עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרכבתי את המפרט הבא תיקונים ותוספים מתקבלים מה שלא הוספתי במפרט אנא תוסיפו מטרת המחשב לימודים וגלישה לפעמים משחקים מה שניקר מחשב כלבו. מעבדי אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E8200, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 4x1GB Kingston HyperX CL4 דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 8600GTS 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארזים Sigma Luna-WB Aluminum Black,…

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  2. שלום, מחפש מחשב עד 5.5K אפשר לחרוג עד 6K רק אם זה ממש ממש חשוב. מחשב למשחקים כבדים, לתת תקציב לכרטיס מסך עד 2000 ש"ח. הארד דיסק לא יותר מ 320 ג'גיה מעבד QUAD [אני יודע שהיום לא מנצלים אותו, סביר להניח שבעתיד ילמדו לנצל...] מארז - יופי לא כל כך חשוב אבל אם יש משהוא יפה חשוב רק החזית שלו [איפה שהכוננים] ושיהיה שקט מאוד מאוד אם אפשר לדחוף כרטיס קול נחמד זה יהיה טוב

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום שלום, נראה שעד יום שישי ארכוש מחשב. ברצוני לרכוש מחשב חזק ושקט, המיועד בעיקר להקלטת מוסיקה (אודיו וגם MIDI), משחקים, סרטים, גלישה וכו'. מחשב שיעבוד 24/7. בינתיים לא ארכוש מסך. בתקופה הקרובה אריץ אותו עם Win XP, בהמשך, במהרה, אעבור לויסטה. מה דעתכם על המפרט הזה: Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 כרטיסי קול Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 זיכרונות Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 ¤1724 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤648 1 ספקי כוח Corsair …

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Mojo101,

אהלן, אני אשמח לקבל מכם עצות לרכישת מחשב ע"פ הדרישות הבאות בסכום שלא יעלה על 3000 ש"ח (כולל הרכבה והובלה וכל אלה..) אז ככה - מה שחשוב לי זה מכשיר שירוץ טוב ומהר, לא אמור לשמש למשחקים אבל שיהיה כרטיס שיכול להריץ דברים פשוטים (משהו שלא ירד ברמה מה-GFORCE 4). ישמש לאינטרנט, סרטים והמון עבודות בוורד, פוטו שופ ודומיהן. HD 80 ג'יגה, 512 MB זכרון לפחות, אה וצורב DVD (בתקווה שלא יקפיץ את המחיר). מסך 17'' שטוח, לא דק. בכל הסיפור מדפסת מהירה וטובה לא משולבת. אם מישהו יכול לדחוף את כל העסק הזה ב-3000 ש"ח אני אשמח להצעות ואודה מאוד..

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מחשב שהוא בעצם מסך משולב כונן, עבור עסק, זאת אומרת שאני צריך כמה מחשבים. הדרישות מהמפרט של המחשב עצמו פחות קריטיות עבורי, כי ירוצו עליו תוכנות בסיסיות בלבד. יש מחשב שמצאתי המתאים עבורי והוא Asus EEE Top N270 שזה בעצם מסך משולב כונן, מסך מגע, מעוצב. החיסרון שאין מלאי שלו בשחור בארץ, מישהו יודע מי היבואן? עם מי כדאי לדבר בשביל להשיג כמות שלו? http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2256&catId= ושאלה הכי חשובה, האם יש עוד מחשבים בסגנון? מאוד אשמח לעזרה, תודה מראש נאור

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by knafod,

היי, קודם כל אני מצטער אם עשיתי משהו כנגד חוקי הפורום , אני חדש פה. אני רוצה לקנות מחשב עד 1500 ש"ח : שיהיה מהיר , ושיהיה למשחקים לתווך של חמש שנים , לילד בן 8-13 . באיבורי ראיתי מחשב :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode=1 אבל אני לא רוצה לקנות מהם . אם תוכלו להמליץ על חנות טובה תעזרו לי מאוד. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. להלן מפרט שבניתי לעבודה משרדית ובסוף שאלות: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤295 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤321 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤267 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤190 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤228 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤137 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ¤64 עכבר: LOGITECH LX3 Optical Mo…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. הוא רוצה לקנות מחשב קומפלט היום/מחר. 2. כבר בניתי/בניתם לו מפרט מ-KSP ה- AMD2500 הסטנדרתי בסביבות ה- 3K 3. היום הוא נתקל במפרט הזה שנראה לו משתלם... - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1273161 בוואלה במחיר 3168 כולל משלוח, ללא מסך (נגיד עוד 750 ש"ח) 4. שימושים שלו למחשב בעיקר וורד/אינטרנט/משחקים ללא מפותחים כמו פיפא, סוליטר, הירוס 2 וכד' 5. מה אתם אומרים לו ולעוד 200 הרוכשים שכבר הזמינו ?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  9. לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף לנסות לחסוך. מחשב מיועד ל: אינטרנט, עריכת סרטים (CAMTASYA, ADOBE PREMIER), צפייה בסרטי HD. אין צורך ב: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב DVD, הארדיסק, מארז, ספק. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא CREATIVE VALUE 2 והוא יושב כרגע על לוח אם של מחשב פנטיום 4. אני לא בטוח האם הוא מתאים ללוחות אם חדשים, אם לא, אז צריך כרטיס קול חדש בנוסף, הכרטיס צריך להיות איכותי מהרגיל ולכלול חיבור קואקסיאלי\SPDIF. הספק שיש לי הוא: ENERMAX 350 VAT. שאר הפרטים שיש לי אתם יכולים לראות בחתימה. השקט של המחשב חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 בלי אובר קלוק. בלי מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות. איזור מגורים לקנייה: ראשל"צ. חנות מועדפת: SKYPC האם חשוב לשמור על אופ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני צריך בדחיפות מפרט איכותי המותאם לפעולות בסיסיות על המחשב- אינטרנט לימודים. בנוסף אני צלם, ואני מתעסק במעבר תמונות דיגיטיליות למחשב ברמה גבוהה וחשובה לי האיכות, מתעסק פחות בעריכה. המפרט צריך לכלול: גוף המחשב,מסך, מקלדת,עכבר)- על אילו רכיבים כדי להתמקד ולהשקיע בהם בהתאם לדרישות? ואם אפשר גם הצעה לרמקולים, ולאלפסק. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפשת מחשב טבלאט ללימודים שלי, ונתקלתי במחשב הזה מיותר לציין שאני מחפשת משהו זול ופשוט (בעיקר תוכנות אופיס ופייסבוק חחח) רציתי לדעת אם אתם יודעים אם הוא נתמך בעט סטייליס? בנוסף ביוטיוב אני ראיתי הרבה סקירות אבל כולן רשמו מספרים שונים asus Transformer Mini T102HA- GR015T וביוטיוב נכתב ASUS Transformer Mini T102HA-C4-GR האם זה אותו הדבר האם זה שונה לחלוטין מה שונה? בבקשה תעזרו לי.....

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש שילוש המבוסס על DDR4. כרגע אין לי צורך ביותר מ8 גיגה זיכרון, אך חשוב סטיק אחד (סביר שאשדרג ל- 16 גיגה בהמשך). חשוב לי שהלוח יהיה איכותי שכן מדובר במחשב לטווח הארוך (המחשב הנוכחי כבר בן 8). המחשב מיועד לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ולא משהו מיוחד וכבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני צריך לקנות לעבודה מחשב/שרת שישמש כמעט אך ורק לביצוע של video encoding בתוכנה תוך שימוש בעיקר ב ffmpeg עם libx264 או libx265 (ללא שימוש ב GPU) התקציב הוא גמיש בין 5K ל 15K ואני מחפש בעיקר cost effectiveness, כלומר - לא הייתי רוצה לשלם 10K במקום 5K בשביל עוד 2FPS, אבל כן עבור 50FPS במקום 20FPS וכו'. מעבר להמלצות ספציפיות אשמח לעצות מה צריך לחפש באופן כללי: למיטב הבנתי, ה bottleneck העיקרי הוא המעבד. בהקשר זה - האם אמור להיות יתרון משמעותי במפרט עם שני מעבדים מרובי ליבות לעומת מעבד בודד? בנוגע לזכרון פנימי - כמה זכרון כדאי שיהיה? או יותר נכון, מעבר לאיזה סף זה כבר לא עוזר? 16GB? 32GB? אשמח להמלצתכם המלומדת למפרט / דגם…

