ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מפרט שבניתי ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים: תקציב מקסימלי - 3000 - 3200 המחשב למטרות גלישה, צפייה בסרטים HD ומשחקים כמו פיפא 2010. הרזולוציה של המסך שלי היא 1920X1080 (מסך samsung 2233 full HD) חשוב שיהיה שקט - רמה - 6 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך מערכת הפעלה - אני רוצה שיעבוד עם WIN 7 מעדיף לקנות מאייבורי או KSP מעדיף מאוד שיהיה מעבד INTEL ולוח אם של ASUS הארד דיסק של WD תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:50:04 תיקון קטן,זה לא מפרט שבניתי, אני צריך עזרה בבניה של מפרט.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שקיבלתי המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים (ללא טלויזיה והקלטה) על מסך וטלויזיה LCD ושמיעה דרך מגבר סראונד חוץ מזה עבודה על אוטוקאד ורינדור קל עד בינוני במקס. חוץ מזה המכונה לא מיועדת למשחקים. לוח אם DG33TLM מעבד E6550 2GB DDR2 800 MHz דיסק קשיח WD3200AAKS 320GB כ.מסך LEADTEC WINFAST PX8400 GS TDH 256GB כ.קול CREATIVE SB082 X-FI EXTREME DVD SONY X16 מארז HEC 6K31 mATX PS=300W לא כולל מסך מקלדת ועכבר מתוכנן אולי OC עדין תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי, אני סטודנט מחפש נייד ללימודים בעדיפות 13 אינצ' עם זמן סוללה ארוך. אין דרישות למחשב חזק במיוחד לכן מעבד ULV יהיה מושלם. רציתי לשאול מה אתם חושבים על HP dm3 שמוכרים בארץ? לצערי אין לי איך להביא מחו"ל (עם מישהו) ולכן אני די מוגבל למבחר שיש בארץ. תודה. עריכה: שמתי לב שטעיתי בפורום רק אחרי ששלחתי, אשמח אם תעבירו לפורום ניידים. תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Fortnite, GTA, Minecraft, Raft 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, עכבר, אוזניות גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה עם לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני סטודנט מחפש מחשב ללימודים אשמח לעזרה ותודה מראש. * מטרות המחשב?לימודים (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים קצת פוטושופ) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יותר משעתיים יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף עם HDMI * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך באחריות בי"ל אבל עדיף אחריות יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נראה לי DELL או טושיבה נתקלתי בחיפושים בשני המחשבים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3126&products_id=27213 ובמבצע לתלמידים ב http://latalmid.net/Html/Products/HP_Compaq…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב ותודה על עזרתכם. אני מעוניין להרכיב מחשב ב 3000 ש"ח מזומן ללא ציוד היקפי וללא צורב DVD (ייבוא מהמחשב הישן). חשבתי על המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם בנושא, אני מתלבט בין קניית Intel או AMD וההתלבטות היא בין דגמי ה 4600 - 4800 AM2 או דגמי ה E4300-E4500 של אינטל, לא מתוכנן OC ולכן חשבתי לקחת את מעבד ה AMD שנחשב לטוב יותר באותם טווחי מחיר. התלבטות נוספת היא האם להשקיע בלוח אם טוב עם nForce 560 או משהו בטווח הזה ולקחת זכרונות 2GB DDRII 800MHZ או קומבו אחר. רציתי גם לדעת מה דעתכם על כרטיסי מסך בטווח של 600 ש"ח בגלל שהעין שלי נתפסה על ה BFG GeForce 8600GT GDDR3 ואינני כל כך מעודכן בכרטיסי מסך. התלבטויות נוספות גם כן היו לי בתחום המארז בין ה Sunbeam Samurai לבין ה Co…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לומד הנדסת בניין ואני מעוניין להרכיב מחשב ואני צריך עזרה או המלצה לחומרה וחלקים ולהרכבת מפרט בתקציב של 2000-3000 לכל המחשב ללא מארז לצורך תוכנות כמו AUTOCAD ועוד תוכנות לאדריכלות והדמיית 3D, google sketch up ,matlab תודה רועי
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. צריך עזרה בבניית מפרט ב1500-1700 עדיפות למינימום תקציב. ללא ציוד הקפי,HD בנפח הכי נמוך יספיק הכי חשוב שיהיה SATA2. רצוי שהמחשב יספיק לכמה שנים,לכן חשוב שהלוח אם יתמוך בכמה רכיבים שאפשר ואפשרות לשדרוג זכרון עתידית. מבחינת שימושים מדובר על אופיס,הדפסות,אינטרנט ואולי קצת סרטים. מעוניין במפרט מאחד החברות המובילות(סקאיפיסי,TMS וכדו'). תודה. **עריכה** שכחתי לציין,אני מאמין שAMD ישתלם פה בתקציב,אם אפשר להצמיד לו גם קירור טוב זה יהיה מעולה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חקרתי את הנושא לא מעט בימים האחרונים, והרכבתי 2 מפרטים שאני כנראה אלך על אחד מהם: מערכת AMD: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz Value Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪643 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1678 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪804 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1453 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET, יחידות 1…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק (לא למשחקים), השימוש העיקרי הוא לתכנות שזה כולל הרצה של תוכנות כבדות במקביל ואמולטורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (עדיף עד 4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual sudio, eclipse. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת פשוטה ונוחה להקלדה מרובה (אם זולה עדיף אלחוטי). לא חובה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם ולצוות. קיבלתי ייעוץ כבר וכשבניתי את המערכת ב KSP היו חלקים שונים או חסרים, זו הרשימה האחרונה שהומלצה: מעבד 3960x לוח dx79si אינטל לוח ומעבד קניתי כבר בעבר אז זה נתון קשיח. 4x4GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 F3-12800CL9Q-16GBZL כונני SSD Corsair - Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ספקי כוח Corsair - TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan מארז Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case (No PSU) לגבי מאוורר בתחילה אמרו פשוט : Scythe Mugen 3 CPU Cooler אח"כ אמרו Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler והוא קפיצה משמעותית במחיר ואני חשבתי מחנות אחרת לקחת מקורי של אינטל:Intel - - BXRTS2011LC htt…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות ומשחקים לא כבדים במיוחד * גודל המסך - כמה שיותר 17 * משקל רצוי - לא קראיתי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר שעות של עבודה רצופה מנימום 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה (עדיף כמה שיותר) * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן עדיף בין לאומית וארוכת טבח כול שאפר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב לי הוא היה מחשב חזק ואמין מבחינה פיזית שלא ישבר בקלות ויש לי שאלה מה אתם אומרים על לקנות באיבי הוא במקום בחול ? ואם כן ואני קונה באנטרט דרך חול יש חברות שנותנות האחריות בין לאומית ? כי אני טב לחול לתקופה בקרוב תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HTPC ב- 3000 ש"ח (חריגה עד 3500 ש"ח). שימושים: שימושי מדיה סנטר - מוזיקה, סרטים (כולל סרטי HD 1080p), ומשחקים קלים (NBA ו- FIFA האחרונים). רק מארז ורכיבים. חשוב שיהיה כמה שיותר קריר וכמה שיותר שקט. מעדיף לקנות מ- TMS. בנתיים חשבתי על זה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤335 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum K8 / AM2 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤94 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: ANTEC NSK2480 380W כמות: 1 - מחיר: ¤563 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤215 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מעוניין במחשב מאוד חזק המלצות חנייות באזור תל אביב... 052510232 אם יש לכם מקום מומלץ או מערכים כאלו אשמח לדעת
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המפרט למחשב ביתי ללא OC , צפייה בסרטים ,הפעלה של תוכנות בסיסיות במחשב ואינטרנט במקביל . מחשב מהיר ושקט ומשחקים מדיי פעם... לפני שאני מזמין אבקש את אישורכם הסופי מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪777 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪266 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 כונן אופטי: LG GH24NS50…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
P3 500 TNT2 32MB 128 LIVE ASUS*50 יש גם מודם ולוח M של ASUS
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת כמה לדעתכם כדאי לי להוציא על מחשב ... אני לא משחק הרבה אבל פה ושם אני משחק משחקי און ליין וגם הייתי רוצה לשחק COD2 ו - F.E.A.R וכל הדברים בסגנון על הגדרות נחמדות... אבל הרוב אני באינטרנט, איי סי קיו, מסינג'ר וכל הדברים האלה. תודה מראש, אלי.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב ללא כל ציוד הקפי ובלי מסך. השימושים העיקריים הם: הרצה של תוכנות גראפיקה כבדות כמו: סטודיו מקס, אילוסטריטור פלאש ופוטושופ בו זמנית. התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח גג. אני צריך להשיג עם זה את הכי טוב שניתן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בן דוד, לא גיימר כבד אבל אני מאמין שהוא ירצה כמה משחקים. אני מנסה למצוא לו מפרט ב- 3500 שקל לא כולל מסך. חשוב רק שיהיה לו צורב דיוידי, וכרטיס מסך כלשהו (אין לי מושג מה לשים לו כי קשה לי לחשוב על כרטיב טוב בסכומים נמוכים...) עדיף שיהיה של AMD אני חושב.... תודה ( פעם שעברה עזרו לי פה למצוא מפרט למחשב שלי שעלה 7500 ויצא משהו בן ז....)
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי אינטרנט ומשחקים . אני רוצה שהמשחקים יתאימו לילד בן 8 , לתקופה של 4 שנים בערך . מצאתי מפרט דרך איבורי ב 1230 ש"ח , הוספתי לו עוד כמה רכיבים והגיע ל1570 ש"ח: 1. לוח Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 2. ntel Pentium Dual Core E5300 2.6GHz 3. מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח הכולל 3 שנות אחריות 4. חלק שהוספתי : Point Of View nVIDIA GeForce 9400GT 512MB ו- 270 ש"ח 5. צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 6. 320GB SATA II 7200RPM 16MB Samsung 7. זיכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz 8. חלק שהוספתי : שיפור למעבד מאוורר נוסף , או משהו כזה , שיפחית את הרעש . 70 ש"ח . מה…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בשנה הקרובה ניראה לכם זה יוכל להריץ כל מישחק על הגראפיקה הכי גבוהה?או שאני יצתרך אוברקלוקינג?תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם באתי להתיעץ למחשב שאני הולך לשים במשרד בבית... המחשב כמובן לא יעשה שום דבר פרט לאינטרנט אולי סרטים.. AMD Athlon 64 bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU Asus M2A-VM + VGA Socket AM2 Motherboard Kingston KVR667D2N5 1GB DDR2 667Mhz EZcool N-880B Front USB Black 400W Case רשת אלחוטית : D- Link DWL- G150+2.4GHZ 54MBps Wireless PCI Adapter D - Link DI 524 2.4GHZ 54Mbps Wireless Router סה"כ 1627 ש"ח מLogicPC מרכיב לבד, אשמח לעצות לשינויים בטווח המחירים הנ"ל, תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה פרקטי אפשרי בגלל שאין לי מחשב נייד אז ככה שני דרכים: אחד זה להקטין את שטח התצוגה, במקום לנצל את כל ה 15 אינצ למשל אפשר להמשך בחלקו כמו במסכי ה CRT הישנים שאפשר לצמצם את גודלו השנייה זה לנסות להוריד את המתח שיש על המעבד דרך הביוס [ ?] ולהריצ את המחשב על MHZ נמוך יותר ושוב אני לא יודע אם זה אפשרי אם מישהו יכול לנסות ואפילו להביא תוצאה אם זה יעיל בכלל אשמח מאוד ;D
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד מספיק חזק ומהיר לעבודה עם תוכנות גרפיקה- בעיקר פוטושופ.. ממש חשוב לי המשקל- עד 2 ק"ג...(למרות שאני מוכנה להתפשר על עוד חצי ק"ג) לגבי המסך- מינימום 13 אינץ' ושמאפשר עבודה בחוץ ללא השתקפויות של מקורות אור למיניהם... וזהו בגדול...(כמובן עדיף שלא יתחמם מהר ושזמן הסוללה יהיה ארוך...) יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם ... ברצוני לרכוש מחשב חדש בקרוב ! עכשיו אני רוצה להרכיב אותו כי אני קונה חלקים מכל מני חנויות בגלל שהדברים שאני רוצה אין אותם כולם בחנות אחת וזה מפוזר! השאלה שלי היא האם תהיה אחריות על החומרה ואם כן איך זה בדיוק הולך האחריות הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-