עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by YairAgami,

שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by aviI,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by haitov15,

ברצוני להחליף את הכרטיס מסך והמעבד במפרט הקיים שלי למטרת גיימינג. התקציב המקסימאלי הוא 1300 ש''ח המפרט הקיים הוא: AMD Athlon II x3 440 Gyigabyte ma770 ud3 Ocz ddr2 4G Ati hd4770 Hec 500W 80plus תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  5. שלום לכולם קיבלתי הצעת מחיר מש.מ.מ מחשבים בירושלים למחשב הבא. המחשב מיועד לעבודה יומיומית, אופיס אינטרנט וכו' ומרת וידיאו. (לא למשחקים ולא ל OC) 1.לוח אם ASUS P4P800 DELUXE Model P4P800 DeLuxe GD,478Pin 400/533/800Mhz, Plug&Play Flash BIOS, Hyper-Thread support (Pentium 4 - 2.4 Ghz and up.) Intel 865PE Chipset,4XDDR 266/333/400Mhz 4GBMax,2xEIDE/ATA 33/66/133 AGPX8+5xPCI Slots, 8xUSB (6+2), Parallel Port, Serial Port, BROADCOM 10/100/1000 Lan Adapter, O/B Audio. RAID 0,1 With Serial ATA connectors, 1394 FireWire 2. מעבד- INTEL P4 2.8Gz 800FSB 512KHT (אני משתדל לשהיג את הנורת'ווד ואם לא יהיה לו במלאי הוא יתן לי פרסקוט) 3. מארז ATX COMPUCASE CI-6A19 מארז שק…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. כמו שציינתי רצוי מארז שמתאים ל HTPC ושיתמוך ב 3D (חשוב ביותר) יש לציין שאני לא זקוק להארדיסק גדול. האם יש חיה כזאת?

7. אהלן אני מחפש לפטופ ללימודים, שיהיה קל משקל ובעל סוללה ארוכה. המחשב יקנה בארה"ב. עדיפות למסך 14 אינצ'. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום לכולם, הגיע הזמן של המחשב הוותיק שלי להשתדרג המטרה: פעולה חלקה, שקטה והפעלת משחקים ברמה סבירה אני מעוניין לרכוש חלקים בנפרד ולהרכיב בעצמי....זה כל הכיף במחשב חדש ברשותי (בדרך מחו"ל) לוח אם: MSI 990FXA-GD65 שאר הרכיבים אותם אני מתכנן לרכוש (תלויים בהמלצות שאקבל כאן): מעבד - +AMD FX-8350 ,8-core AM3 זיכרון - 1x8GB Corsair Vengeance DDR3-1600 כ.מסך - SAPPHIRE HD7850 DUAL-X FAN 2GB GDDR5 דיסק קשיח - SSD Crucial M4 128GB (יש לי כבר דיסק של 2TB) קירור - אין לי מושג עדיין ספק - Seasonic X-560 80+ Gold מארז - אין לי מושג עדיין התקציב המקסימלי שלי הוא 4,300-4,500 ש"ח אז מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות…

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. תגידו לי מה דעתכם, הסתמכתי על המפרטים המומלצים: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59754c9feb0bd http://www.tms.co.il/preview/spec/g3u81ram המחירים יצאו כמעט אותו דבר.. תגידו לי אם יש לכם איזה רעיונות לשיפור או שפידחתי במשהו (את כל שאר הרכיבים יש לי, אני משדרג מחשב קיים, לא הבנתי כל כך מה ההבדלים בין הגרסאות של הכ.מסך vr ready או כל מיני כאלה, גם המעבד באחד המפרטים לא כתוב כמה gh הוא מקווה שזה בטוח 3.4 ומעלה) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by tal186,

ברצוני לקנות מחשב נייד , המליצו לי על מחשב דגם gigabyte w576 . תהיתי , איך הניידים של GIGABYTE? (כשהיתרון של זה הוא שניתן להתקין מער' הפעלה של XP). מה מידת אמינותם, ואיכותם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. Started by WooPs,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הוא 4000 שקל עדיף לא לחרוג ועם כן לא בהרבה ! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל המשחקים החדשים gta:iv nfs cod7 ... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ralman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, fallout 4 ומשחקים שייצאו כדוגמת Battlefront 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

