עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hadash,

המחשב מיועד למשחקים והתקציב שלי היה 4200 למחשב לא כולל מסך Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤533 Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤458 BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC2 DDR3 PCIe ¤1761 מה ההבדל בין oc2 ל-oc1? והאם זה מעמיס יותר מידי על הכרטיס מסך Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤481 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤410 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤186 Enermax Liberty 400W ¤416 total = 4245 המפרט נעשה ב www.skypc.co.il איזה מסך שווה לקחת? והאם יש הבדל משמעותי בין 5ms ל2ms SAMSUNG 19" LCD 931BW 2MS 1:2000 DVI Wide 1335 LG 19" L1953TR 2ms LCD 1356 LG 19" L1919S 5ms LCD 1224 LG 19" L194WT 5ms LCD 1169

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. המפרט הוא: (רק רכיבי ליבה חשובים) מעבד- AMD Athlon 64 3000+, 2 GHz (ada3000box) AMD Processor in a Box (PIB) לוח אם- ASUS A8V Deluxe Motherboard זיכרון- Kingston 400MHz 1 GB PC3200 DDR RAM (kvr400x64c3a/1g) דיסק קשיח - Maxtor SATA Ultra Kit (L01M160) 160 GB Hard Drive כרטיס מסך - ASUS Extreme AX700PRO/TVD ATI RADEON X700PRO, (256 MB) Graphic Card כל הרכיבים תואמים-כבר בדקתי זאת אצל היצרנים השונים. תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by _daFink,

אהלן צהריים טובים, אז ככה, זה המפרט שלי: (סלוט 2 זהה לסלוט 1) אני לא משחק הרבה, אבל כשאני משחק אני כבר מרגיש שזה לא מספיק (BF3), ואני רוצה להכין את הקרקע לBF4 =] אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכמובן את הזיכרון. (יש לי בלוח אם עוד 2 סלוטים פנויים) התקציב שלי לשני אלה הוא נניח 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100-200 שקלים, אם זה באמת שווה את זה)

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by t d,

שלום! היום שידרגתי את המחשב שלי מp 1.7Ghz 256 sdram mx 440 ל: p 1.7GHz (המעבד זה הדבר היחיד שלא החלפתי) motherboard asus p4p800 ram 512 DDR radeon 9800 pro 128mb 256bit והייתי שמח, לאחר שהתקנתי הכל (כולל את הדרייבר של radeon catalyst 4.6) החלטתי לנסות את הביצועים החדשים, נסיתי עם ut2004 , והעלתי הרבה מהגרפיקה לhigh , וזה רץ יותר חלק, אבל לפעמים מקרטע קצת, כמו שמשחקים באינטרנט ויש lag רק offline אני מזיז את העכבר או מקיש על המקלדת ולוקח איזה שנייה להגיב, למישהו יש רעיון?! אני יודע שזה לא בגלל המעבד, המחשב עדיין אמור להיות די חזק איתו.. (על פי האנשים הטובים בזיג זג)....

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by Talkman,

לאחרונה רכשתי את המחשב הנייד הראשון שלי וזאת הפעם הראשונה שאני משתמש במחשב הנייד לא לצורכי עבודה, אלא נטו בשבילי ולכן הניידות מאד חשובה ומכאן גם ההתנתקות מהשקע. בעבר לא יצא לי לשחק עם הגדרות המחשב ובטח, שלא עם חלונות ויסטה, על מנת להאריך את חיי הסוללה. ולכן אני מבקש מכם המלצות מה ואיך כדאי להגדיר, קישורים למדריכים באינטרנט, וכל הארה והערה בנושא. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  6. היי, אשמח לקבל המלצה ללפטופ ב-4000 ש"ח לצורכי גלישה, סרטים וקצת משחקים. משהו בסגנון של מסך 15" 2לפחות 2GB RAM, חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה משהו מוזר של intel. עוד שאלה קטנה, מאיפה הכי כדאי לקנות? עברתי על כמה מדריכים באתר ולא כתבו שם מאיפה כדאי לקנות. האם כדאי לנות מרשת גדולה כמו BUG או שעדיף מחנויות קטנות. אחרי הכל חשוב לי העניין של האחריות והאמינות של החנות ממנה אני קונה. (נ.ב אני מחיפה אז אם יש המלצות לחנויות זולות וטובות שם - חשבתי על KSP, מה דעתכם?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Rhinoc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן , LOL אולי GTA וכאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני צריכה לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים בחודש הקרוב ואני מתלבטת בין שני המחשבים הבאים(קיבלתי הצעה מאייבורי ומעולם הניידים): http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210192&Order=DESC#Aop http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10991 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  9. רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי.. חבר שלי (שאני סומך עליו) חיבר לי מפרט שהוא טוען שהכי טוב שהוא יכול להוציא, יצא לי 8800 סך הכל. הייתי רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים להלן הלינק למפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/h8kvta4y זאת לאחר התלבטות קשה שהייתה לי בין זה לבין Imac27 3.2GHZ שבהזדמנות זו תגידו לי מה עדיף, המפרט שהבאתי או האיימק . האם הייתם מחליפים רכיב ? האם המחיר משתלם ? מה אתם אומרים על המפרט \ מסך , והאם הוא עדיף על האיימק. תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Gigabyte HD4870X2 GIGABTE Ep45-extreme Quad core Q9550 2.83GHZ G.Skill 4096MB 800MHZ WD 500GB 16Mb raid Thermaltake Toughpower QFan 650W XASER VG4000BWS מסך:T220 או T240? והשאלה שלי היא האים crysis יעבוד על 1990*1200 משהו כזה על Veary high הכול?או שיעבוד על 1660*1200 משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by dimadp,

