשון שאלותי הם א.לפי האתר המעבד הוא Penryn 45nm ובדקתי ב cpu-z והמעבד שמופיע שם זה merom 65nm ב.איך מומלץ לעבוד עם המחשב שהוא מחובר לחשמל ונטען או מנותק ג.אם המחשב במצב sleep האם עדיין חשוב שהוא יהיה מאוורר ולא סגור בתיק למשל תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tood24,

חבריה מישהו מכיר יודע ממליץ? תודה https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2185..580.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=45394&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

11. 1. עד 4500 שקל, לא ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד למשחקים, אם כי גם יש שימוש בפוטושופ ובתוכנות עריכה שונות מדי פעם. משחק בכל סוגי המשחקים, בעיקר אסטרטגיה אבל גם בקרייסיס לדוגמא. 3. צריך גם מסך, צריך משהו של 22 אינץ' בערך, שגם יהיה טוב למשחקים כמובן, אני מניח ש900 שקל ילכו למסך. 4. לא צריך כונן לדיסקטים אני מניח... 5. יש לי כמה חלקים אך ישנים, ספק כמה הם יתאימו לחלקים חדשים, אז תתנו את כל החלקים, אני אבדוק כבר תאימות אחר כך, למרות שאני מטיל בספק שמשהו יעבוד שם, כי המחשב שלי בן 6 ששודרג טיפה לפני 3 שנים. 6. שיהיה מבחינת רעש 3-4, לא מפריע לי במיוחד רעש, אבל בכל זאת אני רוצה לישון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. כדי אולי לעשות אוברקלוק קטן? אין לי מושג בשיט... 8. לא צריך לכלול מערכת הפעל…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Real Shades,

....

13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח משחקים ביוניטי, ובכללי לשחק משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) פירוט למטה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

14. Started by kipi25,

שלום, התבקשתי לבנות לחבר מפרט המיועד כמעט רק לעבודה על תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop, Paintshop). צריך לכלול מסך 17 CRT שטוח. כל העסק צריך לעלות 2500 ש"ח עם אפשרות להתגמש ב 200 - 300 שקל (לכיוון מעלה....) אודה על כל עזרה בנושא 8)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Music,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כתחליף שולחני. התקציב: 3000 ש"ח זקוק לניידות בתוך הבית בלבד, כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב?: גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך?:15 ומעלה *האם חשוב מסך מבריק או מאט?:עדיפות למאט * רזולוציית המסך?:אם אפשרי בתקציב, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: אין * משקל רצוי?: לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?:לא * Bluetooth?:לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן אופטי?:לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפ…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by shloosh,

פשוט חשבתי אולי לקנות מחשב חדש..... זה גם אומר שאני צריך למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי CASIO-EXZ4 מצלמה מעולה ב-2500 שקל. אז כמה הייתם משלמים על מחשב כזה היום? ואל תהיו מעצבנים ותגידו: "לא הייתי משלם שקל" או משהו כזה.... תודה! AMD Barton 2600 SK7+SF2 coolmod Epox 8rda3+ בגרסא החדשה 2x256 ddr 333mhz samsung gigabyte r9700 pro 128mb maxtor 40GB 7200 rpm 1.44 floppy Aopen x56 cd-rom Tsunami 350W שאגב מעולה תאמינו לי.... מארז raidmax 868 שחור מדהים עם חלון ומאוור לדים בצבע אש. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=173 למי שלא מכיר. 4 מאוורים ג'נרים. תוצאות בבחינות 3DMARK 2003-4956pts 3dmark 2001- 14843pts וזהו נראה לי, תודה לעוזרים!!!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ט"ו בשבט שמח לכולם, אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב שלם (כולל מסך/מקלדת /עכבר), מבוסס P4 3000MHZ (אין להתווכח על זה, אולי לכיוון מעלה ;D)- עד 3400 ש"ח כולל הרכבה, המחשב צריך להיות מי-ם, כלומר אם תוכלו להרכיב לי מKSP. עוד דבר בקשר למחשב, עד עכשיו הוא רצה לקנות מאייבורי (כרטיס מסך 5200), אז אני יודע שהוא לא משחק הרבה, אבל תתנו לו כרטיס מסך שיהיה יותר טוב מהנ"ל- תודה רבה רבה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by itay127,

אני צריך מפרט ב 2400 שקל מקסימום! המחשב מיועד לעסקים ולמשחקים קטנים אבל ממש קטנים..(מקסימום מקסימום פיפא שזה גם בהגזמה) אני צריך גם מצלמת אינטרנט פשוטה ביותר, מארז עם חלון ואורות שיהיה יפה.. ללא ציוד הקפי.. ואני מתקין עליו ויסטה אולטימייט.. לא מתוכנן OC..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Dou T8100 2.1GHz עם תכנולוגיית OVERCLOCK ל2.3GHZ ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8600GT 512MBGS יתרון חשוב לא זכרון 3072MB DDR II 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח Toshiba 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטיצורב DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11A/B/Gכרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooh יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה PCMCIA ,FireWire ,SPDIF ,eSATA HDMI, יציאת רשת ועכבר Touch בכמה אני יכול למכור?? במצב טוב.. נקנה לפני 3 שנים (החלפתי לו חלק מהCHIPS לחדשים)

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי, אני רוצה לבנות מחשב חדש למטרות האלה: 1.משחקי MMORPG - משחקים המוניים בסרברים הכי מפוצצים במשחק (כמו Silkroad Online בסרבר Xian) וגם HL2 - דורש כרטיס גרפי טוב ומעבד לא פחות. 2.אופיס,שירים וכל מה שמשתמש ממוצע עושה... 3.פוטושופ,לפעמים גם 3ds max,maya,xsi... (לרוב,אני משתמש בפוטושופ אבל לפעמים לעיתים נדירות באחת מתוכנות התלת מימד האלו) 4.אני רוצה גרפיקה מלאה במשחקים - כלומר אני רוצה לשים את המצב הגרפי על בין המצבים הגבוההים יותר. 5.שהמחשב יהיה מהיר ומוכן לVista,וזמני הקימפול שלו עם C++ לא יהיו ארוכות (בתוכנית ממוצעת) 6.מחשב טוב שיהיה בסדר גם עוד שנה שנתיים,ולא יהיה מחשב חלש חלקים שיש לי: 1.מסך 2.מקלדת+עכבר 3.רמקולים 4.כרטיס קול 5.צורב DVD של LG עכשיו הנה דברים שכבר החלט…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, סרטים (נדרשת יציאת HDMI) ומוזיקה. * גודל המסך: 14'-15' * משקל רצוי: עד 3 ק"ג פחות או יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל * בלוטות: רצוי ביותר * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB * צורב DVD: חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא יש לי אפשרות לרכוש בדיוטי פרי אם צריך. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. חשוב לי שתהיה צריכת חשמל נמוכה (ויותר נכון תפוקת חום נמוכה) כי החדר שלי לא מתאורר כמעט. בעדיפות מחנויות שיש באילת מאחר ואולי אני אקנה שם... בתודה.

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by uri007,

ללא ציוד היקפי מבוסס AMD למשחקים ,גלישה , עריכת וידאו כרטיס מסך מינימאלי / מובנה בלוח אם (מה עדיף?) בעוד חודשיים ארכוש כרטיס מסך DX10 8800GTS או דומה כך שהמערכת תותאם לכך. תודה חברים!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לאחר כמה שנים טובות וקצת פחות עם המחשב שלי שעבר מלא גילגולים הגיע שעת ה"ש" חייב מחשב חדש למשחקים, אשמח מאוד לעזרה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן נחוץ ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ומעט עבודה עם PAINT SHOP . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים Battlefield, GTA, CALL OF DUTY, Need 4 Speed, Pes, -מהי הרזולוצי…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אהלן חברים! הספק של המחשב הישן שלי שווק חיים, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K זה התקציב הרישמי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו farcry, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.