עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למטלאב, פייתון ועיבוד תמונה. גיימינג קל אם מתאפשר אבל בעדיפות נמוכה יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD 256 ג'יגה ישן. הייתי שמח להחליף, אבל אם התקציב גבולי אפשר לשמור אותו. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

2. היי, הרכבתי מפרט ב - TMS, ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש רכיבים לא תואמים? 2. האם ניתן לקחת ספק קטן יותר וזול יותר? 3. האם הקירור למעבד מספיק? (תכלס אני לא הולך לשחק שעות רצוף, מצד שני לפעמים המחשב מרנדר איזה וידאו שערכתי במשך חצי שעה רצוף) 4. ה - SSD הוא דיי המילה האחרונה, נכון? אין דגמים טובים יותר בהרבה, נכון? זה המפרט: [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107322]Intel Core i9 13900K / 1700 Tray[/url] כמות…

3. Started by Obi-Wan,

היי חברים, אשמח לעזרתכם- 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, פתוח לחריגות קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת, עכבר, מתאם ושלט קונסולה. אין צורך במסך, רמקולים וכו'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צריך להראות אלגנטי,…

4. Started by OranH,

שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שממש אוהב את האתר והקהילה שעזרו לי לרכוש כמה מחשבים בשנים האחרונות (בשבילי, המשפחה והחברים). ועכשיו לפואנטה: מעוניין לקנות מחשב לילד, בעיקר ללימודים קצת, לגלישה וכו', אבל גם שיוכל לשחק כמה משחקים פשוטים. התקציב כ-3000 ש"ח-+ עם מסך. מכוון לקנות בזמן הבלאק פריידי השבוע. ותודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-+ - חריגה עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים לילד וגיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, הכול (עכבר, מקלדת, רמקולים ומ…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. התייעצתי איתכם בנושא זה לפני כמה חודשים (קישור) מחשב נייח לילד בן 10. כיום משחק מיינקראפט. אולי נרצה יותר בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. רק למחשב. בלי מסך, מערכת הפעלה וכולי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ילד בן 10. אז מעבר לצרכים משרדיים, גם משחקים שדורשים גרפיקה, אבל בלי להתפרע. כרגע משחק רק מיינקראפט שבעבורו המחשב שלי (Ryzen 5 בלי כרטיס מסך) לפעמים לא עומד בעומס. ומן הסתם בעתיד ירצה יותר גרפיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב ב…

6. שלום, המפרט המבוקש הוא עבור ילד שעולה לכיתה א'. על המחשב להיות בסיסי, אך לא הפשוט ביותר כדי שיחזיק מספר שנים. אני מניח שמשהו שמבוסס על i3 יהיה מתאים. בנוסף, אני מעדיף שלמחשב יהיה כרטיס מסך חיצוני, ברמה סבירה (כזה שיאפשר להריץ משחקים לא כבדים ברמה סבירה). אני לא מעורה במיוחד בחומרה בזמן האחרון, אבל כרטיס בסדר גודל של מחיר של 500 שקלים אני מניח. אשמח גם להמלצה למסך. אין תקציב מוגדר. מעדיף שמפרט יהיה מ-KSP. תודה מראש, עידן.

• 14 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by petrovi4,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ( לנצל את כולו) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, סרטי FullHD, משחקים כמו FIFA אשתמש במסך Samsung T220P ) 22” FullHD) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, הרכבה בחנות. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים - אני גר בחיפה …

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by elis02,

שלום. מחפש מפרט מחשב נייח במחיר מינימאלי ליצירת מוזיקה שיוכל להריץ את התוכנה Cubase pro 10.5 בצורה רציפה (ללא תקיעות). אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  9. אהלן, רוצה לשדרג את המחשב שלי לצורך יצירת מוזיקה כבדה(פרוייקטים גדולים) ולפעמים משחקים. * לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים, כרטיס קול, מקלדת, עכבר, מסכים). * יש לי שני כוננים קשיחים 1TB SATA ו 300GB SATA בן עשר שנים שמסרב למות, ועוד SSD 120GB שיושב עליו הווינדוס בלבד. זה המפרט שחשבתי עליו יש לי כמה התלבטויות: 1. אין לי נסיון עם מעבדי AMD, וההתלבטות העיקרית שלי היא בין מעבד של אינטל למעבד של AMD 2. אני רואה שלוחות אם B450 זולים בהרבה מלוחות X570, יש לזה הצדקה? 3. ספק כוח של 620w יספיק? 4. הקירור שמגיע עם המעבד שקט מספיק? 5. הכרטיס מסך הזה יריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית? לא אכפת לי לשחק על רזולוציות מטורפות עם ההגדרות הכי גבוהות,…

10. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2012, שזה כמו 1000 שנים בערך בענף הרכב. הגיע הזמן לשדרג. אין כל צורך לשלוח אותי למדור מפרטים מומלצים או לכאן - https://helpx.adobe.com/il_he/photoshop/system-requirements.html, כבר ביקרתי בהם. אלה הדברים שאני רוצה לברר: * מה יותר חשוב במעבד, המהירות שלו או זכרון המטמון? * אילו מעבדים מותאמים יותר למטרה, אלו של אינטל או אלו של AMD? * מהם הדברים המשמעותיים שצריך לכלול לוח האם? * עד כמה משמעותי נפח הזכרון של כרטיס המסך? * מהי מהירות המינימום המומלצת של הזיכרון, ומתוך הנחה שאני שותל על לוח האם 16GB, האם עדיף 1X16 או 2X8? תודה וסופ"ש נעים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חברים, המחשב שהרכבתי לאימי מת אחרי 6 שנים של שימוש (לדעתי לוח אם או מעבד) ואני מבקש את עזרתכם ברכישת מחשב חדש. קודם כל השאלון ובסוף הבקשות המיוחדות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח. אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל מלבד תכנות ועיבוד תמונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K. ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עם התוכנות הבאות: ריינו סקצאפ אוטוקד ופוטושופ ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 7000. ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימוד מכונה ברמת POC - בעיקר Deep Learning וdatasets שבמקסימום יגיעו לחצי טרה. במידת הצורך אעבור לענן כשהאלגוריתם יבשיל. בנוסף יש מצב להתעסקות בסיסית בסאונד ושימוש במנוע unreal לכל מיני סימולציות / דמוים וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות AutoCAD וSketchUp ופוטושופ בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 22-24 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא צריך, הרכבת מחשב בח…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שלום, שלחתי ידידה ל TMS לקבל מפרט ב 5K, שימוש עיקרי לילד שלה בן 16, למידה מרחוק ומשחקים (לא משהו יותר כבד מ FORTNITE להבנתי). היא קיבלה את המפרט הבא (בתחתית הפוסט), הוא נראה לי OVERKILL. אני יודע שזה לא זמן טוב לקנות אבל הם חייבים מחשב. מישהו יכול לעזור איך אפשר לשפר\לשנות, אולי לחזור למסגרת התקציב של 5K. כאמור צריך את כל ההיקפי (עכבר מקלדת ומסך). ניסיתי למלא את השאלון ממה שאני יודע, אם צריך פרטים נוספים בבקשה אימרו, הם רוצים לקנות את המחשב ביום שני אחרי החג. תודה מראש וחג שמח! שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית…

16. היי חבריי, אני צריך מחשב נייח חדש. למרות הידע היחסית-אקסטנסיבי שלי בתוכנה, אני בור מוחלט בחומרה, אז אעריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לשלם 9,000₪, שזה מלא כסף, אם תשכנעו אותי ששווה לשלם יותר, אני אשלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתעסק בdeep learning, תכנות והרבה מידע. יש לי חוות מעבדים גדולה בשביל זה, אבל לפעמים אני צריך לקחת חלק קטן מזה ולשחק איתו בבית. אני גם רוצה גיימינג, גם ככה צריך כרטיס מסך חזק ואם כבר אז כבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

17. אהלן חברים, אשמח לעזרה להרכבת מפרט מחשב שהרכבתי ב ksp, אשמח אם תתנו את דעתכם. אני יכול גם לקנות באילת כדי לחסוך כסף. המחשב מיועד לעריכת אודיו/וידאו, שימוש בתוכנת AVID XPRESS ברמה מתקדמת כתחביב. אני לא צריך כרטיס מסך/אודיו חיצוני, מספיק לי מה שמגיע בלוח אם. חשוב לי כניסה DVI ו HDMI בלוח אם, מעבד חזק, הרבה זכרון פנימי ומהיר, חייב SSD של לפחות חצי טרה ומשהו טוב. מה דעתכם את המפרט שהרכבתי? 1. האם זכרונות של G.SKILL עדיין נחשבים מאוד טובים? לא הרכבתי נייח כבר לפחות 5-6 שנים 2. האם המארז טוב? הקירור טוב? 3. כל מה שתוכלו להוסיף.. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. היי, מטרת המחשב העיקרית תהיה עבודה עם מודלי תלת מימד בsolidworks, שבסופו של דבר יודפסו במדפסת תלת מימד עד גודל של מטר * מטר * מטר. המחשב צריך להחזיק כמה שנים טובות עד שיהיה צורך בשידרוג רכיבים שקצת יותר קשה לשדרג או להוסיף (כמו מעבד) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?\ כמה שפחות, ככל הנראה המינימום גם ככה ייצא יקר מלכתחילה בגלל הדרישות. ברור לי שזה יעלה יותר מ6000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SOLIDWORKS כמו שמפורט למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת, מסך (27 אינצ') 4. האם י…

19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5000 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PHOTOSHOP, BLENDER, OBS, MINECRAFT (הבלנדר רק לעריכת וידאו) סטרימינג שיהיה אופציה למשחקים קצת יותר כבדים ממיינקראפט במידת הצורך הרבה עבודה אם גרפיקה (עריכת צילום וציור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? "6000 ש"ח, יש אפשרות חריגה פשוט חברים אמרו לי שזה המחיר שהגיוני שאשקיע (לא מבין בזה אישית)" 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? "אני נכנס לעולם האבטחת מידע וה-IT ואני רוצה להתנסות עם סביבת עבודה עם מספר מכונות וירטואליות שירוצו בו זמנית" 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? "לא צריך ציוד היקיפי, רק את המחשב" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) "חסר לי את כל הרכיבים" 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? "לא כל כך חשוב, פשוט…

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  21. Started by eladteib,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000ש"ח בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר שוק ההון, פורקס, קריפטו תוכנות ספציפיות: bookmap, hyblock, trading view, MT4 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4 מסכים, מעמד למסכים, עכבר עם כדור עקיבה גדול 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב אבל לא על חשבון חריגה מתקציב. 6. האם ישנה …

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by d10,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעיקר לצורך מסחר בשווקים פיננסיים. כמובן שהוא ישמש גם לשאר הדברים הבסיסיים. מסגרת התקציב - אין מסגרת מסויימת, העיקר איכות החומרה, אך אין צורך בחומרה יקרה ומיותרת במסגרת השימוש שלי. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב יחובר למסך איכותי, ברזולוציה מינימום של 2K בגודל 25-27 אינץ'. בנוסף, רציתי לברר את עניין חסכון המקום. האם במסגרת הצרכים שלי אני חייב מארז רגיל או שניתן להסתפק במארז קטן או אפילו במיני PC? תודה

23. Started by אורי מ.,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח. רצוי בפחות ויכול לחרוג ליותר, אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שוקל רכישת כרטיס המסך מאמזון. נראה לי שפערי המחיר לעומת הארץ די גדולים. יש סיבה חזקה נגד? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

24. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש חנות/רשת חנויות שמוכרת מחשבים באזור תל אביב ( עם עדיפות לסניפים נוספים באזור השרון ) ע"מ לקנות לי מחשב נייח, מיני לפטופ ללימודים ולפטוט לאבא שלי. חשוב שהחנות תהיה אמינה , הוגנת ובעל מוניטין טוב. מטרות המחשבים : 1) מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . 2) מיני לפטופ ללימודים לסטודנט - אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות מיני ולא רגיל מהסיבה הפשוטה שככל שהמשקל הפיזי יעלה סביר להניח שאני אסחוב אותו פחות פעמים איתי לאוניברסיטה.. 3) מחשב לפטופ לצרכים משרדיים עבור אבי. את הבקשה לניידים אעביר לפורום ניידים. דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card:…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950) Sound Card: DirectX compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive טופס עבור המחשב הנייח : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ואין ברירה - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.