15. שלום אני צריך מחשב בעיקר לצורך של לימודים. יש כמה דברים בסיסיים שחשובים לי: (1) סוללה שמחזיקה זמן סביר+ (2) שהמחשב לא ישרוף לי את הברכיים (3) לראות סרטים בצורה יפה (4) הכנה לאינטרנט אלחוטי (5) שמערכת ההפעלה VISTA תעלה עליו אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא מחשב עם הנתונים הנ"ל בטווח של 5,000-5,500 ש"ח. יש שני מחשבים (של חברת LG ושל חברת HP) שמצאתי באינטרנט ונראה לי שהם מתאימים, מה אתם חושבים? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=204&CatCode=132 http://www.gamaoffice.co.il/products/64651 תודה לכולם חג שמח

16. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל ואם יש לכם המלצה על מחשב נייד יותר טוב עד 5000 + - אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by ABL,

אין צורך בציוד היקפי ויש לי מארז nzxt whisper ומסך 19" viewsonic ואני חושב לקנות בSKYPC רציתי לדעת גם מה ההבדל בין סוגי הזכרונות 1066mhz ו 800mhz אז הנה המפרט שחשבתי עליו אשמח לשמוע המלצות/הערות וטיפים לגבי המפרט והחנות : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 Gold ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2451K כרטיס גרפי Sapphire ATI…

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by 3rr0r,

שלום רב אשמח לעזרתכם בבניית מחשב למשחקים בסכום של כ3000 שקלים : 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:בעיקר גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.רוב המשחקים שייצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 מעט ישן שמגיע עד לרזולוציה של FHD…

19. אז ככה, אחי עוד מעט מתחיל ללמוד עיצוב גרפי וצריך מחשב נייד שיוכל לעמוד בכבוד בכל מה שקשור לכך. חיפשתי קצת ברשת, לא שאני מבין גדול אך נראה שהנייד הבא: http://ksp.co.il/?uin=17268 נשמע ונראה נהדר, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת שמסקרת את המחשב כמו שצריך לכן אני צריך לדעת האם המסך שלו נחשב לטוב? האם הוא יצליח לתפקד טוב תחת לחץ של תוכנה גרפית? בנוסף, אם תצליחו למצוא משהו יותר טוב מזה בתקציב של 5000-6500, אשמח. * מטרות המחשב? עריכה גרפית * גודל המסך? כמה שיותר גדול, עדיף מט. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי, אבל לא נורא אם אין. * גו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מישהו שמע על החברה הזאת : http://www.notebookcheck.net/Review-iBuyPower-Valkyrie-CZ-17-Notebook.90722.0.html

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by idani1983,

האם המפרט הבא משתלם? hp dv6500t Intel® Core 2 Duo processor T7100 (1.80 GHz, 2 MB L2 Cache, 800MHz FSB) מסך 15.4 1200X800 2GB 120GB 5400 RPM 8400GS 926$ האם במחיר הזה אפשר למצוא מחשב טוב יותר? והאם שווה להוסיף עוד 50$ עבור המעבד T7300 ? שאלה נוספת היא האם שווה לחסוך 40 $ ולהישאר עם הכרטיס מסך שמגיע על הלוח אם X3100 של אינטל תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by VanDaMMe,

שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by avihaikiz,

היי מה נשמע, התלבטות בין המפרטים: מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB VS Fujitsu LifeBook AH532-MPAS5IL מעבד: Intel® Core™ i3-3110M Processor, 3M Cache, 2.40 GHz[/r] כרטיס מסך: Intel® HD Graphics 4000 [*]מהו השילוב המנצח? האם נכון מה שהמוכר טען, שהשילוב של AMD הינו ברמה שבין I3 ו- I5 ?[/l]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …

25. מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים