עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מוכר 3 מחשבים בתצורות הבאות : HTPC מפט הבא : מארז של SAMA Q1+שלט לתוכנות מדיה פלייר שונות מעבד CORE I3 EXTREM לוח אם של FOXCONN DELUX זיכרון של 4GB DDR3 CL4\4\4\9 1333 HZ דיסק קשיח של WD 2TB BLACK SATA3 צורב בלו ראיי של SONY מצלמת לוגיטק HD QF6600 מקלדת+עכבר של RAPOO כרטיס מסך של PNY עם 6GB DDR5QUADRO 6000 PCI EXPRES 16X מסך של SAMSUNG 22 דגם SYNCMASTER 2033 ספק כוח של SAMA 600W מחשב IBM דגם : NETVISTA 8215 עם מעבד PENTUM D 2.8 זיכרון של 2GB דיסק קשיח של 80GB צורב DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה WIN7 PRO + OFFICE 2010 מחשב של ACER : מעבד ATOM 1.66 זיכרון 1GB DDR2 GPS מודם סלולרי מובנה שני לרכב ולבית אני מעונין להוציא סכום של 5500 ש"…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by eliranf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. רצוי לאזור ה2500. אבל אם יש משהו מומלץ במיוחד אז לכיוון ה3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, לימודים, אולי פה ושם סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Nir Monhiet,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו battlefield, call of duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

4. טוב שלום, אני מנסה לבנות HTPC ואני צריך את עזרתכם בתיכנון המפרט שלו... למעשה הוא הולך ליהיות מחשב ממש פשוט... ברמה נמוכה, מכיוון והוא מיועד סך הכל לצפייה בסרטים ומוזיקה כל מה שאני צריך למעשה זה: *לוח אם *מעבד *כרטיס מסך עם TV-OUT איכותי עד כמה שיתאפשר *הארד דיסק *זיכרון (512 יספיק לדעתי) DVD יש כבר ומארז כמובן אני יבנה... שכחתי משהו? אז ככה... לגבי הלוח אם... אני לא סגור עוד אם אני רוצה לוח בגודל סטנדרטי או ללכת על הMINI ATX... מה שאני סך הכל צריך מהלוח זה סלוט AGP אחד 2 סלוטים של כרטיסי הרחבה יספיקו ו2 סלוטים של זיכרונות מקסימום... אבל מה שעוד חשוב הוא שהחיבורים האחוריים שלו יכללו USB (מה שלא ניראה לי יהווה בעיה ועדיף מאד שיהיו גם על הלוח עצמו חיבורי USB נוספים על מנת שא…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית בעיקר, מיועד לסטונדט בקורס גרפיקה, כל תוכנות Adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, סט מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by איתמר,

חברה אני רוצה מחשב למשחקים ב7000 שקל כולל מסך ואני לא מתכנן oc

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. המפרט שלי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram כרגע, H264, וX264 מקקרטעים משהו עצבני על המפרט. אני אפרט את המחשב שאני אחזור מחו''ל, אבל אם יצא לי להיות בחנויות מחשבים שם, ויהיה זול אני אקנה (ד'א בדיוטי פרי יש חומרת מחשב?) אני מחפש מעבד כפול ליבה שיהיה חזק , ודי זול. אין לי תקציב אבל נראה לי ש700-1000 זה יותר מידי יקר. או כרטיס מסך בטווח מחירים האלה. אני משחק במשחקים אז גם חשוב לי המשחקים. או שכדאי בכלל להוסיףרק זיכרון RAM? הצעות,דעות, שינויים יתקבלו בשמחה! חח תודה compman112

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום וזה מעולה שיש פורום כזה לענייני: לאחרונה החלטתי לקנות מחשב גם בשביל פיתוח (לאנדרואיד בעיקר דרך אדובי AIR למי שמכיר ו , PHP וHTML5 ) וגם בשביל לשחק מדיי פעם משחקים (אולי כשעה ביום יש לי זמן למשחקים כגון XCOM UNKOWN) לאחר סקירה על כל המפרטים של המחשבים הניידים הגעתי למסקנה שמבחינת עלות - תועלת המחשב Y50 של LENOVO הכי משתלם: המפרט המלא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24095&txt_search=y50&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו כאשר התקשרתי לכל מיני חנויות של מכירת מחשבים כמו שניידר , מגה ועוד... כיביכול מעביירם אותך למומחה מחשבים - וכמובן ששאלו אותי מה אני רוצה ואמרתי דבר ראשון לפיתוח …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. האם מה שכתוב במחקר הזה יכול להיות ? http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by ellapenso,

