ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום טוב קראתי הרבה , אני זקוק לעזרתכם רכישה-דרך החנות SKY שבראשון 1.מעבד Q6600 2.קירור למעבד -מה מומלץ שלא ירעיש... חשבתי על ביג טיפון VX . 3.מארז - של NZXT-HUSH-מארז שקט במיוחד 4.ספק כח-? מה מומלץ דרוש 450 W 5.לוח אם- למרות החסרונות של הלוחות שמשלבים DDR3 וDDR2 אף אחד לא הראה לי שהלוחות לא טובים אולי ב DDR3 לא יהיה שימוש אולי כן יהיה הבעיה בלוח של gigabyte p35c היא שהוא לא עובד ב OC ולכן אני מתכנן על ה-asus p5kc שהבנתי שעובד סביר בOC סך הכל המחירים הם 100 ש"ח למעלה ללוחות שעובדים עם DDR3 (למרות שיש מגבלה ל4 GB אבל מי צריך יותר.... כל התשובות יתקבלו בברכה 6.קשיח-W.D 500G 7.DVD פשוט 8.כרטיס מסך 8800GT תמליצו על חברה , אני לא בונה על להאיץ אותו אז אין צורך בקירור זגרון-…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל מעט עזרה א םאתם מתמצאים בהרכבת מחשב טוב לOC ושיהיה טוב למשחקים בגרפיקה טובה וגם לעבודה רגילה במחשב [אינטרנט MSN ובעיקר להרבה תוכנות שפתוחות] חשבתי על המעבדים E4300/E6300 ועל הלוח DS3 בקשר לכרטיס מסך ראיתי את ה7900GS שאפשר להגיע איתו בקלות לOC שעוקף את הx1950p [המתחרה שלו במחיר הזה] אבל אחר כך הבנתי שכבר עדיף לי לקנות כרטיס שיתמוך בDX10 שבקרוב אמור לצאת, אך בקשר לזה אני לא בטוח אם התקציב יספיק או שבכלל לא בטוח אם ישתלם לי לקנות עכשיו אולי לחכות עד שיצא DX10 [בכלל יש תאריך צפוי ? כדאי לחכות ?] בקשר לזכרונות, אני לא בטוח אם כדאי שיהיה 800MHZ או 667MHZ אבל צריך שיהיהו טובים לOC כמובן.. HD - חשוב שיהיה 250GB מארז, שתיהיה בו אפשרות מספיק טובה לקירור טוב …
-
- 82 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
ראיתי את השאלות האלה ועניתי עליהן למטה. א. מה התקציב? ב. מטרות המחשב?(לדוגמא: OC, עבודה משרדית, משחקים[קלים/כבדים] - ניתן לבחור יותר מאחד). ג. האם אתה צריך ציוד הקפי?( כגון מסך, כונן DVD, צורב DVD, צורב CD, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה וכו'...). ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?(על מנת שנוכל להתאים לך מארז או אביזרים אחרים). ו. האם צריך מערכת הפעלה? ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?(לרוב התקנה של מערכת הפעלה כרוך בתשלום נוסף). ח. מהי שיטת התשלום?(ויזה, מזומן, תשלומים - לעיתים מעלה את המחיר הכללי). ט. הערות- ? אז ככה: א.עד 5000 בערך ב.אני אמור לשחק על המחשב הזה משחקים(כבדים)וסרטים. ג.אני …
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניית מחשב, מצאתי את המפרט הבא: מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח: 965P + Firewire תומך FSB1066intel d965 lemond זכרון: 2GB (2x1GB) DDR-2 667MHz micron מאיץ: GeForce 7600GS 256MB PCI Express + TV,DVI דיסק קשיח : 250GB SATA II 7200rpm 8MB cache כונן אופטי: צורב DVD-RW Dual Layer רשת: 10/100 מובנה בלוח אודיו: 5.1 מובנה בלוח ספק כוח ומארז של Hef
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטנרנט וצפיית סרטים ביקר חשוב לי שיהיה מהיר מאוד אני מבלה בו המון שעות, מעט משחקים * גודל המסך?15.6,17.3 * משקל רצוי?לא כל כך משנה אבל עדיף שהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מספיק לי 2 וחצי-3 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו):hdmi לפחות usb3 אחד ו4 יציאות usb בכללי מינימום,חשוב שיהיה לו מקשים יועדים להפעלת מוסיקה לשליטה על עוצמת הקול וכו... * בלוטות?לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח?שיהיה 7200 rpm ומ500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הסתכלתי על dell …
