ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן להחליף את המחשב בן ה- 6 שלי, במחשב חדש, שאמור להחזיק לפחות 5-6 שנים. חלק מהרכיבים יירכשו באמאזון ארה"ב, וחלק בארץ. הרכיבים שיירכשו בארה"ב: מעבד- Intel Core i7 6700K https://www.amazon.com/gp/product/B012M8LXQW/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER לוח אם- Gigabyte LGA1151 Intel Z170 2-Way SLI ATX DDR4 Motherboards GA-Z170X-Gaming 7 https://www.amazon.com/gp/product/B012IBPJ6I/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER זכרונות- G.SKILL 16GB (2x 8GB) Ripjaws V Series DDR4 PC4-25600 3200MHz Intel Z170 Platform Desktop Memory Model F4-3200C16D-16GVK https://www.amazon.com/gp/prod…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, אז אני רוצה לקנות מחשב נייד לא משהו סופר על אלה שיהיה מספיק לאינטרנט ולסרטים. התקציב שלי הוא 1500 שקל. (עם חריגה) ואם אפשר את החנות בפ"ת
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף אפשר לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר minecraft סביר להניח שיהיו משחקים יותר כבדים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. הכל. מקלדת עכבר רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. 7. …
-
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי sapphire 7950 vapor x overcloked 3 giga נימצא אצלי בשימוש שנה וחצי יש עד שנה וחצי אחריות ב ksp בכמה אפשר למכור אותו יד שנייה אני חשבתי בסביבות 350 ריאלי..? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים (מכיוון שההחלטה על מה ללכת תקרה ביום הקניה) - אחד ב-2000 ש"ח והשני ב-3000 ש"ח. בשני המפרטים הדרישות זהות: לא צריך שום ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי וגם לקצת משחקים (בעיקר כדורגל/פיפא וקצת CS/קאונטר-סטרייק). הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק ויפה (ואני יודע שהדרישות בשבילם לא בשמיים). כמו כן, כרגע אני עם מסך ישן של LG בגודל 19 אינץ' שישודרג בעתיד כנראה למסך של DELL בגודל 23 פלוס/מינוס. גם יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג בגודל 320GB. האם כדאי להעבירו למחשב החדש או ללכת על קשיח חדש? בקיצור, אתם המבינים פה, אז אני אשמח לעזרה/עצות/מפרטים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לדעתכם משתלם לי להזמין מאיביי את ה- Dell Latitude E6410 W7 14.1" LED Intel i5-520M Dual-Core 2.4GHz 2GB 250GB DVD±RW בכ-1300 ש"ח? האם יכולות להיווצר בעיות כלשהן? מעבר לשפה העברית במקלדת הוא רק עניין טכני שלא מעורר בעייה? http://www.ebay.com/itm/370986468944?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני חדש עיינתי בפורומים שלכם ואני התרשמתי מאוד אני שוקל להחליף הרבה זמן מחשב הדבר החשוב לי ביותר שיחזיק מעמד להרבה מאוד זמן כי אני לא אוהב שינויים רציתי לשאול את המומחים כאן א, בניתי מפרט רציתי לשאול את דעתכם להלן : 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 1100 ₪ - Gigabyte GA-Z87X-UD5H S1150 350 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2490 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 290X 4G DDR5 BF4 Edition 399 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk Pulse 128GB SATA3 699 ₪ - * מבצע * Zalman Z11 Plus + FSP Raider 650W 80+ BUNDLE 740 ₪ - Corsair TX 850W V2 Active PFC 14cm Fan 330 ₪ - Pioneer BD-ROM + DVD-RW Sata X12 599 ₪ - Corsair Hydro H100i 90 ₪ - Noctua NF-A15 PWM 14cm 1200RPM 350 ₪ - W…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי זקוק לבניית מחשב עבור תוכנות אדריכליות (רוויט ואוטוקאד) ותוכנות גרפיות של אדובי (כולל אפטר) על בסיס מעבד אינטל I7 12gn מצ"ב הצעת מחיר שקיבלתי שאני מעוניין לשפר אותה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נייד עד 2800 ש"ח מקסימום !! שימוש עיקרי אנטרנט אופיס וצפייה בסרטים HD משחקים קלים המחשב אמור להחליף מחשב נייח ישן (פנטיוום 4) כך שמשקל לא מפריע לי מעדיף מעבד CORE I3 לא פחות גודל מסך : רק 15-15.6 אינץ' לא יותר ולא פחות זמן סוללה : 3 שעות מאד היגיוני חיבורים : HDMI חשוב שיהיה USB 3 ו ESATA ובלוטות' אם יש זה בונוס כונן קשיח : 500 GB לפחות כונן : CD/DVD צורב מקלדת : עדיף מלאה לא חובה אחריות בינלאומית : לא צריך אחריות : שנה טוב שלוש שנים מעולה מערכת הפעלה : חובה מאד חשוב לי פעולת מחשב שקטה !!! לצפייה בסרטים !! חשבתי על 2 דגמים 1. https://www.ynetshops.co.il/Product/9449/ 2. או זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJ1JG אמנם זה חורג מהתקציב אבל כרטיס מ…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אח"צ טובים לכל חברי הפורום! אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד לפי מספר קריטריונים: *עד 4 אלף שקל(לא תוסיף עוד 300 ולא 500). *שיעבוד טוב וחלק בדברים הבאים(מספיק RAM): -גלישה באינטרנט -סתם שימוש יומיומי כמו העברת קבצים בין תיקיות, סרטים, מוזיקה, כתיבת עבודות הגשה(שלא יתקע כשיש מספר תוכנות שפועלות בו זמנית כמו בראוזר, תוכנת מדיה כלשהי ואופיס למשל) -תוכנות פשוטות יחסית כמו אופיס *המחשב לא לגיימינג או לתוכנות גראפיקה כבדות, סה"כ שימוש בסיסי בבית בעיקר. *בבקשה לא להציע DELL, לפי ביקורות של מספר חברים, שאני סומך על מה שהם אומרים, הם לא משהו בכלל ואיכזבו אותם. בנוסף לכך, המחשב הוא לחברה שלי באוקראינה ושם היא טוענת שלא ראתה אף פעם DELL בחנויות, כך שגם השירות יהיה בעייתי. *שלא תיהיה…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חסכתי כסף הרבה זמן עד לסכום כמעט של 15,000 ! אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי ללפטופ גיימינג בלבד ! יש המלצות ? אני מחפש לקנות בארץ תביאו לי לינקים או משהו אני אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני בטוח שאתם בדר"כ לא מתעסקים בסכומים כאלו, אבל הנייד שלי בגד בי ונפטר אתמול בלילה. יש לי מחשב ישן בבית, אני מתכוון ישן..ממש ממש יישן (זה שאתם רואים ב"מפרט שלי" בצד ימין) ואני מעוניין להחיות אותו לצרכי עבודה. נתחיל במה שיש לי: מארז (אני בספק אם הספק כוח שלו יחזיק) 2 * הארד דיסקים 500 GB כל אחד. SATA צורב דיוידי מסך מקלדת וכל השטויות האלו. ועכשיו למה שאני צריך: מעבד לוח אם (אם תיהיה לי אפשרות לחיבור VGA וגם את הלבן ההוא זה מצויין,) זכרונות כמה שיותר, יותר טוב (ויש לי הרגשה ששכחתי משהו...) אני יודע שבתקציב הנ"ל לא ניתן לצפות למשהו מיודעמה. אבל בכל זאת, תקווה זה חשוב. מבחינת צרכים: שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון ב…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם במפרט / המלצות / טיפים עבור מחשב נייח חדש. הייעוד: בעיקר בעיקר גרפיקה, WEB וקצת וידאו. דרישות: - מחשב חיה. סופר עוצמתי. אני משתמש מאוד תובעני לביצועים. - 32GBRAM לפחות ו-SSD כמובן. - כרטיס מסך עם לפחות 4GB. לא מתמצא בכרטיסי מסך לכן פתוח מאוד להצעות שלכם. בעבודה יש לי Quadro ומרוצה ממנו מאוד. ציוד היקפי: מקלדת + עכבר בלבד. מבחינת זמנים: לא בוער, יכול להיות עד 3 חודשים לכל היותר, אין לחץ. תקציב: 9000 ש"ח, ואם אפשר גם בהרבה פחות אז למה לא? גמיש בסכום. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני בכלל לא בעניינים, לכן יעזור לי מידע כמו איזה מעבד כדאי לקנות, כמה זיכרון, סוג של מחשב (מיינסטרים וכד'). כמובן שדגמים ספציפיים של מחשבים יתקבלו בברכה. בעיקרון, המחשב מיועד לעבודה אוניברסיטאית: אופיס, אינטרנט, תוכנות סטטיסטיות (SPSS וכד'), גרפיקה (פוטושופ), הרצת ועריכת סרטים (בסיסית) חשוב לי שהמחשב יטוס! (ביצועים מעולים), ממשק נוח (מקלדת נוחה, נגישות...), קל (מתחת ל-2 ק"ג) יכול להגיע ל-7K, אבל המלצות על טובים וזולים יותר תתקבלנה בברכה תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תושבת 1155, תומך SLI\CF. עדיין באחריות לעוד משהו כמו חצי שנה\שנה (צריך לשלוף את הקבלה מהבוידעם).
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקבל חות דעת + הצעות למחשב למשחקים עד תקציב של 3K, בניתי מפרט מחשב מKSP ואשמח לקבל עליו חוות דעת, המפרט: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Pentium G3260 3.3Ghz - IR2 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 360 NITRO OC 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB De…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למחשב מבוסס P4 בתקציב של 5000 ש"ח שישמש בעיקר למשחקים. על התקציב לכלול מסך. תודה רבה למשיבים.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש אך להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בקירור המעבד ובספק הנוכחים שלי. להלן הציוד שאני רוצה להשאיר איתי: GFORCE GTX 550 TI, THERMALTAKE V1 (אם בכלל אפשרי להשתמש בו), ובספק כוח ocz 500 וואט במידה והוא מספיק טוב למחשב חדש , דגם 500sxs. לא חשובה לי כל כך רמת השקט של המחשב ואני לא צריך עוד ציוד נילווה. השימוש יהיה לגיימינג לא כבד אבל בכל זאת אני אוהב לשחק במשחקים ובגרפיקה הטובה שאני אוכל לשחק בא. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [T…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שאני ממש רוצה אך לפני הגיהוץ בויזה אני רוצה לדעת אם אני מפספס משהו או לקבל עצות או חוות דעת בנוסף אני לא סגור על איזה ספק מערכת כזאת צריכה לכן אם יש הצעות בבקשה .... מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 לוח אם ASUS Striker II NSE ¤1723 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤360 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤360 זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1600Mhz CL 6-6-6-18 FlexXLC ¤2072 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 280 1024MB PCIe ¤2973 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 מארז ללא ספק Antec Twelve Hundred ¤907 ספק כח Enermax Liberty 620W ¤795 סה"כ מחיר לכל המוצרים:10968 ¤
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++ JAVA #C א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי לכולם, אני אלה, עושה אפטר על עגלה שסוחבת כבר 7 שנים ועלתה פחות מ2500 ש"ח בסוף 2010 . (המפרט של העגלה יצורף בסוף ההודעה), צריכה מחשב חדש לכמה פרויקטים שנכנסו ואשמח להכוונה, הבנתי שאינטל מוציאים ממש עכשיו דור חדש הבעסה שצריכה את המחשב תוך חודש , גג אחרי החגים. . מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח כולל מעמ =) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית אנימציה וידאו ודו מימד (ותלת של אפטר..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe afte…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב, fallout 4,dark souls 3,far cry 4 אבל גם overwatch,SC2 ומשחקים קלים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך '24 , 1080*1920 -לאילו הגדר…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-