עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950) Sound Card: DirectX compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive טופס עבור המחשב הנייח : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ואין ברירה - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. מדובר במחשב - aspire 5738zg , זה חשוב לי מבחינת אחוזי הסוללה שנותרו, וכן אם זה מעיד על בעיית חומרה כלשהי. [windows 7] תודה מראש דוד.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. הי, אמנם יש דיון מאתמול עם צורך מאוד דומה, אבל לפי המלצת idanmal אני פותח דיון חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - photoshop, lightroom, אפטר אפקטס. כבד יחסית אבל לא מטורף, ולא 3D. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום רב, נועצו בי לצורך רכישת מחשב לבחור העומד להתגייס בעוד חודשים ספורים. היות שאני לא גיימר ולא שיחקתי מאז היותי בן 15 בערך (..כן.. עברו איזה 25 שנה מאז ) - אלא אני "רק" טכנאי מחשבים - הגעתי הלום להיוועץ במומחים ובאנשים היותר מקצועיים. אז נתחיל ברשותכם.. ראשית דבר: התקציב שניתן לי הוא מקסימום 4700 ש"ח. בהיותי טכנאי כאמור - יש ברשותי מארז + זכרונות דיסקים קשיחים וכו' אך לדעתי אלו הם זכרונות שלא יתאימו לצרכים של הגיימר המתחיל אפילו (אלא אם יש לישהו רעיון מה אוכל לעשות עם זכרונות של 4GB + 2GB עם DVD, ועם דיסק קשיח של חצי טרה...) בכל מקרה קיבלתי הצעה אחת מאייבורי והייתי שמח לדעת האם היא קונקרטית? אציין שהתקציב הקודם, עמד על 4000 שח ולכן ההצעה או המפרט המצ"ב יחסית "…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by esam76,

מחפש נייד עד 2800 ש"ח מקסימום !! שימוש עיקרי אנטרנט אופיס וצפייה בסרטים HD משחקים קלים המחשב אמור להחליף מחשב נייח ישן (פנטיוום 4) כך שמשקל לא מפריע לי מעדיף מעבד CORE I3 לא פחות גודל מסך : רק 15-15.6 אינץ' לא יותר ולא פחות זמן סוללה : 3 שעות מאד היגיוני חיבורים : HDMI חשוב שיהיה USB 3 ו ESATA ובלוטות' אם יש זה בונוס כונן קשיח : 500 GB לפחות כונן : CD/DVD צורב מקלדת : עדיף מלאה לא חובה אחריות בינלאומית : לא צריך אחריות : שנה טוב שלוש שנים מעולה מערכת הפעלה : חובה מאד חשוב לי פעולת מחשב שקטה !!! לצפייה בסרטים !! חשבתי על 2 דגמים 1. https://www.ynetshops.co.il/Product/9449/ 2. או זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJ1JG אמנם זה חורג מהתקציב אבל כרטיס מ…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by tomer_et,

שלום חברים, אני רוכש מחשב חדש שמיועד בעיקר לגיימינג, כשהתקציב הוא סביב 6000 ש"ח, כולל מערכת הפעלה. בניתי את המפרט הזה, שקצת חוגר מהתקציב: מעבד: 1328 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: 661 ₪ - * חדש * - ASUS TUF GAMING B550M-PLUS זכרון: 586 ₪ - * מבצע * - 32G (2x16G) XPG DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D30 BLACK כרטיס מסך: 2359 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS RTX2070 SUPER 8G Up to 1800MHz DUAL EVO דיסק קשיח: 509 ₪ - WD Blue 1T SN550 NVMe R/W Up To 2400 / 1950MB/s 5 Year Warranty ספק כוח: 456 ₪ - Antec 750W HCG-750M 80+ GOLD Full Modular Hig…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by baruchiro,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio, Eclipse 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- כרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?-…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה2,500, אולי אחרוג טיפה אם מאוד משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות וכנראה משחקים מאוד קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כרגע, רק שלא יהיה פצפון 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

