עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב בתקציב של עד 3000 שקל, ללא ציוד היקפי. בכללי המטרה היא עבודה שוטפת על המחשב, שיפעיל משחקים כמו שצריך וזהו בעקרון... אשמח גם אם המפרט יורכב מחברות מחשבים שיש להם סניף באזור באר שבע, אבל זה לא כ"כ קריטי.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by מוטי ב.,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המעבד הזה הוא טוב? ומה המקביל שלו מבחינת i5 ? intel core? אשמח לתגובות מעבד: AMD Dual-Core A9-9425 APU‏ (תדר בסיס של ‎3.1 GHz‏, תדר פרץ של עד ‎3.7 GHz‏, מטמון של 1‎ MB‏) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ R5‎

3. Started by ject,

בינתים אני סגור על RADEON HD4870X2 2GB ומעבד Q9550,תשילמו לי ;D תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by xori,

* מטרות המחשב? גלישה,סרטים HD,תכנות, * גודל המסך? 14 או 15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחשב גיימיניג שירץ את כל המשחקים הכי חדשים וכבדים על הגדרות גבוהות... אין צורך בציוד הקיפי משום סוג לא צריך צורב וגם לא חייב דיסק קשיח.... לא צריך הרכבה ... יש לי מדרבורד שהוא (Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN אם צריך אפשר להחליף אם אפשר להחליף אז גם מארז חדש....אם לא אז יש לי.... רוצה שהמחשב יהיה שקט ולא מרעיש בערך מי 1-10 7 או 8.... לא יודע לבצע OC בעצמי אם החברה עושה את זה אז אני רוצה אם לא אז לא משנה... גר בצפון אבל זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה.... אין בקשות מיוחדות

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by axon,

אני שוקל לקנות את הדגם הנ"ל Asus N550JV-CN191H לעיצוב גרפי ו 3D http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211182 למטרות עבודה משרדית רגילה ( כן קצת מוגזם ) ולעבודות תכנון גרפי תלת מימד עיצוב מוצרים בתוכנות כמו rhino ו סולידוורקס והרבה Photoshop האם יש דגמים מקבילים במחירים טובים יותר ? מישהו מכיר את החנות הזאת ? אני מתכנן לרכוש המחשב השבוע אז אשמח לשמוע דעות אם מישהו מכיר את הדגם , הרעיון שהוא יהיה חצי נייד בעיקר לעבודה במשרד ובבית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  7. לוח אם - K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II- 470 מעבד - AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 זכרון - ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 - 250 דיסק קשיח - Deskstar 80GB Sata II - 330 כרטיס מסך - LEADTEK WinFast PX6600HDTV PCIe 256MB - 569 מארז - 370 COMPUCASE CI-6A19 BLACK לוח אם ודיסק קשיח מקיאספי זכרון, מעבד ומארז מנוע כ.מסך מפנדה השאלות: המארז בא עם מאורר 120 אחד או שתיים? לא יהיו בעיות עם הלוח אם והמעבד? המעבד בא עם קירור? אם לא איזה קירור כדאי עד 150 שח? איך הספק שבא עם המארז? יעלה את המחשב? מישהו יכול לשלוח לי בקורות על החנויות האלה בפרטי? תודה המחשב הוא למטרת משחקים, אינטרנט וכל זה... שימוש כללי תודה בהקדם...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤955 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1507 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤121 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II ¤330 כמות:1 …

