ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מפרט ל o.c ומשחקים ב5000 שקל ושהייה למערכת אינטל בבקשה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה שמסומן בריבוע שחור זה השדרוג שאני חשבתי לעשות, האם כל המפרט + השדרוג שווה? או לא? אם לא, אז מה לשנות? התקציב הוא 3200-3500 תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא ברעיון באזור ה-3000 ש"ח אבל כבר יש לי SSD ו-HDD ככה שהייתי אומר שהמקסימום הוא 2500 ש"ח ואם אפשר להוריד טיפה בלי לפגוע אז זה גם יתקבל בברכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כבד, המון לשוניות אינטרנט, צפיה אונליין בספורט באיכות HD וצפיה בסרטי HD (פה ושם עריכת קבצי אודיו ע"י תוכנת Audacity) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הוזמנו מאמזון הרכיבים הבאים Seagate 3TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Ca…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זקוק למפרט למחשב שבעיקר יעבוד עם תוכנות כגון Photoshop + Solidworks + Illustrator. יריץ וויסטה. תודה
-
- 14 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני סטודנט לעיצוב פנים ואני עובד עם autocad, photoshop, 3d max התקציב שלי לא גדול בסביבות ה 6 ,7 אלף. מה הדברים החשובים שאני צריך והאם בכלל כדאי לי לחפש משהו בסכום כזה או שזה לא משתלם ... תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הוקדם שלי פה מלפני כמה ימים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496070.0 קבלתי הצעה על המפרט הבא בסכום של 5500 ש"ח, רציתי לדעת מה אתם אומרים, כמו כן יש לי אפשרות לשדרג את כרטיס המסך ל-Radeon 6950 מה שיעלה את מחיר המפרט בכ-300-400 ש"ח אני מאמין. מה דעתכם? מעבד: Intel Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box לוח אם: Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET כרטיס מסך: Nividia GTX460 2GB GDDR5 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח: Hitachi SATA3 2TB 7200rpm מארז: ANTEC One Hundred Case ספק: Winpower 600W צורב: LG DVD-RW x22 מסך: Dell U2311H 23" FHD
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מפרט מחשב מארז- CoolerMaster CM690 מעבד- core 2 Duo E8400 Intel לוח אם- Asus P5Q PRO זיכרון- DDR2 4096MB 1000MHz CL5 G.Skill כרטיס מסך-ATI HD4870 512MB PCIe ו ספק כוח- Corsair VX 550W צורב- DVD- GH22NP20 LG 22X כונן קשיח- כונן קשיח Seagate ST3500320AS מאוורר למעבד- CNPS9500-FanMate Zalman או Thermaltake V1 Cpu Fan מה עדיף מבחינת שקט יותר, וקירור? יש לי מסך 22 אינצ מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד מבקש חוות דעת תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי 2 סלוטים 1 פנוי ובשני יש לי זכרון 2GB DDR2 667MHZ המחשב הוא DELL VOSTRO 1310 מערכת הפעלה VISTA אני רוצה להוסיף זכרון מה צריך לשים לב כשקונים?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הצרכים מהמחשב הינם הרצת תוכנות ניגון (Tracktor) ויצירת מוזיקה - cubase, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות). בהתחלה שקלתי להגדיל את התקציב וללכת על מקבוק פרו\אייר אבל החלטתי לרדת מההרפתקה. כרגע מצאתי מחשב refurbished של דל (XPS13) ב-1100$ כשהדבר היחידי שמדאיג אותי הוא תוקף האחריות (נותרו 8 חודשים). http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-13-ULTRABOOK-L322X-i7-3537U-8GB-256GB-SSD-BACKLIT-1080P-BLUETOOTH-WIN-8-/330959369074?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d0eb73372 מדובר במחשב עם כונן SSD 256GB 8GB RAM ומעבד לא רע בכלל (לא מהסדרה החדשה ביותר של אינטל, תקנו אותי אם אני טועה?) לפי מה שקראתי הוא יספק 6-7 שעות עבודה עם הסוללה. יש לכם המלצות נוספות? מה דעתכם על הבחירה הנוכחית? …
