עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! אני צריך מפרט ב2000 ש"ח המחשב בעיקרון לילדים קטנים ללא מסך ללא צורב דיוידי וללא כונן דיוידי כונן וצורב רגיל

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. Started by Moon-Mage,

אמא שלי החליטה לקנות לעצמה מחשב חדש לעבודה והדרישות שלה הכי בסיסיות שאפשר - כל מה שצריך זה שהמחשב יוכל להפעיל וורד, לגלוש באינטרנט, שיהיו לו חיי סוללה סבירים, שלא ישקול ממש הרבה(2.5 קילו נשמע לי סביר) ורצוי לרדת מהתקציב אם אפשר(ואני מקווה שאפשר). בינתיים היא ראתה מבצע באיזה עיתון על מחשב Fujitsu siemens v6535 עם מפרט כדלקמן: מעבד : T3400 מסך : 15.4 זיכרון : 2GB דיסק קשיח: 320GB במחיר של כ2800 ש"ח האם יש משהו מעניין יותר במחיר הנ"ל? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט למחשב לבן דוד שלי שמיועד למשחקים (קונטר סטרייק, קריסיס זה מה שהוא משחק) אמא שלו תיקצבה את זה ב1000-1300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by amitparizian,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד. הצרכים הם פשוטים ביותר - תוכנות אופיס למיניהן, מיילים, אינטרנט וכו'. לא יותר מזה. התקציב שלי הוא גג 1300 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים ושהבטריה לא תיהרס אחרי 5 דקות.... אשמח לעזרה! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Batels,

מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן!!!! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. שלום, יש כמה רכיבים שאני לא סגור עליהם, המחשב בגדול מיועד לקולנוע בייתי ותוכנות אודיו עם אופציה לאוברקלוק. אשמח לעצות, דיעות ותיקונים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤639 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤546 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון (אין לסקייפיסי אך הוספתי במחיר הכולל את האחר) OCZ DDR2 800MHZ ReaperX HPC Enhanced Bandwidth 4GB Dual Channel CL 4-4-3-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9411, גם אם אני לא אתקין 64 ביט עדיף 3+ על 2, והטימינג חזק גם כן. כרטיס מסך, מתלבט מה לקחת, …

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  9. https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113635 שלום על איזה מארז הייתם ממליצים לי. האם יש משהו שוכב לא גדול מדיי. בתקציב נגיד עד 200 ש"ח. אבל שיהיה מארז מחברה מוכרת ולא מארז noname תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי מה דעתכם על המפרט? מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ומקרן בו זמנית, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן, ובשאיפה שישאר רלוונטי ל-4-5 שנים הקרובות. מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪526 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪411 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asmon,

תגידו אם קונים מחשב בתקציב הזה אז שווה ליקנות את זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=5854 כי חישבתי ויוצא הרבהההה יותר מאשר 7300 שקל !! והם מוחרים אתזה רק ב 6990 כולל הרכבה. מה אתם אומרים? למי שאין כח להיכנס CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ALBATRON K8X800 PRO II Memory : 1GB DUAL MUSHKIN DDR 400MHZ 3200 BLUE Hard Disk : Maxtor/WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 BLACK Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : ATI 9800 PRO 128MB Audio Card : 8 CH , HARDWARE Lan Card : 3com 10/100/1000

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  12. היי חבר'ה.. דודה שלי וביתה צריכות מחשב למשרד שלה. הן לא מבינות יותר מדי במחשבים, כך שהשימושים הם בעיקר משרדיים, אבל יתכן ותהיה עריכת וידיאו קלילה בעתיד. לא משהו מקצועי שמחייב מחשב ייעודי לשם כך, אבל יש צורך בצורב DVD וחיבור firewire. המחשבה הראשונה שלי היתה המפרט הבא מזיגזג: התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) AMD SEMPRON (2800+) - 1.6Ghz 256K Cache [754 Pin]- RETAIL 3Y EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 2Y 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 3Y Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8 VIVO 1Y Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 5Y NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 2Y MITSUMI 3.5 FLOPP…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אחותי קונה מחשב לעצמה, היא סטודנטית. (היא גרה בבית, אני כבר גם לבד..) התקציב מאוד דחוק.. מאוד. 3000 שקלים, למחשב, מס, ומדפסת "פשוטה.." היא לא צריכה משחקים, אז תרגישו חופשי לשים כרטיס מסך אונבורד, סאונד און בורד, וכו.. ומסך 17 פשוט אך טוב. שבת שלום.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Epidem,

שלום חברים יקרים, עלה לי הצורך במחשב נוסף בבית שישמש אותי לאחסון קבצים, ולהרצה של שרתי משחקים (לטסטינג) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לעשות את העבודה במינימום תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה תקציב קטן מידי, אז אין הגבלה לחריגה (אני פשוט לא מכיר את השוק הזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות (טורנט בעיקר), תוכנת שיתוף הקבצים המובנית של הוינדוס, שרתי משחק (לא יתחברו לשם הרבה אנשים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה), מחשב שאמור לעבוד 24/7. חוץ מהשימושים שהוזכרו, ככל הנראה…

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח, ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות וגרפיקה, קצת עריכת וידאו. לא מתוכנן במיוחד לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש לחבר שלי מחשב בתקציב הנ"ל לעבודה משרדית בעיקר + משחקים קלים + מסך LCD 19" או 17" אפשרות לשינוי המאוורר של המעבד במידת הצורך (גם לצורכי שקט) אין צורך להתפרע עם המעבד קונרו 6300 מספיק טוב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  17. מצטער על הכותרת המוזרה אני אוטוטו מקבל מעבד קונרו, ורציתי להרכיב מפרט סביבו. אני לא סגור על התקציב שלי, והייתי רוצה לקבל שני מפרטים. אחד עבור תקציב של 2,600 ש"ח והשני עבור תקציב של 3,600 ש"ח. השימושים של המחשב יהיו: בשנה הראשונה משחקים לאחר מכן בעיקר מחשב משרדי וקצת משחקים. אין צורך בציוד היקפי או מסך (או מעבד ). אני מתכוון גם לקנות מסך LCD 19, אבל לא במסגרת תקציב זה (אשמח לקבל המלצות אם יש לכם). המעבד המדובר הוא E6600 (זה עם ה 4MB קאש). תודה! נ.ב. אם זה ייתן חיסכון משמעותי, אני אוכל לקנות במזומן ולפצל חנויות. אבל כעקרון אני מעדיף לא להתרוצץ ממקום למקום.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. מדובר בדגם dell inspiron n3010. המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך שעבדתי עליו, וכלום לא עוזר, חייב לכבות ולהדליק. לא בעיית חום - הרצתי תוכנה למדידת טמפרטורה, וברגע הקפיאה המעבד היה בסביבות 45 מעלות. יכול להיות שזה מערכת הפעלה? למרות שזה לא נשמע ככה..

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by Alon222228,

שלום. יש לי בעיה שמופיעה בזמן שאני משתמש במחשב עם הסוללה בלבד וללא חיבור לחשמל. המחשב פשוט קופא ולא מגיב כלל ואני נאלץ לכבות אותו דרך לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה (Hard reset). כשהמחשב נדלק לא מופיעה שום שגיאה ספיציפית אלא פשוט שגיאה כללית במציג האירועים של "אירוע 41, Kernel power - ‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי." שללתי כבר אפשרות של התחממות יתר של המחשב כי הטמפרטורות שמופיעות נורמליות לחלוטין (בסביבות ה-40 - 55) ולפעמים אף עולות כשהמחשב מחובר לחשמל ומתאמץ. הרצתי גם בדיקה של ה-Ram והדיסק הקשיח דרך ה- Diagnostic tools בביוס ולא נמצאה שום שגיאה. האם מיש…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  20. שלום יש לי msi ex400 וכשאני עובד עליו על שולחן מזכוכית לאחר כמה דקות הוא פשוט קופא ורק כיבוי והדלקה מחדש מוציא אותו מהמצב הזה יש למשהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by Shmoolik,

שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשבים קטנים הניתנים לתלייה מאחורי מסך פלזמה. המחשב צריך להיות מינימום P3 עם 10 גיגה הרדיסק לפחות, יתרון יהיה במחשב ללא מאוורר או אפילו ללא חלקים נעים בכלל, (אולי מבוסס פלאש דרייב) אשמח לתגובות הצעות והמלצות

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by chief,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב קטן (בסגנון NUC) ומסך, בעיקר לשימושי אינטרנט/אופיס/לימודים וראיתי את שני אלה של HP: מחשב HP Pavilion mini מבוסס מעבד i5: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1303~2~9.htm ומסך 23" גם של HP: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1113~6~56.htm יש למישהו ניסיון\היכרות עם שני המוצרים? ממליצים? אם יש מצב לכלול SSD בנוסף זה נראה לי יהיה חיובי במחשב מסוג זה. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by צומפי,

שלום אני מחפש עבור ידידה מחשב נייד אודה לכם אם תוכלו לעזור. גודל מסך-12-13.3 מעבד - דו ליבתי, כמה שיותר חלש וחסכוני- יישומי אופיס ואינטרנט. משקל-קטן מ 2 קילו מראה חיצוני-דק כמה שיותר. זמן סוללה- 4.5 שעות, אם אין אחד כזה אז גם 3 שעות יספיק. כרטיס גרפי- ללא , לא ישמש למשחקים. מחיר 3500-4000 עם אפשרות לחריגה. אין צורך בסידירום. מצאתי את ה-2930Z של ACER שכמעט עונה לכל הצרכים למעט זמן סוללה והעובדה שהוא לא כל כך דק. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by vlad vovchuk,

היי, ה-ג'יגבייט עשה עבודה מצויינת עד לפני כמה ימים, עבד ללא הפסקה ושימש לגלישה\סרטים\אופיס . כעט מחפש תחליף לשימושים דומים=מחשב מדיה לחדר שינה . בעקרון אני מחפש תואם NUC שיעבוד בתנאים דומים . מתחת לטלוויזיה עומדת שידה מה שאומר שאין מגבלת מקום. אני מעוניין סמחשב ללא זיכרונות כאשר יש לי SSD בגודל 240 ג'יגה עליו אתקין ווינדוס +אנדרואיד. ראם צריך לרכוש בנפרד- אודה להמלצה . ראיתי שפלונטר מוכרים מחשבים מעניינים מסוג ASROCK , מצד אחד יותר מהירים מ NUC ויותר גמישים לשדרוג עתידי ומצד שני בעלי מארז קומפקטי . התקציב הכולל =1400 ש"ח +- אין צורך בWIFI כי ישנה כבילה (1G) בבית. רצוי שיהיה חיבור בלוטוס -יש לי GAME PAD ומדי פעם אני …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.