9. אוקי, אז אני רוצה לקנות מחשב נייד לא משהו סופר על אלה שיהיה מספיק לאינטרנט ולסרטים. התקציב שלי הוא 1500 שקל. (עם חריגה) ואם אפשר את החנות בפ"ת

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by avi1231231900,

ברשותי מחשב נייד דל XPS M1530 וככל הנראה אני צריך להחליף לוח אם,מסרתי את המחשב לתיקון במעבדת דל "יעל פתרונות..".(המחשב נרכש בארצות הברית-לפני שבועיים) כידוע המחשב מגיע עם מספר דיסקים שמתאימים רק למחשב הספציפי הזה במיוחד WINDOWS VISTA OME.אני יודע שכאשר מחליפים לוח אם משנה כל המחשב והוא מזהה אותו כמחשב אחר.השאלה שלי האם במעבדת יעל יודעים לעשות את השיקול הזה והאם יש דרך שהמחשב יזהה את המחשב עם הלוח אם החדש כמחשב שהיה לפני החלפת הלוח? בנוסף לזאת מסרתי את המחשב כאשר יש בתוכו סיסמת WINDOWS האם אני צריך לאמר ל"יעל" את הסיסמא או שהם יוכלו להיכנס בלעדיה? *האם לאחר החלפת לוח אם יש צורך לפרמט את המחשב?והאם אתם חושבים שחברת "יעל" ישאירו לי את כונן RECOVERY(הכונן שאיתו יש אפשרות לפ…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Eliya Melamed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לשחק בסוני 3 על המסך של המחשב נייד שלי ואם כן אז איך יש לנייד חיבור HDMI תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by bv500,

כרגע בתכנון: Asus P5B Deluxe/Wifi-AP = 1240 Intel E6400 = 1180 Thermaltake BigTyp VX = 280 G.skill 2Gb (2x1G) 800Mhz 4-4-4-12 2.0-2.1v F2-6400CL4D-2GPK = 1520 Asus 1950Pro = 1300 Zalman VF900-Cu LED = 200 WD2500YS 250Gb 7200rpm = 470 Samsung SHS182M DVDRW x18 DL Lightscribe = 230 LG 1970HR 19" 2ms = 1750 Thermaltake Mozart TX VE1000SWA = 1450 Thermaltake Pure 500W -57 / Tough 600W -103 = 680/830 זה כבר הגיע לסה"כ = 10500 כל זה בתנאי שהכל נקנה בארץ. אם אצליח להסתדר עם חבר מארה"ב הוא יקנה לי בחנות NEWEGG שהמלצתם וכך אצליח להוזיל משמעותית את המחשב ואולי לשפר חלקים מסוימים כמו הזכרון למשל. בנוסף אני מעוניין לקחת בחשבון גם VISTA Home Primium חוקית ככה שזה כבר יגיע מעל 11K - קצ…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by nivabotbol,

שלום לכל הגולשים! _________ *עריכה* המפרט המעודכן עבר לעמוד 3, לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159015.new#new אוקי הגעתי למפרטים הסופיים שלי בעמוד האחרון של הנושא. מה אתם אומרים עליהם? ויש שם בסוף בחירה בין אופטרון 148 ל3500.....על מה אתם יכולים להמליץ לי? תודה , ניב

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. מה הולך חברים? אני מחפש נייד חדש לעריכות סרטים (Sony Vegas) וגראפיקה עד 3000 שקל: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל, במידה וזה ממש יועיל אז בטח! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכות סרטים וגראפיקה - SONY VEGAS, תוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך :) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

16. היי שבוע טוב , איך הסדרה הזו של דל? לעומת INSPIRON 5000 תודה

17. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי יוצא דום3 כל המשחקים החזקים והמחשב שלי לא הכי חזק p-4 1.9ghz 256rdram samsung ati radeon 9600pro השאלה האם כדאי לקנות אותו בימים הקרובים או ככה באוגוסט או משהו מתי שיוצא דום3...? ואם כדאי לקנות בימים אלו ... אפשר בבקשה מפרט חזק? ככה את ה 6000אלף שקל תודה דרך אגב...בלי רמקולים...קניתי חדשים..

