ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המעבד (ללא קירור). מעוניין במחשב לצפייה בסרטי HD 1080 (מעדיף לוח אם עם כרטיס גרפי עליו) חיבור HDMI על לוח האם. זקוק להמלצה למארז בסיסי, קירור למעבד, כרטיס אם, צורב DVD, כונן קשיח קטן יחסית אך מהיר (יש לי בבית כונן גדול ירוק ואיטי) ,זכרונות וספק. השאיפה להוצאה נמוכה ככל האפשר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אולי חריגה לאיזה 6200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וגם Streaming. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג, וגם לעשות Stream על משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, BF4, Skyrim, GTA V, Far Cry ועוד כל מני, בעקרון הוא צריך להתאים לכולם, אבל גם במיוחד ל-CSGO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 ב-144hz…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני עומד בהתלבטות לגבי קניית לפטופ חדש והייתי רוצה להתייעץ לפני . אני צריך מכשיר קל מאוד יחסית , לא שברירי במיוחד וחזק מאוד . ההתלבטויות שעלו לי הן בין : asus zenbook ux31e לבין lenovo x220 בדר"כ אנחנו מזמנים מהאתר הנ"ל בגלל זה העלתי קישור משם . חשוב לי שיהיה למחשב תחנת עגינה (docking station) . אני לא מעודכן כבר המון זמן ולכן חשבתי להתייעץ עימכם לגבי פיצרים ודברים מעניין שיקלו עלי את השימוש במחשב . נ.ב כרגע אני משתמש ב lenovo x201 עם מעבד I5 . תודה רבה לכל התומכים/עוזרים . יעקב
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תקציב המקסימלי: 10,000 ₪ לנצל את כל התקציב: אפשר לנצל את כל התקציב. שימושי המחשב: משחקים ועריכת וידאו. משחקים לדוגמא: GTA V תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא: Sony Vegas Pro 13 ,Adobe After Effects CC 2015 [*]פרטים על המסך שברשותי: רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 מסך: טלוויזיית Panasonic מדגם TH-L42U20M גודל מסך: "42 יעד הגדרות גרפיות: מקסימליות. [*]צורך בציוד היקפי: אין. [*]צריך מפרט טכני מלא. [*]צורך בשקט: 5 [*]תכנון ל-Overclocking: אין. [*]צורך לכלול מערכת הפעלה/Office: אין. [*]צורך בהרכבת מחשב בחנות: יש צורך [*]אין צורך לקנות חלקים בחנות ספציפית, אלא לקנות בחנות שנותנת אחריות עבור החלקים. גר בתל אביב. [*]תאריך לקנייה: אין הגבלה. ברגע שיש לי מפרט טכני וחנות שאני יודע שאני יכ…
-
- 45 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר ליישומי גרפיקה גבוהים כמו דו מימד (קבצים גדולים! ב-PHOTOSHOP) ותלת מימד. הרבה זמן כבר אינני מעודכן בטכנולוגיה. יש ברשותי מחשב Athlon 64bit 3000 עם 1GB DDR וכרטיס מסך מתקופת קום המדינה. הכוונה שלי היא לשדרג למעבד ליבה כפולה עם ביצועים מרשימים אבל לא יותר מדי HIGH END, כדי שגם יהיה חסכוני. בנוסף מעוניין ללכת על 2GB של DDR2 אבל לא יודע איזה סוג או מהירות כדאי. לגבי הכרטיס מסך - אני לא ממש מבין כמה הוא משנה ליישומי גרפיקה. מצד אחד כרטיס טוב למשחקי תלת מימד יסייע לי ביישומי תלת מימד, אפילו באפליקציות תוכנה ולא משחקים. מצד שני אולי זה לא כזה קריטי אם יש לי מעבד חזק. האם אני צריך להשקיע יותר בכמות הזיכרון שעל הכרטיס לעומת מהירות המעבד שלו…
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב שקט ככול שניתן המשחקים הם בעיקר mu nfs fifa וכ"ו לא כל כך משחקים כבדים הייתי אומר לא צריך יותר מ320G בהתחלה חשבתי על 4G ראמ אבל לא יודע אם יש צורך ממשי כרגע לא צריך רמקולים צורב צריך מסך - לא יודע אם אני יתחבר ל wide כל כך אז מסך 19 איכותי נראה לי אופציה טובה יותר לוח אמ - אין לי צורך ברייד או בכל פונקצייה אחרת רק שיהיה אמין oc- המשחב כנראה יקנה מtms וחשבתי לתת להם לעשות oc ...