הי לכולם, אני אלה, עושה אפטר על עגלה שסוחבת כבר 7 שנים ועלתה פחות מ2500 ש"ח בסוף 2010 . (המפרט של העגלה יצורף בסוף ההודעה), צריכה מחשב חדש לכמה פרויקטים שנכנסו ואשמח להכוונה, הבנתי שאינטל מוציאים ממש עכשיו דור חדש הבעסה שצריכה את המחשב תוך חודש , גג אחרי החגים. . מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח כולל מעמ =) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית אנימציה וידאו ודו מימד (ותלת של אפטר..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe afte…

11. Started by zoozoo,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית HTPC, אבל כזה שיכול להריץ גם סרטי FHD בקידוד H.264 וב- Bitrate גבוה מאד. המחשב יהיה מחובר גם למקרן FHD וגם למסך רגיל (במקביל). כמו כן, אני מתכוון לערוך קצת וידאו ממצלמת FHD (בפורמט AVCHD) על המחשב הזה. בקיצור - חשוב לי שהוא יהיה קצת יותר חזק מהרגיל. בדקתי בעיון את המפרט ל- HTPC לתקציב של 4000 ש"ח. השאלות שלי הן אלה: 1. מאז פרסום המפרטים כבר עברו 3.5 חודשים. אילו עדכונים יש, לאור מעבר הזמן, למפרט המומלץ? האם משהו משמעותי השתנה? לוח? מעבד? 2. ראיתי שלוח האם (Asus M3a78-em) כולל כרטיס מסך חלש (ATI HD3200). האם להוסיף כרטיס מסך כמו ה- 9600GT ולחרוג מהתקציב (אני מסוגל), או שלא כדאי? ואם אני מוסיף כרטיס מסך, אולי עדיף להחליף את הלוח לכזה שלא כולל …

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, יתכן צפיה בסרטים. יתכן צפיה בקליפים מיוטיוב שהם HD. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Chrome, Skype, Open Office, Youtube ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הוא לא! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 1.44. 5. במידה ו…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי מחשב אסוס A55V מדובר על מחשב עם מעבד i7-3610Q זיכרון 8G כ.מסך GT630 כשקניתי אותו התפרעתי במשחקים וכל מה שרק אפשר, הוא הרגיש מצויין עד שיום אחד קפץ לי פופ אפ כשחיפשתי קראק לאחת התוכנות והוא פשוט לא אותו הדבר מאז. פירמטתי אותו מספר פעמים מאז והיום אחרי 3 שנים הוא ממש מרגיש איטי. לצערי עכשיו הוא נותן מסכים כחולים כאשר אני מנסה לכבות אותו (הוא רוצה לעדכן קבצים במחשב אחרי פרמוט) כמה אנשים הציעו לי להחליף את ההארד דיסק שיש לי לSSD, אך אני לא מבין בדבר. יש טעם להחליף את הזכרונות (כידוע לי, מסך כחול = זיכרון בעייתי) כמה שאלות. יש לי כרגע מערכת פירמוט אוטומטית (מערכת תיקון או שיש לזה שם אחר) שנמצאת במחיצה נסתרת (כונן X במקרה שלי) אני מעוניין שיהיה לי אותו הדבר…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היי חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד חדש. מטרת המחשב: נסיעות תכנות ושימוש יום יומי מה שחשוב לי: 1. קל יחסית - עד 1.5 קילו 2. ביצועים טובים - אני רוצה שיחזיק לי לפחות 3 שנים (חשוב לי שיהיה SSD) 3. אחריות 3 שנים - ממש חשוב חבר המליץ על: Lenovo ThinkPad 13 (2nd Gen) 20J1000NIV יבואן רשמי במלאי מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי למיניהן (למשל פוטושופ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. ****דברים שנערכו מלווים בכוכביות**** tl;dr תקציר: אהיה בחול (קנדה) למשך שנה לפחות ללימודים ומחפש "נייד" חזק למשחקים מחברה שתיתן לי את השירות המקומי הכי טוב ונטול כאבי ראש. אחריות בינ"ל זה רק בונוס. תקציב 2500 דולר קנדי. **אם אפשר להשאר בתוך ה 2000 אז עדיף.** -------------------------------------- שלום חברים, אני כרגע בונקובר, קנדה, למטרת לימודים. אשאר כאן לפחות עוד שנה וחודש, אולי יותר אם אני יאריך את הלימודים והאשרה. . אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 2,500 דולר קנדי עם חריגה של נגיד 500 דולר. אם נח יותר אפשר לפי 2800 דולר אמריקאי וחריגה של 300. כמובן שאני מעדיף לא לחרוג. אבל בכל מקרה המחשב עצמו משני עבורי. בחשיבות ראשית נמצאת החברה לתנאי השירות/אחריות שהיא נותנת. ***…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by iveco,

שמתי לעצמי תקציב של 600-650 שקל לוח ומעבד ואני לא רוצה לחרוג מ 650 שקל , על הנייר ההבדל בין המעבד שלי למעבד שאני רוצה לרכוש גדול בפועל אני אני ארגיש הבדל בביצועים ? ההבדל בין 2 המעבדים גדול כמו בתמונה ?

18. מדובר בדגם 15-r208nj. אין דרייברים באתר של HP. למישהו יש רעיון? אני רוצה להתקין Win7

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by daniel gold,

היי אני סטודנטית מתחילה ללמוד השנה עיצוב פנים ורציתי לדעת איזה לפטופ כדאי לי לקנות התקציב הוא עד 7000 ואם אפשר אשמח לחסוך

20. הי, ראשית אציין שהתחלתי שרשור בפורום מארזים והדיון גלש לרזי המפרט כך שהחלטתי (ובהמלצה) לפתוח שרשור נפרד במקום המתאים. בשביל הרפרנס אני מציין פה את הלינק של השרשור הקודם אך את כל המידע הרלוונטי ארשום בפוסט הנוכחי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531803.new#new שימוש: אני מחפש לבנות מפרט לשימוש ביתי יומיומי אך אינטנסיבי. אני משתמש הרבה בעריכת תמונות (image processing) בתוכנות כמו לייטרום, פוטושופ, פוטומטיקס. ככלל אני נוטה לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל ומצפה לביצועים טובים. מבחינת גיימינג, אני לא גיימר אבל אני כן משתמש במחשב גם כדי לשחק. אני מצפה שמשחקים כדוגמת call of duty, NFS, Starcraft יעבדו אבל אין לי ציפייה לדחוף אותם ברזולוציות הכי מטמטמות ועם המאפיי…

21. Started by 3d7,

יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית, ואני רוצה להתקין עליו Windows 7. עשיתי גיבוי למחשב, והשאלה שלי היא איפה אני משיג דרייברים מתאימים לWindows 7, ואת התוכנות שמגיעות עם המחשב ששולטות על ההתקנים האלחוטיים, משטח מגע וכיו"ב. אם יש מישהו שיש לו את המחשב הזה והתקיו עליו Windows 7, אז אני אשמח אם תכתבו לי את כל מה שדרוש להתקנה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Cyb3r,

טוב, אני יודע שכבר היה על זה דיון, אבל כבר הקפצתי אותו ואם אני אעשה את זה שוב אני באמת שעובר על חוקי הפורום. החלטתי לשחרר קצת את הנושא של אוברקלוק, אבל שלא יגביל אותי באוברקלוק מקסימלי של 30-50% אני רוצה שהמחיר יהיה מקסימום 11700, במה אני יכול להוריד חוץ מהמעבד והכרטיס מסך כדי להגיע? בינתיים זו התוצאה, - כבר שלחתי מייל ללוגיק, הכפול ליבה 3800 אמור להגיע בקרוב - בקשר לכרטיס מסך, כל מה שאני רוצה ממנו זה שיריץ משחקים על מקסימום ברזולוציה הכי גבוהה של המסך, אני לא צריך קצב פריימים מטורף לכן אני לא צריך איזה מסך CRT שמגיע לרזולוציות דמיוניות - ברצוני לצמצם את החריגה כמה שיותר, אבל בלי לפגוע במפרט יותר מדי. (כלומר להשאיר את הכונן הקשיח המעבד וכרטיס המסך) - אני שוקל…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by R3gM4n,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?600₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח שונות, VLC, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Minecraft, Outlast 2, Agony, GTA, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K. אני רוצה קם לקנות מסך בתוך התקציב. אני רוצה מסך 25" ומעלה. -לאילו ה…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי זקוק לבניית מחשב עבור תוכנות אדריכליות (רוויט ואוטוקאד) ותוכנות גרפיות של אדובי (כולל אפטר) על בסיס מעבד אינטל I7 12gn מצ"ב הצעת מחיר שקיבלתי שאני מעוניין לשפר אותה

25. טוב אני יראה לכם את הכיוון שאני צריך במחשב שאני רוצה . כרטיס מסך : שיהיה 8800 GTS עם 320 מגה זיכרון רצוי של חברה עם אמון ושיעלה עד 1600 שקל . מעבד : שיהיה של אינטל כמובן ליבה כפולה , רצוי באיזור הE6400 שיעלה בערך 950 שקל . זיכרונות : 2 ג'יגה זיכרון [1024X2] שיעלה בערך 450 שקל של 800MHZ . מסך : 19 אינץ' שיהיו בו רמקולים עד 950 שקל . צורב : שיהיה צורב DVD עד 200 שקל . מארז+ספק : שיהיה מארז נורמלי שנראה בסדר אבל עם ספק 400 ואט שיחזיק את הכרטיס טוב ועם איכות באיזור הTRT . דיסק קשיח : רצוי 150 ג'יגה לא יותר כי לא יהיה בזה שימוש הכי זול שיש לא יודע כמה זה אמור לעלות . עכבר+מקלדת : שיהיו טובים ונוחים כמובן ולא יקרים . לוח אם : שיהיה של ג'יגבייט ויתמוך כמובן בזיכרונות של 800MHZ ש…

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים