עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב 3000 ש"ח - המחשב הוא מחשב לצרכים משרדיים ( איטרנט , אופיס וכו' ) שיריץ ווינדוס Vista . אין לי צורך בהארד דיסק גדול 250 גיגה יספיק . אין צורך בציוד היקפי אבל אני כן צריך שירכיבו את המחשב בחנות . לדעתי גם כרטיס מסך על הלוח אם יספיק לצרכים שלי ולכן עדיף להשקיע בזכרונות ובמעבד - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ! כמו כן אני צריך חנות באזור תל אביב אז אם אפשר תבנו לי בבקשה את המפרט מהחנות שאתם ממליצים לקנות ממנה את המחשב . תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by alex1991,

מחפש מחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים מסך עד 15.4 אפשר לחרוג קצת מהתקציב... (לא יכול לשלוח הודעות פרטיות)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by uk7,

מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט, עבודה חלקה מחיר סביבות 2000 ש"ח +- שיהיה טוב גם בכללי ושיהיה אפשר לצפות בסרטים אשמח לקבל המלצות כמו כן מה דעתכם על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718113

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. אהלן, אני מחפש נייד שיוכל לשמש אותי כמחשב העיקרי שלי, הניידות חשובה לי (וגם הזמן שאפשר לעבוד איתו עם הבטריה) ובגלל זה אני לא רוצה PC רגיל. יש לי תקציב של עד 6500 - 6000 שקל אני רוצה מחשב אמין שאני אוכל להשתמש בו כמה שנים, בעיקר לעבודה ואינרטנט אבל גם משחקים (אלו שיש היום, לא של עוד שלוש שנים) חשוב לי גם שאני אוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל, כי זה חלק מהעבודה שלי. יש לכם רעיון למפרט? חוץ מזה, בשביל להשתמש בו בבית בנוחות כדאי לקנות docking station? מה זה נותן בעצם? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה על מסך 15.4 - 17'' , המטרה היא לא לנצל את התקציב עד תומו , ושתהיה חיבוריות גבוהה , פחות דגש על משקל ויותר על פיצ'רים ...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. חברים שלום ...רציתי לדעת האם הנייד הנ"ל מתאים לעריכה גרפית לתוכנות כמו פוטושופ,פלאש,MX,אילוסטרייטור,פריהנד....חשוב לציין שאם אקנה אוסיף לו עוד 2 ג'יגה ...תודה לכל העוזרים....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש למטרות לימודים ונתקלתי במבצע הבא של אורנג': מחשב נייד HP pavilion DV4 פלוס פלאפון ב159 שקל לחודש במשך 36 חודשים. את הפלאפון מצאתי מי שרוצה לקנות, ואני אשלם את ההפרש בשביל המחשב הנייד. הידע שלי במחשבים ניידים חלש ביותר, אז האם העסקה משתלמת? האם יש מחשב נייד באותו טווח מחיר פלוס מינוס שהוא עדיף? איך האחריות של HP בארץ? הנה הלינק לתיאור המבצע http://www.orange.co.il/PlansAndRates/15885.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, את המפרט הבא הרכבתי אחרי פידבק שקבלתי מכם בת'רד אחר, ומסקירה של המלצות בפורום, אז תודה על העזרה. להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤604 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤805 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤279 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤444 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤111 קרור למארז: ARCTIC COOLING 80mm 8L ¤25 שירותי מעבד…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אהלן, אני רונה. ראשית אני חייבת לומר שהאתר שלכם מאד אינפורמטיבי ומסודר, גם להדיוטות כמוני. מאז שגיליתי אותו אתמול, אין לי דרך להעריך עד כמה המדריכים השונים עזרו לי. אך עדיין כמה שאלות, ברשותכם, בנוגע לכמה פרטים שלא לגמרי ברורים לי. בחרתי להתבסס על מפרט מומלץ מס' 29 - מערכת מחשב למשחקים בתקציב 4000 ש"ח, ללא מסך. כדי לא לשלוח אתכם לחפש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box לוח-אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX זיכרונות: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 כרטיס מסך: Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit דיסק קשיח: ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache מארז+ספק כוח: Antec Sonata III + 500W Smartpower PSU - S…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by factor,

http://tms.co.il/preview/spec/a5nl4dqg מה דעתכם? המחשב מיועד למשחקים ולריבוי משימות אני נעול על ה Q6600, לטווח ארוך האם המארז יחזיק את המערכת? אני עם מסך "17 לעת עתה :-\

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by netanel1234,

שלום, מה אומרים על המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51120 איך המעבד? אני רוצה לדעת מה אתם אומרים, שווה לקנות אותו? ותגידו לפי מה שכתוב אם הבנתי נכון, אפשר להגדיל את הזיכרון של הכרטיס מסך לפי הבחירה שלי? תודה!

12. Started by Murmur,

שלום, אני עובד עם לנובו T400 עם כרטיס גרפי היברידי Intel GMA 4500 / ATI Mobility Radeon 3470 ברצוני לעדכן את גרסת ה- ATI Catalyst. באתר AMD \ ATI אי אפשר להוריד דרייברים למחשבים ניידים (נאמר שם כי תמיכה עבור מחשב נייד מצויה באתר היצרן) ובאתר של לנובו אין דרייברים לכרטיס גרפי להורדה עבור ה-T400. מאיפה לעזאזל אני אמור לעדכן את ה- Catalyst? יוסאריאן

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. כותרת.. :xyxthumbs: ללא מסך ללא מקלדת ועכבר.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  14. שלםו לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך מפרט בשבילו. המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אבל משמש גם בשביל כתיבת עבודות וכאלה. איכות קול טובה חשובה, צורב dvd- חובה. מאוד חשוב לי העניין של כרטיס מסך טוב ומשחקים טובים, גודל מסך 20". נושא הקירור חשוב אבל לא מאוד. מינימום 500 ג'גה. לא צריך ציוד היקפי. הוספתי מפרט שחבר בנה לי, אולי יהיה יותר קל פשוט לשפץ אותו! תודה מראש, יוס! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by elior021,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שישמש למשחקים לא כבדים במיוחד ולצפיה בסרטים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hopla,

שלום. אשמח עם תמליצו לי על לפטופ של חברת asus דרישות: מסך בגודל 12-13 מצלמה מובנת+מיקרופון, אבטחה (טביעת אצבע וכו) ארד דיסק 160GB 1GB -RAM כמה שיותר זמן בטריה קל משקל. אחריות בין לאומית לשימוש משרדי מוזיקה סרטים ואינטרנט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  17. אחרי הצעות של משהו כמו 2000 מפרטים שניתנו לי הרכבתי מפרט. היו רכיבים (שהשמות שלהם ממש ארוכים...) שלא ידעתי להתאים בדיוק למה שכתבו לי, אבל בחרתי בזה שהכי דומה, ככה שיכול להיות שהיו פאשלות קטנות בחומרה (אבל בשביל זה אני פה, שואל אותכם לגבי המפרט ), יש גם כמה רכיבים שבחרתי על דעת עצמי, ואני מקווה שהם לא פאשלות. כעיקרון המפרט תוכנן להיות בערך 5500~ שקל, יצאה לי חריגה של 700 שקל ואני מנסה איכשהו להוריד, למרות שאם יגידו לי שהמפרט הזה ממש מצויין אז אולי אני אאשר גם את החריגה הזאת. אני מבקש בכל לשון של בקשה אל תבנו לי מפרט חדש. כיוון שהמפרט הזה מורכב מרבים שניתנו לי, אני מאמין שבכללי הוא די טוב, והשיפורים שאולי הוא דורש הם נקודותיים בלבד! המחשב הוא בעיקר למטרות משחקי מחשב כבדי…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ran1809,

אז ככה אני נגיד משאיר את המחשב במצב שינה או מדליק אותו ואחרי 10 דקות בערך של עבודה באינטרנט בלבד פתאום כל המחשב מתחמם מעבד (2 הליבות) וכרטיס המסך (NV8400) מתחממים לבערך 70 מעלות בלי שום סיבה מיוחדת ממש רק עבודה באינטרנט עכשיו עשיתי לא מזמן עדכון ביוס ומאז שזה מגיע לטמפ' כאלה המאוורר עובד מאד חזק ולאחר כ - 10-15 דקות המחשבמתקרר ומחזיק קר הרבה זמן. אני יודע שעם בכרטיס המסך הזה עלולות להתעורר בעיות אבל מה ההיגיון בזה שכמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לטמפ' כל כך גבוהות. משהוא נראה לי מוזר יכול להיות שיש איזה תהליך של עלייה או משהוא כזה שמפריע לו? תודה רן

