עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא כל כך מבין גדול אלא רק בצורה בסיסית אז אני צריך עזרה של החברה הרציניים יותר. מטרת המחשב להיות משהו חזק ביותר למשחקים. יש לי רק שני דברים שאני לא סגור לגביהם הכרטיס מסך והמסך. זה המפרט שהרכבתי. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor זיכרון: (אולי אוסיף לארבע אבל עכשיו זה נראה לי סבבה) OCZ S.O.E 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory לוח אם: ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition Quad-SLI Ready w / ASUS WiFi-AP Solo כונן קשיח: 2X Seagate 320GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II מארז: Thermaltake kandalf full Tower ספק כוח: Thermaltake toughpower W0117RU ATX12V/ EPS12V 750W עד פה אני סגור …

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Psy,

לפי הדרישות (בכמה שאפשר להגיע במחירים כאלה) הגעתי לרשימה של 3 ניידים עם כרטיס גרפי שיוכל לספק אותי (בעיקר AMD Radeon HD 8750M, NVIDIA GeForce GT 720M, Intel HD Graphics 4600) http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=860532,858294,858115 העדפה היא כמובן ללכת על הזול מביניהם - שגם יש לו את הכרטיס הכי חזק, אבל מצד שני אין לי ניסיון עם לנובו.. (אני מודע לזה שהוא מגיע בלי מ.הפעלה, לא מטריד אותי) יש המלצות או המלצה על מחשב אחר בטווח מחירים הזה (חשוב כרטיס גרפי לא נחות מה-3 האלה)

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by nicirnTAL,

אז ככה: דבר ראשון המפרט הוא לחבר שלי (בר מצווה), והוא לא מבין כלום במחשבים, אז החלטתי לעזור לו... התקציב: 7500 ש"ח... המערכת צריכה לכלול: מחשב, מסך 17", מדפסת, סורק, צורב (לא צריך DVD), מקלדת עכבר ורמקולים... כמובן המערכת מיועדת למשחקים... זה מה שהגיתי בינתיים : : : הפרט והמחירים נלקחו מpandas... אני לא כ"כ מבין במסך, בסורק, רמקולים ובמארז, בדברים אלו אני צריך עזרה, ובכלל, יש שיפורים תקונים??? (אם יוצאת חריגה מהתקציב, אשמח עם תיעצו דרך להפחית את המחיר...) תודה!!!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Joe Blow,

מה דעתכם על המפרט הבא (ללא מסך ורמקולים), המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה בתוכנות office בלבד. מערכת ההפעלה תהיה Win XP: 7VKML Gigabyte GA-7VKML VIA KM266 Motherboard (MicroATX, AC97' Sound, VGA, ATA133) Socket 462 for AMD® Athlon/Duron®, 2 x DIMMs of PC2100 DDR SDRAM up to 2GB, AC 97 audio, VGA, ATA133 0.00 403.73 403.73 AMDD1200 AMD Duron 1200 MHz Tray CPU 0.00 311.17 311.17 DNCOOL CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up to 1300 MHz 0.00 37.28 37.28 MX407200 Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD 0.00 461.59 461.59 DDR256OEM DDR-RAM 256MB 2100 OEM Memory 0.00 353.84 353.84 LG52 CD-ROM LG x 52 0.00 140.33 140.33 CNX56K Conexant 56K PCI Modem…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by XnirX,

שלום רב, מדובר על מחשב לבן 10 אשר יהיה מחובר לטלויזיה 32" HD . עדיפויות : 1.שקט 2. ביצועים 3. עיצוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לטובת העדיפויות שצוינו בהתחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי עולם פתוח בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: . Fortnite , GTA 5 , Skyrim , minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Bear Cub,

שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 2000, אם ממש כדאי אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עריכת סאונד וכתיבת תווים (לא חושב שדורש משהו מיוחד במפרט) ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות מזדמנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט בגבולות הסביר, ברמה שלא יפריע בסלון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

