עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nutone,

זה מחשב לגיימרים: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 845 ש"ח 1 Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan 240 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 655 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM 515 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,070 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 DDR Speed Premium 980 ש"ח 1 TEAC DV-W516 DVD±R/W/DL x16 Bulk 397 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 55 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 835 ש"ח 1 PHILIPS 19 109S 1,329 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 154 ש"ח בסה"כ 7100 שקל. תודה

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by bennash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג זה יורד מהכסף לקניית בית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בסוני וגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4, watch dogs,The Division, sc2,diablo1/2/3,wc1/2/3,overwach,heroes 3/4/5/6/7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).hd&4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

3. Started by itaic,

שלום אני רוצה מחשב למשחקים בעיקר והתקציב שלי הוא בסביבות ה- 3 3- וחצי. (כן אני יודע, זה ממש כלום אבל אין לי כרגע יותר אני מדבר על מחשב בלי ציוד היקפי ואן לי העדפה לגבי חברה מסוימת או עיצוב או משהו כזה יש לכם הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  4. אני רוצה שתבנו לי מחשב בשביל משחקים כמו NHL NBA 2006 וכו' (וגם בשביל העתיד המשחקים של 2007 ו2008 של NBA וכו')מחברת KSP הכתובת אתר שלהם היא www.ksp.co.il עם הדרישות הבאות : מעבד : של אינטל כפול ליבה אני מעדיף משהו חזק יותר מה805 כי אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות כדי לשחק משחקים כמו NHL 2006 ו2007 וכאלה משחקי ספורט ואני גם רוצה שהמחשב יהיה מהיר לוח אם : משהו טוב אני לא מבין במיוחד בזה אבל שיהיה לו כמה מקומות לכרטיסי זיכרון שאם אני ירצה להרחיב דיסק קשיח : 160 ג"ב SATA II כרטיס מסך : משהו טוב שיתאים ויתן לי איכות טובה במשחקי ספורט כמו NHL 2006,2007 וכו' זיכרון: יש לי בבית כבר שתי כרטיסי זיכרון 256 מ"ב כול אחד 533 מג"ץ בסך הכול 512 מ"ב אבל אם צריך עוד אז תחשיבו גם במחיר צורב …

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. שלום אנשים טובים, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט טוב לאחר שהמחשב בין ה10 שנים שלו עם רגל וחצי בקבר. הכותרת אומרת הרוב. זה התקציב, ניתן אם באמת תחשבו שזה מומלץ לחרוג עד 3K. המחשב מטרתו היא אינטרנט ואופיס בעיקר, מעט מאוד משחקים בעיקר משחקי הפיפא שירוצו בצורה טובה . לא יהיה OC, יש לו ציוד היקפי ומסך, ייתכן ויחבר את הHDD הישן שלו בנוסף . חשוב שיהיה סופר שקט, מקורר, ומארז קטן ולא צעקני אלא רגיל כמו של פעם . וצריך לקחת בחשבון שהמחשב הבא שהוא יקנה יהיה בשנת 2030 ככה, אז עדיף לבנות לו משהו עמיד ... תודה מראש ! חיים

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by stav_ser,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח (קיים כבר כרטיס מסך -GTX560 Ti) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך אז כדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג מזדמן, תכנות תדיר (python,c,matlab) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, starcraf3, far cry, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

לשימוש כללי. כ.מסך 1 GB מסך 15.6" תומך HD 2,או 3 GB של זיכרון מעבד i5 צורב DVD,בלוטות,כ.רשת(WIFI (N-מובנים וחברה שאין לה בעיות בכל מה שנוגע לאחריות,וזה אומר לא דל או HP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. היי 1. טוב אני יתחיל מזה שאני רוצה להרכיב מחשב שברגע שאני ידליק אותו אני לא אדע שהוא עובד בכלל, ז"א כמה שיותר שקט. 2. בתור מעבד אני צריך משהו שיתמוך במולטיטסקינג בצורה הכי טובה שיש למשל קידוד סרט, פתיחת קובץ ממש כבד בווינראר, אי מיול, אנטי וירוס, ואנטיספייור וכו וכו שרצים ברקע, בשביל זה הבנתי שאני צריך מעבד של אינטל והאמת זה גם מה שאני רוצה, וגם שיהיה אפשרי לעשות לו אוברקלוק אבל בלי להשתגע יותר מידי למשל כמו שאני מריץ את הברטון 2500+ שלי ל3200+ עם קירור ממש ממש מינימלי למעבד וכלום למארז, אם יהיה אפשרי להריץ את הE6420 ל3.0\3.2 ג'יגה הרץ זה יהיה מצויין ואם לא אז את הE6600 או שבכלל שווה לחכות לQ6600 (ממש אין לי בעיה לחכות) ואותו יהיה אפשרי להריץ לסביבות ה3.2 ג'יגה? 3. בקש…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. רציתי לקנות מחשב שמבוסס על: DDR2 800 4GB C2Q 9400 P5G41T-M LX דיברתי עכשיו עם האנשים בחנות והם המליצו לי לבנות מפרט שמבוסס על: DDR3 1600 4GB P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray בגדול אני יכול להבין את ההגיון והרווח הוא של 500 שקל בערך. השאלה היא אם באמת שווה ההשקעה עכשיו לגבי העתיד כי תכלס על סוקט 775 כבר אין יותר מדי לאן להתקדם.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by תמרה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תמונות, וידאו HD ומעלה (צפייה, לא עריכה), קצת מוזיקה, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by AtSrA,

שלום, אבקש שתכינו לי מפרט למחשב שמיועד למשחקים (כבדים, אם זה חשוב), התקציב עד 5000 ש"ח ללא חריגות גדולות. המחיר לא צריך לכלול ציוד היקפי כלל ומסך, וגם לא כונן DVD צורב (יש כבר את כל אלה). לא חשוב לי איך נראה המארז, הבנתי שהקירור חשוב אז שהדגש יהיה יותר על זה. ורק חשוב לי להדגיש שיהיה גם כונן קשיח גדול (160 GB לפחות), ושהמחיר יכלול הרכבה של כל הרכיבים. לא מתוכנן OC. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by Inzagi,

האם המפרטים המומלצים באתר טובים ( http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ ) אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. מחשב למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אשמח לקבל עזרה לגבי מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית ואינטרנט. על המחשב לכלול: צורב יכולת חיבור אלחוטית, ואם ניתן - יציאות לחיבור לטלויזיה, לרמקולים ולמערכת קולנוע ביתי. באופן כללי על המחשב אני מעוניין לשים תמונות (ולהקרינם על הטלויזיה) ושירים (ושלהשמיעם במערכת). תודה!

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  14. Started by ronensa,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש asus 1201pn עם כרטיס מסך nvidia ion ו - 2 ג'יגה זכרון, הורדתי קבצי hd וניסיתי לנגן אותם על הנגן שהגיע מותקן על המחשב arcsoft media theater 3 או משהו כזה... הקבצים נוגנו ללא בעיה מבחינת התמונה שרצה חלק וללא בעיות אך לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים k-lite וניסיתי שוב והסרט רץ מעולה תמונה וסאונד, רק שהתוכנה לא מזהה את קבצי התרגום. התקנתי על המחשב כמה נגנים אחרים ביניהם vlc ו - bsplayer והתמונה מקרטעת בכולם. מכיוון שבנגן הראשון הקבצים נוגנו ללא בעיה אני מניח שהחומרה של המחשב מספיקה כדי להריץ אותם, אך למה אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך בנגנים האחרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. Started by angle,

היי חברה, אני מחפש מפרט למחשב עד 15K עבור עריכת סרטים (מומלץ בתצורת HDDVD) כרגע הכיוון הוא שטח איכסון גדול במערך משולב של raid 0 ו raid 1, וכמובן שיכולות גראפיות גבוהות, ומומלץ גם כרטיס קול ורמקולים של 5.1 ערוצים לפחות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪360 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 סה"כ: ₪2253 אני צריך עצה בקשר לאיזה כרטיס מסך להכניס , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , תכני HD, גלישה וכו'. תקציב עד 3300 כללי ללא אפשרות חריגה. תודה רבה לכל העוזרים

17. המחשב בעיקר למטרת לימודיים אקדמאיים. אבל שיהיה גם חזק להריץ משחקים (לא ברמה של גיימר) מסך 15.6 משקל: לא משנה בנוסף המליצו לי על 2 מחשבים תגידו את דעתכם. http://ksp.co.il/?uin=16360 VS http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 (את האסוס ראיתי גם ב3650 ש"ח) הבנתי שלסמסונג יש כרטיס מסך יותר חזק ולאסוס יש מעבד יותר חזק... השאלה מה יריץ משחקים יותר טוב? והאם המחשבים האלה הם הצעה טובה? תודה רבה. ליאור