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז מה אתם אומרים? אני מבין מאוד בחומרה של נייכים אבל ניידים זה לא הקטע שלי ככה שאני פתוח להצעות. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים, בעל ביצועים גבוהים. 2 ג'יגה זיכרון חובה. לוח אם חייב לכלול PCI-E + SATA II. תודה מראש,
-
- 46 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להרכיב מחשב עד 5000 בעיקר לוירטואליזציה (vmware, כ-4 מכונות בו"ז) וקצת שימושים רגילים Cubase, Photoshop וכו. המחשב הנוכחי שלי מרעיש כמו טרקטור אז חשוב שיהיה שקט... מעבד - חשבתי על 3770 i7 (לא k, כי אני צריך VT-D) או 3820 זכרון - 16GB לפחות, ב-2 סלוטים של 8 כרטיס מסך - מספיק לי 512mb-1gb, אבל שיהיה DDR5 לוח אם - לא מבין בזה בכלל מחפש שיהיו הרבה חיבורי USB ותמיכה ב-VT-D SSD - צריך דיסק קשיח - מספיק 1tb צורב - עדיף שיתמוך ב-Lightscribe, אם מישהו עדיין מייצר כאלה מאווררים ומארז - שיעשו את העבודה מבחינת שקט תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, אבל אם התקציב גבוה מדי לא להתאמץ לנצל ב) במ…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אנשים... לא מזמן ביקשתי מכם מפרט מחשב עד 5000 ש"ח לשימוש כללי, צפיה בסרטים ומעט מאוד משחקים בלי אוברקלוקינג ועם ציוד היקפי מלא ומסך זה המפרט שהביאו לי: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Gigabyte M56S-S3 AM2 GM56SS3 ¤ 446 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 256MB DDR2 DualDVI Bulk ¤ 469 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 221 1 רמקולים LOGITECH X-230 ¤ 346 1 מסכים Sam…
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חברה צריך המלצה למחשב (לחבר שלי אם זה מעניין משהו) כולל הכול מסך מקדלת עכבר וכו (אבל לבינתיים תתמקדו בעיקר מעבד,כרטיס מסך,לוח-אם,HD)למשחקים "כבדים" כמו דום 3 סאן אנדראס וכו ולראות סרטים הורדות מהאינטרנט תוכנות ובגדול לשימוש רגיל לא משהו חריג כמה דברים שחשוב שיהיה בו : צורב די וי די כרטיס מסך טוב (שיהיה PCI-E) דיסק קשיח בין 120-200 SATA עכשיו לגבי המעבד AMD או INTEL זה המומחים פה יחליטו כי הבנתי שAMD לשימוש רגיל וכו הוא יותר טוב אם אני לא טועה ופרט חשוב שחבר שלי חפר לי עליו זה שיהיה אופציה לשדרג תמחשב לאחר תקופה שלא יצא מצב שכאילו הלוח לא יתמוך בדברים מסוימים ושיסחוב כמה שיותר זאת אומרת שלא עוד שנה הוא יזרוק אותו אא ובלי הנחות תשתדלו להביא את החלקים הכי טוב…
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אין צורך בצורב ומקלדת... כרטיס קול מובנה... סאונד בינוני.. הדגש הוא על כרטיס מסך בינוני עד טוב, ומסך 19 אינץ' גם בינוני עד טוב... תודה על העזרה. עריכה: להעביר בבקשה לפורום מפרטים... בטעות כתבתי את זה בפורום כללי.. :-\
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לבצע OC רציתי לדעת לאיזה מהיריות ניתן להגיע , האם הO.C מאיץ את כל הרכיבים ? היכן דרוש קירור והאם רכיבי המחשב בסכנה כשיש האצה שכזו (אינני מעוניין בהאצת כרטיס המסך) אני צריך הצעה למחשב שיכלול : 1.לוח אם :GIGA-BYTEGA-P35C-DS3 (בכדי שיתאים לזכרונות DDR2 וDDR3)-בתור התחלה להתקין עליו DDR2 ולשדרג בעתיד הלוח גם מתאים ל 2 סוגי המעבדים אני מעוניין ב Q6600 (4 ליבות)-המלצתכם בנושא? בלוח אם יש גם יציאה אופטית (למערכת הסאונד שלי) האם כרטיס הקול מספיק טוב למערכת קולנוע בייתית רצינית?? אם לא מה לקנות? 2.כרטיס מסך : 8800GT , לגבי החברה עזרו לי 3.זכרונות כפי שרשמתי DDR2 4.H.D- חברה טובה w.d 500 GB 5.צורב 6.מארז ספק כח וקירור נדרש לבחירתכם. 7.מסך יש לי …
