עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רוכש בימים הקרובים מחשב חדש - ייעוד יחידי של המחשב הוא משחקים, נטו משחקים - המטרה שהמחשב יחזיק לאורך כמה שיותר זמן... שקט לא כל כך חשוב לי - רק אכפת לי מביצועים נטו - קירור טוב וכו'... תקציב 5,500 חריגה מקסימלית 5,700 צריך SSD למערכת הפעלה הולך לבצע OC למעבד המסך שאני רוכש (בתקציב נפרד) הוא ה- DELL U2311H. מארז חשוב שיקרר טוב, ושיאפשר סידור כבלים ברמה גבוה, לכן גם חשוב ספק מודולרי רק NVIDIA... בניתי בינתיים את המפרט הבא [table][tr][td][/td] [/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][table][tr][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr][td] [/td][td]מעבד :[/td][td] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " [/td][t…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by avik,

מארז מהודר+ יציאות USB קדמיות 400W SUPER ATX לוח אם ASUS MSI AGPX8 + 6 USB 3 (שלוש שנים אחריות) מעבד אינטל פנטיום פרסקוט Intel P.4 3.0 Ghz 1M Cache HT 800 Mhz זיכרון DDRam 256MB 400Mhz דיסק קשיח 120GB 7200RPM UDMA כרטיס מסך GeForce FX 5500 128MB DDR+ TVOUT+ DVI כרטיס קול 6 ערוצים SURROUND 5.1 כרטיס רשת LAN 10/100 צורב די וי די DVD-RW-/+X8 Toshiba רמקולים 400W PMPO מסך MAG או LG 17" מקלדת+ עכבר המחשב הזה עולה לי 3500 מה כדי לשפר בלי לשנות יותר מידי את המפרט ובלי שהסכום יעלה לי יותר מידי אני חושב שצריך להוסיף עוד זיכרון ואמרו לי שהפרסקוט לא משהו. אז מה כדי לשנות וכמה זה יעלה לי בערך השינוי ???? תודה רבה ושבת שלום

3. Started by ran500,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסיסי לגלישה וסירטונים ובהמשך לרכוש מחשב נייח חזק יותר למשחקים ראיתי את המחשב יצרן: Lenovo , דגם מעבד: AMD 3020E (1.2 GHz, up to 2.6 Ghz) , נפח זכרון פנימי: 4GB , נפח אחסון: 256GB , סוג דיסק: SSD , גודל מסך: 15.6 , רזולוציה: 1366*768 , דגם כרטיס מסך: AMD יש אפשרות להוסיף 200 ולקבל 8 ראם המסך מאט אני לא קונה מראש רק מחשב אחד נייד שישמש למשחקים גם משום שהבנתי שמחשבים ניידים עם חומרה מתקדמת יקרים יותר מתחממים ויכולת שדרוג קטנות ויש לי צורך בנייד לכן החלטתי לרכוש בינתיים בסיסי לשימוש בסיסי האם בהתאם למטרות שלי הוא יעשה את העבודה? ולדעתכם כדאי לשדרג ל8 גיגה ראם? המחשב …

