ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אין צורך בציוד היקפי ויש לי מארז nzxt whisper ומסך 19" viewsonic ואני חושב לקנות בSKYPC רציתי לדעת גם מה ההבדל בין סוגי הזכרונות 1066mhz ו 800mhz אז הנה המפרט שחשבתי עליו אשמח לשמוע המלצות/הערות וטיפים לגבי המפרט והחנות : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 Gold ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2451K כרטיס גרפי Sapphire ATI…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרתכם בבניית מחשב למשחקים בסכום של כ3000 שקלים : 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:בעיקר גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.רוב המשחקים שייצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 מעט ישן שמגיע עד לרזולוציה של FHD…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אז ככה, אחי עוד מעט מתחיל ללמוד עיצוב גרפי וצריך מחשב נייד שיוכל לעמוד בכבוד בכל מה שקשור לכך. חיפשתי קצת ברשת, לא שאני מבין גדול אך נראה שהנייד הבא: http://ksp.co.il/?uin=17268 נשמע ונראה נהדר, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת שמסקרת את המחשב כמו שצריך לכן אני צריך לדעת האם המסך שלו נחשב לטוב? האם הוא יצליח לתפקד טוב תחת לחץ של תוכנה גרפית? בנוסף, אם תצליחו למצוא משהו יותר טוב מזה בתקציב של 5000-6500, אשמח. * מטרות המחשב? עריכה גרפית * גודל המסך? כמה שיותר גדול, עדיף מט. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי, אבל לא נורא אם אין. * גו…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת : http://www.notebookcheck.net/Review-iBuyPower-Valkyrie-CZ-17-Notebook.90722.0.html
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם המפרט הבא משתלם? hp dv6500t Intel® Core 2 Duo processor T7100 (1.80 GHz, 2 MB L2 Cache, 800MHz FSB) מסך 15.4 1200X800 2GB 120GB 5400 RPM 8400GS 926$ האם במחיר הזה אפשר למצוא מחשב טוב יותר? והאם שווה להוסיף עוד 50$ עבור המעבד T7300 ? שאלה נוספת היא האם שווה לחסוך 40 $ ולהישאר עם הכרטיס מסך שמגיע על הלוח אם X3100 של אינטל תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי מה נשמע, התלבטות בין המפרטים: מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB VS Fujitsu LifeBook AH532-MPAS5IL מעבד: Intel® Core™ i3-3110M Processor, 3M Cache, 2.40 GHz[/r] כרטיס מסך: Intel® HD Graphics 4000 [*]מהו השילוב המנצח? האם נכון מה שהמוכר טען, שהשילוב של AMD הינו ברמה שבין I3 ו- I5 ?[/l]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מסתכל בHP ProBook 470 G4 כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=21424 אני רוצה 17", אני צריך רק לאופיס, אינטרנט וסרטים. לא אכפת לי מגימיקים ומאורך בטריה, ואכפת לי מאד שיהיה שקט. האם זה יטיס לי את הדברים בלי לאגים ויהיה אמין למשך כמה שנים טובות או שיש משהו יותר טוב? כמו כן, האם זה אתר טוב להזמין ממנו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
AMD SEMPRON 64 BIT (2800+) Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 512mb PC3200 DDR-RAM radeon 9550 128 dvi atx + 500w dvd rw lg x16 dl WD800JD Western Digital המחירים בדולרים לפי הסדר הנ"ל : 82 75 57 64 39 65 70 סה"כ 452 דולר זה מפרט שאיש שאני עובד איתו הציע לי, אני בחרתי את המעבד, לוח אם וכרטיס מסך.. במחינת המעבד ולוח אם אני סגור, זכרון לא אכפת לי איזה חברה, כרטיס מסך משהו סביר (זה מחשב לילדה צעירה והיא לא משחקת בכלל בדברים כבדים) מארז לא אכפת לי, ספק 500 זה חשוב, צורב הוא התחיל לצעוק עלי שרק LG טוב כי יש להם DVD RAM אמרתי לו שאני רוהצ NEC הוא התחיל לעשות בעיות אמרתי טוב נו, אבל הבנתי עכשיו ש LG עושים בעיות המון בקריאה וצריבה...וככה שאני ל…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נייד לצורך עריכת וידאו , רוב הניידים הם בעלי כונן 5400 האם ניתן להחליף ל כונן 7200 בכל המחשבים? ועוד שאלה איזה ניידים הם בעלי כרטיס גרפי NVIDIA (לא משנה איזה) עם 256 MB ומעלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי. למרות שכישורי בניית המפרטים שלי לא מזהירה, התאמצתי קצת והגעתי למפרט הבא: אז ככה, בגלל שאני לא ממש מומחה במחשבים, אני לא אופתע עם במחשב קיימות אי תאימויות כאלה ואחרות/סתם מחשב גרוע. אני אשמח להערות, הצעות לשיפור [ולהוזלת המחיר] וכו'. המחשב ישמש למשחקים, מוזיקה, ותוכנות כאלה ואחרות. כל הציוד ההיקפי כבר אצלי ואין לי צורך בציוד נוסף, אני זקוק אך ורק לתוך המארז ותוכנו אני לא מתכנן OC מכל סוג שהוא, מומלץ מארז שלא מרעיש כמו מטוס סילון, רמת רעש סבירה זה משהו שאין לי בעייה איתו, לא זקוק למערכת הפעלה גם כן. נ.ב. למטרות למידה לעתיד, אני אשמח אם תוכלו לציין מה בדיוק גרוע במפרט שהרכבתי [אם הוא גרוע] ואולי אף להסביר לי כיצד ניתן היה לשפר אותו. תודה
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי מ KSP אני יודע שהחנות קצת בעייתית אצל כולם אבל זה מה יש נסו לעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעזור לחבר שלי עם מפרט שבניתי לו, עכשיו אני לא בטוח לגמרי לגבי המפרט. חבר שלי רוצה מחשב כדי לעבוד עם פוטושופ, וכנראה שגם עם תוכנות 3D. התקציב הינו עומד על 4.5K כולל מסך וציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר. הנה המפרט שאני בניתי: Intel i5 650 box GB GA-H55M-D2H Samsung F3 HD10SJ 1TB G.Skill DD3 4GB (2GBx2) 1333MHz CL8-8-8-21 HK Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 HEC 6C28 Black Seasonic S12II 430W Dell 22" 2209WA 6ms E-IPS Logitech Wireless Desktop MK320 מה דעתכם? ותודה לעוזרים!!
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד שיתאים לי להרמת מכונות וירטואליות, לפי מה שציינתי בשאלון. תודה מראש מעדיף של Lenovo Thinkpad או של Dell מהסדרות העסקיות ולא Inspiron. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות (מעריך ששלוש-ארבע בו זמנית), אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקווה שבעיקר למכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט עד 4000 ש"ח לא כולל מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר המחשב אמור להיות לשימוש ביתי-בעיקר אינטרנט ומשחקים אבל לא לגיימר רציני... ככה בקטנה כזה שיכלול מעבד AMD(אני חושב ש3000+מספיק) ומהחנויות לוג'יק או זיגזאג ועוד שאלה קטנה-לאחרונה הייתה ירידה גדולה במחירי הזיכרונות... אז ככה בכללי איזה זיכרון קיום הכי משתלם מבחינת ביצועים\מחיר? כלומר באיזה מהירות? והאם יש תמיכה כבר לכל המהירויות? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה: רוצה לבנות NAS להמון סרטי HD שכבר תופסים לי 8TB במחשב הקיים וכבר נגמרו לי הסלוטים של SATA בלוח אם. בגלל שהמחשב הקיים הוא מאוד בעייתי לכל שינוי (מארז LIAN LI PC80 עם קירור מים יעודי לרוב החלקים) אני פשוט מעדיף לבנות מחשב חדש. מארז - מתאים שראיתי הוא P183, או כל אחד אחר עם 11+- סלוטים לדיסקים, כגון אנטק 1200 - אם יש הצעה יותר טובה, אני אשמח. רצוי מאוד מארז עם פילטרים נשלפים לניקוי אבק. אני לא ממש חסיד של מארזים עם גולגלות, נצנצים בכל הצבעים, לדים שמאירים את הבית באמצע הלילה כאילו זה יום העצמאות, אלא שחור סגור כמו ארון קבורה. לוח אם - היחיד שראיתי עם 10 SATA זה רק ג'יגהבייט. כל השאר הם עם 6 SATA. יש משהו יותר טוב? מערך - אני מאמין שזה יהיה RAID5. השאלה היא, האם הבקר…
-
- 29 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=963349
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המפרט נראה לכם? אם כן סבבה אם לא בבקשה תגידו למה לא המחשב מיועד לקצת משחקים אינטרנט וכאלה תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עד היום כל ההתנסות שלי עם משחקים הייתה בקונסולה, הייתי רוצה לעבור למחשב אך אין לי מושג בחומרה לכן אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים אחרונים שיצאו לשוק בעומסים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם קיים מחשב UMPC בשוק שיכול להריץ להריץ AUTOCAD בצורה סבירה או תוכנות גרפיות אחרות בסגנון? המחיר לא ממש משנה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני מעוניין לדעת האם ישנה אופצייה לבצע OC למחשב הזה או לניידים בכלל, אשמח לדעת איך אני עושה זאת כי בדרכים הרגילות זה לא עובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1700 ו512SDRAM. אני רוצה להחליף את הלוח כדי לשים DDRAM ואולי גם בדרך לשים מעבד חדש(צריך להחליף גם ספק?). לא מתכנן OC. אני רוצה לוח אם עם כמה שפחות פ'צרים אם אין לוחות אם טובים בלי פ'יצרים בכלל. יש לי ספק 300W. התקציב הוא 2200, גמיש. הציעו לי מפרט אינטל כזה: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800S Intel 848P Motherboard (HT, FSB800, DDR400, S-ATA, 5.1 Sound, Wi-Fi slot, LAN, USB 2.0) [ ¤ 548.59 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 652.32 ] 1 Subtotal : ¤ 2316.70 וAMD כזה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12[ ¤ 1457.03 ] 1 Motherboards for…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני מחשפת מחשב נייד בסכום של עד 4000 ש"ח, לצרכים די בסיסיים (אופיס וכאלה). ממש אשמח אם יש למישהו עצה. המליצו לי על TOSHIBA L30-134 ואין לי מושג אם זה טוב.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-