עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by razyon,

היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by z94x2,

שלום, אשמח לקבל מפרט לחבר בתקציב הנ"ל. רוב השימושים הם ליישומי אופיס+גלישה, לעיתים קרובות שימוש בMathLab(תוכנת מתמטית), ומשחקים ברמה הממוצעת(לא גיימר שרוף) ההתעקשות היחידה(לא מובנית לי, אבל ככה הוא רוצה) זה למעבד Intel מהחדשים(לצורך העניין, מוכן להתפשר על הכרטיס מסך) המסך צריך להיות סטנדרטי(22 אינץ'). לגבי הרעש, שלא יהיה טרקטור, מארז Mid-Tower שקט וקריר(לא מהיקרים אבל גם לא מהזבל - למשל המארזים של אייבורי) הוא גר באזור תל אביב, אז חנות באזור(ראשון ודומיה) תהיה נוחה הארד דיסק - עדיף 500 יציב מהיר ושקט מ1T גרוע 1. מה התקציב המקסימלי? 4.2K ניתן לחרוג עד 4.5K(רק אם זה ממש נדרש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צוורך בציוד הקפי למעט המסך 7. ה…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by bagetrek,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש עם האפשרות לשדרוג בעוד כמה חודשים לכרטיס מסך בתמיכה של DX10 כרגע הוא לא מעוניין ברכישת כרטיס מסך ונשאר עם ה-OB הדרישות הם : מחשב עם בסיס טוב מאוד למשחקים , אינטרנט , סרטים ומוסיקה , וכו'.. בלי ציוד היקפי בלי מסך סכום 3000 שקל ! תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איך הכרטיס מסך הזה? כרטיס מסך משולב- Intel GMA X4500

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. תעזרו לי עם מפרט לחבר ב2000 שקל, אפשר עם חריגה ל2500 רק אם יש צורך ממשי. שימוש משרדי, כמעט ללא משחקים, בעיקר עבודה עם פוטושופ. נקודות מפתח: חובה דיסק 1TB צורב כרטיס מסך בינוני (בטווח ה500 שקלים) אם אפשר, לבנות בKSP. ללא ציוד היקפי. תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

לחברה שלי היית בעיה עם המחשב, והוא היה זקוק לפורמט. עשיתי פורמט בעזרת הכונן-וינדוס שהיה על המחשב. באמצע הפורמה המחשב נכבה מכיוון שהכבל יצא מהמחשב ולא היה סוללה, ההתקנה נכשלה והיה צריך לעשות התקנה מחדש. אך לא היית אפשרות שוב לעשות התקנה מחדש זה הביא כל הזמן שגיאה. עכשיו למשהו, ולא אני עשיתי זאת, כונן השיחזור שהיה, נמחק. התקנתי לה את אותה גירסת וינדוס שיש לה אליה רישיון WIN 7 פריומיום 32 ביט. אבל יש בעיה עם דרייברים של NETWORK CONTROLLER. ואין לי שמץ של מושג מה לעשות? איך אני עכשיו מצליח להתחבר לאינטרנט דרך WIFI?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by leah,

שלום! אשמח קבל מכם כיוון למחשב מומלץ לקנות בשביל להתחיל לעבוד בגרפיקה מהבית (הייתי מעדיפה מחשב נייד אם אפשרי)... אין לי הרבה מושג בעול המחשים זקוקה למחשב אמין שישרת כראויי.... וחשוב לי בין היתר מסך איכותי שלא יעייף את עייני... אשמח גם לקבל בנוסף לשם ודגם- מה בער המחיר... בברכה לאה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. Started by spoonman,

צריך עזרה בקניית נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח חשוב מעבד/זיכרון/תקשורת אלחוטית/דיסק... המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה (מצגות ועיבודים סטטיסטיים) ומוזיקה סרטים ומשחקים לא ממש הולכים להיות בו אז אפשר להתפשר על כרטיס מסך וגודל מסך... ושיהיה קל כמה שאפשר תודה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. טוב אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך יעוץ לגבי המחשב הנייד הנל HP Pavilion dv5-1060ej. טוב הינה המפרט שלו: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188-3773656.html האם הוא טוב? אמין? כמה זמן הסוללה שלו מחזיקה בערך לשימוש בסיסי (אינטרנט וכ'ו)? האם הוא יספיק כדי להריץ משחקים די קלים ובעיקר תוכנות גרפיות בעיקר דו מימדיות כגון פוטושופ ואדובי אילוסטריטור ומידי פעם גם תלת מימדיות כגון סינימה 4D? תודה מראש על כל תשובה שתתקבל.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: Gigabyte Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED Corsair H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד Seasonic X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא Intel 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). כרטיס מסך:קיים GTX 260 …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מתכוון לקנות את המחשב ביום ראשון (כמעט בטוח) לפני שבועיים ביקשתי עזרה ליצירת מפרט , הנה המפרט שאני כנראה הולך עליו : מאגף המבצעים של KSP אם יש שינויים שאתם ממליצים עליהם זה יעזור מאוד , אם אין שינויים פשוט תגידו מה אתם חושבים על המפרט . תודה רבה . 8)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות בקשר לזיכרון כדאי 2 זיכרונות של 2 גיגה כל אחד או מה... אשמח לכול עצה ועזרה תודה מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- Jewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- וOCZ2V8002GKוOCZ קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך- יוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. שלום, זקוק לעזרה עם מפרט. תקציב: 2500 ש"ח להכל. שימושים: מחשב משרדי (אינטרנט/אופיס) שישמש מידי פעם בפעם גם לעריכת וידיאו. אין ולא מתוכננים משחקים או OC. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. יתר הרכיבים מסביב כבר נבחרו(אם יש הערות אתם מוזמנים): אני יכול לרדת לזכרונות 5-6-6-18 ולחסוך 50 ש"ח. נשארו כ-1300ש"ח ללוח אם ולמעבד. העדפה קלה למעבד אינטל, אבל ממש לא Must.לא רוצה לקחת מעבד ולהמהיר אותו - מעדיף לעבוד עם קירור סטוק ולא להשקיע אקסטרה בפתרונות קירור. העדפה ללוחות Gigabyte או Asus בגלל ניסיון טוב איתם. גם ככה אין יותר מדי מסביב... הערות: אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה. אין צורך ברכיבים נוספים…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amidanr,

שלום רב, * מטרות המחשב? פיתוח באמצעות visual studio, עמדת עבודה לכל דבר * גודל המסך? 13.3 עד 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. הולך להתנייד איתו מהבית למשרד ברכבת וברגל. 1.5 ק"ג מקסימום בלחץ. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. כל דבר מעל שעתיים שלוש סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה, HDMI רצוי. * בלוטות? - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? SSD להוריד משקל, 256 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, צריך 3 שנים מקומית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא. הרכישה תתבצע ביום ר…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. המפרט נועד לעריכת מוסיקה (קיובייס) ולמשחקים: Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945PL-G P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 PCI-E SATA2+L+A Super Talent DDR2 667MHZ 512 Mb CL5 64x64 *2 = 1G WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS COMPUCASE HEC CI-6A21-400 BLUE-BLACK MIDI ATX 400W 24PIN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB LG GSA-H10A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM הרכבה - 180 ש"ח סה"כ 3673ש"ח. את כרטיס המסך אני מתכוון להזמין בנפרד בחנות אחרת: CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO (1250 ש"ח) וסה"כ הרכישה - 4923ש"ח אשמח לקבל פידבקים

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות מחשב HTPC בתקציב של 3000 (ניתן למתוח עד ל-3500 אם ממש יש צורך). -לא למשחקים, לא מתכנן OC -אמור להתחבר למסך LCD 40" -צריך שיתמוך בתכני 1080p -שיהיה מארז שוכב -שתהיה יציאת HDMI -אין דרישות מיוחדות מבחינת שקט. מספיק לי שיהיה די שקט -צריך כרטיס לכידה, כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת+עכבר אלוטיים -HD של 1 טרה לפחות, אם אפשר אז 1.5 עדיף -אם אפשר להכניס בתקציב כונן קורא Blue Ray אז עדיף -לא צריך מערכת הפעלה, כן צריך הרכבה

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by kindermaN,

אני בהתלבטות נוראית.. אל תציעו לי מפרטים במקום.. רק להגיד מה עדיף, ואיפה יותר כדאי לקנות. יש הבדלים בין הכרטיסי מסך, בספק ובמעבד בקטנה. שימושים.. אם חייבים לרשום אז משחקים מאוד כבדים, אני ארצה להקליט טלויזיה למחשב, להריץ תוכנות לעתיד, שיתמוך בפונקציות עתידיות. אני לא מתכוון לעשות OC. תודה! Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35C-DS3R Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 ¤630 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=166 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤645 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 ¤1690 ht…