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. שלום. חבר שלי רכש מחשב (בחלקים) ורוצה לדעת האם הוא עשה טעות (למרות שזה כנראה לא ישתנה כי הוא כבר הזמין ורק אז נזכר להתייעץ) כלשהי של OVERKILL או משהו לא מתאים. רק לציין שהוא גיימר שהחליט להשקיע המון במחשב זה המפרט : כרטיס מסך- EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB HYBRID GAMING, "All in One" No Hassle Water Cooling, Just Plug and Play Graphics Card 06G-P4-1996-KR זכרונות- CORSAIR Vengeance LPX 32GB (4 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM 2666 (PC4-21300) Desktop Memory Model CMK32GX4M4A2666C16 לוח אם- ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO LGA1151 DDR4 M.2 SATA 6Gb/s USB 3.1 Type A Type C Intel Z170 ATX Motherbo…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. שלום התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח, והמחשב מיועד בעיקר לעיצוב גרפי (דו מימדי-פוטושופ וכו') intel core 2 duo e4400 gigabyte ga945g2-sm kingsrton ddr 2 1gb 667mhz X2 geforce 7300GT 256mb/128bit song dvdrw wd 160gb sataII 7200rpm פלוס ספק כח+מארז+ווינדווז ויסטה home premium 3300 ש"ח ההתלבטות העיקרית היא בין athlon 64X2 4200 לבין core 2 duo 4400. אני לא כ"כ מעורה בשוק הדינמי הזה, אבל הבנתי שהאינטל הוא בערך דור אחד קדימה. והאת'לון נוטים יותר להתחמם. דעתכם? אפשרויות לשיפור במסגרת התקציב? תודה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  20. שלום חברים, אני צריך להפיק את המיטב מהתקציב שלי למחשב נייד בסיסי. מהו המחשב הטוב ביותר שניתן למצוא כיום ב-KSP בתקציב הזה? אין דרישות מיוחדת מלבד מסך 15.6 וחובה שיהיה כונן DVD תודה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  21. CPU: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Mother.Board: DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 DDR: DDRII 667 1GB Twinmos GFX CARD: Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E PSU: Thermaltake Silent Purepower TWV480w (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4503) CASE: Sunbeam Samurai SILVER (http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/samurai.htm) איך?הצעות?תגובות?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by lompy,

שלום לכולם אני זקוק למפרט בסכום של 4500 ש"ח ואני ממש לא רוצה לחרוג ממנו אז תישדלו להישאר בתקציב השימוש העיקרי תיכנות(NET.,VB,JAVA) שימוש משני משחקים אני גם מתכנן OC מתון ולא רציני יותר מידי המעבד הזה פשוט דורש את זה בגדול חשבתי על משהו כזה מעבד - 1200 ש"ח E6300 (לא מעוניין במעבד אחר אז בבקשה בלי AMD) לוח אם - כרגע יקרים ,אני יודע אבל כשאני יבצע את הקניה אני מעריך שלוח טוב יעלה גג 800 ש"ח זיכרון - 1 גיגה לא יודע איזה הערכה שלי יעלה בערך 600 ש"ח דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? בערך 500 ש"ח ספק כוח + מארז - המינמום שנדרש מבחינתי ספק שיחזיק את המערכת ומארז סבבה ,לא איכפת איך הוא ניראה ניראה לי ש 500 ש"ח יספיקו צורב - לא צריך מסך - לא צריך מקלדת+עכבר - לא צריך רמקולי…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Nils_ Holgerson,

זה אמנם הרשכול השני שלי על אותו נושא, אך הקודם שקע לו והחלטתי שעדיף לפתוח חדש מאשר להעיר את המתים. לאחר שיטוט קל בפורום הבנתי שעדיפה KSY מאשר KSP. הרכבתי מפרט, שייחובר בהשך ככל הנראה למסך 22". מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤566 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤840 כמות:1 http://www…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים וגיימינג קל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. אין העדפה למשהו מסוים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 (חדר שיינה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס+אופיס, הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by nizzan7,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים לאינטרנט, משחקים וסרטים. התקציב: 6000 ש"ח עם חריגה של עד 400-+ דרישות: כפול ליבה עדיף CORE 2 DUO. מסך גדול (15.4 אינץ ומעלה) דיסק קשיח גדול(100 GB ומעלה) שיהיה מחברה מוכרת. שיהיה מסך אכותי וטוב. אחריות טובה וארוכה גם בילאומית. כמה שיותר זכרון עדיף 1 GB שהיה צורב DVD. שיריץ ויסטה ועדיף שגם יבוא עם ויסטה. חנות אמינה ומוכרת(אפשר גם ברשת אבל משהו טוב ואמין). שיהיו 2 חיבורי USB לפחות. שיהיו חיבורי שמע.(רמקול, מיקרופון) לא חייב: לא אכפת לי משקל. כונן דיסקטים. FIREWIRE. סוג עכבר(משטח מגע כזה/ סוג אחר...) עריכה: שתהיה בטריה עם זמן עבודה ארוך 2-3 ומעלה (במאמץ) צריךך שיהיה כרטיס רשת אלחוטי מהיר.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.