עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, היות והכותרת דיי מתומצתת אני אפרט, זקוק למפרט לחלקים הבאים לוח אם, מעבד, ספק, זכרונות וכרטיס מסך. כל השאר יש לי. תקציב 3000 שקל. מה הדרישות: - עבודה שוטפת עם מס' תוכנות כבדות של אדובי בו"ז (פוטושופ, פלאש, דרים וויבר כ'ו) - לבמידה וארצה להריץ איזה משחק פעם ב, שלא יקרטע לי אחרי שנה אני רוצה שיריץ משחקים בצורה מעולה(אני לא גיימר מה שכן, איזה רד אלרט 3 או איזה ניד פור ספיד מידי פעם). - צפיה בסרטים ב full HD ללא גמגום גם כן חשוב לי נורא. המחשב שלי מחובר בין היתר ל LCD 32 שלי ... - אני ממדל(3dsmax) מודלים כבדים מידי פעם(לא כמקצוע מה שכן) אז ארצה שגם זה ירוץ חלק. - לטובת כל אלה אני חושב שחשוב שיהיה 4 ג'יגה זכרון. במידה ולהערכתכם מומלץ לי להוסיף תקציב על מנת להגיע לבי…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by Artemis Entreri,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח עבור מעצב גראפי: מטרת המחשב: עיצוב גראפי דו מימדי (photoshop, freehand, illustrator וכד'..) גודל המסך: גדול ככל האפשר (15 ומעלה) , לא מבריק. גודל מינימלי של HDD: 250 גיגה שאר הדברים פחות קריטיים (זמן סוללה ומשקל) חשוב שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר במחיר הזה עם זיכרון גדול ככל הניתן (2 גיגה לפחות, עם אפשרות להרחבה) רצוי גם כ.מסך מעל למינימום אשמח להצעות (עם לינקים לאתרים שמוכרים אם אפשר בבקשה) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by Ashand,

שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מחשב שיסחוב ב מישחקים סרטים חזקים ותוכנותת וישעבוד חלקקק ויעבוד מהר אני רוצה מיפרט שתיתנו לי תודה לכםם

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by eshtul,

אהלן אני יודע שXP תומך רק עד 3 אבל האם אני יכול לשים 4 והוא ינצל מתוכם רק 3?? יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם מעבד T7200 האם אמורה להיות לי בעיה מצד החומרה בזה?? אם כן מה עלי לעשות?? תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by jfkk,

שלום מעוניין לקנות מחשב עד 3000- לצרכי אינטרנט וסרטים הורדות ... הרצה משחקים קרסיס במיוחד אם יש המלצה לחניות בתל אביב ללא מסך תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Shlomiooster,

האם ה T9400 יותר חזק מ ה P8400? על מה אתם ממליציםם http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם ידוע לכם איזה מהתוכנות עזר שבאות מותקנות על הנייד של טושיבה, אפשר לוותר עליהן על מנת לפנות קצת מקום, זכרון ולהמהיר קצת את המחשב ?!. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  9. Started by samiking,

בוקר טוב! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתכנות שהחלק הכבד בו הוא הAsp.net בVisual Studio מי שמכיר. (מי שלא מכיר, התוכנה לא דורשת משאבים מטורפים כמו לעיצוב גרפי לדוגמא). 1. מה התקציב? 5000-6000 2. מטרות המחשב? תכנות 3. גודל המסך? 15.2 לפחות 4. משקל רצוי?לא משנה. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך 6. יציאות מיוחדות? לא 7. בלוטות? לא 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 9. צורב? כן, DVD 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה מובילה. הנה שני המחשבים שאני רוצה לקנות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2470&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=7161

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  10. חשבתי שזה פשוט אבל טעיתי קיבלתי מחבר אתמול מחשב נייד קצת ישן חיפשתי בנרות דרייברים ולא מצאתי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כל הלילה חיפשתי ולא מצאתי הנה פרטים על המחשב

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. אני קונה את המחשב הבא: http://www.directdial.com/VGNNS150DS.html אני קונה אותו מקנדה ב799$ (דולר קנדי, שזה 2476.9ש"ח) המחשב שווה את המחיר? משתלם? אני צריך את המחשב לעבודות, אינטרנט, סרטים וכו', אולי אולי לאזה משחק פה ושם אבל כעיקרון הוא לעבודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המטרה - פיתוח תוכנה - בעיקר VS 2008 כרגע רק XP (עובד עם תוכנות שלא נתמכות בVISTA) קיבלתי הצעה ל dell e6400 ומצד שני ראיתי lenovo T61 יש למישהו ניסיון עם אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Chamuelm,

שיהיה בKSP או אייבורי (או חנות אחרת בחדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב לפני 3 חודשים קיבלתי את הכסף חזרה ועכשיו אני כנראה רוצה מפרט חדש (כי בטח דברים השתנו) כל הפרטים ====== 1) תקציב לא למזומן 2) מטרות: תיכנות (ויזואל סטודיו) משחקיםפירוט למטה סעיף 11) עבודה גרפית בינונית: קצת פוטושופ ופלאש קצת צפייה בסרטים אינטרנט ווינאמפ וכל זה 3) ציוד הקפי - לא לכלול את זה במפרט !!! אבל לתת המלצה לעכבר לייזר !!! 4) אין משו שלא צריך במחשב עצמו 5) העדפה לחברה - קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים בפוקס פיסי ועכשיו אני מקבל את כל הכסף חזרה ויקנה מחדש אז אם אפשר חברה אמינה שיש לה סניף ברמת גן 6) קירור ועיצוב - קירור חשוב כי זה משפיע על הביצועים עדיף את המארז King airflow עם ה6 מאווררים שהיה לי ועיצוב חשוב אבל לא בראש סדר עדיפויות 7) לא צריך …

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבאה בסדר, מהבחינות הבאות: 1. יש התאמה בין הרכיבים (הכל מתחבר בסדר) 2. אין Bottlenecks 3. אין דברים מיותרים/יקרים מדי. 4. כל הערה אחרת שעולה לכם... מעבד: Core i7 920 לוח: Gigabyte EX58-DS4 זכרון: DDR III 1333 2x2GB OCZ Reaper כרטיס מסך: ASUS HD 4870 דיסק: Seagate 1TB מארז: Thermaltake כלשהו ספק: 430W כלשהו עלות: 6400 ש"ח (מסך ירכש בנפרד, ויהיה כנראה 22") תודה!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי התלבטות גדולה לגבי מעבד. אני מחפש מעבד חזק וטוב עם חשיבה לטווח הארוך. השימושים שלי למחשב הם רגילים למדי. מוזיקה, אינטרנט, סרטים, משחקים ופנאי בכללי. בגדול יש לי מסך 19' אבל הוא מצב טוב אז אני לא אחליף עכשיו אלא בשאיפה בעתיד לשדרג ל-22'. נתחיל במעבד. עדיפות למרובע ליבות ולא כפול. שוב, חשיבה לטווח הארוך ורחוק יותר. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER לוח-אם Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET או צ'יפסט 43. זיכרון Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 קשיח WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 - לא יודע אם זה יספיק, אני מעדיף יותר גדול, וכנראה 640 יספק אותי או אפילו אם זה יהיה במסגרת התקציב אז ללכת על 1TB. כ.מסך Sparkle G…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  17. חבר'ה חשוב לי לציין שרעש לא חשוב לי כלכך פה, הוא מתוכנן אולי לOC (לא רציני) אני מאוד רוצה לקבל חוות דעת חיוביות על המחשב, כי הזמנתי אותו כבר ואני לא רוצה להתבאס עליו, אז בבקשה אם משהו לא נראה לכם, תהיו עדינים. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz BOX 949.00 ¤ לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset 669.00 ¤ זכרונות: G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15 590.00 ¤ כ.מסך Sapphire ATI Radeon HD4870X2 2GB DDR5 PCIe 2,500.00 ¤ קירור למעבד: ZEROtherm Nirvana NV120 Premium 250.00 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS 375.00 ¤ צורב: DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 129.00 ¤ מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PS…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by shimronfio,

אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב 6 אלף לא כולל מסך וציוד הקיפי . המעבד חייב להיות מרובע ליבה , אני ממש לא רוצה מעבד דו-ליבתי .

