ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום וחג שמח אני בשלבי חיפוש כרגע למחשב נייד שיוכל להריץ את התוכנה אוטוקאד חלק בלי תקיעות ובלי לחכות לזמני טעינה ארוכים... חשבתי ללכת על מחשב נייד עם כרטיס מסך קוואדרו בשביל האוטוקאד מה אתם אומרים?... חשובה לי גם תמיכה מובנית באינטרנט אלחוטי וWI-FI מובנה מסך גדול אם אפשר ויכנס בתקציב (משקל פה הוא לא פקטור כי אין לי בעיה להיסחב גם עם מחשב ששוקל מעל 5 קילו) 2 ג'יגה זכרון אם הדרישות שלי מוגזמות אנה תקנו אותי משום שאני לא מבין כמעט כלום במחשבים ניידים ורק עכשיו די נכנסתי לזה... אם צריך תוספת תקציב נכבדת בשביל שהמחשב יענה על הדרישות אנה תאמרו כמה ..ונושא האחריות די חשוב למרות שלא צריך אחריות בינלאומית וכו' תודה והמשך חג שמח
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד מדגם Gigabyte w566n וכרטיס מסך nvidia gforce 8400m gs. הוא נתקל בתופעה הבאה (ראו קישור): http://i.imgur.com/gKRob.jpg הוא ניסה להתקין את הדרייברים העדכניים של nvidia וכמובן שזה לא עזר. כמו כן הוא מדווח שזה לפעמים מרצד. בנוסף לפעמים בניסיון להעלות את חלונות הוא נתקע באמצע ורק לאחר המתנה מסויימת (כאשר המחשב כבוי), ניתן לשוב ולהדליק את המחשב מחדש. עושה רושם שהכרטיס מסך נדפק מהחום ואולי עוד כמה דברים. מה כדאי לו עוד לבדוק לפני שהוא שולח אותו למעבדה? ולאילו מעבדות אמינות כדאי להפנות אותו עם המחשב הנ"ל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג אבל בנוסף ישמש להצגת תכני HD ועבודה משרדית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים מיוחדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ את הדגם של i5+8GB+256GB במחיר סביר (כולל מקלדת ועריסה) ? יש גם אופציה להזמין מחו"ל (השאלה מאיפה).
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הנה מפרט מ-KSP ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon"64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1950 1 1950 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 680 1 680 ÖÛèÕàÕê DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 ÛèØÙáÙ ÞáÚ Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 1 1380 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 1 495 ÛÕààÙÝ- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 ÞáÛÙÝ SAMSUNG Price Units Total …
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בארה"ב - dell e6400 או dell e4300. בחנות של dell outlet יש הצעות רבות על מחשבים אלה, עם אחריות לשלוש שנים (שבדקתי שתקפה בארץ אם מוסיפים את האפשרות של NBD ב 99 דולר). רציתי לשאול האם מישהו התנסה בקניית מחשב מחודש מדל או מחברה אחרת? מה הסיכונים לדעתכם? האם ההפרש במחיר (שמגיע עד ל500 דולר בערך) שווה את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 372.03 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 388.15 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 271 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 68.26 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 380.7 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 7000 64MB TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 247.58 ] 1 Sound Cards : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card [ ¤ 196.39 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 223.48 ] 1 Cases : Coolermaster ATC-620C-BX1 Black Desktop Case (P/S not included) [ ¤ 899…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 26 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Toshiba satellite c855d לא מצליח למצוא דרייברים לUSB3 ולכרטיס הרשת (לא האלחוטי) ניסיתי להתקין גם דרייברים מהאתר שלהם - אבל משום מה ההתקנים עדיין לא מזוהים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי 4000 ש"ח, אני גר באזור חיפה, ואני מבקש עזרה בכמה דברים: 1. חנויות מומלצות 2. מפרטים מבוססי intel p4 ו amd
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elit…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברי לפורום, אפתח בחנופה כנה; תודה רבה לכולכם על העזרה בהרכבת המפרטים השונים לאורך השנים, בזכותכם עזרתי בהרכבת מערכות לי ולהרבה מחברי. יישר כוח! הפעם נתבקשתי להרכיב מפרט 'טריקי' לחבר. הוא מבקש גם 'מפלצת משחקים' וגם את האופציה לשימוש בתוכנות עריכה כמו AfterEffects וAVID. הוא כמובן מעוניין ב'הכי טוב' ו'הכי חדש', מחשב ל10 שנים, מה שנקרא. אז לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 11,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך רצוי 27 אינצ` IPS GSYNC(אם זה קריטי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - KSP 9. מתי מתוכננת קניית