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by scheinerman,

שלום אני מחפש מחשב עד 1000 דולר שיקנה בארה"ב (עדיף המלצות מאמזון) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי עדיף אזור ה14 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תחזיק כ3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יש אפשרות לHDMI עדיף * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב ותודה לעוזרים, אני מעוניין לקנות בקרוב מערכת מחשב חדשה בגלל שהמחשב שלי ישן נורא. אממ.. כנראה שאני הלך על הפלטפורמה החדשה של אינטל "Core i7" השימושים שלי במחשב הם בעיקר: עריכת וידאו, אנימציה ורינדור, משחקים חדשים בד"כ ברזולוציה גבוהה, סרטים באיכות HD. את רוב הרכיבים של המחשב אני לא מייבא מחנות אז לכן זה יוצא לי במחיר סביר רק חלקים בודדים אני כנראה יקנה מחנות, אז אל תשנו לי את המפרט לגמרי ותתנו לי חדש מחנות כי זאת לא המטרה, את הרכיבים הבאים אני קונה שלא מחנות: INTEL CORE i7 920 2.66GHZ 8MB BOX PATRIOT DDR3 3GB KIT 1600Mhz VIPER HEATSINK SEAGATE BARRACUDA 500GB 32MB SATA II 7200rpm THERMALTAKE ThoughPower 650W QFan 14cm את שאר הרכיבים אני מעוניין לקנות מחנות מסגרת הת…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המחשב הנ"ל http://night-net.net/items/239163 הדבר היחיד שמדאיג אותי זאת כמות הזכרון RAM שיש למחשב. אני רוצה להוסיף למחשב הזה 4 גיגה שיהיה לי 8 גיגה בסך הכל. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? איזה כרטיס/ים אני צריך, איך אני מחליף פיזית וכמה זה יעלה לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sirexrv,

אני בעיקר אשתמש בו לאינטרנט ומולטימדיה והורדות\העלות... לפעמים עיבוד וידאו ויותר לפעמים משחקים (כמו: HEROES V) הראשוןInspiron 6400 של DELL שעולה 5700 ש"ח עם:Intel Core Duo T2400 LCD Panel 15.4 1GB Dual Channel DDR2 533MHz 100GB 7200rpm SATA Hard Drive 256MB ATI MOBILITY RADEON X1400 Integrated Sound Blaster וFREE NetGear 54Mbps Firewall Wireless Router Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer השני הוא:dv2000z של HP שעולה 5720 ש"ח עם:AMD Turion 64 X2 Mobile TL-52 Display 15.1" WXGA BrightView Widescreen Graphics Card NVIDIA® GeForce® Go 6150 Memory 1.0GB DDR2 SDRAM Hard Drive 100 GB 5400 RPM Serial ATA Hard Drive Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support Networking 802.…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by esnhh,

שלום חבר שלי המצליץ לי על המפרט הזה רציתי רק לדעת חווה דעת אם זה טוב למשחקים סרטים. בעיקרון לנער בן 15 http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11354:1/6:10522:1/2:11279:1/4:11237:1/7:7942:1/3:11636:1/20:8969:1/9:11435:1/10:11513:1/

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  14. טוב אז ככה... חיפשתי הרבה מאוד ולא הצלחתי להחליט כל פעם צץ משהו חדש... אני סטודנט, סבא קונה לי מחשב נייד עד 6500 ש"ח.. יש ברשותי מחשב נייח בן זונה... איזה מחשב אתם ממליצים... המליצו לי על DELL 6400 או LG M1 או לנובו n100 3000 אני משתמש באינטרנט הרבה, אופיס הורדת מוסיקה, מסתובב עם המחשב, יש לי תיק גב טוב אבל... לראות סרטים וכד'... הקיצר מה לקנות...??? התקציב 6500 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by PopPy,

היי, אני מחפשת שני לפטופים לקרובי משפחה שיהוו תחליף למחשב נייח. גודל מסך מינימלי של 15", למשקל אין שום חשיבות מכיוון שהם לא מיועדים לצאת מהבית, מפרט בסיסי (שימושי גלישה ואופיס בסיסיים לחלוטין) אבל דגם שיוכל ללכת איתם ל3-4 שנים הקרובות כך שלא משהו מיושן מדי שמסתובב כבר בשוק שלוש שנים. החברות המועדפות עלי הן דל, לנובו, סמסונג ואסוס מניסיון טוב שלי. בדקתי כמובן בזאפ אבל אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים שעונים על הדרישות האלה, להערכתי התקציב ריאלי+ ואפשר אפילו לרדת קצת. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by tomerw,

