עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אתרים לבנות מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. מישהו יכול לתת לי הצעה למחשב חדש ב3000-3500 ¤?? אני צריך לקנות מפני שכרגע יש לי פנטיום 3 ואם אני משדרג את הדברים הבסיסיים כמו מעבד,לוח אם,זכרון וכ.מסך אני תצריך גם לקנות מארז שכולל פלופי וסידי רום וכל השאר.. אני צריך גם לדשעת איפה הכי שווה לי לקנות.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט.. אני צריך משהו יחסית טוב שיחזיק להרבה זמן.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  3. זה המחשב אני אמור לקנות אותו בימים הקרובים אני ישמח אם מישהו יבדוק לי אם זה שווה הצפיה שלי שזה יעלה 7000 גג תודה מראש... (נ.ב המחשב אמור להיות למשחקים) מעבד: AMD ATHLON 64BIT 3500 BOX 939PIN VENICE לוח אם : Gigabyte GA-K8NF9 ULTRA AMD 939 nVidia nForce זיכרון: Kingstone Dual DDR2 Kit 1 Gb (2x512) 400Mhr דיסק חשיך: WD1600JD Western Digital כרטיס מסך ATI Radeon X800XL 256MB Gigabyte או Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B מארז: Tt va7000 צורב + צורב DVD pioneer a110 dvd rw black כונן dvd-toshiba 16x 48x מסך: samsung 760BF 17" 4ms

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. אני רוצה מחשב חזק ומהיר שיהיה כללי לא מיוחד למשחקים ולא לגרפיקה להכל .. תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  5. שלום לכולם אתם בבקשה יכולים להביא לי אתרים של קניית חלקי מחשב.....וגם להמליץ על כמה טובים... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ באמת???....אסור לדון עליהם?!..טוב אז רק עם אפשר את האתרים עצמם וזהו....כי אני לא יודע איפה לחפש...אני לא יודע מה אמין.....ז"א אני לא רוצה לזרוק את מס האשראי שלי לכל חור באינטרנט.....

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  6. מה שכתוב למעלה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  7. שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב אז אני צריך מפרט בין 4000-5000¤ לא כולל מסך.. אני חושב שעל כרטיס מסך אני אתעקש שזה יהיה רדאון ומעבד amd וכל השאר תמליצו לי אתם אפילו על ספק כח ועל כרטיס קול וכל מה שזה כולל.. ודבר אחרון יש לי שאלךה אם אני קונה נגיד מעבד amd 2000 ואח"כ אני רוצה לשדרג לintel 2400 אני יכול?? או שאני יכול רק אותה חברה?? טוב תודה מראש לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. קניתי אותו בסוף 2010 השקעתי בו הרבה, והוא אף פעם לא אכזב. לאחרונה מרגיש לי שהוא די איטי גם לאחר התקנה מחדש. עד כמה שידוע לי ב7 שנים האחרונות תעשיית המחשבים לא טסה כמו פעם אז לא חשבתי להחליף מישהו יכול להסתכל על הנתונים של המחשב ולהגיד איפה הצוואר בקבוק, האם כדאי לשדרג משהו או שפשוט צריך להחליף כבר? תודה

10. יש לי מחשב נייד מסוג asus n550jk אני צריך לדעת מה המידות שלו בסנטימטרים רחוב ואורך מי שיודע להגיד לי אני ישמח כי אני פשוט לא מוצא את זה בשום מקום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב אמור להריץ תוכנות שירטוט כבדות, ולכן חשוב לי שיהיה לפחות 3GB RAM ושהמעבד והלוח אם יהיו איכותיים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  12. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח ואני לא צריך מסך תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  13. שלום לכווווווווווווווולם ... אני מתכנן לקנות מחשב חדדש בימים הקרובים וכנראה אני הולך על נייד חדש ! עכשיו אם אפשר שמישהו יתן לי המלצות..כי כבר חרשתי את האינטרנט וכל נייד שאני מוצא יש לו באג אחד קטן!.. את הנייד אני צריך שיכלול .. מעבד טוב AMD\DOTHAN 1.6-2.0 כרטיס מסך איכותי 9600/9700/X600 יציאת קול דיגגטלית SPDIF\optical output DDR2(עדיף) נפח לא משנה כי אפשר לשדרג(512 זה סטנדרט וכמעט היום) סוללה 3-4 שעות או יותר.. צורב DVD (עדיף) משקל עד 3ק"ג בקשר לתקציב..עד 10 אלפים..משהו בתחום אודה לכל מי שיעזור.. : עכשיו קיבלתי המלצות .: לדגמים כמו LS55 \LS70\LM70-3HJE בכל אחד מהמחשבים האלו מצאתי..שמשהו חסר אני יודע שאני שואל הרבה..אבל..אני לא רוצה להיתקע עם נייד דפוק כמה …

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. מישהו יכול להמליץ על נייד פחות מ- 1 ק"ג?

15. Intel 4965AGN Wireless-N Mini Card לבין Dell 1505 Wireless-N לבין Dell 1395 802.11G Wireless Mini Card ? תודה רבה ! אביאל

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  16. שמעו אני חושב שמצאתי מפרט מאוד מאוד משתלם בFOXPC! אבל הכל מבולגן ולא הבנתי מה המפרט במדויק.. הנה הלינק: http://www.foxpc.co.il/BuildSystem.aspx?SystemID=2 מה המפרט המדיוק ללא כל התוספות האלה מישהו יכול להגיד לי?אני חושב שזה הולך ככה: E8400 OCZ Vendetta GB EP43 2X2GB of RAM GTX260 NZXT TEMPEST CM 550W Real Power PRO זה המפרט?אם כן זה הדבר הכי משתלם בארץ! מעבד סוס, קירור למעבד, לוח סבבה, ראם סבבה, כרטיס סוס, מארז סוס, וספק סוס! אם התקציב שלי זה 3400 יש משהו שהייתם מציעים לי להחליף? למשל לרדת במארז ולעלות במשהו אחר?כי יש שם כל מיני אפשרויות כאלה.. תודה! שימושים: אינטרנט,סרטים,משחקים כבדים כמו GTA IV CRYSIS COD5 וכולי, שקט חשוב אבל לא כל כך חשוב - שאני אומר חשוב אני מתכוון של…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  17. אני צריך מפרט חזק לפשוט עבודה שותפת יומיומית של גולש ממוצא, אינטרנט, מוזיקה אייסקיו ומשחקים כמו CS שלא דורשים כרטיסים מהדור הכי חדש.. הלכתי על משהו שיהיה ניתן להמהיר אותו בעתיד או אפילו עכשיו וג'יגה זכרון בעיקר בשביל זמני טעינה קצרים ועבודה יותר נעימה ושותפת על המחשב. כרטיס מסך אני לא צריך משהו מפוצץ כי אני סך הכל לא גיימר אני רק צריך 100FPS בCS ואולי עוד משחקים פה ושם. אז לקחתי את הR9550 128ביט שהבנתי שהוא גם אוברקלוקר מעולה, יש לי סינקים של TT לשים לו על הזכרונות ומארז 5מאוררים אני מאמין שאני יגיע איתו מספיק רחוק ככה שהוא יספק אותי. לוח אם של DFI כי הוא פשוט הכי טוב שמצאת שעולה סך הכל 660 ש"ח! אני לא רואה למה לי ללכת על לוח ב500 שקל של GIGABYTE. בכל מקרה זה המפרט, חלק מ…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  18. 1. - P4 2.4/400, לוח MSI 648 MAX (ציפסט 648 של SIS), 512MB זכרון DUAL , 2. 3000+/939 (VANICE CORE), לוח גיגה K8NSC-939, זכרון 512 דואל. כל שאר הרכיבים זהים וכוללים 9600XT/256MB, דיסק IDE, וכל השאר. מה צפוי להיות ההבדל בביצועים? תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  19. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  21. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים כאלה קטנים?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב שנועד אך ורק למשחקים. קודם כל, אביזרים חיצוניים לא חשובים.. מסך, עכבר, מקלדת לא מעניין.. מה שכן חשוב אני רוצה רמקולים ועדיף עם איכות ולא עוצמה (גם וגם כמובן שיתקבל בברכה). אני רוצה להשקיע במחשב לטווח הארוך עם כמה שפחות שדרוגים בדרך. תכתבו לי מפרט ל8000 ומפרט ל10000 בגלל שאני עוד לא סגור כל כך על התקציב (אתם יודעים הורים וכאלה). זה המחשב הראשון מאז ה1.6, ג'יפורס 2 אז תשקיעו P: תודה מראש, איתי. עריכה: שכחתי לציין שאני מרכיב את המחשב בעצמי וקונה את החלקים בנפרד, אל תתנו לי פה דילים קנייה+הרכבה וכל הבולשיט הזה. תרשמו את ההרדוור והמחיר מחירון.

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. והמטרה שלי היא משרדית עם משחקים (אבל סימולטורים של מטוסים מקסימום)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רוצה מפרט כנראה מבוסס על ה930 (להשוות למפרט דומה של 3800/4200) וכרטיס מסך 6800GS אני פשוט לא מכיר תלוחות אם והזיכרונות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MaTaN_Sh,

מישהו יכול להכין לי מפרט בבקשה.? זה חשוב לי מאוד ואני צריך את זה דחוף..!!! אני רוצה שהמעבד לא יהיה של אינטל אלא של : amd המחשב מיועד בעקרוני להכל אבל יותר למשחקים וסרטים. תקציב: 5000 תודה ;D

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.