ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, משחקים כמו סימס,גיטיאי, אולי אפילו C&C3 (אבל מספיק שרק יעבוד..) נראה לי 7300GT מספיק בהחלט.. מעבד לא מוכן להתפשר על מתחת ל-AMD Athlon 64 X2 3800+ זכרונות ולוח אם לא מבין בזה אבל חשוב לי שיהיה ג'יגה זיכרון. הרד דיסק, שוב לא חשוב, אבל שיהיה מעל 80 ג'יגה, ואם ההבדל בין 80 ל-160 זניח, שיהיה 160... צורב דיוידי כמובן, כרטיס מסך, אם אתם מכירים אחד אחר טוב יותר או יותר זול ומשתלם אז תגידו.. הא.. וספק כוח כמובן, בבקשה תשימו לי אחד נורמאלי מדבר אתכם פה אחד שנשרפו לו בבית בערך 7 ספקי כוח (ספק כוח מילא אבל הבעיה היא שהוא בד"כ לוקח איתו עוד כמה חלקים על הדרך..) וזהו בנוסף, אני מעדיף שהחנות תיהיה מהמרכז (ראש"צ, רחובות..) וחשוב לי מאוד שהיא תיהיה …
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, אני סטודנט למדעי המחשב שמלבד תיכנות יש לו שימושים נוספים במחשב כגון תוכנות עריכה שונות של Adobi וכו'. בכל מקרה לאט לאט צמצמתי את החיפוש, אני מעוניין בסדרה Latitude של Dell ובגודל מסך של 14". חובה מבחינתי שהמחשב יכלול: 256GB של SSD, כך שכרגע צמצמתי את החיפוש ל-2 מחשבים: 1. זה היקר יותר, המעבד שלו יותר חזק אבל אני לא יודע עד כמה זה חשוב ומשנה לדרישות שלי.. חוץ מזה שלפי מה שהבנתי לפעמים עדיף מעבד פחות חזק כדי לחסוך בזמן סוללה. http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e7440-lt-rd33-7447-%D7%93%D7%9C 2. זה השני, אני נוטה לקחת אותו בשל ההפרש במחיר, ורק מחכה לאישור שלכם שהכל טוב. http://www.megabuy.co.il/Pro…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם אולי יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות. רכשתי מחשב מחברת KSP מהדגם שבכותרת. מתברר שיש בעיות תצוגת צבעים בדגם ספיציפי זה שנובעות מפגם בהגדרות הBIOS של המחשב. לעבוד עליו איש אפשר, כי הצבעים לא מדוייקים. החנות מסרבת לקבל את המחשב חזרה בטענה שהוא כבר הופעל, ובלנובו התשובה שקיבלתי בקצה - אין לך מה לעשות חכה אולי בעתיד זה יסודר ע"י עדכון. (הדגם קיים כבר כמעט שנה וזה עדיין לא סודר). חוץ מאשר לפנות לבית המשפט אני לא רואה פה פתרונות לנושא, וזה מאוד מעצבן אותי שאחרי שחברות מוכרות מוצר - לאף אחת מהן לא ממש אכפת לזה שהוא נמכר פגום. תודה
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
המיפרט שממליצים פה באתר הוא הבא: (ללא מסך שזה בערך 1000 שח) http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan 510 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 - 3Y Warranty 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 5Y Warranty 490 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 390 צורב Lite-On 52x32x52 CDRW Black 200 כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 כרטיס מסך Geforce FX 5900XT (390/700) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Albatron - 3Y Warranty 1150 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 …
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ בנוגע לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בשביל להריץ BF3 בתקציב של 350 ש''ח. זה המפרט של המחשב אם יעזור: http://imageshack.us/photo/my-images/213/99547105.jpg/
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ערב טוב ותודה מראש לעונים! אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא למשחקים (מעוניין להריץ watch dogs, bf4, far cry 4) אשמח לדעת איך מפרט כזה יתמודד עם משחקים כאלו. ספק כח a.pfc 500w fan12 power man inwin מעבד i5 1150 quad 4460 3.2ghz 6mb לוח אם msi h81m-e34 haswell זכרון crossair 8gb ddr3 1600mhz כ.מסך geforce 750 gtx 1gb gddr5 רוב תודות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד מדגם msi ex600 הוא מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3MP מעל המסך אשמח אם מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדרייבר למצלמה הזאת יש לי ויסטה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני די חדש בעסק של ניידים מאוד אשמח אם תעזרו לי לבחור בין שני מחשבים מה אתם אומרים בקשר לחברות, מי יותר אמינה? ומה בקשר לכרטיס מסך HP Pavilion dv6-2120ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV62120ej TOSHIBA Satellite Pro L500-1T8 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22953222 תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
