עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. בוקר טוב, ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי עדיפות למסך עם רמקולים. חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, א…

3. היי, קראתי כל מייני מפרטים מומלצים באתר, אבל לאור הידע המוגבל שלי אבקש להתייעץ בכל זאת. לא השתמשתי בפורמט שבנעוץ, אבל כן עניתי על כל השאלות שבו. המחשב הנוכחי שלי, שסוגר סביבות ה-5 שנים, מתחיל לבאס קצת. דווקא המעבד הוא צוואר הבקבוק אצלי במשחקים, אבל גם הכרטיס כבר לא בשיאו. חשבתי לנצל את בלאק פריידי כדי לשדרג, כשבתכל'ס זה לרכוש מחשב חדש כמעט מלא. אני מצרף את המפרט הנוכחי בתמונה (חסרים פה כוננים קשיחים של 1TB שיש לי בפנים, אז מקום לא חסר): יש לי בגדול 2 שאלות: 1. האם יש כאן חלקים שאפשר להציל למחשב הבא? (כוננים קשיחים ו-SSD אשמור, אבל מה עם מאוורר? ספק כוח? קירור?) אני מתלבט כי אם אין פה מספיק חלקים להציל אני אשאיר את המחשב הזה כמו שהוא ופשוט ארכוש חדש לגמרי. יש לי מ…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by FthkuMeis,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי SINGLE PLAYER כבדים בסגנון WITCHER 3, DRAGON AGE: INQUISITION ועוד משחקים דורשניים מסוג זה, אבל גם משחקי רשת המוניים חינמיים למיניהם (תגידו את זה 3 פעמים ומהר!) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by sapinir,

שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות מחשב. המחשב מיועד למשחקים (כבדים), סרטים, אינטרנט ואופיס. לא מתוכנן OC. את המפרט הבא הרכבתי ב-http://www.ibuypower.com, זה בעצם מפרט שבא על מחשב שלהם ורק שיפצתי אותו קצת: Case ( Eagletech Viper II Aluminium Gaming Tower Case w/420W Power Supply Red/Black 2-Tone ) Case Lighting ( Cold Cathode Neon Light Blue ) Power Supply ( Standard Case Power Supply ) Processor ( Intel Core 2 Duo Processor E6320 (2x 1.86GHz/2MB L2 Cache/1066FSB) ) Processor Cooling ( [New !!!] iBUYPOWER Liquid CPU Cooling Fan System Kit --- [for INTEL CPU] ) Motherboard ( Asus P5N32-E SLI nForce® 680i SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid,…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. היי חברים, אשתי התחילה לאחרונה קורס עיצוב גרפי ואני מעוניין לשדרג לה את סביבת העבודה ממחשב הישן והחלש שלה למחשב עבודה מכובד. עיקר העבודה שלה היא ב-Adobe Suite שכוללת תוכנות לגרפיקה דו-ממדית וקטורית וסיביות. אני מעוניין להרכיב לה מחשב שיפעל במהירות, ויתמודד בקלות עם טעינת טקסטורות ורינדור תמונה ווידיאו. הסתכלתי על המפרט המומלץ פה באתר ושלחתי בקשה להצעות מחיר לשלושת החנויות שהופיעו במדור "מפרטים מומלצים" תחת המפרט למחשב גרפיקה עד 5K. בנוסף הרכבתי מפרט דומה מחנות קרובה בנתניה שרכשתי בה בעבר ציוד. צרפתי את המפרטים בקובץ מצורף בתחתית ההודעה ובגוף ההודעה. תודה מראש לכל העונים והעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by MOOMOY,