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. מחפש לקנות לבן דוד מחשב נייד\טאבלט\2IN1 עם ווינדוס ועט STYLUS שישמו כתחליף למחברת להרצאות (הרכישה תתבצע בארה"ב) הדרישות הן מסך כמה שיותר גדול מעבד כמה שיותר חזק(לפחות אטום מהדור האחרון) זמן סוללה ארוך(לפחות 7 שעות) סטילוס ומערכת הפעלה ווינדוס. רצוי מאוד אפשרות לשדורג רכיבים עתידית\גישה יחסית קלה הדגמים שנבחרו ביינתיים הם ה acer aspire switch 11 dell venue 11 pro האם למישהו יש המלצות טובות יותר בטווח המחירים הזה? האם יש טעם לחכות ל SUFRFACE 3 הרגיל שהוכרז?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by show_biz,

שלום לכולם , אני צריך מחשב (לחבר) - אז ככה הוא רוצה מסך LCD הוא עדיין לא מנוסה בעולם המחשבים אז אין משהו מיוחד להתמקד בו - מה שבטוח שאוברקלוק לא יהיה ההעדפה שלי (אישית ) היא אינטל אבל לא נראה לי ריאלי במחיר הזה אינטל אז..... ( אם יש אפשרות למשהו זול יותר - יתקבל בברכה - אז העודף נשקיע במדפסת , מצלמה או רמקולים איכותיים יותר) תודה רבה!!!!!!!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Elad87,

מחפש מפרט עד 2000 ש"ח כולל מסך. בעיקר לאינטרנט ומוזיקה מעט משחקים שיהיה ברמה גבוהה יותר מהמחשב שיש לי למטה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש כמחשב קבוע (לפעמים אני אקח אותו למצגות וטיולים אבל 95% מהזמן לא יזוז) לכן הדרישות שלי כאלה: - מסך של 15 אינצ' לפחות. איכות המסך לא מעניינת יותר מידי. אם לא יהייה טאצ' אז אפילו יותר טוב. - מקלדת לא דחוסה מידי (או רגילה עם המספרים מימין או בלי, אבל לא מהדחוסות שבקושי אפשר להקליד עליהן) - פורטים: 4 USB לפחות, HDMI - מע' הפעלה: רצוי WIN7 או את ה-8 בתצורה שנראת כמו 7 (העיקר לא הקיוביקלים המזעזעים שהיו ב-8 בהתחלה). מזמן לא מתעניין בתחום אז לא יודע מה יש עכשו כסטנדרט - חומרה לא כל כך מעניינת, אני מניח שהסטנדרט היום זה HD של 500GB וראם של 4GB לפחות? מספיק לי. - כרטיס מסך זוכה להתייחסות מיוחדת: המחשב יהייה מחובר לTV גדולה ומיועד להריץ הרבה סרט…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by razoli,

Core 2 Duo E6300 945P-S3 1GB TwinMOS 2 Thermaltake Soprano VB1000BWS 8600GT המארז הספציפי הזה חייב להיות, ללא ספק וללא כונן אופטי מה אתם חושבים??? יש מהוא עדיף יותר?? הוא לא אובר קלוקר ולא גימר רציני הוא רק חולה וויסטה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. תודה רבה לכל מי שעוזר, אני מעוניין לשמוע את כל חוות הדעת שיש לגבי הכל, אם המחיר הוגן ואם המפרט באמת טוב. כי הבחור שאני קונה ממנו את המחשב אומר שזה מפרט מפלצתי.

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by SHICHT,

שלום לכל החברים אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואחרי שכבר הספקתי לחרוש ברשת ולהתבלבל לגמרי הגעתי לכאן. אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים כבדים. כרגע ברשותי מסך 19 אינץ בלבד (lcd) כאשר יש סיכוי שבשנה הקרובה אשדרג ל 22. התקציב 6000 שקל פלוס מינוס. לגבי ציוד הקיפי. מקלדת אני לא צריך רמקולים , פשוטים. עכבר אין צורך. תודה מראש !! עידו נ.ב נזכרתי בעוד דבר שנראה לי חשוב.. אני לא מתכוון לעשות OC.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by 0noname1,

אוקי אז ככה אני רוצה ליקנות מפרט חדש עד 5300 שקל לצורך משחקים בלי שום דבר רק מחשב מומלץ מ skypc אני קונה מחר אז עם אפשר מהר!!!! תודה מראש לכלכ העוזרים

• 2 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.