שלום לכולם... רציתי לברר לגבי מחשב נייד לאולפן ביתי, האם כדאי MACBOOK או רגיל ? אמור להריץ תוכנת Cubase ופלאגינים כבדים, תקציב עד 10K רצויי כמה שיותר זול אך שיעשה את העבודה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by sas2k3,

בוקר טוב חברים, מבקש לקבל הצעות למחשב משחקים תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי + משחקים + HD התקציב עומד על כ 4000 ש"ח +- לכן חשוב לי הכרטיס מסך. מבחינת גודל מסך ומשקל אין העדפה. העדיפות היא מקסימום ביצועים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  15. שלום. ידידה שלי הביאה לי את הנייד שלה שאפרמט לה. עכשיו באתי להתחיל ואני שם לב שיש שם כונן RECOVERY. ממקרה עבר הבנתי שאני צריך לפעול אחרת במקרה כזה ולא סתם לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אגב זה מחשב מסוג DELL VOSTRO דגם ספציפי לא ממש מצאתי. עריכה: נראה לי שמצאתי - VOSTRO A860 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 8.5k צפיות
  16. מכוון שאבי מבצעה קנייה גדולה של רכיבים למשרד שלו, הוא אמר לי לזרוק דברים שהייתי רוצה לשפר במחשב (אני משתמש בו בעיקר למשחקים,מוזיקה ואינטרנט). חוץ מזיכרון, שכמובן אני קונה מאותו סוג, אני צריך עזרה בשאר הדברים. כמה שזה נשמע עלוב, תזרקו מה שאתם חושבים שכדאי לשפר, כמובן עד גבול הטעם הטוב - לא מחירים מוגזמים לרכיבים מסוימים. מפרט עדכני: Prolink GeForce 6600 GT AGP nVIDIA nForce2 Ultra 400 (Crush18) AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Gigabyte GA-7N400-L Creative SB0410 SB Live! 24-bit Sound Card PCI ככל הנראה אני אשפר גם כרטיס קול, ובזה אני ישמח להצעות ממכם כמובן שיתאימו למערכת. (אני משתמש כרגע באוזניות מבית סוני ורמקולים של קריאייטיב - אם זה משנה משהו :\) כרטיס מסך אני …

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by Nkavkaz,

צהריים טובים, אני מתעניין ברכישת samsung ativ book 9 plus מKSP במבצע של חנוכה. כיוון שהוא מיועד לשימוש החברה לאחר החזר מע"מ יוצא לי 4700 שזה 300 ש"ח פחות ממה שהוא נמכר בחו"ל (1400$). הבעיה היחידה שהוא מגיע עם GB128 SSD (חצי מהכמות הנפח שאני צריך). השאלה האם אפשרי לרכוש אותו ולהחליף/להוסיף את הSSD עצמאית באחד יותר גדול או שזה לא כדאי כיוון שזה בעייתי וזה מסיר לי את האחריות שניתנת עם המחשב, בתודה ושבת שלום נתן. נ.ב המחיר כולל מע"מ למתעניינים הוא 5700.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה גרפית (בעיקר פוטושופ, עריכת סרטים, פלאש וקצת תלת מימד), אינטרנט וקצת אופיס. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך nu''19 אבל רצוי להחליף אותו, את כל השאר יש. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכה הגרפית (גם מבחינת חומרה וגם ביציאות במארז, Firewire לדוגמא). האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא נורא אם ירעיש קצת. הא…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. ללא OC רצוי כמה שיותר שקט ללא מערכת הפעלה או ציוד היקפי בינתיים הייתי בזיג-זאג ונתנו לי את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_340&products_id=11618

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by saarxee,

שואל מהתעניינות בלבד: i3 2100 כולל קירור סטוק 8GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 SAPPHIRE HD7850 DUAL-X 1GB צורב של LG קשיח 500GB 7200RPM של HITACHI ספק Seasonic S12-520W מארז סטנדרטי. יש אחריות על כל המחשב, וקופסא רק של כרטיס המסך. מצב טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eliil1,

שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by Shahi,

צריך עזרה תרכיבו לי מחשב שמיועד למשחקים ב 5500 שקל בלי ציוד הקפי רק מחשב

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by xkore,

חיפשתי מחשב למשחקים כבדים עד 4000 אבל אני רואה שזה לא יספיק, אני מקווה ש4.5 יספיק. אני יחבר אותו לטלוויזית lcd אז אני ישתמש ברזולוצית full hd. לא מתכנן oc. צריך גם: רמקולים(טובים), מקלדת ועכבר אלחוטיים,אוזניות ב 800-1000 שקל תיכננתי לקנות את החלקים למטה: Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 2 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 XFX ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1237 AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪829 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1117 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3390 המפר…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  24. אין צורך במסך וציוד היקפי, הארד דיסק 1TB לצורך איחסון הסרטים (-: עדיף שתהייה לו יציאה לחיבור לטלוויזיה(S-VIDEO - אין לי LCD), אולם זה לא חובה. התמיכה בHD נועדה ללאחר שדרוג עתידי של הטלוויזיה. תודה רבה! עדכון: ללא OC, תוכנות שיהיו בשימוש:ניגון סרטים ומוזיקה, WINDOWS 7, אינטרנט ואופיס. גיימינג: משחקים ממוצעים כגון COD וקווסטים למינהם. לא משהו כבד יותר מדי. אין דגש מסוים על שקט, אבל מצד שני שלא יהיה טרקטור(הולך להיות בחדר שינה)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי רק עוד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, COD MW3, Saints Row 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מקווה 3. האם יש …

• 3 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.