ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,332 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני מעוניין במחשב חזק בלי מסך וציוד היקפי, אחרי שהמחשב שלי מתחיל לקרטע.. אני לא משחק כלל במחשב (חוץ ממשחקי רשת) מאחר ויש לי PS3, השימושים שלי: גלישה והרבה, גולש בIE ופיירפוקס בו זמנית וכל אחד עם כמה חלונות במקביל. מוסיקה סרטים גם דרך המחשב (חלקם HD, מחובר לLCD) וגם הזרמה דרך הPS3 ישומי OFFICE וPDF בו זמנית עם הגלישה שיתוף קבצים דרך TORRENT וEMULE ברקע רוב הזמן. אנטי וירוס כבד ברקע (NORTON) מסנג'ר 24 שעות. לפעמים מבצע CONVERT לכל מני סרטים או מוסיקה. חשוב לי במחשב: קירור והשקט, אני מוכן שיעלה לי קצת יותר תמורת קירור טוב ושקט (ואם יש פיתרון לאבק שמצטבר אז גם) שיחזיק לכמה שנים (לכן לא אתפשר על פחות מ4GB ועל פחות על SATA 32MB לדיסק קשיח) מבחינת תקציב אין לי מגבלה…
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני צלם ומחפש לקנות מחשב נייד. אני מניח כי משימתו ה"כבדה" ביותר תהיה עבודה עם פוטושופ. התקציב המיועד: 3,500-4,500 ש"ח (עם חריגה אפשרית במידת הצורך). חשבתי ללכת על מסך בגודל של 15.4", בשביל הרזולוציה ונוחות העבודה. אם יש המלצות למחשבים מומלצים בגודל 14" - אשמח לשמוע. לגבי הסוגייה של צג מט/מבריק - מצד אחד צגים מבריקים יוצרים אפקט של "וואו" אצל הצופים בהם, דבר שיכול להיות יתרון כאשר אציג בו תמונות ללקוחות, אך מצד שני הוא גם משקף אותי ואת כל מה שנמצא מאחורי, ואני מניח שבשימוש בחוץ ביום קיצי יהיה קשה לעבוד מולו. כאשר אעבוד ואערוך תמונות בפוטושופ, אני חושב שיהיה לי יותר נוח לעבוד עם מסך בגימור מט, אשר לא ייצור הפרעות ו/או הסחות דעת מיותרות. כמו כן, רצוי צג שיתן מרחב…
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום השלום והברכה חבר שלי בניו יורק מחפש לי מחשב מספר ימיםבמקומות משהוא היה עד עכשיו במנהטן הוא לא מצא לנובו מסדרת T כלל והמחשבים שראה האחריות בארץ עליהם לא תקפה(רובם כלל לא נמכרים בארץ) האם יש למישהו המלצה על חנות ספיציפית או איזור בניו שהמחשבים שנמכרים שם מיובאים לארץ ויש להם אחריות בינלאומית נ.ב קראתי את הסטיקי בנושא עשרות פעמים דיברתי עם היבואניות דל HP ולנובו וביררתי באיזה דגמים האחריות תקפה ממה שהוא עד העכשיו זה מחשבים LENOVO מסדרת Y או פוויליון 4114 או 4112 שלא ראיתי בארץ אני חייב עזרה דחוף כיון שהעניין ממש לא נעים לי כי הוא נהפך מטובה קטנה לסנג'ור לא קטן בכלל ממש ממש לחוץ לעזרה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, וכנ"ל לגבי הקירור (הוא לא יהיה במקום הכי מאוורר). רצוי מעבד i7, למען שיפורים עתידיים. תודה מראש, שמעון
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי עסקה שבה אני יכול לרכוש: לוח אח...........Santa rosa technology צ'יפ-סט..........intel crestline GM965+ICH8M מעבד.............intel core 2 duo T9500 כרטיס גרפי......gigabyte nvidia 8400M GS 256MB + DVI only ב-3475 שקלים ללא מע"ה. המחיר הוא ליד ראשונה ישירות מחנות אמינה... העסקה היא מהעבודה שלי.
