עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח להיעזר בנסיונכם באפיון מפרט לצרכים הבאים: 1. תקציב: עד (!) 4-4.5K, חסכון יתקבל בברכה. 2. שימושים: כללי (אינטרנט, אופיס, משחקים)- 80%, קידוד וידיאו ועיבוד תמונות חובבני- 20%. אני משתמש במסך של Samsung, 20", 1650*1050. 3. ציוד הקפי- מקלדת + עכבר, רצוי רמקולים פשוטים 2.1 (לא חובה). 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. מפרט רצוי: כרגע, נעזרתי ב-rsm להרכיב את המפרט הבא: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1056 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪1009 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1340 G.Skill 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 RipJaws Core I5, יחידות 1 ₪650 http://www.rsm.co.il/product.as…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Wunderbar,

שלום חברים, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש של חברת Lenovo מדגם M30-70. בימים הראשונים המחשב עבד בצורה טובה. אולם, לאחר כשבועיים המחשב מתקשה לפעול ללא לאגים, אפילו אם מדובר בתוכנות שהוא אמור להריץ בקלות, כגון תוכנות אופיס ודפדפן. התקנתי עליו win 8.1. ניסיתי לסרוק וירוסים או רוגלות, אך הסריקות העלו חרס ואני מתוסכל מהביצועים של מחשב שאמור להריץ תוכנות יסוד. אודה לכם מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום להלן המפרט: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Q6600 Asus Striker Extreme (nvidia chipset)- for gamers DVD - RW philips Manli Geforce en8800GT 512mb DDR3 VGA card HD-WD 320 Gb case - antec sonata 500W zalman CNPS8700 CPU cooler 2 x 2048 mb DDR2 800 RAM איך הוא? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. החברה מציגה מחשב חדשני בשם Sprout שכולל משטח מיוחד המשמש כצג שני - וגם מדפסת תלת-מימד שעתידה לבצע מהפכה אמיתית בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%a1%d7%aa-%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by The Game,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו LOL ,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מה אתם אומרים? מה יותר נוח וטוב? כמובן שאת שניהם אני מביא עם מעבד ATOM N450 ו2 ג'יגה RAM.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום הייתי רוצה לשפר בעיקר את כרטיס המסך או את הזיכרון, אבל אני לא יודע מה ישפיע יותר (זיכרון גדול יותר/ כרטיס מסך חדש) מפרט המחשב: GHz 3.2 540 ,4 Intel Pentium 1024 mb ddr (שני סטיקים של 512) pcie nvidia GeForce gs 7300 512mb ddr 2 (סליחה על זה שהמספרים מבולגנים) בעיקרון כמו שאמרתי אני רוצה לשפר את הזיכרון: לעוד 1024mb או כרטיס מסך חדש ואתם יכולים לומר לי מה ישפיע יותר טוב על ביצועי המחשב תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by parAzoid,

המפרט מיודע למשחקים כבדים, אוברקלוק בעתיד, וכמעט בטוח שSLI הראשון: E4300 Asus P5N32-E sli 680i 2X1GB Super Talent 667MHZ Seagate Barracuda 320GB 8800GTS 320MB TT toughpower 600w השני: AMD X2 4600+ Abit AN9 32x 590SLI 2X1GB Super Talent 667MHZ Seagate Barracuda 320GB 8800GTS 320MB TT toughpower 600w המפרט יקנה בחו"ל ולכן אין טעם להשוות מחירים בארץ. המפרט עולה פחות או יותר אותו דבר. אין לי צורך במארז תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by nirsela,