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Murmur,

שלום, מזה מספר שבועות שאני מאד מבסוט מהלנובו T400 שלי (נקנה בהמלצת חברי הפורום). עכשיו - אני בעצם חדש בעולם הניידים (מבחינת שימוש לפחות) - ומשום מה נראה לי שיש מיליון תהליכים פתוחים במחשב הנייד כל הזמן, שאם הייתי פותח את מנהל המשימות במחשב השולחני שלי, הייתי מקבל חום רק מאורך הרשימה - ראו תמונה מצורפת. ועכשיו לשאלה: האם יתכן שכמות כזאת של תהליכים מאיטה לי את עבודת המחשב באופן משמעותי? מה - כולם עובדים עם הנייד שלהם עם כל כך הרבה יישומים פתוחים ברקע? אני יודע שהמיליון ישומים האלה חשובים לתחזוקת הנייד ולשמירה על תקינותו, השאלה היא אם יש כאלה שהם פחות קריטיים. צירפתי תמונה עם רשימת היישומים הפתוחים - אני לא מבקש שתסבירו מה כל אחד עושה (אני לא כזה חמור וגם לא מספיק חצוף) - אב…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. מעבד: core 2 duo e8400 לוח: gigabyte ep31-ds3l זיכרון: 4gb a-data דיסק קשיח: seagate 500gb sata 2 32mb כרטיס מסך: ati 4850 hd 512 mb צורב: dvd lg מארז:raidmax tornd ספק: fsp 550w מסך: samsung 22 אינץ 2254bw מקלדת ועכבר אופטים logitech\microsoft רמקולים: ea-can a200ii 2.1 סה"כ: 4700 ש"ח מה אתם אומרים על המרכיבים+ המחיר??? והאם יהיה קל לשדרג אותו בעתיד?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  21. שלום צריך המלצה על מפרט בסיסי לחבר, מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט ואופיס. ללא מסך וללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך LG 2042T (צריך שלא יהיו בעיות עם הרזולציה) אפשר לחרוג במעט מהתקציב עד 2000 אבל לא יותר ואפילו עדיף מפרט זול יותר עדיפות לחלקים שלא תהיה שום בעיה להשיג מהר מחנויות באיזור ת"א והמרכז הקרוב. (אין צורך שיתאים למשחקים) תודה.

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  22. אוקיי... לקח לי כמה ימים ונעזרתי בעצות של אנשים בפורום ואיכשהו אחרי הרבה מחשבה ושינויים הגעתי למפרט הזה... אני מבקש שתגידו לי את דעתכם על המפרט בלי קשר לכסף... (כמובן שאם אתם חושבים שיש חלקים יותר טובים בסביבות אותו המחיר או חלק שלא שווה את המחיר שלו אז תגידו) רק אם יש משהו שכדאי לשנות או להוסיף... אם צריך קירור לאיזשהו חלק שלא רשמתי... (בכוונה לא רשמתי מחירים כדי שתרשמו את דעתכם בקשר לחלקים עצמם) המחשב הוא לצורכי משחקים (כמוGTA4, CRYSIS, LOST PLANET וכאלה), מדיה, תוכנות, גלישה באינטרנט, וכל מיני עבודות שונות... אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כדי שאני אוכל להפעיל כמה תוכנות בו זמנית ועדיין יעבדו כמו שצריך... המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM קירור למעבד: T…

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  23. תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת אינרטנט , אופיס וכמובן משחקים (פיפא..call of duty, red alert, far cry) מצאתי מחשב בדיל שכולל כרטיס מסך ג'יפורס , זיכרון מהיר מאוד ומעבד חזק . אני מתלבט בין 2 מפרטים : 1. Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מחיר 850 ¤ או…

25. שלום לכולם ! אני עומד לקנות מחשב לבן שלי , המחשב מיועד למשחקים כמו gta ולתוכנות עריכה ואופיס מעוניין לשמוע את חוות דעתכם. לוח אם תוצרת MSI ATX דגם P45 Neo-F מעבד E7300 כרטיס מסך תוצרת MSI דגם Radeon HD 4850 512MB DDR3 דיסק קשיח Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB אריזת OEM זכרון תוצרת GEIL דגם EVO ONE נפח 2GB Kit צורב DVD תוצרת LG דגם GH22NS30 חיבור SATA מהירות צריבה X22 צבע שחור ספק כוח תוצרת EZCool הספק 450W אמיתי 3 שנות אחריות מארז בשם אכילס עם 3 מאוררים. תודה מראש לכל המגיבים. סה"כ כולל משלוח: ¤210.00 מחיר משלוח בדואר רשום: ¤.00 מחיר: ¤210.00 המשלוח באמצעות דואר רשום. ניתן לקבל שליח עד בית הלקוח בתוספת 25¤. בתשלום אחד זמן אספקה: עד 5 ימים אפשרות לאיסוף עצמי מכל …

• 6 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.