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Architect,

לחבר שלי יש 2000 ש"ח לקנות מחשב, ומתוכם 300 למארז, ככה שנשאר 1700 רק למחשב, שלא צריך: מארז ומסך. מה תוכלו לבנות הכי טוב במחיר המזערי הזה?! תודה!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by eyaler,

יש לי מחשב עם המפרט הרצב שכולל GTX1070 גודל מלא אני מחפש להחליף את המארז למארז הקטן והקל ביותר שיוכל להכיל את המרכיבים בשאיפה מארז מספיק קטן וקל שאוכל להעלות אותו למטוס

20. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח". מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה! סרטים - כמובן FHD. גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה, בבקשה הצעות רק למחשב עם גודל מחשב כזה, מאוד חשובה לי נוחות הצפייה ושטח עבודה גדול לכן 15.6". מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי. יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו' חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by zoozoo,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית HTPC, אבל כזה שיכול להריץ גם סרטי FHD בקידוד H.264 וב- Bitrate גבוה מאד. המחשב יהיה מחובר גם למקרן FHD וגם למסך רגיל (במקביל). כמו כן, אני מתכוון לערוך קצת וידאו ממצלמת FHD (בפורמט AVCHD) על המחשב הזה. בקיצור - חשוב לי שהוא יהיה קצת יותר חזק מהרגיל. בדקתי בעיון את המפרט ל- HTPC לתקציב של 4000 ש"ח. השאלות שלי הן אלה: 1. מאז פרסום המפרטים כבר עברו 3.5 חודשים. אילו עדכונים יש, לאור מעבר הזמן, למפרט המומלץ? האם משהו משמעותי השתנה? לוח? מעבד? 2. ראיתי שלוח האם (Asus M3a78-em) כולל כרטיס מסך חלש (ATI HD3200). האם להוסיף כרטיס מסך כמו ה- 9600GT ולחרוג מהתקציב (אני מסוגל), או שלא כדאי? ואם אני מוסיף כרטיס מסך, אולי עדיף להחליף את הלוח לכזה שלא כולל …

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אני מעוניין ברכישת נייד בעל מסך מט (לעבודה משרדית/ סטודנטיאלית, בעיקר עם טקסט ומספרים). ברובם המוחלט של המפרטים אני לא מבין אם מדובר במסכים מבריקים (לרוב הם כאלה) או מט (בהם אני מעוניין) - להלן מספר דוגמאות: 1) High Definition LED BrightView Widescreen Display 2) 13.3" WXGA 1280x800 TruBrite 3) 14.1'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology 4) LG ‎14.0'' HD (1366*768) LED 5) WXGA With WLED 1366X768 With TrueLife 6) Wide-Aspect UltraSharp™ display WUXGA 1920X1200 היחיד שמצאתי ובו נאמר במפורש: " WXGA White-LED Display Utrasharp רזולוציה 1280X800 מסך מט ( לא מבריק )" ( מתוך http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-m6300-ref.htm HELP

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  23. Started by maormark,

שלום וברכה השימושים של המחשב שלי הם לאינטרנט ולימודים איזה מחשב עדיף לי? שניהם אותו מחיר. dell insirion n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-430m.htm או dell vostro v13 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm יש לציין כי אני מחפש רק מחשב שהוא 13.3 אינץ לא יותר. תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by e.m,

בניתי מחשב בעלות של 6000 ש"ח לעריכת וידאו ופוטושופ. לא מיועד לגיימינג בכלל ! אשמח לחוות דעת לגבי הכרטיס מסך ובכלל המערכת. מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 589 ₪ - - Gigabyte GA-H170-D3HP (DDR4 USB 3.1) S1151 זכרון: 367 ₪ - - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 1479 ₪ - Gigabyte GTX1060 6G D5 1556Mhz-1797Mhz WindForce2 OC דיסק קשיח: 189 ₪ - - SSD Kingston 120G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 510 ₪ - - Antec GX500 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש המלצה למחשב מבוסס P4 בתקציב של 5000 ש"ח שישמש בעיקר למשחקים. על התקציב לכלול מסך. תודה רבה למשיבים.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים