ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, הסתכלתי כאן באתר וראיתי מפרט שתואם את התקציב שלי : http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/21 יש לי עבר טוב עם KSP אז רציתי לראות את המפרטים שהם מציעים וקיבלתי מפרט יחסית דומה : http://ksp.co.il/?uin=15890 רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על ההבדל בין המפרטים, האם המחיר שמוצע ב KSP עבור המפרט הוא הוגן או שלבדוק עוד אופציות ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה והידע שלי בחומרה לא טובה מספיק לבקשה שלי אני רוצה או יותר נכון מבקש שכל מי שיש לו ניסיון במפרטים וחומרות ייתן לי מפרט מחשב אבל לא סתם מחשב אני רוצה (מבקש) מפרט של המחשב הטוב ביותר בעולם מכל הבחינות זיכרון,מעבד,רמקולים,מסך,כרטיס קול,כרטיס מסך,עכבר,מקלדת..... ועוד כל מה שגיימר צריך עם הביצועים הכי טובים ואפילו עם הסכום יעבור את המיליון בתודה
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר את מפרט מחשב הגיימינג הזה. התקציב שלי 4000 בערך. שיניתי רק את ה SSD לזה שמופיע אצלכם ב"מחשבים מומלצים". זה קצת מעל התקציב ויש לי רק 500 GB אז אני לא בטוח בזה. מבקש את חוות דעתכם לפני קנייה. תודה לעונים. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz - GMR LEGEND מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 5 3600X 3.8Ghz AM4 - Box מאוורר למעבד: Original AMD CPU Cooler לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Asus TUF B450-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws V 2x8GB 3000Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX 1660 Ti GAMING X 6GB GDDR6 HDMI 3xDP PC…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, אפשר לצחוק עלי קצת לפני שניגשים לעבודה (אבל כבוד גדול למחשב שעדיין נותן עבודה, אתם לא רוצים לדעת מה היה המפרט המקורי 😅), זה המפרט הקיים: Intel Core 2 quad Q9550 Intel DQ35JO motherboard 6GB RAM (ddr2) SSD 250GB Crucial 500MX Samsung evo 870 500GB gtx 750 ti הגיע הזמן להשתדרג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב פתוח, אבל שיהיה value for money, אין צורך לקנות את החומרה הכי חדשה בשביל 5% שיפור בביצועים שגם ככה לא ארגיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…
-
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים ראיתי לא מזמן המליצו פה למישהו על המפרט הזה לגיימינג מחנות IQPC והמפרט הזה גם נראה לי כמו שכתבתי המחשב יהיה לגיימינג והמסך שלי הוא 1080. לא מעניין אותי ראש ,OC וכל הדברים האלה פשוט לגיימינג של כל המשחקים החדשים והכבדים , כמו BF3,SKYRIM...... הארדיסקים יש לי וגם כונן DVD הנה המפרט שחסר לו לוח ואני מבקש שתעזרו לי איתו. הפרטים למטה מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪926 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1473 מארז: [..] COMPUCASE 63R3-NPS w/o PSU ₪185 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪315 קרו…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הדרישות: חיבור עד 4 מסכים חשיבות עיקרית לביצועי CUDA אך שיתאים גם למשחקי PC עדיף של אחד היצרנים Sapphire / Gigabyte תקציב עד 2,000 ש"ח תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשאיר חלקים מהמחשב הנוכחי ללא פגיעה בביצועים אז מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 4, APB Relodaed, Battlefield 4 ושיוכל להריץ משחקים כבדים אחרים על הגדרות גבוהות בכבוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
*מטרת המחשב? לימודים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אחסון ועריכת תמונות. * גודל המסך? בינוני * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא מתמצאת. * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -חיבור למסך הטלויזיה * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ל…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
axp 1900+ epox 8k5a3 cosrair Corsair CMX256A-2700C2 gigabyte ati radeon 9700 LG DVD 16x48 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Altec Lansing AX 3021 סך הכל: 7,559 ש"ח מחירים מ{צונזר - אין לפרסם חנויות!!!} ד"א המחשב יותר למשחקים , תודה רבה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרגע פוטושופ & אילוסטרייטור בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת חוטית - חשבתי על המכאנית GIGABYTE FORCE K83 ב 180 ש"ח מסך IPS המתאים למעצב גרפי - חשבתי על DELL P2719H ב 892 ש"ח (אך פוזל לכיוון של 2K שזה כבר נע בין 1500 ל-2000 ש"ח מתוך התקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר... 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם יש…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את החנות הכי זולה לקניית מחשבים ניידים בארה"ב, אני לא צריך שתעשה משלוח לארץ(מספיק לי בארה"ב) ומיצידי שהמחשב יהיה של חברות לא מוכרות(חברות סיניות וכדומה) העיקר שיהיה זול! עם מפרט חזק! מכירים חנות כזאת(אגם אם יש חנות כזאת ממש משתלמת במדינה אחרת אני אשמח גם)??
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקבל חות דעת + הצעות למחשב למשחקים עד תקציב של 3K, בניתי מפרט מחשב מKSP ואשמח לקבל עליו חוות דעת, המפרט: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Pentium G3260 3.3Ghz - IR2 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 360 NITRO OC 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB De…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ באילת, אפשר לחרוג עד 500₪ אם זה מהותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Dota2, Diablo2 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD M.2 1TB Samsung 980 pro Heatsink NVMe PCIe 4.0 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אפשר בלי אורות אם זה יכול לש…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר קלים כמו Starcarft 2, Heroes of the storm, לפעמים מנסה משחקים חדשים אבל לא צריך הגדרות גרפיות על Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, כרגע משתמש במסך טלויזיה ישן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע הבא אני הולך לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה לוח אם אחי טוב לדעתכם תודה לעונים ;D
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דל XPS M1530 וככל הנראה אני צריך להחליף לוח אם,מסרתי את המחשב לתיקון במעבדת דל "יעל פתרונות..".(המחשב נרכש בארצות הברית-לפני שבועיים) כידוע המחשב מגיע עם מספר דיסקים שמתאימים רק למחשב הספציפי הזה במיוחד WINDOWS VISTA OME.אני יודע שכאשר מחליפים לוח אם משנה כל המחשב והוא מזהה אותו כמחשב אחר.השאלה שלי האם במעבדת יעל יודעים לעשות את השיקול הזה והאם יש דרך שהמחשב יזהה את המחשב עם הלוח אם החדש כמחשב שהיה לפני החלפת הלוח? בנוסף לזאת מסרתי את המחשב כאשר יש בתוכו סיסמת WINDOWS האם אני צריך לאמר ל"יעל" את הסיסמא או שהם יוכלו להיכנס בלעדיה? *האם לאחר החלפת לוח אם יש צורך לפרמט את המחשב?והאם אתם חושבים שחברת "יעל" ישאירו לי את כונן RECOVERY(הכונן שאיתו יש אפשרות לפ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שאני ממש רוצה אך לפני הגיהוץ בויזה אני רוצה לדעת אם אני מפספס משהו או לקבל עצות או חוות דעת בנוסף אני לא סגור על איזה ספק מערכת כזאת צריכה לכן אם יש הצעות בבקשה .... מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 לוח אם ASUS Striker II NSE ¤1723 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤360 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤360 זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1600Mhz CL 6-6-6-18 FlexXLC ¤2072 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 280 1024MB PCIe ¤2973 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 מארז ללא ספק Antec Twelve Hundred ¤907 ספק כח Enermax Liberty 620W ¤795 סה"כ מחיר לכל המוצרים:10968 ¤
-
- 41 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הפוסט מתחלק ל-2 חלקים, כל אחד שיעזוראיך שהוא רוצה. 1 זה מפרט שאני בניתי רק חסר לי שם ספק כוח. חשוב לי מאוד שיהיה ספק כוח איכותי ולא ג''נרי מסריח. חלק ראשון: קודם כל אענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל במידת הצורך, לא אכפת לי גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו צפייה בטלויזיה דרך חיבור HD (סרטי HD 1080), משחקים פשוטים של 2005-2006 (מקסימום בשנים משחקי אסטרטגיה בעיקר) במקסימום, עריכות גרפיות בPHOTOSHOP כרגע משתמש בCS2, לא יודע אם אשדרג גרסה, שימוש בתוכנות העלאת קבצים, עריכת קבצי DATABASE כ-30-40 מגה במהיר…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת למפרטים הבאים: מפרט ללא OC למעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI, יחידות 2 ₪2504 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1431 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 ht…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz 64 Bit Dual Core 1 MB Chach לוח אם: Gigabyte GA-8VM800M זיכרון: 1gb DDRII Kingston 533 MHz כ.מסך : Abit Siluro FX 5200 דיסק קשיח: 1. Maxtor 60 GB 7200 RPM 2. Western Digital 250 GB 7200 RPM כוננים אופטיים: LG DVD- Rom 16 X + LG DVD-RW 16 X מארז: ASE MIDI ATX 350W VIRGO+USB ספק כוח הוחלף ל ThermalTak +PFC האם המחשב הזה מספיק חזק לעריכת וידאו מקצועית + והאם הלוח והמערכת מספיק חזקים להחזיק כרטיס רייל טיים ולעבוד איתו בצורה חלקה בלי בעיות?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הרבה הבדל בין 9K ל 8K אז מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימאלי 9K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל תחום המשחקים אם זה בין הכבדים החדשים שיוצאים מידיי שנה: וויצ'רת פולאאוט וכו' וגם המשחקים היותר קלים כמו: וואו, LoL, OW וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לחברים מבינינו שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות את המחשב הזה MacBook Pro 13" 2.9 GHz http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/md102hb ואני רוצה לדעת אם זה מחשב חזק כמו שזה נשמע והוא יריץ לי למשל משחקים כבדים נגיד במחשב הנוכחי שלי המחשב CRYSIS 2 לא זז בכלל ובמחשב הנייח הוא גם בקושי זז.... במחשב מהסוג הזה נראה לכם שהמחשב יסחב את המשחק הזה? בכללי זה מחשב חזק זה בטוח השאלה כמה חזק וכמה הוא יתאים לי. חוץ מהצרכים הבסיסיים שזה עבודות וכאלה שעל זה אין מה לדבר כמובן אז אני מדבר על דברים אחרים לגמרי... אשמח לעזרה תודה ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מכונות וירטואליות וכן עבודת ניהול רשתות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)כן-לפחות6 תאים וצפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD למערכת וכל השאר בHD רגיל אפשר * כונן אופטי? תלוי במשקל אם מכביד ועושה בעיה אז לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בארץ …
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ואופיס ברמה בסיסית, אוטוקאד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אוטוקאד( הצגת תוכניות חשמל) בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צור…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-