ה…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב! מעוניינת לקנות מחשב נייד טוב! בין המחירים 2500-4000 ככה. יש מחשבים טובים בכלל במחיר הזה? מחפשת מחשב חזק, מהיר, עם מספיק נפח, סוללה טובה, לשימוש יום יומי בעיקר פוטושופ בסיסי לעיצוב תמונות משפחתיות ( מה בנוסף צריך שיהיה במחשב כדי שהפוטושופ יעבוד חלק ללא תקיעות? ) צפייה בסרטים, יוטיוב, העברת תמונות וסרטונים רבים, עריכת סרטונים,ובסהכ מחשב שישרוד הרבה ויהיה כמה שיותר טוב ) בנוסף, אשמח לשמוע עוד כמה דעות בנוגע לשתי מחשבים שקיבלתי עליהם המלצה, מה מהם יותר מומלץ אם בכלל, ולמה? ■Tecra A50-E-1XZ ■Site Pro L50-G-181 לפי מה שבדקתי באינטרנט חברות אלה לא ממש מוכרות אז אני לא בטוחה . בנוסף המליצו לי במקום שני אלה לקחת Lenovo IseaP…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אודה להמלצה למפרט מחשב לפי מה שעניתי בשאלון למטה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - ~4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות CAD, משחקים מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - CDROM 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן, מערכ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 5000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילדים - סביב גיל 13, שאמור לאפשר גם מרחב לעבודה כבדה יותר בעתיד. משתמשים במקביל גם במחשב לצרכים לימודיים - אופיס, טימס, זום וכו', מבחינת משחקים - FPS (אין לי מושג מה זה, זה מה שהילד אומר). מיינקראפט וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב, נמ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , המחשב הנייד שלי גוסס ואני שוקל את האפשרות מיני פיסי עם 4 גיגה זיכרון השימוש: מחשב לכל דבר מערכות הפעלה לינוקס/וינדוס/כרום חיבור מסך מחשב +מסך TV גלישה באינטרנט ,דואר,קניות,קריאה וכתיבת מסמכים תוכנת סרטים כמו KODY מה היתרונות והחסרונות אחד כנגד השני מה כדאי? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד לסרטים ומשחקים (על מסך 22 אינץ').. התקציב שלי 4500 ש"ח הצעות חלופיות יתקבלו בברכה כיוון שנראה לי שהמפרט יקר לעומת הצעות שכבר הביאו כאן. http://img296.imageshack.us/my.php?image=scanlo8.jpg
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מסכים ViewSonic 19" LCD vp930 ¤ 1660 1 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD…
-
- 48 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב HTPC, פעם היה לי תכנון, אבל זה לא יצא לפועל, עכשיו TMS קיבלו לוחות אם שבניתי עליהם. אז כמיטב המסורת... השאלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אבל אם זה לא הכרחי, אז אפשר לחסוך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (FHD 3D בעיקר) ומעט מאוד גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן נכון לעכשיו משהו רציני, א…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 200 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית ,גרפיקה א) פוטושופ מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ":8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדווס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שדרוג לא מאסיבי
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא 8,000 ניתן לחרוג במידת הצורך עד 9,000 ואם אפשר כמובן לחסוך 2. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו א)השימוש העיקרי הוא בתוכנת פרימייר בצורה תדירה\פרנסה ולאפטר בצורה מזדמנת לא ברמה גבוהה. ב) המחשב אינו מיועד גם למשחקים ואינו כולל מסכים בתקציב. ההגדרות הגרפיות הן גבוהות (Nvidia qoudro fx 3800) 3. יש צורך בציוד היקפי: שני מסכים, מקלדת ועכבר 4. אין צורך ברמקולים 5. החלקים עליהם ארצה לבסס את המערכת הם שני הארדיסקים 500GB ו-1-TERA, כרטיס גרפי Nvidia qoudro fx 3800, מעבד I5 או I7 שיתאים במהירותו (BUS) למהירות הזיכרון 12GB RAM (אלא אם אין צורך ואני סתם מפריז והמעבד והכרטיס יספיקו לעבוד גם עם GB8) כלומר חשוב לי הניצול המרבי בין כל הרכיבים שלא ייווצר צוואר ב…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פוסט ראשון (הפוסטים הבאים ממוקדים יותר לכיוון מה נדרש ומהן ההעדפות):
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני ממש חדש בעניין הזה של מחשבים ואני גיימר רציני אז אני צריך את העזרה שלכם. *עם אפשר לנסות לחסוך. 1.השימושים הצפויים במחשב הם משחקים כבדים 2.המסך כן כלול במפרט גודלו כ 22-24 *המפרט מיועד למשחקים כבדים כמו: call of duty:blake ops 3.העם יש צורך בציוד היקפי:כן מסך 20-24 אינ'ץ,רמקולים 5.1,עכבר+מקלדת אלחוטי,כבלים. 4.רצוי מערכת הפעלה של XP *רצוי שהשקט יהיה 5-8 5.עדיף שהחנות תיהיה בראשון לציון,אני גר במרכז 6.רצוי מארז טוב ויפה 7.שידרוגים בעתיד?אולי כרטיס מסך ומעבד.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-