עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DirJoN,

אני צריך מחשב נייד זול, ללא חיבור אינטרנט, למטרת הקלדה בלבד. אם יש איזושהי דרך להתקין אך ורק תוכנה אחת (WORD) ואפילו בלי מערכת הפעלה, אשמח לשמוע איך אפשרי לעשות דבר כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by victory,

אני רוצה לקנות צחשב למשחקים + OC

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  3. היי, אשמח לעזרה בתכנון המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קידוד והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010,eclipse,scripting בשימוש כבד, משחקים בשימוש מזדמן, הורדות תכנים מאסיביות ( יש צורך בקשיח גדול) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shooters וסימולאטורים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by yotam360,

אני בכלל לא מבין בשוק המחשבים הניידים, אבל המחשב מיועד קצת לעריכת מוזיקה וקצת משחקים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by AcID-,

אהלן... עד היום היה לי מחשב כזה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W הוא נדפק. אני מחפש מחשב חדש שיכיל/לא יכיל חלק מהרכיבים של המחשב שברשותי היום כגון זכרונות, כרטיס מסך, הארד דיסק. אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לשימוש של הורדות, צפייה בסרטי HD וממש מעט לגיימינג. מעדיף אחריות ארוכה ככל הניתן. אין צורך בציוד היקפי, צורב או מערכת הפעלה. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/vrt59ygc למחשב אשר מיועד לגיימינג

7. המחשב נועד לפיתוח מערכות "כבדות" - אפליקציות Web משולבות עם Database. הסביבה העיקרית תהיה Window 7 64bit ועליה יהיו סביבות הפיתוח זללניות בזיכרון (Visual Studio, Eclipse וכו') ויהיו לי עוד 2-3 מכונות וירטואליות שעליהן יפעלו מערכות Linux ו-Windows. צריך מחשב מהיר עם נפח זיכרון גדול וגישה מהירה לדיסקים מכיוון שהמערכות והסביבות פיתוח עולות ויורדות כל הזמן. המחשב יישב אצלי בחדר ככה שצריך שיהיה שקט מאוד. התקציב הוא בערך 6K, לא כולל מסך. המחשב לא מיועד להריץ משחקים או יישומי גרפיקה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by רועי אלגרבלי,

זה מפרט לשימוש ביתי ומשרדי כמו גלישה באינטרנט שימוש באופיס וצפייה בסרטים המפרט בנוי בעיקר על ביצועים ושקט והתקציב שלו עד 2500 שקל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪565 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪133 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 …

9. Started by fizban,

שלום לכולם! יש ברשותי לפ טופ די ישן... והייתי רוצה להחליף אותו... (Dell Latitude D500 - Pentium M - 1.3 GHz) עכשיו השאלה הגדולה היא, האם כדאי לי (או האם אפשר בכלל) לשדרג לפ טופ? או עדיף לקנות חדש? ואם אפשר לשדרג, אז אילו חלקים כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מהר יותר.. (מצטער על הבורות.. אני עדיין לומד..) השאלה עולה מן הסתם בגלל שאיני מעוניין להוציא הרבה כסף על העניין.. (אני מעונייין להוציא גג 2000 שקל על שידרוג\החלפה). אני צריך בסך הכל מחשב לגלישה באינטרנט + כמה תוכנות אופיס בסיסיות.. והמחשב הזה כבר מתחיל לזחול.. (אני מאשים את XP!!). אז מה אתם אומרים? אם אתם זקוקים לעוד פרטים רק תגידו לי תודה מראש! טל

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by Shay Mazor,

היי חברים, אני צריך מפרט למחשב שיריץ את world of warcraft ו League of legends חלק לחלוטין בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר (או יותר נכון הגבוהות ביותר לרזולוציה 1080p) בנוסף,הייתי רוצה מארז קומפקטי ושקט כמה שיותר, בלי כל מיני אמצעי תאורה מצועצעים. כמובן שאשמח אם אפשר למצוא את החומרה המשתלמת ביותר ביחס של עלות/ביצועים. תקציב - כמה שצריך, אני מניח שזה לא אמור לצאת יקר במיוחד מאחר והמשחק לא בדיוק חזית הטכנולוגיה, רק לוודא שהרכיבים אכן יאפשרו הרצה ב fps גבוה מאוד בלי שיהוקים. תודה רבה רבה!