כמובן לא משהו מפלצתי אז לקחת את זה בחשבון מקלדת - לא יותר מLogitech molimedia ועכבר יש לי כבר g5 אז תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מפרטים לגיימינג אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור. Intel Core 2 Quad Q9400 2.5Ghz BOX Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET Transcend 2GB DDR2 800Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black RaidMax Apex Black SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus והמפרט השני: INTEL TOM COVE DH55TC DVI HDMI eSATA DDR3 1333 INTEL CORE i5 650 3.20GHZ 4MB BOX DDR3 2GB 1333 Mhz CL9 KINGSTON 500GB 32MB SATA 3 AADS WD GALAXY GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 DVI / HDMI 256BIT DVRW LG X 22 SATA אין לי בעיה להוסיף או לשפר מאווררים אם צריך תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי את המחשב הנ"ל כבר שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הזכרון מ2GB ל4GB לפי מה שהבנתי יש לי סלוט אחד פנוי. אבל אני לא יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך (איזה חברה\ סוג\תדר) אם מישהו יוכל להמליץ לי, אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה חלקי מחשב כדי להרכיב לבד בבית. אני כרגע בתאילנד ורמיתי לדעת אם יש המלצות. צריך רק מעבד ולוח אם בסכום של לא יותר מ2000 ש"ח לדוגמא: amd 64 3200 (BOX) עולה כאן 800-900 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה איך המפרט שבניתי? הגיע הזמן שאשדרג את המחשב הישן וזה המקסימום התקציב.… Amd 7600 קוואד קור 3.1 גיגה הרץ a8-7600 לוח אם אסוס A88XM-A ציפסט-a88x ספק 500w טרה דיסק קשיח זיכרון 8 גיגה קינסטון ddr3 צורב ומארז סטנדרט כרטיס מסך- Gtx 750 asus מהירות 2 גיגה מסך אלסידי 21.5 אינץ לד aoc בבקשה אשרו לי שהמפרט חזק ויתאים לי לביצועים טןבים… - - - תגובה אוחדה: - - - דרך אגב הכל עולה 3000 באייבורי וזה התקציב שלי
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
בבקשה אל תשכנעו אותי AMD כי זה פשוט בלתי אפשרי (אבא מהדור הישן) תודה. מטרת המחשב היא בעקרון גלישה מוזיקה סרטים וכו עבודה שוטפת בקיצור אבל בכל זאת אני רוצה מחשב חזק יחסית שיחזיק לי כמה שנים טובות בלי לעשות בעעיות ושיוכל להתמודד עם עומס כלומר אני רוצה זכרון גדול מינימום ג'יגה בדואל ומעבד אינטל (אין ברירה) אני לא יודע איזה מעבד הולך היום מה מומלץ 64 ביט 32 ביט ליבה כפולה לא כפולה אני לא ממש מבין בדברים האלה הארדיסק של 160 ג'יגה +- כרטיס קול לא חשוב לי כי אני מחבר את המערכת סטראו למחשב ככה שמצידי יהיה OB וכרטיס מסך טוב יחסית בעל יציאת TV-OUT (אני לא משחק הרבה במשחקים במחשב אבל אני מעוניין שאם אני ירצה להפעיל משחק בכל זאת הוא יפעל ברמה טובה) אני מעוניין גם בצורב דיוידי ברמה טו…
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב הוא לאחותי - אין שום דבר מיוחד שהיא צריכה.. סך הכול שיהיו את הדברים הבסיסים כמו - צורב, אינטרנט אלחוטי, דיוידי, בלה בלה בלה... קיצר אתם יודעים כבר... שלא יהיה בלוק גם. מסך סביבות ה 14-15 אינץ' ומחיר סביבות ה 3.5-4 מקסימום... בינתיים מצאתי שניים נורמאליים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598110 - האל ג'י E500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592312 האל ג'י R405 אשמח לעזרה. בתודה מראש, אבי.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה חברים אני מחפש מחשב חדש יש לי כרטיס מסך טוב מסך דק מקלדת עכבר רמקולים זכרונות חדשים מה שאני צריך זה: מעבד טוב אינטל כמובן לוח ארדיסק 500 גיגה מארז טוב ויפה וזהו תודה מראש ובהצלחה בהרכבה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤380 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 INTEL PEARL CREEK DG31PR, יחידות 1 ¤295 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1022 Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL6, יחידות 2 ¤240 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4819 WD 320GB 7200RPM 16MB RAID 1.2MTBF SATA2, יחידות 1 ¤400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2463 HEC 450TDT 450W BULK, יחידות 1 ¤270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=743 COMPUCASE 6A19B Black No PSU, יחידות 1 ¤245 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=588 הרכבת מחשב חדש, יחידות 1 ¤180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=533 