זה המפרט שכרגע לדעתי הכי מתאים, אבל אני לא מומחה גדול אז אשמח להצעות - כל עוד לא להגדיל את התקציב מעבר למה שזה עכשיו! אפשר רק להקטין! אם יש משהו עודף כמובן.. לוח אם: GP35DS3L GA-P35-DS3L Intel P35+ICH9 ATX PCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 - 1333 8x SATA2 1 xPATA - Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 Sound, CONROE SUPPORT מעבד: E6550B E6550 CORE 2 DUO 2.33 G BOX 4MB 65W 775/ 1333 דיסק קשיח: Western Digital 250G 16MB 250AAKS מארז + ספק: SAGITTA Black 2X 120mm+80mm All Led + Temp Sensor WINDOW + FSP 400W (120mm) זיכרון: 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CL4 DDR2 800 כרטיס מסך: GeForce 8800 GT 512MB 256bit
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחר שעזרתם לי רבות, אשמח לעזרה עבור חבר * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות * גודל המסך? 14 או 13.3 * רזולוציית המסך? HD ומעלה * משקל רצוי? עד 1.65 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה לפחות ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 256 GB כאשר במינימום 128 GB SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כולל מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות גבוהה ל- DELL או ASUS תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מפרט למישהו והייתי שמח לחלק את כובד האחריות על כתפי רבים, הוא לא הגדיר לי תקציב אלא אמר שהוא רוצה "זול". מצד שני הוא גם אמר שהוא רוצה מחשב "טוב" ל"זמן ארוך" כך שכמו כולם הוא רוצה פרארי במחיר של סובארו. צרכים: עד רכישת כרטיס מסך (הוא מחכה לGF8 זולים) המטרות הם מחשב ביתי רגיל, בלי תוכנות מקצועיות שונות ומשונות, בעוד כמה חודשים, המחשב יצטרך להתמודד עם משחקים. לא מתוכנן OC. לעניין: המפרט צריך לכלול מעבד כפול ליבה (מסתמא 6300 או 3800+) לוח אם לא SLI כרטיס מסך מינימלי ביותר בלי מסך ושאר ציוד הקפי. בהערכה שלי מדובר בהפרש של כ 700 שקל בין מערכת אינטל לAMD ואני מתלבט האם זו תוספת שווה. ברור שביצועי האינטל עדיפים, השאלה עד כמה ועד כמה זה משמעותי ביחס לאורך החיים של המחשב (…
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מפרט לסרבר (לא מחשב רגיל!!!!) עד 6000 אלף דולר! 22-24 אלף שקל מה שביקשו ממני זה כזה דבר 2 מעבדי Xeon 32GB ראם.... (יש דבר כזה?!) ו10Tib של Harddisk מין הסתם צריכים להיות בRaid כולל מארז וספק מין הסתם.... *הוא לגיבוי החברה ומשמש כסרבר.... תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר להביא את השם של החלק + מחיר שלו תודה!
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, נא להתעלם מהדיון הקודם שלי (מחכה שימחקו אותו או משהו), שיניתי את הדרישות אחרי שקראתי קצת תגובות פה בפורום אני מחפש מחשב לגיימינג, סביב ה4500, המחשב צריך לכלול מעבד i5 (כנראה ה4590), 8 GB RAM וכרטיס מסך אני שואף ל GTX970. חוץ מזה צריך SSD של 128, וצריך HD של 1TB. דרישה חשובה - שהמארז יהיה עד גובה 43.5 סנטימטר. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, אם זה מה שיעשה את ההבדל בין GTX970 או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם חיבור של HD רציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה עם הכבל הזה בעוד שהוא פועל?(אני מתכוון כשהמחשב דלוק) ואם אפשר לחבר את הסוללה למחשב בעוד שהמחשב דולק ופועל עם הכבל חשמל?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מקסימום גיימינג, ב6240 אבל אפשר לחרוג ב100 שקל אני לא בטוח שהמארז מתאים למערכת, ואני דיי חייב להכניס לו 2 כרטיסי 6950 של DIRT3 (כי הם נפתחים ובאים עם 2GB זיכרון) מעבד: [..] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪993 * לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 ₪639 * זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪252 * כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 כמות:2 * צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪112 * מארז: [..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪371 * ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W (80 PLUS BRONZE) - BULK ₪448 * קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III ₪230 * דיסק …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
(עבור חבר) התקציב הוא 1500 ש"ח. יש צורך בחלקים הבאים בלבד: מארז פשוט + ספק לוח אם (עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה) מעבד זיכרון הרד דיסק 80 גיגה (אלא אם כן יש 40 גיגה שהוא זול יותר משמעותית, הבנתי שההפרש ממש זניח) כרטיס מסך טוב וסביר כונן 1.44 פלופי זה הכל! (יש כבר צורב רגיל, מסך, מקלדת+עכבר) הווינדוס XP צריך לעבוד מהר! מדובר במחשב משרדי פשוט אך יש לפעמים שימוש בתוכנת תלת מימד בשם SolidWorks כך שיש צורך בכרטיס מסך סביר (אני מאמין שכרטיס של 200-300 ש"ח יעשה את העבודה מהצד הגרפי), חוץ מזה המחשב משמש בעיקר לוורד וגלישה באינטרנט. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי את המפרטים בטווח המחירים הזה וראיתי שברוב המקרים המלצתם על כ. מסך של AMD (ATI) ומעבד i5. האם לא יתכן שילוב מוצלח יותר של מעבד ולוח אם מבוססי AMD עם כ.מסך של ATI? מה דעתכם על תצורות SLI או crossfire עם כרטיסים יותר חלשים/זולים (למשל 6790)? מה לגבי ה 560 (nvidia)? המטרה העיקרית שלי היא BF3. הרזולוציה תהיה 1650 על 1050 (אם אני לא טועה). אם אפשר אז גם 1080P יתקבל בברכה... בכל מקרה תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כמה בערך המפרט הזה שווה? מחשב חדש עדיין לא נפתח
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
מחפש עוד הצעות... כרגע חשבתי על זה: מעבד ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA x2 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Recorders NEC 3520A מקלד ועכבר MS Internet + MS Mouse Optical Compucase CI-6AR1 MIDI Tower Case Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB ALBATRON K8X890 PRO II סה"ך 6133 למזומן... שווה??? יש עוד הצעות??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש נייד שיוכל להיות עד כמה שיותר חזק להרצת משחקים. אז ככה,אין לי העדפות בקשר למשקל/זמן בטריה/מראה/מותג/ביטוח וכו' מצידי שכל אלה יהיו במצב הכי גרוע.העיקר שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. האם דבר כזה או דומה לו אפשרי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373034,00.html או לחילופין,האם יצא 8800 לנייד? גם רציתי לדעת אם יכולה להיות לו כניסה למסך רגיל (כשאני בבית),כי המחשב אמור להחליף גם את הנייח הישן שלי. סליחה על הבורות, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! בשבוע הבא אני טס ללונדון ברצוני לרכוש שם מחשב נייד של אפל הדגם כרגע לא משנה מישהו יודע פחות או יותר מה המחירים שם??! תודה גל.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שישב בסלון וישמש להקרנת סרטים לטלויזיה FULLHD (כמובן ב HDMI). כ"כ המחשב יתחבר למערכת 5.1. המחשב יתחבר לרשת קווית, אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. המארז לא חייב להיות HTPC מכיוון שהמחשב ישב בתוך מזנון. חשוב שיריץ את כל סירטים חלק בלי הגבלות חומרה למינהם. כמה ששיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב). הרדיסק 500GB. חשוב שיהיה שלט נוח לשימוש ל MC ו XBMC. ניתן לחרוג בכמה מאות בודדים אם זה רכיבים שמשתלמים בהרבה מבחינת עלות\תועלת. בנוסף יש לי שאלה לגבי כרטיס טלויזיה. כמה עולה בערך כרטיס טלויזיה סטנדרטי וכמה מסובכת הקלטה ממיר HOT בהשוואה לHOT מגג'יק? תודה רבה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ממצב? צריך מפרט למחשב , לא ממש משנה איזה חנות העיקר באזור המרכז. ללא ציוד הקפי,ללא מסך,מקלדת עכבר וכו , רק מארז ומה שבתוכו. התקציב-2500. אם זה ממש קריטי , אפשר לחרוג. המטרות-בעיקר משחקים,קצת אינטרנט גלישה וורד , שאני מאמין שאין צורך להזכיר את זה כי זה די ברור ומאליו ולא צריך משהו מיוחד בשביל זה >< ללא התקנת מערכת הפעלה קנויה מהחנות,כולל הרכבת מחשב,ללא OC,ואם אפשרי שלא יבוא על חשבון דברים אחרים-שיהיה יחסית שקט , כי מה שיש עכשיו מרעיש,וצריך משהו שקט יותר. אין צורך בדברים מיוחדים,צריך כמובן לפחות כונן אחד שהוא צורב DVD ללא העדפה לחברה מסוימת של החלקים. חשוב גם שהמארז לא יהיה יותר מדי גדול , הוא צריך להכנס בחור שבנו לו.. בקיצור מחשב "רגיל". כמובן-כמה שיותר טו…
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא בעניין מפרט לגרפיקה בסביבות ה 3K. החלטתי אולי לשנות כיוון ולנסות ללכת על מפרט מבוסס AMD. קיבלתי קצת הכוונה, ועכשיו בזכותכם אני יודע יותר מה אני רוצה, אבל אני עדיין צריך את עזרתכם. אז הנה אני אהיה קצת יותר ספציפי ממה שהייתי: התקציב בסביבות ה -3K. שימושי המחשב: עריכה גרפית, עיבוד תמונה. בעיקר PhotoShop. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC, אם כי יש סיכוי קל שיהיה משהו כזה (בערך 10%) - כך שעדיף ציוד שיהיה לו אופציה קלה לOC. עדיפות לחנות מאזור ירושלים. קצת דברים שנוספו לי: חשוב מאוד מהירות המחשב, ולכן כנראה שאלך על מודל זיכרון של 2X4GB במהירות 1600. לא חשוב כרטיס מסך ייעודי, אפשר להסתפק ב OnBorad. מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד AMD FX x4 Quad-Co…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-