11. Started by prozaq,

מפרט למשחקים הכי חדשים וסרטים מה אתם אומרים ? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: MSI P45 NEO-F 7.1 1GLAM מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: 750GB 32MB S2 SEAGATE כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 2 - מחיר: ¤128 וסתם שאלה איך המסך הזה : AOC 2217PWC 22 אינץ' תוד…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by enzo,

לאינטרנט...תוכנות....מוזיקה.....ואולי קצת משחקים, ללא ציוד היקפי. את המארז, הדיסק הקשיח והספק אני משאיר. האם כדאי להשאיר עוד משהו? הרכישה תתבצע באיזור חיפה, לא מזמין באינטרנט. אז מה ההצעות?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. שלום לכולכם. התבקשתי לסייע לאמא לשדרג את המחשב וכבר הרבה זמן לא הסתובבתי בשוק. חפרתי קצת בפורום המפרטים והבנתי שאני לא כל כך מבין. אז אפתח בכמה שאלות - ואשמח כמובן גם להצעות למפרטים (נראה לי שRSM בכפ"ס קרובה יחסית). למה כל המפרטים המומלצים מבוססי AMD (סגרו את אינטל כשלא הסתכלתי?) וברצינות האם במידה ואקנה היום מרובע ליבות של AMD או לחילופין I5 של אינטל לוח האם יאפשר לי בעתיד לשדרג מעבד על אותו סוקט, או שיקרה לי מה שקרה לי עם ה-E6750 שקניתי לפני ארבע שנים והתחלפה לי הטכנולוגיה? חוצמזה - אין כמובן שום כוונה לביצוע , OC אבל ישנה חשיבות לשקט - נאמר 8 עפ"י הסולם שהצגתם. ושאלה אחרונה - הבנתי שהיתה התקדמות רבה במעבדים הגרפיים המובנים (בלוח האם? במעבד?) האם הם יספיקו גם להקרנת סרט…

14. גודל המסך? 15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד יציאת HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, השימוש בו בזמן הקרוב יהיה לצבא אז רצוי שיהיה בגודל קטן יחסית שיהיה אפשר לסחוב אותו בתיק קטן. חשוב שהוא יהיה חזק להרצת תוכנות כבדות יחסית ושיהיו לו תוספות נחמדות כמו סורק אצבעות וכו' התקציב לא סגור, אני רוצה שהמחשב יענה על הדרישות ופחות אכפת לי שיהיה 4K או פחות\יותר תודה.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by asaf172,

שלום אני מחפש מחשב+ציוד נלווה (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ) בסביבות 2500 ש"ח הצרכים הם אינטרנט, אופיס, מוזיקה ואולי סרטים מדיי פעם. חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה (HDMI או VGA, עדיפות כמובן לראשון) חשבתי על המחשב הבא, ראיתי שהוא חוזר על עצמו הרבה פעמים פה בפורום: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 יש לו יציאות לTV? והאם הוא עומד לדרישות שלי? בנוסף חשבתי על המסך הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 לגבי רמקולים, עכבר ומקלדת, אין לי העדפה, אשמח לשמוע את המלצותיכם תודה אסף

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחפש מפרט לחבר. צריך רק את הקופסה. כולל צורב בנתיים יחובר למסך 17" אך המסך ישודרג בקרוב ישמש למשחקים כמו COD5, CRYSIS וכו' אין צורך בחיבורים מיוחדים כלשהם, OC לא מתוכנן עדיין. שקט חשוב ברמה סבירה משהו התחלתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 2…

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  17. שלום, אבקש הצעה/המלצה למפרט מבוסס מעבד אינטל. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט + הקלטות מגיטרה חשמלית וכלי נגינה נוספים. אין לי צורך בCD-ROM/DVD או צורב וכמו כן לא רמקולים. רצוי מינימום זכרונות 512! תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ranchaman,

