ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי! אני גר בת"א, אני צריך המלצה למפרט למחשב נייח בסך של עד כ- 1500 ש"ח בעיקר לצורכי אינטרנט, עם זאת אני צריך שלמחשב יהיה בסיס חזק (כלומר לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן מאוורר טוב), בשביל שתהיה אפשרות להוסיף כרטיס מסך חזק או כרטיס סאונד חזק אם ארצה בעתיד. תודה רבה לכם, אתה עושים עבודה מעולה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי, צריך את העזרה שלכם מחפש מחשב נייח, בעיקר לתכנות, צריך המון זכרון, לפחות 32GB, על המחשב עולים הרבה דוקרים, VM, מלא טאבים פתוחים (כן כרום זולל זכרון). לא צריך ציוד היקפי. משחק פעם בשנה, לא אכפת לי שלא יעבוד מהר או על איכות גבוהה. יכול להיות שכרטיס מסך מובנה מספיק לי. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 99% לתכנות, גלישה (עד 100 טאבים), צפייה בתכני 4K, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום שימושי המחשב הם: אינטרנט, אופיס, ומשחקים (PES 2010). התקציב לרכישת הוא בסביבות 2300 ש"ח, ללא מסך. תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה רבה שאתם עוזרים. אני משתחרר עכשיו מהצבא ואין לי שום מושג לגבי רכיבי מחשב. אני מעוניין במחשב שיענה על הצרכים שלי במחיר המצויין בכותרת כך שיתן לי את התמורה המקסימלית במחיר שאני מוכן לשלם. אני לא מעוניין בציוד היקפי, לא חשוב לי נושא העיצוב של המחשב, קירור חשוב לי רק במידה והדבר יפגע במחשב. מערכת הפעלה לא חובה שתהיה חוקית, אבל כן חשוב לי שתהיה הרכבה במעבדה כי אין לי מושג בדברים הללו.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 16:49:22 בנוסף המסך שיש לי הוא LCD19 אינג'
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה מרדית וגיימינג קל (כגון SubNautica), צפייה בסרטים, תוכנות עריכת סרטים פשוטות ו-Google skechup 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, עדיף לא גדול מדי (לא חובה, ובטח שלא יקרה מצב שגודל קטן מדי יפגע…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, גלישה, צפייה בסרטים, עבודה עם אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב אמור להחליף את הנייד שלי שהוא בן 6 לפחות של קומפקט. תכונות עיקריות . 1. מחשב שקט עם מערכת קירור שקטה. 2. מחשב אמין - אמור לעבוד ללא הפסקה ונפילות אני בעיקרון כמעט ולא מכבה אותו. 3. מקלדת איכותית עם יציאת USB 4 4 גיגה זיכרון 800 מגה הרץ. 5. אופציה לעבודה עם 2 מסכים במקביל (מסחר בבורסה) 6. אין צורך בעכבר יש לי עכבר איכותי של מיקרוסופט. 7. המחשב ישמש לעריכת סרטים קלה לליוטיוב לא משהו רציני. 8 עריכת תמונות עם GIMP 9. רצוי גם מארז איכותי. כמו כן אשמחל קבל המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ 1500 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אהלן סטודנט למשפטים. משתמש בתוכנות הכי פשוטות שיש לצורך עבודות כסגנון קריאת מאמרים ומדי פעם צפייה בסרטונים. אציין שני דברים שעשויים להיות חשובים: א. ברשותי שני מסכים של 24 אינצ' ואני מעוניין להשתמש בהם במחשב. ב. ברשותי לפטופ של מאק. (סעיף אחד יותר קריטי. מניח שב' איננו קריטי אך מציין בכ"ז אם מישו ימצא איזושהי נפקא מינא) טופס בקשת מפרט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. עם זאת יש צורך שהמחשב יתמוך בbluetoo…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימינג - רצוי שיריץ משחקים באיכות גבוהה על מסך 27" 4K 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8200 ש"ח ללא ציוד הקיפי, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Call Of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצות למסך (בתקציב נפרד) שיצדיק את המחשב (27") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ספק כח ישן - CORSAIR 750W TX אם לא מתאים ניתן לרכוש חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 144HZ ומעלה עדיפות למעוקל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 אפשר לחרוג בגג עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו PUBG /Apex Legends/League Of Legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים כלום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר קלים כמו Starcarft 2, Heroes of the storm, לפעמים מנסה משחקים חדשים אבל לא צריך הגדרות גרפיות על Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, כרגע משתמש במסך טלויזיה ישן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קיבלתי 2 הצעות עבור מחשב נייח למתחילים (בהתחלה לא משחקים כבדים אולי אתקדם בהמשך למחשקים טיפה כבדים יותר) ואשמח לחוות דעת בנוגע אליהם: 1. Lenovo V530 מעבד I7 דיסק SSD 240G דיסק 1T זיכרון DDR4 16G כרטיס מסך Geforce gtx1650 4G במחיר של 3800 + 3 שנות אחריות 2. אותו דבר עם מעבד