שלום לכולם! החלטתי לרכוש מחשב חדש, והסתכלתי קצת על המפרטים באתר בניסיון למצוא את המחשב בשבילי. מטרות המחשב הן: 1) שימוש ביתי - אינטרנט, תמונות, מוזיקה, אופיס וכו'.. 2) הצגת סרטים וסדרות טלוויזיה. 3) משחקים - תתפלאו או לא אבל מה שגרום לי לקנות מחשב חדש זה גם זה שהנוכחי ישן, אבל גם זה שאני לא יכול להריץ את דיאבלו החדש עוד שתי נקודות חשובות בשבילי הן: 1) כיום אני משתמש ברשת אלחוטית באמצעות אנטנה שחוברה למחשב על ידי כרטיס יעודי. אני צריך תמיכה בכרטיס זה, או לחלופין יכולת WIFI מובנית. 2) הטלוויזיה בחדר שלי ישנה, ובעלת חיבורי RCA בלבד, ולכן אני זקוק לכרטיס מסך שתומך ביציאה זו. לחלופין, אם קיים כבל שממיר בין HDMI לRCA אז גם אין בעיה. התקציב המוגדר הוא בין 3500 ל4000 שקל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכם, יש לי 4000 שקל לקניית מחשב. אני משתמשת בו לצרכים משרדיים בעיקר. קיבלתי 2 הצעות למחשב רגיל: 1. מעבד intel 775 office revoluton v. e7400, intel core 2 duo e7400 - 2.8 ghz וזיכרון של וזיכרון של 4 גיגה. 2. מעבד p dual core 2.5 e5200 2m 775 800 ההצעות מספיקות לי ועלותן 2380 עד 3000 שקל. כששאלתי על מחשב נייד אמרו לי שכדי לקבל את אותם ביצועים צריך לשלם הרבה יותר. אני שואלת האם אוכל לקנות נייד ב-4000 שקל שיהיה מקביל להן. אני לא רואה את עצמי מוציאה את המחשב מהבית, למרות שאני אוהבת לשמור על אופציות פתוחות. כן חשוב לי שהמסך יהיה גדול דיו, זאת אומרת שלא פחות מ-15 אינץ'. הציעו לי במקום אחר ניידים כאלה: 1. toshiba a300 t6400 core duo 2ghz, טכנולוגיה חדשה, 4 ג'יגה זכרון, ו…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב למטרת משחקים ,עבודות תכנות ותכני HD. כולל מסך HD וסט אלחוטי (עכבר ומקלדת) כמו כן רצוי שהמחשב יתמוך בתכנים לטווח הארוך של שנים ולא יהיה צורך להחליף רכיבים עוד שנתיים אני כנראה רוכש את המחשב באילת (כלומר ללא מע"מ ) אז עדיף מפרט של רכיבים אשר קיימים בסניף KSP שם או חנות אחרת אם אתם מכירים כי אני לא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצללל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  12. שלום אני די חלש כבר בתחום המחשבים אשמח המלצה למחשב שיענה לדרישות שלי: דבר ראשון הצורך הוא רק במחשב עצמו (מארז בלבד) ללא ציוד הקפי הצורך שלי במחשב הוא למשחקים קלילים (גג כדורגל) וצפייה בסרטים HD וכמובן אינטרנט חנות ממומלצת לא כל כך משנה רק שיהיה לה סניף בתל אביב תודה רבה ! נ.ב יש לי דיסק אונקי של סנדיסק (קרוזר) 32G והוא על FAT32 יש דרך לפרמט אותו ולעבור לך NTFS ללא בעיות? תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by Ninfo,

שלום! רוב הזמן אני לא נמצא בבית וחשבתי לעצמי אם אני קונה מחשב למה שזה לא יהיה נייד?? אני יודע שזה לא נוח לשחק במשחקים אבל עדיף לשחק אותם איכשהו מאשר לא לשחק בכלל =\ 1. מה התקציב? 7,000 ש"ח, אם ממש נחוץ אז חריגה עד 500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב הוא למשחקים כבדים, צפיה בסרטים, אינטרנט, הורדות. 3. גודל המסך? כמה שיותר גדול =] 4. משקל רצוי? כמה שיותר של =] 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סולה ארוך כי כשמשחקים במשחקים לא מרגישים את הזמן.. וחוץ מזה אני בקושי בבית אז זה אמור להספיק לי לכל היום. 6. יציאות מיוחדות? עכבר, מקלדת, רמקולים, מקרופון.. …

