עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שמעון 17,

יש לי תקציב של 3000 ש"ח אני רוצה שבמחשב היה מצלמה ומיקרופון מובנה .. שישמש לסרטים שירים אינטרנט .. בקיצור הכי טוב שאפשר ב 3000 ש"ח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by LielZ,

Intel Core i5-750 Box צריך עצה בקשר למאוורר איכותי עד 300 שקל שיש בksp asus P7P55D Deluxe LGA1156 Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD coolermaster 690 seasonic 650w HD 5870 חוץ מזה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. אין לי מושג בכלל בניידים אני מחפש משהו משרדי אמין וטוב, אופיס, טיפה גרפיקה דו מימד, חיבור לטלוויזיה וכו' 1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132 http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=620 2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=132 http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=627 3 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZ3EG1.6 או זה שהוא במכירה פומבית כרגע http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?sp=40&auction_id=2144713 תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by asi1989,

אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על המחשב הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338&aff=Ret זאת החנות הכי זולה שמצאתי את המחשב. האם חנות טובה/אמינה? והאם אני יוכל לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו במידה ואני הולך לשם? אה ומשו אחרון, כדאי לבקש הנחה שאני מגיע לשם? או שזה לא ריאלי?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by gizzz,

שלום לכולם אני חייב לאמר שאתם תותחים כל הכבוד על ההשתדלות ועל העזרה שאתם נותנים ממש עבודת קודש. יש לי מחשב כשבע שנים בערך פנטיום 4 1.5 ג'יגה סה"כ אני ממש מרוצה ממנו לאחרונה הוא התעייף פירמטתי לפני כחצי שנה ושוב התעייף. אין לי וירוסים אבל הכל הולך לאט אקספלורר מקרטע צריבות נדפקות בקיצור נראה לי הגיע הזמן לשדרוג. לשאלתי האם שווה לשדרג את הקיים או לקנות כבר חדש לכמה שנים טובות? נראה לי שאני בכיוון של לקנות חדש אלא אם כן תתנו לי סיבה טובה לא לעשות כך. השימוש שלי בעיקר לצפיית סרטים , הורדות , צריבות בכמויות , אינטרנט (רוצה גם שיעלה למשל SECOND LIFE היום לא מצליח עם המחשב הקיים). תקציבי כ 2500 שח ללא ציוד היקפי. אני די נעול על אינטל כי זה מה שאני מכיר כל חיי והא לא איכזב אותי.…

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  6. כמה מהדרישות: האם חשוב שקט? עד כמה? - שהיה סביר,עדיף שקט. האם מתוכנן OC?לא. במפרט למשחקים - אין לדעת,במשחקים החדשים,בריזולוציה רגילה. המחשב מיועד: משחקים,מוזיקה,סרטים ותוכנות גרפיות כמו AUTOCAD. חובה שהוא יוכל להניע תוכנות גרפיות וסרטוט כמו AUTOCAD באופן מעולה בהגדרות הגבוהות ביותר. הראשון: ------ מעבד: Intel Core 2 Quad Processors Q6600 2.4GHz 1066MHz FSB 8MB L2 Cache 64 Bit לוח אם: Intel Chipset Intel G31 זכרון: 2GB/667MHZ DDR2 כרטיס מסך: GEFORCE Pci Express X16 8400GS דיסק קשיח: WD250 7200RPM SATA2 תקליטור: צורב DVD שכבה כפולה X20 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול 5.1 High Definition כרטיס רשת: Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel 82566DC Gigab…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מעבד אינטל core2duo לפחות 4 גיגה זיכרון כ.מסך לא על הלוח מ SKYPC עדיף (לא חייב)

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עד 5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא ביתי, אבל צריך שיוכל להריץ אפטר אפקטס, פוטושופ ואדובי פרימייר בצורה טובה/סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת מחשב בחנות ווינדוס 10 …