I5 במחיר של 2950 תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10K וחריגה של 1000 שח. אם אפשר עזרה במפרט במחירי אילת וגם במחירים עם מעמ שעומדים בתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , cities skylines 2 , cyberpunk 2077, DOTA2 , Formula1 וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני , כן הייתי מעדיף כמה שיותר שקט אבל יש לי העדפה של כמה שפחות פליטת חום. 6. האם …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חבר שאני עוזר לו פחות או יותר עם להרכיב מחשב בחלקים זה מה שהצלחתי למצוא בזול, חוץ מSSD שאני לא בטוח לגביו אני חושב שהוא יהיה אחלה לגיימינג אני בחריגה של 200 אבל מרגיש לי שהם היו קריטים. מעבד: 649 ₪ - * חדש * - AMD Quad Core Ryzen 3 3300X Up To 4.3Ghz AM4 BOX לוח אם: 295 ₪ - * מבצע יום הולדת 13 * - ASUS Prime B450M-K USB-3.1 זכרון: 268 ₪ - * מבצע יום הולדת 13 * - XPG 16G DDR4 300r0Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK כרטיס מסך: 942 ₪ - * מבצע * - GALAX GeForce GTX1660 6G Up to 1815Mhz 1 Click OC Dual Fan דיסק קשיח: 149 ₪ - * מבצע * - SSD WD Green 240G M.2 Transfer up to 545MB/s ספק כוח: 220 ₪ - * מבצע * - ANTEC VP600P 600W 3 Years Warranty מארז: 17…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים לא כולל מסך מקלדת או עכבר. חשוב שיהיה שקט ואמין. אשמח לקבל מפרטים.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה הרבה שנים עם אותו מחשב חצי מת סוף קוף קונה אחד חדש וצריך את עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מכוון לאיזור ה4000 ואפשר לחרוג במאות בודדים אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חלק גדול מהשימוש זה משחקים ואני מניח שמחשב טוב ב4 אלף יספיק לי לשאר הדברים חוץ ממשחקים אבל בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף ביצועים על שקט כנל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? doom eternal , משחקים שיצאו בשנים הקרובות לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות משום סוג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות קל בשפת C ועם הרצת Virtual Machine שתריץ לינוקס בצורה מהירה וחלקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 ש״ח, מקסימום 11,000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטרים (MS Flight simulator, Digital Combat simulator), Cyberpunk 2077. בנוסף Blender. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים 2.1 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל (4TB) כבר יש לי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סופר חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין חובה לחלון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב גיימינג זול עד 4000 ש"ח, מוכן קצת יותר אם זה יוסיף שיפור משמעותי. מה דעתכם על המפרט הבא? יש הצעות לשיפור? מעבד Intel Core I5-11400F 2.6GHz - 4.4GHz 12MB 6 cores קירור למעבד מאוורר למעבד Intel לוח אם Asus Prime H510M-E 1200 זכרון פנימי (RAM) kingston 16GB DDR4 2666MHz כונן SSD Kingston A400 480GB מאיץ גרפי / כרטיס מסך כרטיס מסך Palit GeForce 1050 Ti StormX 4GB GDDR5 כרטיס קול 5.1 ערוצים מובנה בלוח האם ספק כח FSP HD420 80+ Active PFC 420W …
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברים,אחרי הרבה שנים עם המחשב הישן הגיע השעה להתחדש הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי זה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K עם אופציה לחריגה עד 12 אם זה באמת יעשה את השינוי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה לגיימינג,סרטים וסתם שימוש יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בהרכבת מחשב נייח גיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 שקל( אפשרי לאסוף מאילת!!!) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ואפשרות ל solid. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה למשחקים כמו WOW,Diablo 4, Call of duty 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. ברמה הויזואלית זה פחות מעניין אותי 7. האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף כולל אביזרים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות במספר רב של תוכנות בו זמנית, משחקים וסדרות בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות תיכנות נפוצות (אקליפס, אנדרואיד סטודיו, פייצ'ארם, ויז'ואל סטודיו, מאטלאב וכו') בתדירות גבוהה, סדרות HD בתדירות גבוהה, משחקים בהגדרות גבוהות בתדירות בינונית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV, FAR CRY, CRYSIS, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-