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות טלויזית LCD לחדר ואחד הרעיונות היה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטי HD שאני אפעיל במחשב על מסך הטלויזיה. המחשב שלי הוא ישן יחסית .. פנטיום 4 2.4 , 1G DDR 400Mhz , FX 5200 חבר שלי אמר לי שהמחשב לא יריץ סרטים באיכות HD בצורה חלקה .. רציתי לשאול אם זה נכון ואם כן אז עם איזה מחשב בערך אני אוכל להריץ סרטי HD בצורה חלקה ..(מחשב כמה שיותר פשוט .. לא מתכנן להשקיע יותר מדי כסף בזה) *מצטער אם זה לא הפורום הנכון .. לא ידעתי לאיזה פורום זה הכי מתאים .. תמיכה טכנית נראה לי האופטימלי ביותר*
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות למחשב חזק למשחקים, המחיר בין 6000 ל 7000 שקל (כמובן שאפשר להתגמש על 200 שקל לכאן או לשם) אני צריך מחשב שיריץ בעיקר משחקים כבדים אבל ישמש מדי פעם גם לפיתוח והרצת DB. לא מתכוון לבצע אובקלוקינג ולא צריך ציוד הקפי. כרגע אני צריך מפרט שכולל : מעבד לוח אם זכרונות - 8GB כרטיס מסך חזק הארד דיסק של 1TB לפחות מארז ספק איכותי והכי חשוב קירור טוב, 2 המחשבים האחרונים שלי מתו כתוצאה מעודף חום אה וכמובן מסך, נראה לי 21-23" איכותי למשחקים, לסרטים ןלשעות עבודה רבות מול המחשב (נראה לי באיזור ה 1500 ש"ח למסך ו 5500 ש"ח לשאר החלקים) בונוס טוב יהיה כמובן אם המחשב יהיה שקט מאחר והוא כנראה יעבוד הרבה לילות את המחשב אני מתכנן לקנות בעוד שבוע בערך וקראתי כאן שיוצאים בקרוב…
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
(תודה ליוצר האתר על האתר)דיון זה נפתח כדי לאפשר לאנשים להשתמש באותה הקלות שבה השתמשו במחשב הנייח שלהם עם ה וינדוס הכי פשוט ולכן גם טוב בעולם XP במחשב הנייד שלהם עם ווינדוס 8 שהוא כולו אפליקציות, מוגבל וקשה לעבודה מכל מחשב אחר. (על ידי הצגת 2 בעיות שאני מאמינה שיש להן פתרון)בשלב זה נתייחס לפתירת שתי הבעיות הבאות:1. אחרי שהפעלתי את JavaScript במחשב הנייד שלי בווינדוס 8 באקפלורר, עשיתי אפילו ריסטרט למחשב כדי לרענן, עדיין אני מקבלת את ההודעה:כדי להשתמש ב- Gmail בתצוגה רגילה, יש להפעיל JavaScript. עם זאת, נראה כי JavaScript מושבת או שאינו נתמך על-ידי הדפדפן שלך. כדי להשתמש בתצוגה רגילה, הפעל JavaScript על-ידי שינוי האפשרויות בדפדפן ולאחר מכן נסה שוב. כאילו שלא הפעלתי את JavaSc…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום , אני בדיוק חזרתי מטיול בארה"ב וקניתי לעצמי כמה חלקים למחשב עתידי. כבר הרבה זמן אני משחק במחשב יחסית ישן(אני חייב לשחק על רוב המשחקים החדשים שיוצאים על הגדרות מינימליות , ורוב הפעמים אפילו אז הם עדיין מקרטעים) והגיע הזמן לשדרג. השתמשתי בשאלון שנמצא בפורום. 1. מה התקציב? לא נשארו הרבה חלקים לקנות, בסביבות 1k-2k אני חושב. 2. מטרות המחשב?: בעיקר משחקים (רובם כבדים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?: מעבד כרטיס גרפי לוח אם וזיכרון 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?: אני לא יודע מספיק בשביל שתהיה לי העדפה , לכן אני מבקש עזרה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?: הקירור חשוב העיצוב לא , המחשב נמצא בחדר ש…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ככה אלה בערך הדרישות שהוא צריך : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? 15.4 - 15.6. * משקל רצוי? לא כבד מדיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יעזור אם כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) גם יעזור אם כן. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * זכרון : 4GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, מספיק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או לנובו. שיהיה מחשב טוב, לא איטי ושיזוז ולא יהיה נכה שיהיה כיף לעבוד איתו ושיהנו ממנו עד כמה שרק אפשר. נשמח להצעות והמלצות שלכם לסכום של עד 4,000 מקסימום, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1₪907http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1₪106http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1₪447http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1₪209http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, יחידות 1₪186http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1₪50http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Sapphir…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המקסימום שניתן להוציא מהתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. המחשב מיועד ליצרת מוזיקה בתוכנה cubase 2.עד 3500 שקל 3.ללא OC 4.לא דרוש מסך 5.לא דרוש אבזרים אחרים אני מעוניין שהיה בו 4GB זיכרון ומעבד חזק מאוד C2Q לא צריך כרטיס מסך חזק שבמארז היה יצאת firewire וספק כוח איכותי ישנו כבר כ.קול חזק במיוחד שמתחבר עם firewire