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by Artemis Entreri,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח עבור מעצב גראפי: מטרת המחשב: עיצוב גראפי דו מימדי (photoshop, freehand, illustrator וכד'..) גודל המסך: גדול ככל האפשר (15 ומעלה) , לא מבריק. גודל מינימלי של HDD: 250 גיגה שאר הדברים פחות קריטיים (זמן סוללה ומשקל) חשוב שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר במחיר הזה עם זיכרון גדול ככל הניתן (2 גיגה לפחות, עם אפשרות להרחבה) רצוי גם כ.מסך מעל למינימום אשמח להצעות (עם לינקים לאתרים שמוכרים אם אפשר בבקשה) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by A-L-o-n,

1.תקציב 3000-3500. 2. משחקים. 3. ללא ציוד הקפי. 4. ללא כונן דיסקטים. 5. אין העדפה לחברה מיוחדת העיקר שתהיה טובה. 6. חשוב מאוד שיהיה קירור ראוי. מארז חמוד. 7. ללא מערכת הפעלה, רק הרכבה. 8. חנות tms מועדפת עליי... 9. שקט לא חשוב כל כך אבל אני מעדיף שיהיה שקט. 10. יתוכנן בעתיד למעבד oc וזהו. 11. המשחקים שאשחק בהם הם קרייסיס וכו' משחקים דיי כבדים רזולוצייה לבינתיים על 1000x700 ואז אני יקנה מסך.

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכולם.. די נעול שזה אחד משניהם אבל ממש קשה לי להחליט איזה.. אשמח לעזרתכם.. Dell E6400 LENOVO T400 -------------- ---------------- intel C2D p9500 intel C2D T9600 intel GMA 4500 MHD intel GMA 4500 MHD WXGA+ LED display WXGA+ TFT LED BACKLIGHT 4GB ddr2 800MHZ 4GB ddr3 1066MHZ 250GB 7200RPM HDD 160GB 7200RPM HDD intel wireless 5300 intel wireless (+wimax) 5350 back lit keyboard thinkpad keyboard light בנוסף שניהם עם: WIN XP, צורב DVD, בלוטות', EXPRESS CARD, ללא טביעת אצבע, ללא מצלמה !! מחכה לעזרתכם ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gaby1992,

טוב אז כמו בכותרת אני זקוק למפרט של 7K אבל אני לא צריך שום ציוד היקפי..... המסך שאני ישתמש בו הוא 24" אז אני כבר סגור לגמרי על ה HD4870x2 ....... ואני לא חושב שתהיה בעיה להכניס אותו למפרט כי יש תקציב בנוסף אני רוצה שהמעבד יהיה QUAD ולא DUO (אני פשוט לא חובב כל כך כפוליי ליבה) תודה מראש לבונים

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by shimronfio,

אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב 6 אלף לא כולל מסך וציוד הקיפי . המעבד חייב להיות מרובע ליבה , אני ממש לא רוצה מעבד דו-ליבתי .

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by alex1991,

צריך המלצה למחשב נייד השימוש העיקרי לאינטרנט ומשחקים עד 5500, מסך 15.4. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום לכולם , כמו שצויין המחשב הוא סלוני (HTPC) ולכן כדאי שיבוא עם מארז אסטטי, לא חייב כרטיס טלויזיה אבל אם נכנס במסגרת התקציב אז זו תהיה תוספת נחמדה, כמובן שנדרשים עכבר ומקלדת אלחוטיים, ברצוני לציין שיש ברשותי מחשב שמריץ משחקים על המסך (COD4 COD5 CRYSIS WARHEAD וכו') בהצלחה מרובה, אך סרטי HD לפעמים קטועים כלומר Frame Rate נמוך מאוד, והמפרט שלו הוא: p-35 ep35c ds3r 2G corsair 800Hz c2d 6400 8800 GT Antec 430 WD 750 & 500 השאלה שלי היא כזו: אם לדעתכם ה frame rate הנמוך הוא תוצאה דרישות חומרה לא תואמות, אשמח למפרט תואם, ואם לא האם עדיף לקנות שוב את אותו המפרט ובכסף שאחסוך ניתן לקנות מארז וציוד היקפי יותר טוב? תודה רבה לכולם Bull

• 7 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים