עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש מחשב נייח לגלישה וצפייה בHD, עד 1500 ש"ח עבור אישה מבוגרת. יש ציוד היקפי (מחשב קודם מת). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ואין אפשרות חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אכניס גם את הHDD מהמחשב הקודם, אז לא צריך כונן נוסף מעבר לSSD אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלו…

2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 3,000. אם אי אפשר לעמוד בתקציב, אז 3,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכי וורד, pdf וכו'. תכנות בסיסי וצפייה בסרטים. כרגע אני לא בטוח אם אצטרך 4k. אם אין הבדל מהותי במחיר, אעדיף מחשב שמסוגל להריץ 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מקלדת ועכבר - לוג'יטק k270 אלא אם יש המלצה למשהו אחר בטווח מחיר דומה ושהוא עם מקלדת יותר קטנה (קשה לי להגיע עם האצבעות למקשים בצדדים). רמקולים - כרגע כן. אני צריך לבדוק אם נשאר לי סט מאחד המחשבים הקודמים 4. …

3. Started by hukayma2,

שלום, מחפש לרכוש מחשב עבור אשתי, משתמשת בעיקר בתוכנות כבדות (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין ועוד). חשוב לי לקבל הצעה למפרט (אין צורך במסך) סביר שייתן מענה לצרכים (שימוש של מס' פעמים בשבוע בתוכנות אלו - לא כל יום, כן אינטרנט, לא משחקים). תקציב בין 1500 -2000 ש"ח. נא עזרתכם המסורה (פעם ראשונה שלי באתר זה). תודה. ניר

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייח לגרפיקה, יש לי כבר 2 מסכים, מקלדת, עכבר - פשוט מעוניין לשדרג את המחשב. עובד לפי השאלות המומלצות - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4,000 ש"ח. חריגה אפשרית, במידת הצורך - וברמה סבירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכה גרפית (ללא וידאו) ומולטי-טסקינג (הרבה חלונות במקביל כולל גלישה, מסמכים, ותוכנות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  5. Started by Dana Vail,

היי. חברה גרפיקאית ביקשה שאעזור לה לבחור מפרט למחשב נייח שלה. מצרפת בסוף ההודעה מפרט שקיבלתי - אשמח לשמוע את דעתכםן, אם מוגזם מדי או שאפשר יותר.. או אם יש רכיב אחר שעדיף. תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K. גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות גרפיקה. פוטושופ + אילוסטרייטור. קבצים גדולים לדפוס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד…

• 24 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. שלום ותודה מראש לעונים. המחשב הקודם שלי מקרטע תקופה ארוכה (של שנים) באופן נואש והגיע הזמן לאחר יותר מעשור להחליף אותו. אני צריך מחשב שיחזיק לי מספר שנים לא מבוטל. התקציב - כ- 6000 ש"ח. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית: תוכנות אדובי בדגש על אינדיזיין. התוכנה השימושית ביותר ביום יום: קורל דרו. עבודה משרדית של עסק: אופיס וכדו' נגיעה בעריכת וידאו קלה - קורל וידאו סטודיו תיתכן בהמשך התמקדות בתוכנות כבדות יותר בתחום עריכת הוידאו. 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ללא חרגיה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה והדמיות - שימוש בתוכנות 3Dmax , V-ray, מנוע רנדור קורונה. בנוסף המחשב ישמש נער בתיכון ללימודי מדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם …

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל, אפשרי עד 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וקצת וידאו מתכוון לעבוד עם לינוקס (הכל במסגרת תחביב, לא משהו רציני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף בלי אורות, אין מגבלת גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

9. Started by london22,

היי, למשרד שאני עובד צריך מחשב עבורי. אני גם אקנה מסך טוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה - עיבוד תמונה, אפטר אפקט. לא תלת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא …

10. Started by elis02,

שלום, אני מחפש מחשב נייח לסבא וסבתא שלי. מחשב שיעבוד זמן רב (הנוכחי עבד כ-7 שנים) שימושים הם SKYPE WORD ואינטרנט. לא משהו מטורף. חשוב אבל שיעבוד מהר ולא ייתקע כל פעם שופתחים דפדפן וזה... שתהיה תמיכה גם לוינדוס 10. אין צורך לכלול וינדוס במפרט. (אבל אשמח אם תציינו כמה יעלה אם כן לכלול עותק חוקי) יש צורך שיהיה בו CD/DVD. דיסק SSD אולי גם כדאי שיעבוד חלק? מחיר: אין מחיר ספציפי אבל לא ייקר, בכל זאת לא גיימרים או מריצי תוכנות מטורפות. כ-2000. אולי שעכשיו יש BLACKFRIDAY יש גם מבצעים? הערה: מקלדת, רמקולים ומצלמה כבר קיימים. בתודה, אלי.

11. הוריי רוצים מחשב נייח חדש שישמש אותם בעיקר לעבודה משרדית. יש מצב שמדי פעם הנכדים גם ישתמשו במחשב לגלישה בסיסית. אולי גם אח שלי שמדי פעם מגיע הביתה ירצה לשחק על המחשב NBA 2K12 (משחק די ישן). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קשה לי לומר, עדיף כמה שיותר זול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אימייל, אופיס, וכו'). גלישה בסיסית. אולי גם אפשרות להריץ NBA 2K12. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר - הכי פשוטים שיש. מסך - 24' יהיה נחמד. לא צריך משהו מיוחד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…

• 22 תגובות
    • 11.3k צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייח להורים שלי, השימושים העיקריים הם אופיס - וורד, פאוור פוינט ויוטיוב. יש מסך מחשב, מקלדת ועכבר, צריך רק את המחשב ומערכת הפעלה. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2200 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Ben Huri,

היי, ראיתי כמה דיונים מהעבר עם בקשות דומות, אך בכל המקרים חצי מהמפרט כבר לא קיים באתר.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by omer.ha,

היי, אני מחפש לקנות מחפש להורים שלי בשביל אינטרנט ואופיס, הם לא צריכים משהו חזק מדי - רק חשוב שיהיה כרטיס רשת בשביל WIFI (עדיף פנימי לדעתי) לפי חוקי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 - אם הכרחי אז אפשר לחרוג ל2200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב שיהיה שקט …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. ההורים בשעה טובה מחפשים להחליף מחשב. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, אופיס וצפיה בתמונות. משחקים הם לא שיקול. אם יש future proofing קל שניתן לעשות בשביל שיהיה ניתן להתאים את המחשב יותר לעריכת סרטים (בהוספה עתידית של כרטיס מסך), אשמח לדעת - אבל זו לא עדיפות משמעותית. המחשב הקיים נמצא בשימוש כבר מעל 10 שנים (והחדש לא יוחלף בקלות), כך שהמטרה היא לייצר מחשב שהם יוכלו להנות ממנו לאורך זמן עם איזושהי אפשרות הרחבה במידה של שינויים בדרישות. דיסק קשיח למטרות אחסון יעבור מהמחשב הקיים, וכך גם הציוד ההיקפי - כל השאר חדש. ולא שאני צופה בעיה - אבל הציפיה מהמחשב היא להיות שקט. המחשב ככל הנראה ירכש מ- KSP ממטרות של זמינות פיסית לסניף למטרות אחריות (…

16. Started by itaic,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שימש את ההורים והתקציב הוא עד 2k. השימוש הוא בסיסי. הפרטים רשומים למטה. האם לדעתכם כדאי להשקיע ולקנות מעבד מהדור האחרון (דור 8 של אינטל או רייזן של AMD) או שלשימוש כזה ניתן להסתפק בדורות קודמים יותר וכך זה יוזיל את העלות? תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, קצת אינטרנט, יוטיוב, צפייה בסרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 14 אלף + אלפייה ומשהו חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית של וידאו 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 , ניתן לחרוג מעט במידה וקיים צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת מוזיקה , עריכת וודיאו , עריכה גרפית - FL STUDIO , PRIMIRE , Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים ברשותי הארדיסקים רגילים של SEGATE לאחסון אז אין צורך לצרף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מקסימום שקט יש לציין שזה מחשב שאמור לעבור בתוך אולפן הקלטות וזאתי העדיפות העליוני בבני…

19. שלום חברים, פעם ראשונה שאני לא מבקש מחשב למשחקים בחיי. Can't believe i'm doing this ועכשיו לעניינינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל ס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי חברים, אני צריך לקנות מחשב חדש (נייח) לצורך עבודה. מחשב בלבד ללא ציוד היקפי. אני הולך להריץ על המחשב קוד כבד וסימולציות גרפיות, חשבתי על i9, כרטיס מסך 4070ti ו-64 ג׳יגה של ראם. אני מתכוון לקנות באילת. אני יודע שאלו רכיבים יקרים אך חשוב לי לחסוך כמה שיותר במסביב. אשמח לעזרתכם ולהשלים מידע במידה וחסר. תודה! עריכה - תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין כל כך תקציב, עדיף לא לחרוג מ-8 אלף, רק אם אין ברירה.. קחו בחשבון שאקנה באילת אז זה משפיע 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימושים העיק…

21. שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לרכישת מחשב חדש. להלן השאלון ותשובותיי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט (100-200 ש"ח לכל היותר), אבל רק אם יש צורך הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב הם: הרצת תוכנות ומשחקים (לא הכי חדשים) ברזולציית Full HD. לעיתים תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? כן, כרטיס מסך מדגם 1070Ti המיועד לקניה מיד שניה. …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום חברים, אני מעוניין להתחיל ללמוד עריכת וידאו, אשמח להמלצה למחשב נייח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 הום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

23. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד לא יוצר צוואר בקבוק, לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלה של מס' מכונות וירטואליות במקביל, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, VMware Workstation - בעיקר הפעלת מכונות שמריצות Linux/Windows, UNETLAB , VIRL - פירוט נרחב בהיערות בסוף הפוסט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 2016 , משחקי רשת למיניהם - BF/COD וכו' -מהי הרזולוציה ה…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. מחפש מחשב נייח עוצמתי, שיוכל להריץ בקלות מס' מכונות וירטואליות בו זמנית. לא חשוב איכות גרפית יותר מידי - אבל כן כרטיס בנפרד בכדי להוריד מהעומס על המעבד. כמו"כ הייתי רוצה המלצות איך לנצל את ה RAM בצורה הטובה ביותר, (הרבה פעמים גם כשיש הרבה RAM - עדיים כשמריצים מכונות במקביל - נוצרת איטיות.) הגעתי למפרט הבא, הייתי שמח לקבל חוות דעת על: מהירות, עמידה בעומס ותאימות בין החלקים: לוח אם - Gigabyte Z390 Gaming X מעבד - Intel Core i7 8700K / 1151 Tray RAM זכרון - Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 C…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. אשמח להתייחסותכם למפרט שבניתי למחשב נייח לילד בן 10. נועד לגיימינג קל (בעתיד הקרוב) ובינתיים מעט פורטנייט, ומשחקים קלים. כרטיס מסך אוסיף (אם הילד לא יעצבן) בעוד כחודשיים כאשר יתחלף דור, הכוונה לקנות את הדור הקודם במחיר מוזל. תקציב גמיש - בסביבות 3000 (ללא כרטיס מסך) . דרושים גם התקנים פריפריאליים. אין חשיבות מיוחדת לשקט והילד בטח ישמח לצבעוניות וכו' (אני די התעלמתי מזה במפרט) מעדיף חנות באיזור המרכז ויש לי נסיון טוב עם פלונטר אז בניתי את המפרט בה: לוחות אם - AMD Socket AM4 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B550M-S2H][b]B550M-S2H[/b] - [b]Gigabyte[/b] - [b]AMD B550 Ultra Durable Motherboard with Pure Digital VRM Solution, G…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.