4. Started by Bulugulu,

אהלן, בניתי את המפרט הזה במטרה לשחק בהגדרות מקסימליות\גבוהות עם AA, ברזולוצית 1920X1200 (מסך אחד). זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i5-2500K Tray http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15701 כמות: 1 מחיר: 982 ש"ח ( למזומן:962 ש"ח ) CORSAIR 8Gb Kit (4GX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14106 כמות: 1 מחיר: 689 ש"ח ( למזומן:675 ש"ח ) Twintech GTX580 1536MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL לרוכשי מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13985 כמות: 1 מחיר: 2,284 ש"ח ( למזומן:2,238 ש"ח ) קירור למעבד CoolerM…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. אהלן, אני צריך להרכיב מפרט למחשב לסבא וסבתא שלי לצרכי אופיס אינטרנט ומשחקי ברידג', לא יותר. אין צורך בציוד היקפי או מסך.. אשמח להמלצות לבניית מחשב! (אני לא יודע אם התקציב נמוך/גבוה מדי, כי אין לי אומדן מה צריך לצרכים האלה אז אשמח להמלצות..) נקודה נוספת היא שעל המחשב להיות שקט ואמין יחסית.. תודה!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. שלום לכולם. אחרי ש-Dead Space הודיע למחשב שלי שהוא לא מסוגל לרוץ עליו נתקלתי במצב של אין ברירה - הגיע הזמן לקנות משהו חדש אחרי 5 שנים בערך... לצערי המשכנתא לוחצת ולכן התקציב עומד על כ-2500 שקלים. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כאמור - 2500 שקלים חדשים בלבד. עדיף תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, מכל הבא ליד, רק שיאפשר לי להריץ אותם כמו שצריך ולא ב-640X480 וגם זה בקיטועים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שלילי ב…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by AlBatros,

מבקש חוות דעת למפרט אם אין הגזמה (או המעטה) בין החלקים במפרט הבא למשחקים ושימוש כללי: לוח אם: GIGABYTE Z690 AORUS MASTER מעבד: I7-12700K זיכרונות: corsair - Vengeance 32GB (2x16) DDR5-5600 pc5-44800 cl36 אחסון: Samsung - 980 Pro SSD 1TB M.2 NVMe Interface PCIe Gen 4x4 כרטיס מסך: EVGA - NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti XC3 Ultra קירור: Cooler Master - MasterLiquid ML240L RGB V2 240mm Water מארז: לא סגור עדיין - אבל חייב כונן DVD. ולכן רדיאטור עליון 240 בלבד. אשמח להמלצות בהתאם לכרטיס המסך וכן עם מסנני אבק.

8. . מה התקציב המקסימלי? 3200 - ללא חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת האפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה, משחקים כגון FIFA, סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: הוא משתמש בעיקר לגלישה,הורדות ומשחקים כמו WARCRAFT ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו WARCRAFT ומשחקים ברשת * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/ג…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by shaiky,

יש לי לפטופ Pavilion TX1000. (אין לי כרגע אפשרות לבדוק כי הוא בתיקון...) א) מהו סוג הזכרון שבו? DDR או DDR2 (מה ההבדל דרך אגב?) ואיזה תדר הוא? ב) יש לי 2 כרטיסים של 512 כרגע. האם כדאי לקנות אחד של 2 גיגה ולהשאיר אחד של 512, או לקנות 2 כרטיסים של 1 גיגה ולחלק בין 2 הסלוטים, והאם יש עניין לחלוקת הזיכרון על פני 2 סלוטים ולא זיכרון אחד גדול בחריץ אחד? ג) האם מישהו יודע עד כמה המחשב תומך להרחבה? יעמוד ב4 גיגה? ד) ושאלה אחרונה: האם צריך להגדיר תוכנתית? או שברגע שהזיכרון הוחלף פיזית המחשב מזהה אותו אוטומטית?! תודה..

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. AMD OPTERON DUAL CORE 165 939 BOX 2280 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ¤ 1 OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 BH5 Dual Channel Gold 1250 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 685 ¤ 1 BFG GeForce 7900 GT OC 256MB PCI-E 2500 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 RAIDMAX Scorpio 868 Black 415 ¤ 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ 1 VIEWSONIC G90FB 1580 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10830 מה אתם אומרים חברה בעיקר למשחקים OC בעתיד

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח עם חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש למשחקים לדוגמא: דיאבלו 4, cyberpunk, starfield 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כבר הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

12. מה צריך לשפר או אם יש בעיות כלשהן? 1. lg dvdrw gsah44nb 2. kingstone 1024 mb 667mhz כפול 4 (סה"כ 4 גיגה) 3. leadtek quadro fx550 128mb pci-e 4. foxconn tla002 no psu pro - האם כדאי לשדרג למארז יקר יותר? 5. wd 500gb sata 16mb 160g platters 6. ezcool 500w 120mm fan 7. asus p5k 775 8. samsung 226bw black

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. שלום דרוש מפרט ב 3000 ש"ח עם חריגה של -200-100 ש"ח דרישות: 1) מעבד אינטל 2( אחריות מוצרים שלוש שנים כולל ספק 3) חנות מראשון לציון (עדיפות לסקאי פי סי) 4) האם כדאי מעבד E8400 או Q6600 עם אוברקלוק? נא להסביר 5) אוברקלוק יתכן בעתיד 6) ישנו מסך lg w2042t בגודל 20 אינץ' תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by mnbvcxxzz,

אני צריך מפרט בשביל סבא שלי המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט ולעריכת תמונות ווידיאו וגם מאילו חנויות לקנות אותו תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by yonislash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,וכרגע התחלתי ללמוד תוכנה אז חשוב שיוכל להריץ תוכניות כבדות שאני אולי אתכנת בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod Advenced warfare,Bf4 ושאר המשחקים שבסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיר…

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by James1992,

היי חברים, קניתי לפני שבוע לאפטוב חדש (DELL E7440), אחלה מחשב חוץ מזה שלפעמים כשאני מחבר אותו לחשמל (לא בכל שקע חשמל, רק בחלק וכשהוא על בטריה אין בעיה כלל) הוא רוטט בעת שאני נוגע בו. מה נראה לכם שאפשר לעשות במצב כזה? תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 965/946 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-ch... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 377/369 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 -…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3500 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות. עדיפות למקלדת מוארת. עדיפות לאחריות מורחבת ושיבוא עם מערכת הפעלה. חובב DELL, אז מעדיף כמובן. מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הי מעונינת לרכוש אחד המחשבים הנ"ל. ההבדלים שמצאתי הם לטובת ה- L2G שהוא דווקא זול ב-300 ש"ח מה-52G: נפח הארד דיסק 250 במקום 160, מעבד T6570 במקום T5670 (הבנתי שבאופן עקרוני ככל שהמס' גבוה המעבד יותר מתקדם?!) היתרון היחיד שמצאתי בדגם היקר, והוא לא משמעותי לצרכי, הוא שהוא קל ב-100 ג"ר... האם באמת הוא יותר טוב ורק מסיבות שלא קשורות לאיכות הוא יותר זול?! אשמח לדעתכם...

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה של אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כלל לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 , אולי ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעתיד יתחבר לשני מסכים , כרגע עם מס…

22. שלום לכם אני חדש כאן. ברצוני להחליף בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי המעבד שלי והלוח שלי זה המפרט שלי עכשיו: מעבד: amd phenom II X4 955 3.20 GHz כרטיס מסך: GIGABYTE - HD 5770 לוח: GIGABYTE - MA785GMT-UD2H AM3 זיכרון: G.SKIL 8GB 1333 ספק כוח: 550W - Thermaltake להחליף למפרט הבא מעבדי אינטל‏ Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים Zalman CNPS7X LED כרטיס מסך: HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP תודה לעוזרים =]

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על שום דבר אפילו חצי מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, bioshock infinite, far cry 3 4, witcher 3, gta v, cod and bf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה. רוצה מסך טוב. 1920x1080? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ShoVaLK,

טוב תראו זה מחשב בן שנתיים בערך והוא לא הכי טוב והוא לא הכי גרוע.. אםם שיפרתי לו רק כרטיס מסך.. ספק כוח 500W וזיכרונות הוספתי 512M אה וקניתי מארז.. המחשב עובד לי מצויין... מה אתם אומרים? תסבירו לי קצת.. כי אני לא הכי מבין ואני מת להבין בדברים האלו...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by laland,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חזק ואמין שיחזיק להרבה זמן+בבקשה לקחת בחשבון מסך 21 אינץ' במפרט. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.