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, כמעט לא יצא מהבית. דרישות (מהכי חשוב לפחות חשוב: לא מתחמם מבית טוב שיחזיק מעמד ועם אחריות ארוכה. סוללה חזקה, שתחזיק לכמה שעות טובות ולכמה שנים טובות. מסך גדול (לא פחות מ 14", מעדיף 17") דרישות מומלצות אך לא חובה: BT רמקולים חזקים יציאת HD
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1) תקציב - 3500 2. מטרות המחשב - משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כן, בינוני. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות. תודה לעוזרים :]
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ערב טוב. אחרי לא מעט חפירות[תמיד זה סיפור אצלי כשזה קשור במחשבים... אפילו אם זה קניית עכבר ] , החלטתי ללכת על נייד של Dell. אין לי דגם ספציפי. מחיפושים רבים קיבלתי פחות או יותר מושג מה טוב ומה פחות, אך עדיין לא ברמה של להחליט במדוייק. מה שחשוב לי: - המחשב ישמש אותי ללמידה...[בדיוק התחלתי ללמוד HTML], אני אעבוד עליו די הרבה וחשוב שלא יתחמם כל כך. - הרבה גלישה באינטרנט...[צפיה בסרטונים, מוזיקה]. - משחקים, לא משהו רציני. - הרבה זכרון. - שהמסך יהיה איכותי [יחסית לנייד....], שלא יעשה בעיות באור יום וכ'ו... - שיהיה אמין חיצונית, שלא יתקלף לי אחרי כמה חודשים, שיהיה ניתן לנקות...[לא יודעת קראתי שיש דגמים שמתלכלכים מהר וקשה לנקות :-X]. - ראיתי שהם גם באים עם צבעים שונים…
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי ואני רוצה הצעות לשדרוג מעבד core 2 duo e6600 לוח אם intel dg965ss כ.מסך xfx 8800gt alpha dog(שודרג מ8600gt) מארז case midi atx hja-291 180mm fan 500w max' 24 pin זיכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb ספק כוח HEC 500td-tf psu 500w 2x8cm fan 24 pin אני בקרוב קונה מסך 22" וחשבתי על הוספת 8800gt,אבל אני צריך לדעת האם לוח האם תומך בSLI והאם הספק יספיק ד"א המפרט נקנה מksp ,והלכתי לשם בלי שהבנתי כלום בחומרה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים! אני נמצא באנגליה ומחפש מחשב נייד יש את המחשב הזה : http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-U400-15B/1058133/toshibaShop/false/ שנראה לי מצוין מבחינת ביצועים,אבל אני לא ממש מבין בזה .... הייתי שמח אם מישהו ייתן את חוות דעתו על המחשב - המחיר הוא 682 פאונד אך בגלל אני תושב ישראל יש החזר על ה VAT של כמעט 100 פאונד .. והפאונד היום נמוך מאוד. תודה!
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, עוד מעט אני קונה מחשב אז בניתי לעצמי מפרט, יש כאלו שאמרו שהוא מבוזבז ויש כאלה שאמרו שהוא נחמד. בכל מקרה אני לא עומד לשנות את הכרטיס מסך ואת המעבד אז אל תציעו משהו אחר. אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי שנתיים + . המפרט: [מה שבאדום אני לא מחליף]. יש הצעות לשיפור? נא להציע מהאתר IQPC.CO.IL בבקשה כי משם אני עומד לקנות את המחשב.
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה חברה אני צריך שהמפרט יהיה טוב למשחקים אני צריך שיהיה מעבד עם 4 ליבות ו 4 ג'יגה זכרון פנימי כל השאר אתם תעשו את העבודה תודה חברה וכרטיס מסך שיהיה ג'יפורס בבקשה שהמחשב יכלול מסך 22 אינץ' הם זולים היום ואם אפשר גם רמקולים 5.1 [br]פורסם בתאריך: 23.12.2008 בשעה 11:49:44 האם יש משהו שהחסרתי או שעשיתי לא נכון שבגללו אתם לא עוזרים לי ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפוש אחרי מפרט יותר מבסיסי למחשב נייד הגעתי בין היתר לחנויות הבאות ברשת: bye4less campus-shop zol האם חברות אלה מוכרות והאחריות שלהם מכובדת או מה?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) 855 גוף קירור למעבד Thermairight Ultra-120 eXtreme 249 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 484 DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB Corsair - Life Time Warranty - CL4 464 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 כרטיס מסך PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR 5 1499 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Nine Hundred 628 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550 W 484 סה"כ…