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by almog4543,

1.התקציב: עד 3500 ש"ח ולנצל הכל.. חריגה עד 3700 ש"ח 2. לצורך משחקים... תדיר והמסך לא כלול יש לי כבר מסך 21.5 INCH FULL HD סוגי משחקים: pro ,fifa,gta,nfs,call of duty הגדרות גרפיות אין לי מושג או בינוניות או גבוהות תעזרו לי 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך להכל.. 5 אין צורך במפרט חלקי.. 6. 5-7 שלא יהיה רעש חזק בלילה ובבוקר זה מה שחשוב לי.. 7.אוברלוק האמת אני לא יודע מה זה 8. לא כולל מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת המחשב בחנות.. 9. iqpc או rsm בלבד 10 11 12. שדרוג אני חושב רק אולי בעוד שנתיים שלוש..

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Yapy_,

רכשתי מחשב, או יותר נכון כמה רכיבים בכדי לבנות לעצמי מחשב, המיועד לקצת גיימניג סרטים וחיבור אינטנסיבי לאינטרט. SSD 545S SERIES (256GB, 2.5IN SATA ASUS STRIX-GTX1070-8G-GAMING BOXED INTEL? CORE? I7-7820X X-SERIES PROCESSOR GIGABYTE X299 AORUS GAMING 3 אני אשמח המלצה על זכרונות (16G 2400Mhz) מארז, קירור (נוזלי?) וספק. את הזכרונות אני יכול לקנות בארה"ב את כל השאר מעדיף בארץ. מחפש מוצרים אמינים ושקטים. מארז - אלגנטי ועיצוב נקי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by David Elmaliach,

LENOVO G580 - 8 g ram 2.4 ghz Windos 10 מסך 15.6 500 g 2020 m אשמח לדעת חוות דעת על המחשב נייד !! והאם הוא שווה 1000 שח ביד שניה , תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by lilshtig,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד... מה אתם אומרים על המפרט הבא: toshiba satellite L500-13t סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4570 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: HD מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 8192 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע/מצלמה כרטיס קול: Toshiba Bass Enhanced Sound Sy…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by syclla,

אני רוצה להזמין מחשב בשבוע הבא. המחשב מורכב עבור צרכיי: -משחקים-> לא ברמה של גיימר מקצועי, בכלל לא. -מוזיקה, סרטים, גלישה באינטרנט, מסנג'ר וכדומה.. הצרכים הינם בסיסיים למחשב, אך אני בכל זאת מעוניין במחשב חזק ויציב לכמה שנים. כמו כן זהו המפרט, אשמח לקבל חוות דעת. מחשב של INTEL מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB כרטיס מסך: GIGABYTE GE FORCE 9400 מארז: ישנה התלבטות אך המארז יהיה שווה ערך מבחינת הביצועים לפוסידון של ג'יגבייט למי שמכיר. צורב DVD של LG מסך 19" של סמסונג מסדרת הסינק מאסטר. תודה מראש מחיר משוער 3,700 לא כולל מערכת הפעלה ותוכנות.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  19. שלום, אבקש מפרט עם התנאים הבאים : מעבד אינטל! 2 GB ראם זיכרון . הרד דיסק, לפחות 250GB. לא צריך מסך. DVD צורב פשוט לא צריך LS מארז פשוט ביותר אבל ספק לא גנרי, הספק צריך להחזיק כרטיס מסך חדק, אם אפשרות שכרטיס מסך זה יוחלף תוך שנתיים למשהוא חזק יותר שדורש יותר W וגם במידת הצורך שהספק יוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך שישורשרו או שיפעלו בנפרד, לספק צריך להיות קירור טוב מן הסתם. רצוי שהמחשב יהיה שקט ויצרוך מעט חשמל שכן הוא פועל 24\7 . לוח אם , צריך להיות טוב מאוד מהסדרות הגבוהות כך שאוכל לשדרג את המערכת , זיכרון ,כרטיס מסך ועוד בטווח של 2-3 שנים וכן הלוח אם צריך שיהיו לו 2 כניסות PCI E עבור שני כרטיסי מסך. כרטיס מסך : כרטיס מסך שיהיה חזק עדיף 512MB ואם לא אז 256..... צריך להפעיל קודם …