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שמתחשק לה מחשב נייד לטיסה לחו"ל ואני צריך למצוא לה את "ה-מחשב".. בקיצור, המטרה היא למצוא את המחשב הכי חזק שאפשר בכמה שפחות שהמסך שלו יהיה מעל 10 אינטש'.. ראיתי בעיתון של אופיס דיפו שיש להם מבצע על מחשב של פוג'יטסו- סימנס דגם-V5535 במחיר של 2900 שנראה לי בכלל לא רע וחזק מאוד בשבילה ויהיה לה טוב לכמה שנים.. רציתי לדעת מה דעתכם עליו או אם יש לכם המלצות למשהו אחר.. הרבה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
טוב, סוף סוף שכנעתי את ההורים שמגיע לי מחשב חדש ובכללי אני יודע מה אני רוצה, אני רק רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני קונה. D: המחשב ישמש למשחקים ולתוכנות עריכה לא כבדות במיוחד. המינימום שאני רוצה, זה; והמקסימום שאני רוצה, זה; כפי שניתן לראות, אני מתלבט בין הספקי כוח, המעבדים והלוחות אם. בנוגע למעבדים, אני מאוד מאוד רוצה מעבד QUAD (אני חושב לרחוק). בנוגע לספקי כוח, אני מעריץ של SeaSonic אז אני חושב שאני אלך על הספק כוח שלהם. בנוגע ללוח אם, אני מניח שאני אלך על מה שהבאתי במפרט השני כי לצערי אני לא יכול לעלות במחיר יותר מדי, המקסימום שאני יכול להגיע אליו זה בערך 3200. X: עריכה: התקציב עלה ל-3,500.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים! ואני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני …
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עבור סבתא היא רוצה דווקא נייד ודווקא מסך 17 לך תתווכח אתה בעקרון שימושים זה צפייה בעיקר אבל צריך מחשב לא עדין זאת אומרת בניה טובה (מה שאני לא בטוח שיש בגודל הזה במסגרת התקציב) היא לא כ''כ מרחמת מניסיון העבר אני מעדיף עבורה את דל או לנובו תקציב עד5500 מה אומרים תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית תלת מימד ועריכת סרטים (לא עריכה מקצועית, בעיקר לכיף...), צריך להריץ חלק PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR ודומיהם, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו דומה (אבל לא 17 ולא 13....). בעיקר חשוב שאוכל לראות טוב במסך כשאני יושבת בחוץ (שמש מלאה) רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? עד 2.5 קילו - רצוי כמה שפחות... האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 2.0, USB 3.0 (אם אפשר גם VGA, אבל לא נראה לי שזה חובה) Bluetooth? ממש לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500mb (אם נכנס בתקציב SSD, זה יהיה מצוין) כונן אופטי? כן, עם צורב. האם…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/44931 אודה מאד להערות. משהו מיותר? משהו חסר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
E2180 ABIT IP35-E 2GB(1024X2) 800MHZ SAMSUNG HD161HJ 160GB HD2400PRO LG GH20NS FSP 300W ATX300-PNR Cooler Master Elite 334 מחיר סופי כ1600 ש"ח,מה דעתכם? מחשב לצרכים בסיסים,הHD2400 נקנה משום שאחליף כרטיס גרפי בעתיד
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי צריך לפטופ (חייב להיות לפטופ, לא שולחני) לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD מידי פעם, צפייה בתכני (אולי HD) ביו טיוב. יש עדיפות לחברות אמינות כמו טושיבה, HP שנותנות אחריות להרבה שנים. שנתיים זה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לחסוך, סבא כבר לא בחיים, עדיף בסביבות ה 2000 וקצת ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD, צפייה בתכני HD ביו טיוב. צריך מסך לא פחות גדול מ 15.6" כי היא לא רואה טוב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא צריך להיות שקט. היא לא שומעת כ"כ טוב גם ככה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-