14. בוקר טוב, אני מחפש פתרון לבעיה הבאה: אני צריך בפגישות ארוכות להציג הרבה חומר, אבל לא רוצה לעשות את זה על הלפטופ שלי. בהנחה שיש מסך\מקרן, ואני צריך לגישה לרשת (אין שם מחשב) בשביל להראות מסמכים בדרייב. מה הדרך הזולה\נכונה לעשות את זה? 1. כרומקאסט? - אפשר לחבר לו עכבר? מקלדת? 2. מחשב מיני שאני מביא איתי בלי מערכת הפעלה? עוד רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  15. היי, בגדול יש לי תחנת עגינה של לנובו שמחוברים אליה שני מסכים, אינטרנט, עכבר, מקלדת, ורמקולים. יוצא ממנה כבל TYPE-C אחד שמתחבר ללפטופ שלי. אני רוצה מחשב נייח ממש בסיסי שאוכל לחבר לו את הכבל TYPE-C ושהמסכים וכל שאר הציוד יעבדו ולא שאצטרך לפרק את כל הכבלים ולחבר בנפרד למחשב. כך שבסופו של יום אוכל להחליף בין הלפטופ למחשב על ידי חיבור הTYPE-C בלבד. אני אשתמש במחשב לשימושים בסיסיים כמו יוטיוב, אקסל, פאוור פוינט וכו', שום דבר מאסיבי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב אבל אני שואף למחיר כמה שיותר נמוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: שימושים בסיסיים מ…

16. Started by GILGILGIL,

שלום חברים, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר ומבוסס על INTEL ו-NVIDIA. התקציב הוא עד 1,800 ש"ח אבל אם אפשר בפחות אז מה טוב. הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים - בעיקר אינטרנט (המון יוטיוב), אופיס, סרטים ומשחקים ברמה של בליזארד ויוביסופט (אני ממש לא גיימר אבל לא רוצה שימנע ממני להריץ משחקים). מארז - לא אכפת לי אם יהיה גנרי, כרטיס מסך - משהו איכותי של NVIDIA, לוח אם - סטנדרטי פלוס כי לא מתכנן שדרוגים (רוצה שיחזיק לכמה שנים), ספק כח - משהו אמין, נפח - לא יותר מחצי טרה ווסטרן דיגיטל, צורב סטנדרטי, זיכרון פנימי - יש לתת דגש על 2 כרטיסים מסוג טוב (קינגסטון למשל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב + מסך 17 אינץ. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט ודברים בסיסים יחסית ולא משנה אם הוא מבוסס AMD או INTEL. סכ"ה ב4000 ש"ח. תודה! עריכה: כתבתי בסוף תגובה עם המפרט שהזמנתי, אשמח לקבל תגובות ושוב תודה לכל מי שעזר, המליץ והגיב.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by joniar,

1. מה התקציב המקסימלי? 2700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים גלישה סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אני צריך לקנות מסך אני מאמין שיכנס בתקציב מקסימום 17" אולי 19" 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דייסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב זול לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות אופיס. לא משחק במשחקים. תקציב 2500 שקל למחשב +מקלדת ועכבר+ מסך LCD 17. אפשר AMD או אינטל. מארז ריק כבר יש. זה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤275 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤274 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24737 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤161 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD717OSB ספק כח JSP-TECH PS-01 400W ¤184 http://sk…

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by Svinka !,

שלום לכולם. אני צריך בדחיפות מפרט עד 5800 ש"ח כלל מסך LCD וויד סקרין 19".... לא צריך גדול יותר. מפרט לגיימר. שהכרטיס מסך יהיה כמה שיותר חזק. ו4 GIGA RAM... כי אני מתכוון לשים VISTA 64 ובלי OC ובלי ציוק הקפי. חנות מהמרכז. תודה רבה. עריכה: צריך גם קירור טוב כי המחשב יהיה תחת עומס אולי גם זמן ממושך ואין לי מזגן בדירה... תודה.

• 13 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום, אני חושב לרכוש בקרוב מאוד מחשב, ולרשותי עומד כעת תקציב של 4000 ש"ח. אני מעוניין שזה יהיה מבוסס אינטל פנטיום 4, כולל מסך דק 17 אינץ'. אינני זקוק לעכבר,מקלדת,רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש של המחשב הוא בעיקר לאינטרנט וגם משחקים... עיינתי במפרטים של HWZONE ובעוד מספר חנויות ברחבי הרשת או בעיתונים, רק שאני הולך לאיבוד בין יער השמות של החלקים שם, ולא יודע מה כדאי. לכן, אשמח אם תוכלו לתת לי את המפרט שנראה לכם הכי טוב עבור התקציב והצרכים הנ"ל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by dukeduki,

אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם. המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית. לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום). נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח. תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב, אז אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי לפי מפרט מכאן ואני ממש מרוצה (תודה), אני חוזר בשביל משהו אחר. המחשב המשפחתי שלנו בין 4 שנים וקורס תחת העומס, וגם מלא וירוסים ותקלות וחומרה לקויה וכו' אז הוחלט לרכוש חדש. התקציב המשפחתי המשותף למחשב הוא 4K, אבל אם אפשר בפחות זה ישמח אותנו. השימוש הוא באמת מחשב ביתי/משפחתי. אינטרנט, אופיס, פיקסה (של גוגל) ואולי Heroes 3 (כי קלאסיקות לא מתות). דרוש גם מסך. לא משהו בומבסטי, משהו פשטני. 17 או 19 אינץ', לא ברמה הכי גבוהה. בכול זאת עיקר שימושו יהיה חיפוש בגוגל וויקיפדיה. תודה תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ashtarot,

שלום לכולם קודם כל תודה רבה לכל אלו שעונים על כל השאלות האלה, עברתי בתקופה האחרונה בהרבה פורומים וראיתי שאנשים לא חוסכים במאמצים וזמן בשביל לעזור ולענות לאלו שלא מבינים כלום מהחיים שלהם (כמוני). השאלה שלי היא כזאת: המחשב שלי גוסס ואני רוצה לקנות אחד חדש בעד 3500 שח אני לא חובב גדול של משחקים חדישים ואף פעם לא שיחקתי במשחקים כמו DOOM3 CS-SOURCE PRINCE T2T ואני גם לא רוצה במיוחד לשחק בהם אם כבר אז אני יותר משחק במשחקים כמו CIV ,cs1.6 (עכשיו בתקוה יצא לי לראות את 4) או... שח מט בMSN :\ חחח לאור זאת כנראה שכרטיס מסך טוב הוא לא פריט חובה בשבילי אני גם רוצה לציין שממש מגרד לי (מסיבה כלשהי) לקנות את הCONROE החדש - דבר שבמחיר הזה כל האתרים ללא יוצא מן הכלל ממליצים לא לעשות... …

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  25. Started by clutchless,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. שימושים: בעיקר אינטרנט ולימודים אבל הוא משמש גם כמערכת הקולנוע שלי. המחשב מחובר לטלוויזיה ורסיבר 6.1CH. אני משחק מדי פעם משחקים אבל ממש לא גיימר. אני צריך שהמחשב יהיה שקט כי אני משאיר אותו פועל בלילות והוא נמצא ממש ליד המיטה. שהמארז לא יהיה מצועצע, עם נורות וכו', אני כבר לא בן 16. רצוי משהו שחור לגמרי, שקט מחומרים איכותיים. אני לא יודע בדיוק איזה ספק לבחור אבל לא רוצה חרא גנרי. רוצה מסך 22 רחב, התלהבתי מהאסוס mw221C אבל הציפוי המבריק קצת מציק לי. אז קודם כל בקשר למסך, יש מסך מומלץ יותר עד 1400 ש"ח? האם מתרגלים לציפוי מבריק או שאם זה קצת מציק לי בהתחלה כדאי לי להתרחק? בקשר למחשב- מה שהנחה אותי הוא לקנות חלקים מהסדרות החדשות א…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.