ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב, הנה הפרטים המלאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, משחקים, עריכת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA, MANAGER וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל שאפשר כמו באטל פילד וכו, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טו…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
:roll: כן זאת השאלה ,מה המפרט הכי זול שמובסס על אינטל I3 ומארז antec 2480 ? תנו מחיר ועם אפשר המלצה לחנות
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חייב את העזרה שלכם! כבר מספר חודשים שאני מחפש מחשב נייד שיעמוד בתקציב שלי ויספק את הצרכים המאוד ספציפיים שלי (ללא מסך מבריק והתקציב שלי כבר עושים את כל התהליך קשה) מכיוון שלא נמצא מחשב בתקציב הראוי, אני מוכן לשחרר עוד מזומנים שאין לי, אבל חשוב לי מאוד לדעת שמה שאני קונה הוא בחירה טובה. לאחר חיפושים רבים מצאתי את ה- Dell Vostro 3460 I3-2370M שיכול להתאים לדרישות שלי אך מכיוון שהוא יחסית חדש לא הצלחתי למצוא סקירות שעונות על החששות שלי. ככה שאם יש כאן מישהו שהתנסה או מכיר את המחשב אני אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הסדרה. השאלות שלא הצלחתי לענות עליהן רעש שמאוורר המחשב יוצר- זה מה שאני הכי מפחד ממנו. לאחר קריאה של שתי סקירות הבנתי שהמהדורה של המחשב עם…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, +/- 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - כללי, משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? DELL U2410 רזולוציה 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימולטור - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימאליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים,דיסקים, צורב . 5. במידהויש צורך במפרט חל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה (לא לי) עבור מחשב נייד. המחשב ירכש באילת ולכן ההמלצה צריכה להיות עבור מחשב מרשת שיש לה נוכחות באילת (KSP, אייבורי) או חנות מקומית מאילת (לא מכיר). דגשים: גודל מסך רצוי הינו בין 14" ל- 15.6". ישנה סתירה כלשהי עם הדרישה לניידות, אולם יותר חשוב מסך גדול שיהיה נוח לעבור מולו חשוב מסך איכותי, רז' FHD לפחות, פאנל IPS כמות זיכרון רצויה הינה כ 8GB עד 16GB על המחשב להיות אלגנטי ועמיד, בעל איכות בניה גבוהה רצוי מעבד טוב, Core i5 M או Core i7 U כלשהו חשוב למדי מחשב שיגיע עם כונן SSD - יש לכך השלכות די גדולות על הביצועים אני אדגיש שהתקציב הוא ללא מע"מ (מחיר סופי באילת). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש משהו עם מעבד i3 או 5. קשיח ssd לא פחות מ- 128 גיגבייט. משקל קל כל הניתן ( משהו כמו 1.1-1.3ק"ג). לא חייב מסך hd מלא. לא רוצה מסך טאץ'. זיכרון לא פחות מ-4.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
די הסתבכתי בכל התהליך של מציאת מחשב - יותר מידי אופציות ויותר מידי התלבטויות. אשמח לתגובה פשוטה של הנייד הכי מומלץ על פי הדרישות שלי. בלי יותר מידי אופציות.. כשיש לי אופציות אני מסתבך. מחיר: 3,500-4,000 ש״ח שימוש סטודנטיאלי, ביתי, סרטים, אופיס וקצת משחקים לתקופת מבחנים. מעבד i5 ומעלה, 8GB, עדיפות לSSD גודל מסך 15.6-14 אינצ משקל עד 2.5 עדיפות מתחת ל2 סוללה מעל 3 שעות אופיס אני מקבל בחינם מהאוניברסיטה אחריות ל3 שנים כרגע ראיתי את הנייד הזה ב3250 ש״ח: https://www.htzone.co.il/item/19018/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-i7-15.6/ זהו, בבקשה בלי המון אופציות, תגיבו את מה שאתם הייתם קונים במחיר הזה כי את דעתכם אני שואל. תודה !!!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני אחרי הרכבת מפרט ורגע לפני הזמנה, אני מצרף לכאן את השאלון ואת המפרט מפלונטר, בבקשה חוו דעת אם יש מקום לשינויים מהותיים, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - על המחשב לא ישוחקו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים ממש, עד 150 ש"ח. 4…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בלי צורב, די וי די, מסך, מודם, מקלדת ועכבר (יש לי את כל אלה ואני לא רואה סיבה לקנות חדשים) וגם לא מסך. המחשב מיועד למשחקים . יאללה לעבודה.. (סתם בצחוק...) תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן כולם. יש לי מחשב גיימינג שנבנה באמצע 2015, ואני מעוניין במחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקי top tier עם מקסימום פרטים בכמה שנים הקרובות. אני מניח שאין הרבה מה לקחת מהמחשב הקיים חוץ מהמארז והדיסקים, ואולי את הזיכרון, סתם כדי לעלות ל- 32GB (אני מצרף את המפרט שלו למטה). אגב, יכול להיות שבתקציב שלי לא יתקבל הבדל גדול ברמת הביצועים ממה שיש לי עכשיו (GTX 970), בטח לא הבדל ששווה 4.5K. אשמח אם תגידו לי אם זה המצב. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 ש"ח. לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - רוצה לשחק משחקי top tier עם מקסימום פרטים בכמה…
-
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע בתכנון: Asus P5B Deluxe/Wifi-AP = 1240 Intel E6400 = 1180 Thermaltake BigTyp VX = 280 G.skill 2Gb (2x1G) 800Mhz 4-4-4-12 2.0-2.1v F2-6400CL4D-2GPK = 1520 Asus 1950Pro = 1300 Zalman VF900-Cu LED = 200 WD2500YS 250Gb 7200rpm = 470 Samsung SHS182M DVDRW x18 DL Lightscribe = 230 LG 1970HR 19" 2ms = 1750 Thermaltake Mozart TX VE1000SWA = 1450 Thermaltake Pure 500W -57 / Tough 600W -103 = 680/830 זה כבר הגיע לסה"כ = 10500 כל זה בתנאי שהכל נקנה בארץ. אם אצליח להסתדר עם חבר מארה"ב הוא יקנה לי בחנות NEWEGG שהמלצתם וכך אצליח להוזיל משמעותית את המחשב ואולי לשפר חלקים מסוימים כמו הזכרון למשל. בנוסף אני מעוניין לקחת בחשבון גם VISTA Home Primium חוקית ככה שזה כבר יגיע מעל 11K - קצ…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום למומחים אני יכול לשדרג את המעבד i7 990 בלוח ex58ud4 או שיש פיתרונות אחרים
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי באתר של אייבורי (אני יודע ) מפרט למחשב ב-1600 ש"ח, הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 G31 Pearl Creek - Intel G31 320GB SATA II 7200 RPM 16MB 2048MB (2GB) DDR II 800MHz LG/Optiarc/Pioneer X20 SATA DVD PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB סה"כ 1745 ש"ח. המפרט מיועד למשחקים, למרות שהתקציב נמוך |: אז מה דעתכם, המפרט שהם מציעים, הוא טוב ? משתלם להוציא עליו 1745 ? יש לכם אולי אלטרנטיבות להציע באותו תקציב פחות או יותר ?
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1450 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 240 גוף קירור למעבד Thermaltake Max Orb 1050 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS4 1800 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill (כפול 2) 720 דיסק קשיח For RAID1 - 2X WD 250GB S-ATA 7200RPM 16MB WD2500AAKS 180 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 600 כרטיס מסך GeForce 8600GT 256MB 128bit כרטיס קול Onboard כרטיס רשת Onboard 900 מארז Antec P182 Aluminium MidiTower +3x 120mm Fan - NO PSU 670ספק כח 650W FOUR RAILS - Thermaltake Thought Power חשוב לי שהמחשב יהיה כל-כך שקט שלא אשמע אותו פועל (כמו המחשב שיש לי היום!) ואני מוכן לשלם יותר כדי שזה אכן יהיה כ…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט באזור 4000 שקל, עכשיו השימושים שלו יהיו בעיקר למשחקים, סרטים, ואינטרנט וגם קצת לעבודות משרדיות. אני כרגע לא צריך מסך (זה בשלב מאוחר יותר) וחוץ מזה אני לא צריך ציוד היקפי, אין לי שום העדפה לחברה מסויומת אז שחקו עם זה ;D אני חושב שאני יעשה OC אבל לא סגור על זה, בקטע של השקט אני לא רוצה מחשב שיעשה רעש של טרקטור אבל לא עד כדי כך יפריע לי אם הוא יעשה טיפה רעש. תודה מראש, וגו.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בי…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד איי 3 7100 ולוח אם H110 חשבתי לעשות שידרוג למחשב להחליף לוח + מעבד + גוף קירור מעבד : 9100F TRAY גוף קירור : CM HYPER H412R לוח אם : Z370 GA-Z370-HD3 הכול ב 670 שקל . שווה ? שיפור 22% בביצועים לא ענק . שאר החלקים אני אשאיר בינתיים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
בעיקרון המפרט המתוכנן הוא R9800pro ATI XP2500+ /w Volcano12 @ XP3200 סטיק אחד Mushkin 512MB 222 DDR400 special Abit NF7-SL Antec 1080AMG+Antec 430ps אני מבקש לא לרשום לי דברים כמו "כדאי להשיג עוד 1000 שקל ולהשיג אינטל 3200 ED " וכאלה שטויות כי בתכלס זה המפרט ואני רק רוצה לשמוע דעות. בקשר לזכרון, בינתיים אני נשאר עם חצי ג'יגה וכשייצאו הזכרונות החדשים יש מצב גדול לעוד חצי ג'יגה מאותו הסוג.
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז שלום יש לי שני שאלות הראשונה היא האם לפי דעתכם ה RX460 2gb הוא הכרטיס הכי משתלם במחיר שלו? (הוא הולך להחליף את הGTX 440) אז יותר חזק זה בטוח אבל האם הוא הכי משתלם ? והשאלה השנייה שלי היא לגבי מפרט בתקציב של עד 3000 חריגה 0 בדקתי קצת בעצמי ומצאתי כמה הצעות משתלמות שני ההצעות שמשכו את העין שלי במחיר סביר אלה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=86044 או אותו הצעה רק בכרטיס מסך GTX1060 ועוד זיכרון SSD 120 אבל כמובן שעולה יותר 3450 מה שעובר את התקציב יש לכם הצעות יותר משתלמות? אשמח אם תתנו לי
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) השימוש הוא בעיקר אינטרנט, הרבה אתרים פתוחים ובמידת הצורך גם תוכנות. חשוב לי מאוד מאוד שהמחשב יהיה מהיר[מינימום 8 ג'יגה זיכרון], יציב, לא נתקע כלל, מודרני בתור מחשב נייח גם לעוד כמה שנים, זמין למשחקים קלים בלבד ולכל תוכנה. מתוכנן מערכת הפעלה של וינדוס 7 ביט 64 אז חשוב שהכל יתמוך כמובן. זמין כמובן לתכני HD, סרטים, סרטונים וכל מה שבאמצע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-