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בשעה טובה אני מתקרב לסיום זה המפרט הלא סופי שלי שוב מדובר במחשב עם OC ל-4 שנים בערך לא כולל ציוד היקפי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤533 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤162 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1400 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 צורב LG GSA-H55N X20 DVD ¤175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 18 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רצוי שהמפרט יהיה מlogicpc כי משם אני קונה... בגדול אני יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב..רק צריך את עזרתם בבחירת חברות הנה הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב: מעבד AMD 64 ביט. לוח- לא ממש משנה לי, אבל קרוב לוודאי שNFORCE4 סבבה לגמרי.. זכרון- שיהיה ג'יגה. כרטיס מסך שיעלה בסביבות ה600 ש"ח אפשר לגלוש מקסימום ל700..אני פשוט לא רוצה כרטיס מפלצתי ולדעתי זה לא הגיוני לבזבז כסף על כרטיס מסך יותר מזה. צורב דיוידי. מארז+ ספק - שיעלו בסביבות ה300 ש"ח. מקלדת+עכבר אלחוטיים. מסך דק 17 אינץ', אם יכנס בתקציב 19 אינץ' מה טוב. מדפסת נורמלית. ד. קשיח 200 ג'יגה.(וכן אני צריך את זה...אני מעדיף מידע על המחשב מאשר בדיסקים). פלופי כמובן.. וזהו אני מקווה שלא שכחתי כלום. התקציב הוא לכל היותר 5500.. אפשר לגל…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקונפיגרציה למטה...? עכבר ורמקולים לא צריך... מסך כנראה LG 24 LED בעוד 1400 ש"ח. אני מכוון לעבוד עם וינודס 7 64 ביט. כן חשוב כבר USB3 ושהמחשב יהיה מהיר :jump: רוב העובד גלישה והורדות באינטרנט ולפעמים עבודה מול אופיס.... בנוסף מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 אינץ לצפיה בסרטים/סדרות בHD. מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1456 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪697 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪493 צורב DVD…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה מחשב עד 5000 ש''ח כולל מסך,רמקולים,ושני סטים של עכבר ומקלדת. המחשב מיועד למשחקים,אך גם לOC. לא ללכת על כרטיס שפחות מX1650XT. 1GB זיכרון יספיקו בהחלט. הארדיסק לפחות 160GB. תודה לעוזרים. לא ניתן לחרוג מהתקציב.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של עד 5-5.1K ש"ח למחשב , כולל מסך LCD (סאמסונג 731B) מה אתם אומרים על המפרט הבא? (מלוג'יק PC) מעבר אינטל E6400 1299 ש"ח לוח אמ Gygabyte 945P S3 609 זכרונות TwinMos 1024 667 629 כונן פלופי 1.44 46 צורב DVD LG BLACK 199 דיסק קשיח WD 250GB 16MB BUFFER 454 מארז FOXCOM BLACK ? עם ספק 400W (ספק של חברת FSP ) 232 מקלדת מולטימדיה LOGITECH שחור 80 עכבר LOGITECH שחור 45 הרכבה 160 סך הכל מחיר - 3758 ש"ח אחרי הנחת מזומן - 3600 ש"ח + כרטיס מסך PALIT X800GTO מסקייPC. 550 מסך - 1100 ש"ח. מה אתם אומרים על המפרט? מה אפשר לשנות או להוסיף? מה אתם אומרים על הספק שלקחתי ? יחזיק את המערכת? תודה ניב
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, אפשר לחרוג אם מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, ומעט גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? מעדיף לא לקנות כרטיס מסך, אחכה לדור החדש ואולי בכלל אסתדר עם המובנה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא ירעיש מדיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. …
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתמצת את מה שכבר דיברנו עליו לנושא יותר ממוקד, אני מודה לכולם מראש. * מטרות המחשב? הקלטות ועריכת מוזיקה - יש צורך בביצועים real time ללא תקיעות או LAG בהעברות מידה בין ההארד-דיסק וזיכרון הRAM ותקשורת להתקנים חיצוניים. בעריכה יש המון חישובים מתמטיים ולכן יש צורך יותר בעיבוד ולא בכרטיס מסך (למרות שאשמח לשחק קצת ) * גודל המסך? עד 17' לא כולל * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא מיועד לניידות ברכבות או אוטובוסים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות סטנדארטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA HDMIוכו) HDMI בשביל סרטים או מסך חיצוני אם המסך הקיים יהיה קטן * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג שלכונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) ל…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
הי מומחים! כבר כמה שנים שלא שידרגתי וכעת הגיעה ההזדמנות לסדר עצמי מחשב מהיר ושקט יותר. המחשב של הוריי נפל היום סופית, כך שהקומבינה היא שיקחו את הרכיבים שלי למארז+כוננים שלהם, ואני אקנה רכיבים משודרגים למארז+כוננים שלי. יש לי: מארז - ANTEC SONATA III כוננים קשיחים - 5TB של כוננים שקטים כונן אופטי וציוד היקפי - כל מה שאני צריכה. מעוניינת לרכוש: לוח אם - עם המון יציאות, כולל FIREWIRE. כולל מעבד ויציאות סאונד הכי משובחות שניתן, שכן את רוב המוזיקה אני שומעת מהמחשב (קבצים לא מכווצים) שמחובר למגבר ROTEL שמחובר לרמקולים KEF REFERENCE 3. והמבין יבין. מעבד - I7 קירור - שקט!! זיכרון - 16GB לפחות כרטיס…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחי הצעיר יש בר מצוה עוד שבועיים ואבא שלי אמר לי לבנות לו מחשב בסדר גודל של תקציב עד 6000 שקל. מסך כבר קנו לו אז לא צריך. המחשב מיועד למשחקים, אך אני לא רוצה שיעשו OC. כולל ציוד היקפי (בלי עכבר). תודה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בניית מחשב למשחקים. לא צריך - * צורב * הארד דיסק צריך - LCD 19 inch (זמן תגובה - 8MS ומטה) מאיץ גרפי טוב תגידו לי איך זה ואם משהו חסר, אפשר טיפה למתוח את התקציב אם אין ברירה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים : HTPC , משחקים OC ושימוש רגיל . חשבתי על המפרט הבא : E8400 GB X48-DS4 HD4870 X 2 G.SKILL 2GB 800PK CORSAIR 620W CM 690 SMASUNG 640GB THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME יוצא 6600 , ואני מקבל החזר מע"מ ככה שיוצא 5.5K , עכשיו החנות שאני קונה בה את המחשב לא בבטוח שיש להם X48 DS4 וכנראה שיש להם רק את ה X38 DS4 ב900 שקל , יש הבדל בין הציפסטים שאני ירגיש הבדל ? ובכללי מה אתם אומרים על המפרט ? מה הייתם משנים ?תודה ...
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום , מטרת המחשב היא בעיקר משחקים אך כמובן גם עבודה שוטפת. המסך יהיה כנראה 22 של DELL , הנושא בבירורים ( Dell 2209WA ). המפרט: core i5 750 ( Core i5 750, s1156, 8MB Box ) Gigabyte P55-UD3R 4GB DDR3 1333 (כנראה Kingston) WD640GB ( 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS ) מארז soprano של כ300 ש"ח , אין לי באמת מושג מה זה ספק PRO82+ 525W של Enermax. כרטיס מסך HD4890 VAPOR-X ( כ1200 ש"ח) סה"כ זה מגיע לכ6000 ש"ח פחות או יותר... המפרט הוא מ KSP , מי שהרכיב אותו הוא חבר שלי שלא קשור ל ksp ומבין בחומרה בצורה שקשה לתאר... אם אין פירוט על רכיב מסוים , תגידו ואני אנסה לברר בדיוק למה הוא התכוון. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-