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב ולמשחקים כבדים רק אני לא בטוח לגבי המעבד ולוח שלבד זה יגיע ל3000 מעבד 1500 וגם הלוח של ASUS 1500 או שווה לחכות ללוח פשוט יותר של ASUS וגם למעבד כי מה שיש כרגע זה לשוק הממש גבוה כמו כן המעבד (ואני לא יודע אם זה מה שאני ממש צריך ) בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות את הלוח של INTEL
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 Samsung SATA2 320GB 16MB 7200RPM LG GSA-GH22NP20 DVDRWX22 IDE WHITE BULK GIGABYTE GEFORCE 9800GTX PLUS 1GB DDR3 PCI-E CoolerMaster RC-340-KKN1-GP Elite 340 MICRO Case No PSU GENERIC 500W+24PIN ATX PSU איך המפרט למשחקים כל זה ב 3500 שקל מחיר טוב ואם לא תמליצו לי על מה להחליף
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אוקי, שלום חברים ויום טוב לכם, וגמר חתימה טובה קיצור להודעה הזו (זה לעצמי תתעלמו):http://tinyurl.com/48zz9c יצאתי מפה לפני חודשים אם מפרט, מאז הטכנאי שלי נפל מקצה הכוכב או היגר לסין כדי לסחור באיברים, בכל מקרה עברו חודשים, המפרט התיישן, עכשיו אני כנראה אקנה מחנות (שאתם כמובן תרשמו במפרט מהי). אני צריך מחשב לעבודה בהכל, משחקים לVMWARE לWORD לסוליטר ואינטרנט למשחקים רצחנים (מעדיף לא להתפשר על FPS) מעבד 4 ליבות, אין פה ויכוח, אתם רוצים להתווכח איתי, לכו בבקשה דיסק קשיח גדול יועיל (כאילו מעל הממוצע של 500GB יהיה נחמד) אני צריך הכול חוץ מרמקולים, יש לי JBL ALIEN RESPAWN 2.1 שאני אוהב, ז"א מסך צורב מחשב קומפלט עכבר מקלדת. אני אעדיף מקלדת ועכבר אלחוטים, החלטתי שזה טיפשי כ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שנרשם למעלה - בעיקר אינטרנט, מוזיקה ועבודה משרדית+עבודה גרפית קלה ואפשרות למשחקים (אם כי לא יהיה שימוש יומיומי, בטח לא במשחקים כבדים). התקציב הוא עד 2500, רצוי פחות, אך אפשר גם מעט יותר אם כדאי. זה המפרט שהרכבתי בינתיים: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 413 413 1 מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box IE5200 366 366 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L 39273 314 314 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB WDC1115 309 309 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES 996640 375 375 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB DDR3 PCIe LV452 144 144 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 19…
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חבר ששוהה כרגע בחו"ל שאל אותי על כדאיות הרכישה. שימושיו יהיו משרדיים, צפיה בסרטים ואולי משחקים קלים מאוד (gta 2, למשל). לינק למפרט: http://tinyurl.com/7hkt4j ערב טוב.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הרצוני לרכוש מחשב נייד בסכום של עד עד 6000 שקל שהביצועים שלו יהיו בעיקר למשחקים והמפרט שלו יהיה פחות או יותר כמו זה http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg או אפילו יותר טוב מטרת המחשב משחקים
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחפש להחליף את הנייד שיש לי במשהו חדיש יותר, נייד יותר ושיענה לדרישות שלי (יש לי הרבה אני אפרט בהמשך ההודעה). דבר ראשון אני מעוניין לדעת האם מתוכננים לצאת גרסאות של מחשבים חדשים (מעבדים חדשים) בתקופה הקרובה ששווה לחכות להם או שאין טעם ואפשר לקנות כבר עכשיו משהו, שאני אומר לחכות זה לאו דווקא לקנות את החדש שיצא אלא להמתין שייצא חדש והמחירים של המחשבים היום ירדו במחיר בצורה משמעותית - אני יכול להמתין מקסימום עד חצי שנה מהיום. אוקי במידה ואין טעם להמתין למשהו שמתקרב בעתיד הקרוב אז ככה לדרישותי מהמחשב הנייד שלי. דבר ראשון חשוב לי מאוד אבל מאוד הנושא של ניידות המחשב, כיום יש לי מחשב של Hp-Pavilion dv5164ea והוא מחשב ממש כבד, לא הייתי מגדיר אותו כנייד, ל…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית מקצועית - דו מימדית המון שעות ביום ואני צריך מחשב חזק וטוב התקציב: 5000 ש"ח לא כולל מסך חשוב לי מאוד שיהיה שקט חשוב לי גם שיהיה מספיק קרור אני צריך דיסק קשיח 1 TB (האם חשוב שמערכת ההפעלה יהיה על דיסק נפרד?) תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה המפרטים שפורסמו ב-2.9 מעודכנים... המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס וכו'. בד"כ עובדים על המחשב הרבה שעות ביום אם זה משנה מבחינת בחירת הרכיבים. אם אפשרי, עדיף אפילו לרדת במחיר לכיוון 1400 ש"ח. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-