החלטתי כבר על מפרט אחרי בדיקה וקריאת ההודעות של החברים פה בפורום מטרת המחשב תהיה בעיקר למשחקים כבדים וגם לאוברקלוקינג בזמני הפנוי מנועה מחשבים בחרתי את הרכיבים הבאים: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box - ¤ 2120 DFI Infinity 975X - ¤ 1060 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 - ¤ 1250 ENERMAX LIBERTY 500W - ¤ 700 + הרכבה 170 ¤ מ KSP: Sapphire Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E - ¤ 2170 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB - ¤ 465 LG DVD±R GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) - ¤ 220 סה"כ = 8,155 ¤ עכשיו ההתלבטות שלי היא איזה מארז לקנות... חשבתי ללכת על המוצרט של Thermaltake כי נורא אהבתי את העיצוב שלו אבל אני לא יודע אם הו…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בעיקרון כל התוכנות של אדובי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 crisys3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, היום אחרי ששיחקתי קצת AC3 להפתעתי גיליתי שגם על ההגדרות הכי נמוכות (שזה די מגעיל לשחק ככה בגלל הAA במיוחד) יש איטיות בערים צפופות, האמת היא שגם מזמן לא שדרגתי את המחשב שלי ואני זקוק להמלצתכם, האם כדאי בכלל? מה כדאי בכלל? וכמה כדאי בכלל? המפרט שלי כרגע: Phenom X6 1075T שעומד על OC קטן של 3.45 GHZ (יש לציין שאת הOC בצעתי לאחר שגיליתי איטיות) לוח אם - Gigabyte MA770-UD3, כן אני יודע שזה לוח שהוא לא AM3 אבל צרבתי לו ביוס בשביל להשאר עם זכרונות של DDR2 (לא היה לי כח לקנות חדשים באותה תקופה) זכרונות - G.Skill DDR2 2048X2 1066MHZ כרטיס מסך - 6950 שעשיתי לו פלאש ל6970 והוא עומד על 900 ליבה/1450 זכרון ספק - OCZ 500W - עתיק ואמין, יש לי אותו בערך 4 שנים + יש לציין שהמחש…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  19. שלום, קניתי מחשב נייד מסוג טושיבה L300-11L עכשיו המחשב בא עם וינודס ויסטה מובנה בוינדוס יש כמה תוכנות של טושיבה ויש תוכנה של טושיבה ליצירת דיסק אתחול יצרתי את הדיסק הכל עובד סבבה אני רוצה לשים על המחשב נייד XP ולהתקין את התוכנות של טושיבה יש אפשרות לעשות את זה? איך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לחברה שלי יש מחשב Fujitso Siemens Amilo Pro v2055/ זה בעיקר אומר מעבד celeron M זה או אחר וחצי ג'יגה RAM. ושהוא איטי משהו (היא משתמש באופיס ואינטרנט בעיקר). חשבנו להרחיב את הזכרון ל2 ג'יגה, שזה המקסימום שהמחשב תומך, ומישהו אמר לי שאין למה, שגם ככה המעבד חלש ולא יאפשר למחשב להיות יותר מהיר. מה דעתכם? יש סיכוי שהרחבת הזיכרון תשפיע בצורה משמעותית על המהירות? חוץ מזה, אתם יודעים עלות סבירה של החלפת זיכרון בחנות? כי לא ממש הייתי רוצה לפתוח נייד לבד.. תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by motie,

בוקר טוב, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי ל דיסק קשיח מסוג SSD. שאר המידע, ימשיך להיות על ההארד דיסק הנפרד. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10. אשמח לקבל המלצות על התקן טוב, וכמה הוא אמור לעלות, ובכלל מה לשים לב שרוכשים התקן מסוג ssd. תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לא כולל מסך ומארז

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. קודם כל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר, אם לא אז לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבחינת משחקים מודרניים bioshock infinite, הבאטמנים, דוטה 2 ודומיהם. כמו כן אימולטורים לקונסולות ישנות יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by aviram1002,

שלום אני צריך מפרט למחשב עד 4500 ש"ח - כולל מסך אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך טוב כמו כן אני מעדיף מחשב שקט כי אני תמיד משאיר אותו בלילה אז מאוד חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר שקט וגם שהמארז יראה נחמד גם לא יזיק (: כל השאר אני מקווה שתבחרו בשבילי מה שיתאים לתקציב שלי תודה ויום טוב ;D

• 3 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.