LG G…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר את עצמי.. אני כבר הרבה זמן בונה על קניית מחשב חדש, כרגע אני עם לפטופ Lenovo Y580 שהוא מדהים, אבל לא מספיק. הוא לא מספיק בעיקר בגלל כמות החיבורים שלו, הקירור הנוראי, והעובדה שאני לא יכול להתנייד עם המחשב נייד כי הוא מחובר למליון כבלים.. רציתי ללכת על מחשב מטורף ב10K אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא חכם כרגע.. השתחררתי לפני שלושה שבועות מהצבא וכרגע אני בכיוון של להשלים בגרויות - אם יהיה לי מחשב חדש ומטורף כרגע כנראה זה קצת (הרבה) יסיח את דעתי.. ובגלל זה.. החלטתי לקנות מחשב, שיהיה מעולה - אבל בלי כ.מסך ובלי מסך (אני כרגע עם מסך טלווזיה 8MS 60HZ), ככה שהוא יהיה קיים אבל לא ליותר מדי שימושים, לפחות לעכשיו. כמובן שחשוב לי שכל המפרט יבנה במחשבה…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב HTPC עם מעבד ישן intel core 2 due E8400 עם לוח אם של אינטל microATX ועם 4gb ddr2 אבל כרטיס מסך חדש יחסית gtx460 המחשב כבר לא עובד כל כך טוב ורציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את המעבד לאחד חדש וזה יעזור או שעדיף להחליף כבר את כל המחשב. אשמח לקבל גם הצעות לוחומרה, כמו כן אני רוצה שהמחשב יתמוך בפורמטי אודיו חדשים כמו Dolby Atmos ויאפשר צפייה בתוכן ב4K. אין לי תקציב כי אני לא יודע כמה כדאי להוציא במצב כזהת אבל אשמח לאפשרויות הטובות ביותר גם אם זה יעלה הרבה. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דחוף! עד כמה מעבד i7 u זולל יותר סוללה ממ עבד i5u ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש לקנות מחשב לסטודנט לעיצוב גראפי בתקציב של עד-5000 ש"ח (בשאיפה לרדת קצת). אין צורך במסך ובציוד היקפי. בניתי 2 מפרטים מבוססי אינטל לפי חבר שקנה אבל אני ממש לא נעול עליהם ואשמח לשיפורים / הצעות. מה דעתכם על חלופת AMD באותה הרמה (אני מניח שתהיה זולה יותר)? מפרט I - מ-KSP Intel Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1280 Asus P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 560 1GB Kingston, DDR II 667 * 2 Asus 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1000 Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) 350 סה"כ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג) מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם) ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסך לפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב. עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון. יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי? לא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל ברצוני להודות לכל מי שסייע לי עד היום, עזרתם לי ולכמה חברים לקנות מחשבים ומאף אחד לא שמעתי תלונות עד היום ככה שאני אעזר בכם שוב. אז ככה, אני צלם, ולא חובב, עובד בזה ולומד כרגע בשביל להתמקצע עוד יותר. עובד עם קבצים גדולים מאוד וזקוק למחשב חדש עם יכולות עיבוד גבוההות ותגובה מהירה לצרכים שציינתי. המחשב יעבוד בעיקר עם פוטושופ CS5 ולייטרום, יש אפשרות גם לקאפצ'ר וואן ( אם מישהו מכיר ) עובד בעיקר עם קבצי RAW 14 BIT ( במקרה וזה אומר למישהו משהו ) דרישות מינימאליות : * עדיפות למעבד I5 ( I7 יקר מידי לפי מה שראיתי עד היום ) * 8 ג'יגה זיכרון על הלוח * 2 טרה הארד דיסק עם באפר גדול * שיהיה שקט ( אבל לא צריך לשרוף אלפי שקלים על הקירור, חשוב לי שיהיה שקט אבל לא עד כד…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד. הצרכים הם פשוטים ביותר - תוכנות אופיס למיניהן, מיילים, אינטרנט וכו'. לא יותר מזה. התקציב שלי הוא גג 1300 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים ושהבטריה לא תיהרס אחרי 5 דקות.... אשמח לעזרה! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא שהכנתי ב KSP? יש מה לשפר בתחום של 4K? *מתכונן OC לא כבד במיוחד בעתיד *יש לי הארדיסקים SATA-I של Maxtor\WD וספק של 400 וואט (לא ג'נרי) , אין עם זה שום בעייה נכון?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-