ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
הייתי מעוניין לקנות מחשב טוב לסרטים וקצת משחקים בסביבות 5500 ש"ח כולל מסך שיהיה טוב למספר שנים. יש לי מפרט והייתי מעוניין שתתנו חוות דעת ואם כדאי לשדרג את המסמך ל22 אינץ במחיר של 1500 של VIEWSONIC והאם הכרטיס מסמך מספיק טוב או האם זה קריטי שצריך GTS במקום GT.והאם שאר הדברים בסדר.תודה רבה. המפרט: SAMSUNG מסכי SAMSUNG 206BW 20'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN ENERMAX ספקי כוח ENERMAX EG365AX-VD 350W ACTIVE PFC RETAIL ENERMAX מארזי מחשב ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLACK G.SKILL G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-965G-DS3 REV 3.3 INTEL 965G HD AUDIO GBL SATA II INTEL CORE 2 DUO INTEL CO…
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תקציב: באיזור ה1500 יש אפשרות לחריגה מטרות המחשב?שיתוף קבצים דרך האימיול, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים * גודל המסך? דיי גדול * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה תיהיה עדיפה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שכן אך זה לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך גם זה לא משנה כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש תקציב SSD יהיה מעולה 500GB אם לא אז כונן רגיל גם טוב 500GB או יותר * כונן אופטי? לא חשוב.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשו…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של דל מדגם סטודיו 1555 המסך מרצד לי ואין לי אפשרויות לשנות MHZ 60 של כרטיס מסך ולפי האתר של אינטל יש לי את הדרביירים המעודכנים מה ניתן לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חבר רוצה לבדוק, אם הנייד הזה, מתאים למשחק WOW? אני חושב שהוא לא מספיק להרצת מריו גם, אבל רק רציתי לבדוק במקום להגיד לו על עיוור.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש, והוא רוצה ביצועים מעולים במשחקים לכן הרכבתי לו כאן מיפרט מה דעתכם ? המיפרט יחובר זמנית למסך 19 LCD ואחרי זה למסך 22 איכותי, החבר מעוניין בכרטיס של NVIDIA, בעיקר המחשב למשחקים אבל יהיה שימוש בתוכנות ובHD לכן המיפרט שהורכב לדעתי דיי מתאים. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤3…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה משהו ? www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MDB&DRID=9202003
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב:3800 חריגה מקסימלית:200 מה השימושים של המחשב העתידי גיימינג - GTAV IV, COD MW2, C&C, Tom Clancy's HAWX וכל המשחקים החדשים שייצאו על הגרפיקה הכי גבוהה - רצוי שכרטיס המסך היה מסדרת ה-HD5XXX (OC = OverClock) יש לי ידע ממש ראשוני ב-OC אני צריך לקרוא ת'מדריך כמה פעמים (קראתי כבר 4 פעם) וכה אני רוצה OC לפחות ל-3.5GHZ במעבד ואולי אם יהיה אפשרי גם בכ.מסך(לא הכרחי לגבי הכרטיס) ציוד היקפי : יש לי כרגע מסך LCD SAMSUNG 740N, יותר מאוחר אני אקנה מסך בסביבות ה-21-23 אינטש FHD! מערכת סראונד 5.1 JVC RX-6012V מתחברת ב-AUX יחיד! אוזניות+מיקרופון (מעדיף שיתחברו דרך הלוח אם)! ערכת הפעלה : 64BIT חנות : סביר להניח שאני קונה מטכנאי פרטי שלי... אבל בכל מקרה תביא…
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ,עיבוד תמונות בפוטושופ,ואינטרנט. חשוב שהמחשב יהיה חזק, שקט,עם קירור איכותי. מה דעתכם על המפרט הזה? Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 1100.00 ¤ 1 1100 ¤ Gigabyte GA-G31MX-S2 Intel G31 LGA775 Motherboard 472.00 ¤ 1 472 ¤ Seagate 500GB ST3500630AS 16MB S-ATA II HDD 762.00 ¤ 1 762 ¤ Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory 562.00 ¤ 1 562 ¤ NEC/Sony 16/48 Bulk Black S-ATA DVD-ROM 100.00 ¤ 1 100 ¤ LiteON LH-20A1S White/Black/Silver x 20 Retail S-ATA DVD±R/RW 175.00 ¤ 1 175 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 143.00 ¤…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בתקציב הנ"ל. הדרישות: מסך דק, צריך גם ציוד היקפי(רמקולים עכבר מקלדת) אפשר להתפשר באיכות אני מבין שהתקציב לא גדול. שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה. אפשר לחרוג מהתקציב קצת, אבל אני מעדיף שהוא ישאר בגבולות שהצבתי. עוד דרישה החנות צריכה להיות מחיפה.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למיפרט לחבר בעיקר לעבודות משרדיות כמו גלישה, OFFICE ובעיקר לשימוש בתכונות לעריכת מוזיקה כמו ב: CUBASE ,סאמפלרים ,ובפלאגנים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים למשל GTA V BATTLEFIELD 3 והכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 LG FULL HD 37"i -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין ספק שאין ממש הגבלה על מחר כשמדובר במחשבים לי יש כמה דרישות בסיס זכרון- חשוב שיהיה כמה שיותר(כולל שדרוג) והרי המחשב שאני מעוניין לרכוש אמור להיות לתוכנות CAD ויש לי 2 כאלו מסך- הכי גדול שניתן על ניידים- ואם זה לא מק אז ב פי.סי רגיל 17" אם אפשר חדשנות- שיהי בו את כל השכלולים האחרונים לחיבור אל חותי לאינטרנט , כרטיס גרפי חזק, איוורור טוב, וחיי בטריה כמה שיותר ארוכים ושוב תודה לכל מי שעוזר אשמח אם תוכלו להפנות אותי גם לחנויות הטובות ביותר אני תושב המרכז ודיי לחוץ על לרכוש את המחשב בשבוע הקרוב
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של LG עם מסך 15" תקול יש ברשותי מסך 15" של LG אך הוא מעט שונה בפלסטיקה בכול אופן רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף רק את המסך עצמו על ידי פירוק הברגים שמסביב מבלי להחליף את החיפוי של המסך הנוכחי תודה רבה, אבי
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט מה יהיה יותר טוב.. בעיקרון אני רוצה למישחקים אכשיו יש את שני המחשבים האלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1291&CatCode=1 ויש את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 עכשיו אני יודע שהמחשב הראשון זה ליבה כפולה והמחשב השני זה ליבה מרובעת..אבל השאלה מה יותר חזק (וכמובן שאת הכרטיס מסך אני יחליף..אם אתם יכולים תנו לי כרטיס מסך טוב ממש למשחקים במחיר הכי זול שאפשר) תודה רבה לכול העוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.10.2008 בשעה 20:33:02 נווו בבקשה תגיבו מחר אני צריך ללכת לקנות אותו
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. חזרתי משנה בחו"ל למחשב פנטיום 3 1000 מגה"צ בשלבי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן לשדרג. חשבתי לחכות עד שויסטה ייצא אבל ניראה לי שהמצב של המחשב דורש פעולה. בעיקרון המחשב למשחקים ולעבודה רגילה של אינטרנט ומוזיקה. לא משהו מטורף. חשוב לי שויסטה ירוץ עליו בפינוקים. בעיקרון אני די סגור על כל הרכיבים שאני רוצה. DUAL CORE 2 2 ג'יגה זיכרון פנימי SATA II DIRECT X.10 צורב די וי די ומסך דק עם עדיפות ל 19 אינטצ איכותי. הבעיה היחידה שכרטיסי מסך לדירקט החדש יצאו רק בגירסאות HIGH END וזה לא מסתדר תקציבית וגם אני לא מחפש HIGH END אני חושב להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי (RADEON 9000 PRO ) או שאולי לקנות כרטיס מסך כרגע הכי זול שתומך ב SLI ואז בעוד חודש וחצי שייצא ויסטה החדש ביחד עם גל של כרטי…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5000-7000 או 1400-1800 usd מאושר חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כתיבת קוד, הרצות ML,DL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני, שקט במהלך פעולות רגילות, לא אכפת אם יהיה רועש במהלך עבודה מאומצת, כי כנראה אהיה עם אוזניות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני מתלבט האם לקנות לו משטח לקירור, ראיתי שהוא מתחיל להתחמם מאוד בחלקו התחתון מלמטה במידה ואני מניח אותו על המיטה או על כיסא מרופד מאחר והאוויר יוצא מלמטה, כמו כן הייתי רוצה למנוע כניסת אבק. מאחר ויש המון סוגי משטחי קירור (חלקם מפלסטיק\אלומיניום), הייתי רוצה לדעת איזה מהם מומלצים והאם יש בהם צורך והאם הם פולטים אוויר מלמטה או מהצדדים.
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000-5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:כל המשחקים הכבדים החדשים,תכני HD,תכנות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.VISUAL STUDIO 2008,MATLAB,MRDS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכ…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עם מפרט המתאים לדרישות הבאות (אם קיים): גודל מסך - 13.3-14" מעבד - אם אפשר i3 ואפילו i5 במסגרת התקציב זה יהיה טוב.. 4GB Ram ההארד דיסק - 500GB רצוי מאוד שיהיה דק, קל ועם זמן סוללה כמה שיותר ארוך - אחרי הכל, אני הולכת להסתובב איתו הרבה לדעתכם יש צורך בכונן אופטי בימינו? כי אני חושבת שזה משהו שאני כניראה יכולה לוותר עליו... המטרות הן צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים - התוכנות הכי כבדות שאני כנראה אשתמש בהן יהיו פוטושופ/אילוסטרייטר.. כדאי שיהיה קורא כרטיסי זיכרון וגם חיבור hdmi. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3.5 אלף (עם חריגה מקסימלית של 500, אבל עדיף שלא..). תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,500 במקרה ויש שיפור משמעותי בחומרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ופיתוח, battlefield v, modernwarfare 2, fortnite, etc, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24\25 1080, בעתיד אעבור ל27\1440, תודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) N\A 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אני צריך משהו מיוחד? מה לקנות ? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן. בזמנו מישהו פה המליץ לי על מפרט, שעלה 3560 ש"ח בדקתי עם חבר שיש לו קצת קומבינות, והוא הציע לי את המפרט כולל הרכבה ב3250 ש"ח לפני שאני סוגר איתו אני רוצה להיות בטוח שזה באמת יספיק לי בשביל מה שאני צריך... אני משתמש במחשב בעיקר בשביל תוכנות מסרים וגלישה באינטרנט בנוסף, אני צריך שהוא יהיה מספיק חזק בשביל לערוך קליפים קצרים בפרמייר (לא תוכנה כבדה במיוחד.. אני עובד איתה יחסית בסדר עם מחשב בן 5 שנים) ובנוסף לזה, אני רוצה שמשחקים בסגנון של פיפא יעבדו עליו נורמלי (אני לא גיימר שמה שחשוב לו זה רק המשחקים, אבל פה ושם להתקין משחק אחד או שניים, צריך שהם יעבדו כמו שצריך) המפרט: מעבדי AMD Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, …
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים בעיקר.. אבל (ותמיד יש אבל!!!) אני רוצה מפרט של 64 ביט של AMD שאני יוכל לשדרג אותו בהמשך.... ואם אפשר והאתר של פנדה... תודה והמשך גלישה מהנה... תומר בכר (ואחיו אסף)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-