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  9. Started by gilzissu,

אני רוצה לקנות מחשב נייד hp dv6160 ויש לי כמה שאלות לגביי הקניה הראשונה שלי (: זמן הפעילות של המחשב "במנוחה" לפי הביקורות ולפי הבירור שלי עם היצרן הוא כשעתיים, האם ניתן לקנות סוללה חזקה יותר? מה מחירה בקירוב? ואם יש דרך אחרת לגרום למחשב לעבוד למשך זמן ארוך יותר? תודה רבה! גיל

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by nakE,

מכירים את האתר TSM ? - זה אתה בטיחותי ? חוץ מזה, זה מחשב טוב ? בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים על איכות טובה והרבה FPS , משחק בעיקר CSGO ו PUBG מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 589 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 391 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 142 כוננים קשיחים: Toshiba HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 3.5" P300 HIGH-PER…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  11. שלום רב הרכבתי מפרט מהמערכות הממומלצות שלכם לצורכי עבודה - תלת מימד כבד (תוכנת מאיה),רינדורים ,גרפיקה ומשחקים , אשמח לאישור ממכם לפני קנייה אני לא אבצע OC חשוב לי השקט (1-10) 7-8 משחקים - מתכנן רכישה של 24-22 אינצ אין לי עדיפות לחנות כלשהיא מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] FOXCONN X58 FLAMING GTI ₪1024 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪662 כרטיס מסך: [..] Geforce GTS250 512MB DDR3 DUAL DVI HDMI - Retail ₪610 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪399 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 750W …

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים/פעולות מתמטיות מורכבות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, עם חריגה עד 5600. אני לא מתייחסת למרכיב האחריות עבורו אני מוכן להוסיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. …

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by yotamoo,

שלום לכולם... יש לי שאלה בקשר למחשב נייד- אני רוצה לקנות מחשב נייד משומש, אבל אני ממש לא יודעת, מה המפרט הטכני שמתאים לי... אני סטודנטית, גולשת הרבה באינטרנט, רוצה גם לראות בו סרטים, ו.. זהו, בעיקרון. הכי חשוב לי גלישה מהירה, וזיכרון גדול. אני רואה באתרי יד שנייה פרטים כמו מעבד, גודל זיכרון, וכו' ומאבדת את הראש.. אז תודה מראש!

14. שלום לכם, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורך הלימודים. המחשב הזה קרץ לי רבות עקב המעבד , הזיכרון, סוללה וכרטיס המסך - הבנתי שבסדרה 8400 יש בעיות התחממות. המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים אלא רק PES08 ו 09 שיצא בקרוב. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV41030 האם יש מחשבים יותר טובים באותה רמת מחיר? האם יש איזה שהן בעיות עם האחריות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by CashMAn,

-כותרת-

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיעבוד כמו שצריך עם משקפי VR (ריפט S) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור תל אביב / ירושלים, אב…

17. Started by שמנואל,

אהלן. יש לי תקציב למחשב מוגבל מאוד - עד 2300 ש"ח ללא מסך. קיבלתי את ההצעה הזו. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת, בעיקר על לוח האם מכיוון שיש לו כרטיס מסך ON-BOARD ורציתי לדעת אם יתאים לילד בן 10 לשנים הקרובות: מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM לוח אם GIGABYTE GA-7VM400AMF דיסק קשיח Western Digital 80GB צורב LG 52x32x52 CD-RW Elixir 256MB DDR 400Mhz אוכל להסתפק בהארדיסק 40 כך שאם יש פריט שניתן לשדרג - אז אשמח. ממתין לתגובתכם. תודה רבה.

18. דרוש המלצה למחשב נייד עם דגש על ״גיימינג״ כמה שאפשר בתקציב. התקציב 2000 שח אין אפשרות לחריגה. המחשב נקנה מחר! אני יודע שזה תקציב נמוך ובפרט אם אני רוצה ביצועי גיימינג אך בכל זאת פניתי לחברי הפורום לעזרה שאדע לפחות שה2000 שקל האלו ינוצלו במקסימום האפשרי ושאדע שעשיתי איתם כמיטב יכולתי. תודה לכל המגיבים והועזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ranrubin1,

איזה מפרט עדיף ? איזה הייתם לוקחים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 825 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : ASROCK B85M PRO 4 ₪ 375 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS600BT 600W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 525 x 1 קירור למארז: : CM SickleFlow 120 Blue LED Fan ₪ 50 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 355 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 310 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB בקניית מחשב חדש ₪ 1590 x 1 ---------------------------- סה""כ מח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שימו לב !!! לאחר סבב של בדיקות הגעתי למסקנה שעדיף לקנות מחשב תחת קורת גג אחת ולא להתפזר ולהתרוצץ בעתיד . אתמול היתי בחנות מחשבים של רשת K.S.P . יצרנו מפרט שעומד בתקציב שלי . מעבד Intel 6850 4mb cach 3.0MH לוח אם של Gigabyte P35 - DS3L כרטיס מסך של Gigabyte 8800 GTS 320mb . 2 כרטיסי זיכרון של Kingston 1GB 667MH ושימו לב המארז של Cheiffe Giga case + chieffe 550W כולל הספק 550W הארד דיסק של WD 320GB (16MB? מחיר המחשב 5080 במזומן לא כולל הרכבה 10 ש"ח הרכבה ספישל ( לקבל את המחשב יום למחרת ) ולא לחכות שבוע זה עוד120 ש"ח . מכוון שאני פורס לארבעה תשלומים אני משלם ריבית לאשראי 4.3% אם אני זוכר נכון . סכה"כ יוצא שאני משלם משהו באזור ה 5460 ש"ח משהו כזה . תיקרת ה 5 וחצי . שימו…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by Sinaymer,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - 3800 (במחירי אילת) מחיר רגיל זה עד 4300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך …

22. אהלן צריך עזרה בבניית מחשב ללא מסך המחשב צריך להתחבר למסך 32" FHD ובנוסף למסך מחשב 23" גם HDMI המחשב ישמש בעיקרו לצורכי גלישה באינטרנט קרוב ל8 שעות ביום כך שנדרשת מהירות מקסימלית ויכולת עבודה עם מספר גדול של חלונות כמו כן ישמש לסרטים ומוזיקה ומסמכים בנוסף נדרש שיהיה שקט כמה שאפשר המחשב יפעל קרוב ל16 שעות ביום ללא כיבוי והדלקה נדרשים רמקולים שיהיו באיכות סבירה וסט מקלדת ועכבר רצוי שיהיו אופטים אודה לכם לעזרה חברים אגב אני מאזור השרון כך שלא אמורה להיות בעיה של חנויות מחכה להצעות מהתותחים כאן תודה

23. Started by SpyKey,

* מטרות המחשב? לימודים עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים באיכות גבוהה 1080p fhd, bluray * גודל המסך? 14"-15.6" * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר מולטיטאצ (אם יש) * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם כבר אמרתי, המחשב יקנה בארה"ב, תקציב גמיש, חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. אני מחפש מחשב חזק, שיחזיק כמה שנים.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. לא ממש סגורה על עצמה מבחינת התקציב אבל אלו הנתונים: 99% אינטרנט (סביר להניח Yנט ולוח המשדרים של הוט) 1% מצגות תמונות של הנכדים. אבל מה שבאמת חשוב זה המסך. כמה שיותר גדול, לא מבריק ושהפונטים בנייטיב יהיו גדולים (רזולוציה נמוכה). אוי ואבוי לי אם תהיה תקלה והאחריות לא משהו אז מאוד כדאי שהאכות תהיה סבירה +++. תודה לכולכם.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אך ניתן להוסיף 500 שקלים במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כרגע רק LoL אך עם אופציה למשחקים אחרים), תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ברשותי מארז CoolerMaster CM690 III ואני מעוניין להשתמש בו, במידה ויש סיבה להחליף למארז אחר אשמח לקבל הצעה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.