ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
צריך מחשב לאבא של חבר ב3K כולל עכבר+מקלדת בלי מסך מארז קומפיוקייס400W יספיק לדעתי השימושים הם לראות סרטי XVID, אין צורך בHD\BLURAY גלישה באינטרנט ואופיס תודה **** פרט חשוב ששחכתי לציין, חייב שיהיה בלוח אם יציאה אופטית של סאונד
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53GHZ לוח אם ECS intel 945 chipset H.D - samsung 160gb זיכרון samsung 1gb ddrII 667GHZ צורב DVD samsung X18 מסך "19 AOC סה"כ 2380 ש"ח כולל מע"מ. אין לי צורך במחשב חזק למשחקים או תוכנות עריכה כבדות למיניהן. מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי dell n3010 ואני מרוצה ממנו מאוד. בזמן האחרון קצת נמאס לי לסחוב איתי מטען לעבודה וכל יום לחבר אותו ולנתק אותו. רציתי לשאול אם יש מטענים חלופיים (שאפשר לסמוך עליהם) שאפשר לקנות כדי לשים אותו קבוע בעבודה שלא אצטרך לסחוב ולחבר כל יום. ואם לא חלופי, האם אפשר לקנות מטען מקורי, וכמה זה צריך לעלות? תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אינני בטוח שאני הולך ישר לקנות.. אבל תכננתי לקנות עכשיו לקראת הסימסטר הבא של הגויים מחשב חדש. כול המשחקים יוצאים בזמן זה והמחשב שלי לא עומד בתנאים. ובכן, אני מחפש מחירים למוצרים אלו: מעבד, לוח אם, זיכרון, כ.מסך. ספק יש לי Liberty 400W והמארז - אורוורה570. דיסק קשיח יש לי בינתיים, ייתכן ואני יאסוף כסף בהמשך לקנות חדש כך גם על צורב הDVD. כמה הערות: 1. אבקש שהמעבד יהיה מתוצרת Intel בלבד , אלא אם תצליחו לשכנע אותי טוב 2. הלוח אם, רק ASUS. מצטער חברים, לא הולך עוד פעם על ג'יגהבייט . 3. את הזיכרון והכ.מסך אשאיר לכם.. אך ברור, לא פחות מ2048MB וכ.מסך הכי טוב שאפשר. מחיר סה"כ: 3500. שמח לחזור לכאן חברים, עכשיו שלא התעדכנתי אני צריך את עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח High-End הנדרש לעמוד ביכולות וירטואליזציה גבוהות מאוד כשימוש עיקרי. (VMware Workstation Pro) התקציב שלי הוא 12K (גמיש) לטובת רכישת המחשב - (אין הרבה חנויות בארץ שיודעות לתת מענה למחשבי High-End ) דרישות סף : 64G זיכרון RAM 512 SSD מעבד חזק מאוד ורב ליבות של אינטל (?) התומך ביכולות וירטואליזציה. Intel® Virtualization Technology (VT-x) ‡Yes Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) ‡Yes האם עלי לשים דגש על דברים נוספים ? (קירור,מאיץ גרפי ) האם עדיף להרכיב מחשב או לקנות משהו מוכן ? אשמח להכוונתכם בנושא. מחשב שצד את עיני : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?Product…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין סוגי המסכים הבאים? מה ההבדל בין tft לled מה הכוונה שרושמים W/ ומה ההבדל בין wxga+ לרגיל? 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight, Camera Free camera for a limited time. 14.1 WXGA+ TFT, w/ CCFL Backlight, Camera [add $60.00 $30.00] Includes free camera for a limited time 14.1 WXGA TFT, w/ LED Backlight, Camera [add $80.00 $50.00] Includes free camera for a limited time. 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight [add $150.00] 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight, Camera [add $180.00 $150.00] Includes free camera for a limited time.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, מטרת המחשב: גודל מסך 15 או 14 אינץ אין צורך בCD (מספיק מס' USB) מטרת המחשב: סרטים בעיקר, כתיבת מוזיקה בתוכנה logic Audio Platinum. כולל מערכת הפעלה. עדיפות לאחריות בינלאומית. מחיר: עד 1000 שח. (כולל משלוח ומיסים אם ההצעה מחו"ל) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט הכי טוב שתמצאו שאוכל לעשות OC טוב +צריך גם קירור. ואם אפשר אז מפרט מהאתר: www.general.co.il כי משם אני קונה את המחשב. המחשב שלי נמצא בתוך כזה מקום קצת סגור מהצדדים ומאחורה יש קיר אז צריך קיור טוב... לגבי זיכרון יש לי גייל 512MB תזמונים:2-3-6-6 אז אם זה מספיק טוב אז לא צריך זיכרון... תודה רבה@
