עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Or Reinis,

יש לי מחשב HTPC עם מעבד ישן intel core 2 due E8400 עם לוח אם של אינטל microATX ועם 4gb ddr2 אבל כרטיס מסך חדש יחסית gtx460 המחשב כבר לא עובד כל כך טוב ורציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את המעבד לאחד חדש וזה יעזור או שעדיף להחליף כבר את כל המחשב. אשמח לקבל גם הצעות לוחומרה, כמו כן אני רוצה שהמחשב יתמוך בפורמטי אודיו חדשים כמו Dolby Atmos ויאפשר צפייה בתוכן ב4K. אין לי תקציב כי אני לא יודע כמה כדאי להוציא במצב כזהת אבל אשמח לאפשרויות הטובות ביותר גם אם זה יעלה הרבה. תודה לעוזרים!

2. Started by Rbix,

דחוף! עד כמה מעבד i7 u זולל יותר סוללה ממ עבד i5u ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם. מחפש לקנות מחשב לסטודנט לעיצוב גראפי בתקציב של עד-5000 ש"ח (בשאיפה לרדת קצת). אין צורך במסך ובציוד היקפי. בניתי 2 מפרטים מבוססי אינטל לפי חבר שקנה אבל אני ממש לא נעול עליהם ואשמח לשיפורים / הצעות. מה דעתכם על חלופת AMD באותה הרמה (אני מניח שתהיה זולה יותר)? מפרט I - מ-KSP Intel Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1280 Asus P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 560 1GB Kingston, DDR II 667 * 2 Asus 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1000 Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) 350 סה"כ…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג) מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם) ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסך לפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב. עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון. יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי? לא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. שלום לכולם, קודם כל ברצוני להודות לכל מי שסייע לי עד היום, עזרתם לי ולכמה חברים לקנות מחשבים ומאף אחד לא שמעתי תלונות עד היום ככה שאני אעזר בכם שוב. אז ככה, אני צלם, ולא חובב, עובד בזה ולומד כרגע בשביל להתמקצע עוד יותר. עובד עם קבצים גדולים מאוד וזקוק למחשב חדש עם יכולות עיבוד גבוההות ותגובה מהירה לצרכים שציינתי. המחשב יעבוד בעיקר עם פוטושופ CS5 ולייטרום, יש אפשרות גם לקאפצ'ר וואן ( אם מישהו מכיר ) עובד בעיקר עם קבצי RAW 14 BIT ( במקרה וזה אומר למישהו משהו ) דרישות מינימאליות : * עדיפות למעבד I5 ( I7 יקר מידי לפי מה שראיתי עד היום ) * 8 ג'יגה זיכרון על הלוח * 2 טרה הארד דיסק עם באפר גדול * שיהיה שקט ( אבל לא צריך לשרוף אלפי שקלים על הקירור, חשוב לי שיהיה שקט אבל לא עד כד…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by amitparizian,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד. הצרכים הם פשוטים ביותר - תוכנות אופיס למיניהן, מיילים, אינטרנט וכו'. לא יותר מזה. התקציב שלי הוא גג 1300 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים ושהבטריה לא תיהרס אחרי 5 דקות.... אשמח לעזרה! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה אתם אומרים על המפרט הבא שהכנתי ב KSP? יש מה לשפר בתחום של 4K? *מתכונן OC לא כבד במיוחד בעתיד *יש לי הארדיסקים SATA-I של Maxtor\WD וספק של 400 וואט (לא ג'נרי) , אין עם זה שום בעייה נכון?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  9. ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by troxa,

איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין על msi pr601 עם מעבד intel Penryn T4200? xp או vista ? 64bit או 32bit?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by com,