8. Started by OmerS,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 667Mhz עם 128 זכרון, דיסק קשיח של 15 גיגה וכרטיס מסך Nvidia Riva TNT2 Model 64 32MB החלטתי לשפר טיפה את ביצועי המחשב והחלטתי: א. לקנות דיסק קשיח 60GB 7200RPM (מהירות הדיסק הקשיח והקיבולת שלו זה דבר שמאוד הפריע לי) ב. להוסיף עוד 128 זכרון (היה לי מחסור חמור בזכרון) לא החלטתי לשדרג מעבד כי זה יגרור גם שידרוג של לוח האם ואין לי תקציב לזה. יש לי כמה שאלות: א. איך ניתן לשפר את ביצועי המחשב בלי לקנות חלקים יקרים (ע"י Overclocking או שיטות דומות) ואם יש שיטה איפה אפשר למצוא מדריך שיסביר לי בדיוק איך לעשות את זה? ב. איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המחשב (Windows 2000 / XP), אני לא משחק הרבה אחד מהירות מאוד חשובה לי, מה לדעתכם יעבוד יותר מהר בהתחשב במפרט …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום רב, אני מחפש מחשב ביתי נייד לאישתי אבל שיוכל לשמש גם אותי בנסיעות. עד עכשיו היה לנו STUDIO1537 ששימש אותנו בכבוד אבל נחלש כבר. הנה הפרטים של מה שאני מחפש, אשמח להצעות ושינויים: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, אינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה * גודל המסך - 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט - מאט * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר לסטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * זיכרון - 8GB * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בעבור מ"ה ובנוסף הרד דיסק של 1TB לאיחסון ושימושים רגילים * כונן אופטי? - כן, רצוי צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  10. Started by TomJ0rdan,

מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה

11. EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT הלוח הטוב ביותר לפנטיום 4 800 ש"ח Corsair CMX512-3200C2 1,238 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 708 ש"ח INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,542 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,987 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 ש"ח Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 209 ש"ח סה"כ 6,536 ש"ח את שאר החלקים (מקלדת, עכבר, מסך וכו') אני קונה עוד יום יומיים אז אם יש לכם מה להציע אז בבקשה 8) ;D ;D

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. מפרט מחשב : מעבד E6300 BOX לוח אם GA-965G-DS3 גיגהבייט זיכרון PQI DDR2 1024MB UP TO 800MHZ כונן קשיח WD 160GB SATA2 צורב DVD ASUS כונן CD ASUS*52 כונן 1.44 SONY מארז ASUS TA651

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by SuperSagi,

שלום, אני מחפש את שלושת הרכיבים הטובים ביותר שניתן לרכוש עד 3200 ש"ח: 1. לוח אם 2. מעבד 3. ספק כוח הייעוד של המחשב הוא למשחקים כאשר כרטיס המסך הנוכחי הוא: EVGA GeForce GTX 770 SC 2GB תודה רבה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by roivago,

אני צריך מפרט באזור 4000 שקל, עכשיו השימושים שלו יהיו בעיקר למשחקים, סרטים, ואינטרנט וגם קצת לעבודות משרדיות. אני כרגע לא צריך מסך (זה בשלב מאוחר יותר) וחוץ מזה אני לא צריך ציוד היקפי, אין לי שום העדפה לחברה מסויומת אז שחקו עם זה ;D אני חושב שאני יעשה OC אבל לא סגור על זה, בקטע של השקט אני לא רוצה מחשב שיעשה רעש של טרקטור אבל לא עד כדי כך יפריע לי אם הוא יעשה טיפה רעש. תודה מראש, וגו.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by shlomibandit,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב .. שישמש אותו בעיקר לעריכה , וגם כן למשחקים.. התקציב של המחשב צריך ליהיות 8 אלף.. ועוד אלפיים למסך.. בס"כה 10 אלף.. הציעו לו מפרט של מחשב , רק ממחשב ללא מסך לבנתיים , מסך הוא קונה בעוד אלפיים לבד.. אבל את המחשב הוא קונה מחבר של המשפחה ב 8100 +- , וזה מה שהציעו לו: מעבד קונרו 6600 Core 2 Duo 2.4G 4M 775 1066FSB (אחריות לכל החיים) לוח אם אינטל -דגםWestchester Lan1000/DDR2800/1066 3 שנות אחריות. תצורת לוח:ATX, PCIX16-1, PCIX1-3, PCI-3 , FIREWIRE, 10XUSB2.0 , RAID 2 ג"ב זיכרונות 667 מהר"ץ 2DDR (עד 8 ג"ב) (אחריות לכל החיים) כונן קשיח 320 ג"ב 16 מ"ב מטמון WD SATA2 - 3 שנות אחריות 2 כוננים קשיחים WD 80GB SATA2 מחוברים ב - RAID O לביצועים כונן 1.44 NE…

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by דןזט,

הי חברים, אני עומד לקנות מחשב לפי הפרטים הללו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI PR600 שקניתי לפני שנתיים+ מאייבורי, הבעיה איתו היא שהמארז שעוטף את המסך מ2 הצדדים (2 המארזים שעוטפים) נשברו ונעקרו מהרגליות של המחשב ולכן יש צורך בלהחליף אותן (המסך עצמו בסדר גמור). ניסיתי לברר דרך אייבורי כמה תעלה לי קניה מחדש של החלקי חילוף האלו בשביל לתקן את המסך וזה בערך 550 ש"ח (רק החלקי חילוף, לא כולל תיקון על ידיהם), שזה ממש הרבה מעל למה שאני מוכן להוציא בשביל לתקן פלסטיק שבור. תהיתי אם יש לכם רעיונות לדרך יותר זולה להשיג חלקי חילוף לזה. חיפשתי באיביי ואין כרגע מכירה של חלקי חילוף כאלו. אני ממש אשמח לעצות, תודה.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בשאיפה עד 4000, חריגה עד 5000 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרצה של minikube (בעיקר RAM ו- CPU) ביחד עם IDE ומלא חלונות ב- chrome 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא צריך שקט מוחלט אבל שלא ירעיש ברמה שמפריע להתרכז. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Tom_L111,

מחפש לקנות מחשב נייח לסלון, שיחובר לטלוויזיה. שימושים ביתיים קלים סטנדרטיים (אינטרנט סרטים אופיס, טורנט, אולי גם מטלאב לפעמים), אבל מעדיף להשקיע כדי לקבל מחשב שיבצע אותם בקלילות. לא בטוח כמה כדאי להשקיע, ואיזה סוג מארז. יש מקום למארז קטן, ככה שלא חייב מחשב מיני / NUC 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך, אפשר לנצל אם תהיה תמורה מורגשת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג גם באלף ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, הורדת טורנטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש…

20. אני זקוק למיפרט שיחזיק מישחקים בשנה הקרובה. מעבד זיכרון לוח אם מארז ספק כרטיס קול כרטיס מסך דיסק קשיח כרטיס רשת עדיף 1GB וכל זה בתקציב של 10K עכשיו בניפרד לזה אני רוצה ב-2K ליקנות מסך עכבר מיקלדת רמקולים עם שחכתי משהו סליחה, זה ליום הולדת שלי חח.. תודה רבה לעוזרים!

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Screw_Master,

כמה שיותר קל, תומך HD,אין תוכנות ספציפיות, תקציב של עד חמש וחצי אלף שקל.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by orlyw,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Dell Vistro 1310 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 8400M GS. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לחבר אותו למקרן / מסך חיצוני רגיל ! חיבור סנדרטי בעזרת כבל מסך אנלוגי, הנייד מזהה שקיים חיבור למקרן או למסך חיצוני אחר - אבל לא מוציא תמונה למקרן / מסך כן שיחקתי עם כל האופציות של הכרטיס מסך - עבור מוד עבודה clone \ double, שיניתי רזולוציה כמובן שאפשרתי את האופציה להציג את התמונה במסך הנייד וגם ביציאה חיצונית או להציג את התמונה רק דרך היציאה החיצונית ( כפתור ה-function +F8 על הנייד) בדקתי גם שהכבל תקין, המקרן והמסך החיצוני תקינים. מה עוד אפשר לעשות כדי לפני שמכריזים שיש איזה תקלה במחשב? האם יש אופציות נוספות שצריך לאפשר / להתקין איזה דרייבר נוסף ספציפי למחשב כזה…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום! אני לא יודע מי זוכר אותי ומי לא אבל זה הסיפור: פתחתי פה לא מעט שירשורים בחודש האחרון וכל פעם הקנייה התבטלה מסיבות שונות, הקנייה האחרונה התבטלה בגלל מחסור במלאי של המארז NZXT Phantom 410 ומאז לא מצאתי אלטרנטיבה שתספק את הטעם האישי שלי, לאחר חשיבה רבה המפרט גם קצת השתנה אז אשמח לקבל עליו חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ובאותה המידה לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל, לא יותר מידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by kostik,

מעבד : Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון פנימי: Corsair CMX256A-3500C2*2 (שתי סטיקים של הזיכרון הזה 256MB+256MB=512MB) לוח אם: GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE כרטיס מסך: ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver מסך: LG 18 INCH (זהו מסך TFT) דיסקים קשיחים: 1). MAXTORE 60GB 7200RPM 2). WD 15GB 5400RPM צורב: Asus 40*12*40+Flextra Link סידירום: Samsung x52 האם זה מחשב טוב????

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר קלים כמו Starcarft 2, Heroes of the storm, לפעמים מנסה משחקים חדשים אבל לא צריך הגדרות גרפיות על Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, כרגע משתמש במסך טלויזיה ישן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

דיונים חדשים בפורומים