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הדיונים בפורום LCD מראים בבירור שאנשים כיום מתמצאים בסוגים השונים של מסכי ה-LCD ובאיכויות השונות. המצב כבר לא כמו שהיה לפני שנתיים, כאשר אנשים היו בוחרים מסך רק לפי מספר המילישניות שהיצרן רשם במפרט, בלי להבין את ההבדל העצום בין TN, IPS, VA ונגזרותיהן. נראה שיש מגמה בשוק ה-LCD לייצר יותר ויותר מסכים בטכנולוגיות מתקדמות כמו S-IPS, S-PVA וכו, וזה מבורך. אבל בשוק המחשבים הניידים המצב הוא דווקא הפוך. עד לאחרונה, IBM/LENOVO הציעה מסכי IPS בגודל 15", בסדרות ה-THINKPAD T (ובעבר הרחוק גם A ו-R). כמו כן, במחשבי ה-TABLET של החברה היו מסכי FFS (שיפור של IPS). כתוצאה מחוסר יכולת של יצרני הפאנלים לספק את המלאי הנדרש, נאלצה LENOVO להפסיק את העניין, והחל מה-T61 אין יותר מסכי IPS, וגם ב-T…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA…
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני יומיים לפטופ יקר ממש... בדיעבד גיליתי שאינו מתאים לי. הבעיה הייתה שרק אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו במשך יום אחד, הבנתי את זה. לפני שקניתי בדקתי כל מה שאפשר. לצערי הוא נקנה בחנות פיזית ולא בעסקת מכר מרחוק, כך שאני לא יודע איך ניתן להחזירו ולהזדכות עליו. הודעתי לחנות והם אמרו לי שאין להם איך לעזור לגבי זה כי ברגע שהמחשב הודלק זה אבוד מבחינת החזרה. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני ממש מבואס ורוצה לפתור את הבעיה לפני שיעברו 14 יום. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים אוקי אמרתי לכם שאני יחזור באוקטובר בקשר למפרט אז כחה אסור לי לחרוג בשקל אפילו הדיף שיהיה פחות יש לי חשיבה ל SLI בעתיד מפרת לגרפיקאי חשיבה לOc חשבתי על רפתור אולי אבל זה לא כל כך מסתדר לי עם המחירים. ללא ציוד היקפי חוץ מרמקולים 7.1 0 3158 Antec Super Lanboy Aluminium Case 520.00 ¤ 1 520 ¤ 1 7208 NEC ND-3540 Silver 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 270.00 ¤ 1 270 ¤ 2 7285 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2300.00 ¤ 1 2300 ¤ 3 7296 Zalman CNPS9500 LED 92mm Fan Cooler for PIV/AMD 320.00 ¤ 1 320 ¤ 4 121 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 540.00 ¤ 1 540 ¤ 5 7021 DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1320.00 ¤ 1 1320…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשימושי סטודנט + מוזיקה סרטים וכו'... תודה. חוות דעת על המחשב הבא+אופציה לשדרוג לג'יגה זיכרון. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2046 או זה: http://www.officedepot.co.il/(rm4kfq2ud0aad3jxanix0w55)/catalogFamily.aspx?ID=593433&CID=100
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שרת קבצים שעליו יישמרו כל נתונים מאוד גדולים סה"כ נפח האכסון הוא 2TB מערכת ההפעלה היא Win 2003 standard server מדיניות ההגנה על הנתונים בשרת כוללת - 1. הגנה על מערכת ההפעלה עם Raid 1 2. הגנה על כונן הנתונים עם Raid 5 3. הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS 4. הגנה בפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על טייפ גיבוי *לא כולל ציוד היקפי , מחשב שרת נטו תודה רבה ובברכת יום מעולה! LOLa
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רוצה לקנות מערכת עד 7000 עם זכרון לפחות 2 G דיסק קשיח 500 WD מעבד QUAD תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי החלטתי להשתדרג. התלבטתי בין נייד לנייח אבל החלטתי ללכת בסוף על נייח כדי לקבל חומרה יותר טובה בעד המחיר (אם אני טועה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין ולהמליץ). אני אסביר קצת את המחשבה שלי. המחשב שיש לי כרגע הוא מחשב שיש לי בסביבות ה5 שנים ולא נגעתי בו. אני מעדיף לעשות פעם בהרבה זמן שידורג מסיבי שיחזיק להרבה זמן, בגלל זה אני מעדיף דברים שיספיקו לי לכמה שיותר זמן. אני מעדיף לקחת מעבד של haswell i7, אני יודע שההבדל בביצועים לא משמעותי, אבל שוב, בגלל שזה קנייה פעם בהרבה זמן אני מעדיף את ההכי חדיש עוד דבר, אני לא יודע אם זה משנה אבל אני מריץ על המחשב רוב הזמן ubuntu ומדי פעם משתמש בווינדוס כשיש דברים שאין בלינוקס. תשובה לשאלות: …
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המחשב ישתמש ככל הנראה ב Cubase ובתוכנת עריכת סאונד אחרות.. רק המחשב עצמו ללא ציוד היקפי בלי מסך... אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני צריך שזה יהיה מחשב חזק.. ודבר נוסף, אני רוצה לחבר מסך נוסף, אבל אני לא רוצה כרטיס מסך חזק בכלל, מצידי שיהיה מובנה איזה תוסף צריך בשביל זה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב עם המפרט הבא: -מעבד:E6750 -לוח אם:P5K PRO -כ.מסך:8800GT OC2 -זכרונות:2GB 800MHZ אלה הם הרכיבים אותם ברצוני לשדרג לצורך משחקים כבדים בעיקר. הספק הוא: CORSAIR 520HX בתודה מראש לעוזרים! *****נ.ב המארז הוא THERMALTAKE SOPRAN!!!!******* יכול להיות שלא יכנסו בו כרטיסי מסך גדולים =\ במקרה ולא אני אשמח לקבל גם רעיונות למארזים גדולים, קרים, שקטים ויפים. המסך הוא DELL 2408WFP בעל רזולוציה של 1920*1200
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב600-700 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות במחיר זול.. בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות חשבתי על M11x alienware אבל אני לא יודע מה בנוגע לסוללה שלו. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עוד מחשב לעבודה משרדית פשוטה. אם כבר אז חשבתי קצת להנות ממנו ולעשות OC. אני מעדיף כרטיס מסך משולב. חשבתי על AMD 2500+ וולקנו 12 (זה הקולר היחידי שיש במקום שאני קונה - שמעתי שחוץ מהרעש במהירות הגבוהה הוא לא רע). זיכרון: KINGSON 3200 1X512 או 2X256 לוח איפה שאני קונה יש את הלוחות הבאים: AMD 8RGM3I NFORCE2 S/L/V EPOX AMD 7N400-L Lan agp8 D.Chnl GIGABYTE (בלי כרטיס מסך) AMD A7V8X+V+Lan+S ata133 agp8 ASUS AMD K7S8XE+ S/L SATA ASROCK (בלי כרטיס מסך ושונא את SIS) AMD K7S41GX Vga/S/L ASROCK כל הלוחות הם פחות או יותר באותו המחיר א) על איזה מהלוחות הייתם ממליצים ל OC? ב) עד איפה ניתן להגיע עם ה OC? ג) האם זה ישנה אם ארד מהקינגטון להיונדאי\מיקרון? ד) יש עוד שני לוחות יקרי…
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חיפשתי אותם בחנויות בישראל ושמתי לב שכמעט ולא מוכרים אותם בינתיים. האם הם עוד לא הגיעו לארץ? חוץ מזה, מה דעתכם על הסדרה? האם היא יותר טובה מ - N100?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב נייד דרך איביי (העלות הכוללת משלוח היא 620 דולר, האם אני צריך להצהיר עליו במכס עפ"י החוק? ואם כן איך אני עושה את זה? ובמקרה שאינני מצהיר עליו אילו השלכות יכולות ליהיות? בתודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 דגם L.A2BCE גרסא LG-1637. המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה מותקן עליו ועם כל הדריברים מותקנים (אין דיסק של דריברים) יש תוכנת LG Intelligent Updat שדרכה אפשר לעדכן את המערכת. אני רוצה להעיף את הויסטה המזעזעת הזו ולהתקין XP SP2. שמעתי פעם שיש בעיה עם התקנת XP על המחשב הזה (אני לא זוכר בדיוק מה הבעיה), לכן אני רוצה לברר לפני אם מישהו יודע על בעיה כלשהי בהתקנת XP. *מאיפה ניתן להשיג דריברים שיתאימו? *האם יש דריברים לכל החומרה ? (ביוס, smartcam, Atheros wireless network adapter וכו'). *האם יש אי התאמות של חומרה-תוכנה כלשהן עם הXP? אשמח לכל הדרכה שהיא...
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זקוק לעזרה לסיום המפרט הזמנתי כבר AMD 4400+ ומסך VIEWSONIC VX924 והם בדרך לישראל עכשיו נשאר לי 1500 דולר לקניית שאר המפרט חשבתי על DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard Lian Li PC-73SL Silver Aluminum Server Computer Case Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 500 (PC 4000) SILVERSTONE SST-ST60F ATX 600W Power Supply BFG Tech BFGR78256GTXOC Geforce 7800GTX 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card מה אתם אומרים עליו? מה צריך לשנות בו?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב "מולטימדיה" - סרטים ואיטנרנט, שיענה על ההגדרות: 1. בתקציב 3000 - 5000 2. Win 7 3. תומך Bluetooth 4. מעל 15 אינץ' לפחות, עדיף 17 אינץ' (ומכאן התקציב הרחב). 5. שיהיה לו כונן, לא חייב לתמוך בבלו-ריי. עכשיו כמה שאלות: 1. בתור מחשב לסרטים עדיף לחפש מחשב עם חיבור HDMI או להסתפק ב-VGA? 2. קריטי שזה יהיה מסך LED מבחינת זוויות צפייה? 3. מה זה מודם סלולארי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-