שלום, חבר טוב שלי שלומד מדעי המחשב צריך מחשב. בגדול מדובר על 15.6, כאשר אשמח (הוא ישמח) לשמוע גם על אופציות של מסך יותר גדול (17.3?) בכל אופן, יש צורך במחשב חזק בסה"כ בשביל תוכנות תכנות. לא ישמש למשחקים, אין צורך בהרדיסק גדול במיוחד, אין צורך ואולי עדיף גם ללא כונן אופטי רצוי שיהיה עם זמן סוללה מכובד, כעקרון אין צורך במערכת הפעלה. עדיף מסך מט, אבל זה לא עניין קריטי. אגב, מהי המקבילה של הV131 ב15.6? (המחשב שיש לי, ומשמש אותי בנאמנה ומפגין סוללה מרשימה) תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 1itay1,

שלום.. חבר שלי מחפש מפרט חזק למחשב, יש לו תקציב של כ-6000 מחשב שיחזיק כמה שנים טובות. אם מישו מכיר, הוא משחק משחקים כמו CSS וכו', אז אני צריך מחשב חזק וזה לא רק למשחקים. אפשרויות לחריגה 100-300 ש"ח. מפרט לגיימינג. חנות מעודפת- KSP אשדוד. הוא דורש במפרט מעבד core i7, והוא מעדיף כרטיס מסך מהחדשים של NVIDIA.

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. http://postimg.org/image/lim597iz1/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V FARCRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by itaysp,

טוב אני צריך מחשב לסבא.. דיברים שחובה שיהיו: לא צריך כונן דיסקטים - כבר לא משתמשים בזה היום. מעבד כדאי שיהיה AMD - זה גם מוזיל את המחיר. מסך דק - 17" מקלדת ועבר (כדאי עכבר אופטי) כדאי שיהיה: זיכרון 512 לפחות - בטח הנכדין יבואו וירצו לשחק.. וגם שהמחשב לא יזחל. צורב כונן DVD או שילוב של שתיהם.. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו SIMS 2 אני חושב שאפילו GFX5200 יכול לעשות את העבודה לא? וזהו. כל השאר תסיפו.. לא איכפת לי ממש מאיזה חנויות.. כדי שיהיה במרכז אבל כרגע זה לא ממש חשוב.. לא חובה שכל החלקים יהיו מאותה חנות.. וזה תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by GW61,

שלום למומחים, אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא, ואם יש המלצות לשינוי/שיפור במפרט. התקציב על 5000 ש"ח, עם אפשרות חריגה (אם אין ברירה) של עוד 200-300 ש"ח. תודה. מעבד - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray קירור למעבד - ZALMAN CNPS5X-Performa-PC לוח אם - MSI B150A-GAMING-PRO-PC זכרון - 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX Fury DDR4 Series HDD - כ Western Digital 2TB - 3.5 inch - WD Caviar Black series (new) - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - 7200RPM SSD - כ 250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - …

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by asaf999,

שלום לכולם!! המחשב שלי כבר ישן ואני מעוניין להחליפו, חיכיתי הרבה זמן ליציאת הקונרו ועכשיו שהוא הולך לצאת אני מתכוון לקנות מחשב. 1) המחשב מיועד למשחקים בלבד. 2) המפרט לא יכלול ציוד היקפי (פרט לרמקולים) - מסך, מקלדת, עכבר. 3) מעבד חשבתי על: Intel Core 2 Duo 6600 או 6700. וכרטיס מסך אני מעוניין ב 7950GX2, אם הוא אכן משתלם ונכנס לתקציב. תודה רבה.

• 79 תגובות
    • 8k צפיות
  18. Started by יניב51,

החלטתי שהגיע הזמן להעיף את ה P4 הישן שלי, אחרי יותר מ 3 שנים שהוא שירת אותי, תם זמנו. אני לא הכי סגור על הקטע של הכרטיס מסך... כרגע יש לי 7900GS, עם קירור VF900, שכניראה בגלל הגבלה של המעבד הוא גם מוגבל חזק באובר, כי אחרי 525 לליבה התוצאות במקום לעללות יורדות, אני חושב אולי לנסות לסחוב איתו עוד קצת, להוציא ממנו OC טוב, ולהחליף אותו בהמשך וככה לקזז טיפה במחיר של המחשב ( כי אין לאף אחד בבית צורך בכזה כרטיס, ואני לא רואה את עצמי מוכר את זה לאחד החברים שלכולם יש מחשבים ישנים עם AGP ) עכשיו כמה דרישות... מעבד - מרובע ליבה חשבתי אולי על Q9450, אבל השאלה מה יהיה המחיר הסופי שלו. אם באזור ה 1500 אז אני מאמין שאני אלך עליו זכרון - 2 ג'יגה מינימום במהירות 800MHZ הארד דיסק -…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  19. שלום.... התקציב הוא 2500 ש"ח (ללא מארז) יש לי כבר את המארז AVC-M1 ולכן אני צריך לוח אם מסוג מיקרו ATX או שנקרא גם UATX אין לי שום עניין בOC, המחשב לשימוש HTPC עיקרי, וחשוב תמיכה (בלבד) במשחקים החדשים בעקרון יש 2 לוחות שמעניינים אותי PQ5-EM או PQ5-VM, מה ההבדל בניהם ומי מהם יותר טוב. כול אחד מהם עולה לי 700 ש"ח מעבד: שיהיה מהיר מספיק לשימוש של משחקים ושל HTPC אין לי צורך במרובע ליבות בכלל! זיכרון: מספיק לי רגיל וטוב לשימושים הנ"ל, אין דרישה מיוחדת. כרטיס מסך: אינני גיימר ואין לי דרישה לנצל את כול הפיצרים של משחק חשוב לי שהכרטיס יתמוך במשחקים החדשים אבל אין לי שום עניין ב FPS או פיצרים מעבר למשחק עצמו מספיק שיתמוך בהם בסבבה. כמו כן חשוב תמיכה מלאה בHIGH DEF !! יצאית HDMI לט…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by adiR-Y,

שלום אני חדש כאן. אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב והתקציב שלי הוא 1800 רק למחשב עצמו(לא כולל מסך) נתקלתי במחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G אתם יכולים בבקשה לתת לי דעה עליו? אם שאפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה אולי? אני צריך מחשב בעיקר למשחקים ותוכנות. ושאלה קטנה: איך פנטיום D משתווה לפנטיום4 ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה ATI RADEON XPRESS 200 קאונטר סטרייק סורס יפעל בו?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  21. הרגע (ממש הרגע, כן, השעה 4:31 בבוקר...), הזמנתי מנועה ספק (TT420 2fan APD) ומארז, ואני צריך איזה לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך נחמדים ללכת עם זה. בעקרון אני מחפש שילוש: מעבד, לוח וכרטיס מסך. חשבתי ללכת על משהו בסגנון הזה: Amd 64 3000+ Msi K8n Neo4 Platinum ו xfx 6600gt 128mb dvi, tv ddr3, pci-e. בנוסף חשבתי להזמין את ה a-data 512 mb ddr500. ולכל מי שעומד לשאול, אז כן, יש מצב לאוברקלוק בעתיד, הזכרונות הם 500 בכוונה. מה דעתכם? את הנ"ל חשבתי לקנות בKSP. המחיר - 3310. צריך תגובה מהירה, הרכישה בימים הקרובים. תודה, נדב.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 123haim10,

אני מחפש מחשב נייד טוב אך ורק לעבודות והכי חשוב שיהיה אינטרנט טוב! הטווח שלי הוא עד 2000 (ובמקרים מיוחדים עד 3000, אפשר גם יד שניה שיהיה מעולה כמו חדש). בבקשה כל מי שיכול שיעזור לי, אני פשוט ממש צריך אותו. בתודה מראש 123haim10

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. התקציב הוא 5000 ש"ח hp http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3836 או dell http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3993

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by ob,

לצורכי עבודות משרד והכנת מצגות. האם יש אפשרות (וזה משתלם) לקנות יד שנייה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  25. Started by benyben,

סליחה אם אני הופך למטרידן עם השאלות הללו, אבל אני לא מוכן לקנות מחשב נייד לפני שאני מתייעץ איתכם: כל הנתונים זהים, כאשר ההבדל היחידי בין שני הלפטופים שאני מתלבט בינהם, הוא המעבד: מצד אחד - core i7-720QM 1.6Ghz מצד שני - Core i5-450M 2.4Ghz תודה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.