ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כגון The Sims 3. מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 11 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13117 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13595 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996768 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9844 דיסקים קשיחים: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14068 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000, רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גרפיקה קלה (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שימו לב, נבנה בKSP. בסוף יש כונן קשיח שהייתי רוצה אבל בסוף לא לוקח אותו: CPU: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://ark.intel.com/products/52210/Intel-Core-i5-2500K-Processor-(6M-Cache-3_30-GHz) Warranty 3 years * 995.0 ksp 1010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CPU Cooler: Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mine-2.html * 195 KSP ------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לקולנוע ביתי + מוזיקה - פורמטי אודיו חדשים, סרטי תלת מימד וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה ומחקר של מהנדס מכונות, אני מניח שהוא יריץ כלמיני אלגוריתמים כבדים. * גודל המסך? 15, אולי 14 אבל עדיף שלא. * משקל רצוי? תמיד טוב לסחוב פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש USB3 אז אחלה,לא חובה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל מעדיף חברה עם נציגות יציבה בארץ שלא יהיו בעיות עם אחריות ותיקונים הערות: 16GB זכרון, חובה. יריץ גם משחקים די כבדים, זה לא השימוש העיקרי אז לא הייתי מייקר את המחשב משמעותית במיוחד לכך,נאמר שאם ההבדל של 300 ש"ח כדי שיתאים גם למ…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך המפרט הזה? דגם מחשב: GMR BEGINNER מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13388 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13401 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9832 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר כמה שנים טובות וקצת פחות עם המחשב שלי שעבר מלא גילגולים הגיע שעת ה"ש" חייב מחשב חדש למשחקים, אשמח מאוד לעזרה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן נחוץ ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ומעט עבודה עם PAINT SHOP . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים Battlefield, GTA, CALL OF DUTY, Need 4 Speed, Pes, -מהי הרזולוצי…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מצב טוב ומצויין ותקין. מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם p4p800 deluxe מעבד CPU - 3.2GHZ (478 זיכרון קינסטון 1GBX3=3GB דיסק קשיח SATA- W.D. 1TB צורב DVD - IDE כונן 1.44MB כרטיס רשת O/B כרטיס קול O/B כרטיס מסך GF - FX - 5700 - AGP כמה המחשב שלי שווה לימכור למישהו? המחשב אצלי 8 שנים. בתודה מראש מיקי
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter strike Global Offensive or Call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך Led 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה ימים של חקירה והמלצות בפורום הנ"ל בניתי לי מפרט ואני מעוניין בדעתכם, מדובר במחשב + מסך בתקציב של 6.5 K המיועד למשחקים כבדים . מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 3, BF3 וכל המשחקים החזקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא כ-6,500 ש"ח. ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה. המחשב ישמש למשחקים עתירי גרפיקה ברובם. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט באופן סביר, בלי לפגוע בביצועים אם ניתן. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. (מחשב המשחקים הנוכחי שלי נקנה ע"י מפרט שהוכן בפורום הזה, ומחזיק בכבוד כבר יותר מחמש שנים) שאלות: - האם ישנה טכנולוגיה חדשה שעומדת לצאת וכדאי לחכות לה? - האם כדאי להשקיע ב-SSD בנוסף ל-HDD, או במקומו? - באיזו חנות כדאי לקנות? אין עוד אף ח…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין צורך בציד היקפי, רמת השקט לא חשובה כלל. השימושים הם, פייסבוק, משחקי פלאש, ולעיתים Fifa לדורותיהם. המסך כרגע הוא 19'' ולא נראה שיוחלף בקרוב. אעדיף מ KSP / IVORY. אין צורך במע' הפעלה. עדיפות למבוסס INTEL אך לא משמעותי כ"כ. באיזור ת"א וסביבתה. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט. כתבתי סגנון מדיה-סנטר כי זה לא מדיה סנטר סטנדרטי, אלא מיועד גם לאחסון ויכלול 6 HD מה שמבטל את האופציה למארז שוכב, סוג של פשרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זה תמיד נחמד לחסוך אבל לא במחיר של איכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם בכל זאת אז 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD על כל סוגיהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברמת העקרון אני צריך רק לוח, מעבד, קירור, זכרון, מארז וספק (ש…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מדיה סנטר (לטלוויזית FHD), אופיס, אינטרנט, צפייה בתמונות, הורדות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת אלחוטית עם עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי): 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: הרכבה כן, OS לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: KSP, RSM 9. הא…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, ראשית אציין שהתחלתי שרשור בפורום מארזים והדיון גלש לרזי המפרט כך שהחלטתי (ובהמלצה) לפתוח שרשור נפרד במקום המתאים. בשביל הרפרנס אני מציין פה את הלינק של השרשור הקודם אך את כל המידע הרלוונטי ארשום בפוסט הנוכחי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531803.new#new שימוש: אני מחפש לבנות מפרט לשימוש ביתי יומיומי אך אינטנסיבי. אני משתמש הרבה בעריכת תמונות (image processing) בתוכנות כמו לייטרום, פוטושופ, פוטומטיקס. ככלל אני נוטה לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל ומצפה לביצועים טובים. מבחינת גיימינג, אני לא גיימר אבל אני כן משתמש במחשב גם כדי לשחק. אני מצפה שמשחקים כדוגמת call of duty, NFS, Starcraft יעבדו אבל אין לי ציפייה לדחוף אותם ברזולוציות הכי מטמטמות ועם המאפיי…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מפרט למחשב מדיה סנטר בתקציב של סביבות 2,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש כמחשב רגיל שיחובר לטלוויזיה לגלישה באתרים, הורדת סרטים ושירים ובעיקר לצפייה ישירה בערוצים שונים היות ואין לנו יס או הוט. חשוב לציין שיש לנו בלו ריי ומקרן קול... אז שיהיו חיבורים מתאימים וכרטיס קול שיתמוך בעניין הזה. אני מעדיפה מפרט עם מעבד של אינטל, אני לא מבינה הרבה אבל אני סומכת עליהם יותר. ובעיקר חשוב המארז, אם אתם יודעים איזה חנויות יש להם מבחרים גדולים אז אשמח לקבל המלצות. תודה רבה מראש, מחכה לעזרתכם!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה יחסית מאוד נמוכה אבל אני אקנה בקרוב מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ארצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 970 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד [/td] [td] Scythe Katana 3 CPU Cooler [/td] [td] 120 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/td] [td] 670 [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך [/td] [td] Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E [/td] [td] 2295 [/td] [/tr] [tr] [td] זכרונות [/td] [td] Transcend 4GB 1333Mhz DDR3 X2 [/td] [td] …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט בקורס MCITP למי שמכיר. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתן מענה מקסמילי לצרכים שלי בתקציב שהוא דיי נמוך. השאיפה היא לא לעבור את ה3.5K ( אולי חריגה קטנה. ) המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם מכונות (VMWARE ) . אני צריך לפחות 8 GB זיכרון, מעבד שהוא I5 לפחות, SSD אחד ( גדול ככל שאפשר לפי התקציב ) מארז אמין סגור שיחסום רעשים ואבק לטווח הארוך , וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב עם יציאת HDMI. ( אני אוהב NVIDIA ) כמובן שירוצו במחשב גם משחקים ועוד המון דברים, אני עוסק בתחום והמחשב צריך לתת מענה לכל תוכנה\משחק שקיים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. בנוסף המחשב מחובר לטוולזיה HDMI וירוצו עליו הרבה סרטים. אין צורך בשום ציוד הקפי ! מחשב נטו אשמח לשמוע הצעות מעניינות ואם …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 4.2K כולל מסך.ניתן לחרוג רק מעט 200-300 שח חשוב לי שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות,שיהיה שקט, בין 500GB ל1TB כונן קשיח אני רוצה מסך בין 22-24" FHD עם חיבור HDMI שיתחבר למחשב 8GB RAM ואיפשהו באזור המרכז (גר בתל אביב) מקווה שזה מספיק,תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש? מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו. כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש. אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 COFMW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1630*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עלה לי הצורך בביצוע עריכת וידיאו ביתית. אני מנסה לערוך כ- 40 GB של סרטים שצולמו ברזולוציית SD בתוכנת PINNACLE-15. לאחר התייעצות איתכם כאן ואח"כ כאן רכשתי GTX-460 ולא עשיתי המהרה למעבד. בדיעבד מתברר שהשדרוג לא עזר לי הרבה (או בכלל לא), ה- PINNACLE המשיך להיתקע ולעיתים אף "לזרוק" אותי מהפרויקט. מנבירה באינטרנט גיליתי שטעיתי בשדרוג. לפי סדר החשיבות ולצורך עיבוד וידיאו הייתי צריך: 1.מעבד חזק 2.הרבה זיכרון 3.כ.מסך (וחשיבות DX 9/10/11 זניחה ביותר). כיום, המצב הפיננסי קצת דחוק, ולכן אני מנסה להגיע לפשרה בעלות השדרוג, להלן שלוש האפשרויות שחשבתי עליהן: 1. להשאר עם החומרה הקיימת: 1.1.להשקיע זמן בהמהרת המעבד (נגיד ל- 3.5GHZ) 1.2.להתקין מחדש את התוכנות ומערכת ה…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר חודשים נעזרתי בפורום זה לבניית מפרט למחשב חדש ממנו אני מרוצה. התרשמתי לטובה מהמקצועיות והנכונות לעזור ולכן אני כאן שוב.. בקרוב אני מתכוון להחליף את הTV שלי בLED, והתחלתי להשתעשע ברעיון גם להוסיף למערכת שלי (רסיבר 5.1) HTPC. התקציב, במידה ואני אחליט לשדרג\לקנות HTPC, הוא גמיש כל עוד יחס העלות/תועלת משתלם (אני מוכן להשקיע בעבור ביצועים טובים, אבל לא רואה טעם בהפרש גדול במחיר עבור הפרש קטן בביצועים..). המחשב ישמש בעיקר עבור מוזיקה וסרטים (HD), אינטרנט ומעט יישומי אופיס. המחשב הישן שלי (בן כ-6 שנים) עדיין עובד, ושאלתי היא האם יש טעם להתבסס עליו או שמא עדיף להשקיע ברכיבים חדשים? החלקים הרלבנטיים במחשב הישן: מעבד - E6750 2.66 GHz לוח אם - Intel DP35DP זי…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-