בחיפושי אחר מחשב נייד חדש מצאתי את הדגם הזה, שנראה לי אטרקטיבי מאד (גם מבחינת המחיר) - אבל מצאתי אותו באתר של לנובו תחת הכותרת "ThinkPad Earlier Models"... ראו לינק למטה: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/Earlier+Products?OpenAgent&brand=ThinkPad&series= מה זה אומר? המפרט נראה לי מודרני מאד, האם אני טועה? האם הדגם נחשב מיושן? עוד דבר שבילבל אותי: המעבד עד כמה שהבנתי תומך במהירות BUS של 1066 מה"צ, אך במפרט המחשב: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_NRJARxx?open&OpenDocument&epi=web_express רשום "RAM speed supported" של 667 מה"צ בלבד. איך זה ייתכן? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  19. אני מחפש מחשב לסבתא שלי.. לא משהו רציני או טוב במיוחד.. אבל הכי חשוב שיהיה עם מסך 17 אינצ' TFT המחשב צריך לכלול הכל.. חשבתי על הדבר הזה מנעה מחשבים: AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 490 ¤ 1 GIGABYTE K8VM800M 430 ¤ 1 PQI DDR 512MB 400MHZ 330 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB JB 365 ¤ 1 DVD TOSHIBA X16X48 150 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6K29 290 ¤ 1 MAG MS776 12MS 1545 ¤ 1 סט מקלדת ועכבר חלונות 45 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: 3750 למזומן יש המלצות למחשב זול יותר אולי?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום חברים, בעקבות הצטברות של רכישות בחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג. הייתי שמח להתיעץ איתכם אילו רכיבים לרכוש על מנת להשלים את המערכת החדשה. זה מה שיש כרגע: מעבד: ryzen 7 1700x (נרכש ב 300 דולר ביום הפריים של אמאזון). כ. מסך: evga gtx 1080 ti sc2 (נרכש ב 780 דולר). זכרון: balistix sport lt ddr4 16gb 2400mhz x2 (נרכשה שלישיה ב 175 יורו). אשמח להמלצות בעניין שאר הרכיבים: לוח אם. ספק. אחסון. מסך. מארז. קירור. כמו שאתם מבינים אין לי כוונה להתקמצן אך אני כן מכוון לערך טוב בשביל מערכת שהיא די high end ככה שהגיון בריא הולך להיות מופעל מבחינת ההוצאות (לצורך הדוגמא אין…

21. אהלן תותחים, אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. קניתי מחשב לפני יותר מ3 שנים, השקעתי בו, ועכשיו הוא מתחיל לגמגם לי כי החלקים מתחילים לקבל בלאי ולהתיישן. המפרט: intel i7 920 Asus P6TD Deluxe OCZ low voltage DDR3 6GB 1600MHz ATI Radeon 5850 CoolerMaster V8 בראש ובראשונה, אני צריך קירור חדש. המאוורר של הV8 כבר שבק לי פעם אחת והחלפתי אותו, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף את הקירור כולו. עדיפות למשהו שקל להרכיב, אבל אני מעדיף ביצועים טובים על פני קלות הרכבה כמובן - וחשוב שהוא ייכנס בAntec Nine Hundred כי הV8 ממש מגיע כבר לדלת, ואי אפשר קירור יותר גבוה ממנו. דבר חשוב נוסף, זכרונות. אני רוצה להחליף את הזכרונות לחלוטין, לקנות סט של 12 ג'יגה, שיהיו זכרונות מהירים עם תזמונים טובים, אבל מה ש…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by cjtmfor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, משחקים (ממש בקטנה, מפורט בהמשך), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TF2, Rocket League -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…

23. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב חזק שיוכל להחזיק תוכנת תלת מימד וקומפוזיט,אפטר אפקטד ומאיה. מה כדאי לי,אינטל או AMD? איזה לוח אם ואיזה כרטיס מסך? תודה אמיר

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by HappyFlappy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שאני הולך לשחק הם:CSGO,PUBG,BATTLEFILED 1, BO3, SUBNAUTICA,OVERWATCH,ROCKET LEAGUE, ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):Asus 21.5 ו הרזולוציה המקסימלית היא 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.