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by Iniesta,

שלום, אני יודע שזה לא פשוט אבל תעשו מאמץ. יש אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח אם זה ממש נותן שיפור משמעותי. הנה כמה פרטים שיעזרו לכם. ייעוד המחשב: חשחקים כבדים (בעיקר) וגם מוזיקה וסרטים אובר קלוקינג: לא רלוונטי ציוד היקפי : אין צורך המסך שיתחבר למחשב:LCD 19 אינץ' של BENQ ללא מערכת הפעלה וללא צורב כולל הרכבה ובדיקות. דגשים: 1. אין לי בעיה עם מעבדי AMD/INTEL 2. אין לי בעיה עם כרטיסי מסך NVIDIA/ATI (חשוב שיהיה את הכרטיס הכי טוב שאפשר) 3. 4 ג'יגה זכרון 4. מחשב עם מפרט איכותי וגמיש (בעיקר מעבד ולוח אם וכרטיס מסך) - שיהיה ניתן לשדרוג בעתיד. 5. אין לי בעיה עם HD של 250GB בהנחה וזה יפנה תקציב לרכיבים אחרים.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. אחים שלי אני צריך המלצה ללוח אם טוב , מעבד חזק של INTEL , זכרונות וכרטיס מסך כל שאר הציוד זה לא בעיה פשוט אני מאוד מתלבט בסוג הלוח אם והמעבד בעתיד אני ירצה לעשות OC אז תעזרו לי. מחכה לתגובות תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. אוקיי אני צריך שהמחשב יהיה מהיר לעבודות וכד'.. ואני רוצה לראות עליו סרטים לכן אני רוצה מסך טוב ושיהיה דיסק קשיח גדול כדי לאחסן סרטים ועניינים ושיפעיל לי ת'משחקים החדשים (לא הכבדים בטירוף) 5000 ש"ח תקציב

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  23. שלום, אני שוקל לרכוש את ה YOGA PRO של לנובו http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.268..271..159..213..1913.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רואה שההבדל בין הדגמים זה רק סוג המעבד. השאלה שלי פשוטה: האם בעבודה יומיומית רגילה (גלישה, אופיס וכדומה) ישנם הבדלים כה גדולים בין I3 ל I7 המצדיקים עוד 2000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש הבדל משמעותי בין מעבד P7350 ל P8400 של אינטל בניידים? ההבדל ביניהם 150 $ שווה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, ברשותי כמה חלקים (מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק וצורב) וברצוני לקבל הצעות לחלקים החסרים (מארז, דיסק קשיח, קירור למעבד). התקציב הוא 500 ש"ח ללא חריגה, והמחשב כאמור מיועד לשימוש משרדי. הרכיבים הקיימים הם: לוח אם ג'יגה-בייט GA-G31MX-S2, זיכרון RAM 2 ג'יגה OCZ 800MHZ, מעבד E5200 וספק ג'נרי. אני חשבתי על הרכיבים האלו: מארז Compucase 63RA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8804 דיסק קשיח 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 קירור למעבד ‏Arctic Cooling Alpine 7 Pro http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5801 אשמח לקבל חוות דעת והצעות כדאיות יותר. רצוי שהיו שקטים עד כמה שאפשר בתקציב, ושהדיסק קשיח היה כמה שיותר אמין ומהיר (העברת קבצים גדולים ומר…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.