יש אופציה לחריגה בעוד +- 100 שקלים. מספיק לי מעבד I5 אבל אני מעדיף מהסדרה הטובה . דיסק קשיח לפחות 750 עם מהירות סיבוב 7200RPM סוללה חזקה , עדיף גם זיכרון מעל 4G אבל אם זה מחשב שיש אפשרות להרחבה עד 8 אז זה גם בסדר (אני מודע להגבלת התקציב) העדיפות הראשונית שלי היא ל DELL כי הבנתי שהם הכי טובים, אבל גם של אסוס זה בסדר. בעיקרון אני לא מצאתי מחשב של DELL שעונה על כל הקריטריונים האלו יחד + הגבלת התקציב. אבל של אסוס דווקא מצאתי, אבל הבעיה ש"אליה וקוץ בה" בכולם יש סוללה של 4 תאים , פרט לאחד אבל המעבד שלו פחות טוב. בעיה נוספת, כל המחשבים שמצאתי של אסוס (פרט לזה עם המעבד החלש יותר) זהים מבחינת המפרט , אך הדגם שלהם שונה, כך שאני לא יודע מה באמת ההבדל בינהם ואיזה הכי מומלץ. אני ארשו…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אני הולך להתחיל ללמוד הנדסה בקרוב, אז אני צריך המלצה למחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות שרטוט וגם שיהיה לי כמחשב יום יומי למשחקים וסרטים. אני הולך לקנות את המחשב בארה"ב ואני מוכן להשקיע בערך 1300$ אבל גם גמיש ב- +-100$ץ * מטרות המחשב? תוכנות סרטוט (Autocad, Solidworks), סרטים HD, עבודות משרדיות וגם משחקים FPS כבדים (CRYSIS, COD, FARCRY) * גודל המסך? 15 אינץ, רזלוציה FHD * משקל רצוי? לא קריטי אבל שלא יהיה גם ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, קורא כרטיסים * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB 7200 או קצת פחות עם שילוב של SDD * כונן CD/DVD? כדאי שיהיה צורב…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by asihiz,

אני יוודע שזה לא פורום לניידים אבל אשמח אם תעזרו לי... אני סטודנט לארכיטקטורה ועובד עם פוטושופ אוטוקאד מקס וויז.אני צריך מחשב נייד וצריך המלצה מה מספיק לדרישותי,איזה מעבד,כרטיס מסך,לוח אם וזכרון,ומה מחירו?באיזה מחיר אני יכול לקנות כזה משומש והאם כדאי לי?בהמון תודה....

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  10. Started by llrg,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב,כולל מארז מקורר,לצורך הפעלת Flight Simulator X . הסימולטור אמור לעבוד עם תוכנות add on כבדות וחשוב לי שהוא יעבוד בצורה חלקה. אני לא מעוניין לעשות OC אלא להגיע למקסימום באופן קונבנציונלי. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-4000ש"ח. כרגע אני עובד עצות בנושא. תודה מראש. רונן.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. היי, מחפש מחשב מהיר, קל פיזית ויעיל כ14 אינטש למטרות לימודים (אופיס, גלישה), צפייה מרובה בסדרות וסרטים ושיוכל להריץ משחקים לא כבדים. גיימינג לא שימוש עיקרי, אבל כמובן שנחמד ותהיה אופציה כזו. העדיפות היא לקנות את המחשב באילת, אם ידוע לכם על אתר שמוכר מחשב בסגנון של שני אלו בקישור למטה במחירים כוללי מע"מ אז כמובן שזה לוקח. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27113 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=28492&iszap=1 במקרה ויש לכם המלצה על דגם אחר: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3800 ש"ח במקסימום אחרי הורדה של מע"מ אם ניתן לרכוש את המחשב באילת (יוצא בערך 4400 לפני מע"מ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: מש…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב אני מחפש להרכיב HTPC שקט שיריץ FULL HD ו FULL 3D בעזרת מקרן למסך בגודל של בערך 120" אשמח לקבל עזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד להיות מחשב מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , אולי מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי4. האם יש רכיב שאין…

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by tomer_et,

שלום חברים, אני רוכש מחשב חדש שמיועד בעיקר לגיימינג, כשהתקציב הוא סביב 6000 ש"ח, כולל מערכת הפעלה. בניתי את המפרט הזה, שקצת חוגר מהתקציב: מעבד: 1328 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: 661 ₪ - * חדש * - ASUS TUF GAMING B550M-PLUS זכרון: 586 ₪ - * מבצע * - 32G (2x16G) XPG DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D30 BLACK כרטיס מסך: 2359 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS RTX2070 SUPER 8G Up to 1800MHz DUAL EVO דיסק קשיח: 509 ₪ - WD Blue 1T SN550 NVMe R/W Up To 2400 / 1950MB/s 5 Year Warranty ספק כוח: 456 ₪ - Antec 750W HCG-750M 80+ GOLD Full Modular Hig…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. חיפשתי מחשב נייד בגודל 13-14 באזור ה-4000, עם אפשרות גם להריץ משחקים לא מטורפים מדי, וגם שיהיה נוח לאינטרנט, סרטים, HDMI. מצאתי את הנייד הזה עם עזרה מ-Chevy : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm לא מצאתי עליו ביקורות, מישהו יכול לעזור בזה? ומישהו יודע איך הוא מבחינת חיי סוללה? תודה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיכלול את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 3230M או 3210M 2. כרטיס מסך HD 4000 * מטרות המחשב: גיימינג בינוני,עבודה. * גודל המסך? לא קטן מ13.3, כל השאר הולך * רזולוציית המסך: 1366 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לכמה שיותר חיבורי USB אבל זה לא קריטריון שיפסול מחשב * משקל רצוי:לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק החלקים המפורטים מעלה כל השאר יכול להיות כל מה שת…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אבל המחשב לא כולל מסך וגם לא כרטיס מסך. חייב צורב(לא חובה במהירות 52X) וכונן DVD. אם אפשר לארגן משהו טוב לאובר-קלוק ומשחקים בסכום שציינתי אז סבבה... אם לא אז אני אנסה להרחיב את התקציב. תגידו לי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אחרי שקראתי בפורום וביקורות החלטתי על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK ₪418 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪98 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז כולל ספק Antec NSK2480 Black 380W ₪497 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK2480B כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7711In PCI ₪89 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EW-7711In ------------------------------------------------------------------------------------------------- אבל יש לי התלבטות לגבי המ…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. הי חברים, אני צלם סטילס ועובד בעיקר על פוטושופ ואפטר אפקטס, בקבצי RAW גדולים וכבדים. מבקש לברר האם המפרט האחרון שהוזכר כאן מספיק עבורי? http://hwzone.co.il/community/threads/532362-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99?p=4782377#post4782377 מסך המחשב הנוכחי שלי הוא DELL 2209WA (עם המסך שמסתובב לתצוגת גובה). 1. האם יש יתרון כרגע ועתידי בשדרוג המעבד שהוצע כאן ל i7? 2. האם במחשבה על העתיד, כדאי להוסיף גם אוברלוק? 3. מה לגבי כרטיס מסך? 4. המלצה למסך טוב לעיבוד תמונה בגודל 23", (האם זה עושה הבדל מהמסך הקיים או שכבר לא ממש משנה ההבדל בגודל?) 5. אפשרות להרחבת זיכרון עתידי 6. מערכת הפ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אני לא כל כך מבין גדול אלא רק בצורה בסיסית אז אני צריך עזרה של החברה הרציניים יותר. מטרת המחשב להיות משהו חזק ביותר למשחקים. יש לי רק שני דברים שאני לא סגור לגביהם הכרטיס מסך והמסך. זה המפרט שהרכבתי. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor זיכרון: (אולי אוסיף לארבע אבל עכשיו זה נראה לי סבבה) OCZ S.O.E 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory לוח אם: ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition Quad-SLI Ready w / ASUS WiFi-AP Solo כונן קשיח: 2X Seagate 320GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II מארז: Thermaltake kandalf full Tower ספק כוח: Thermaltake toughpower W0117RU ATX12V/ EPS12V 750W עד פה אני סגור …

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף אפשר לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר minecraft סביר להניח שיהיו משחקים יותר כבדים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. הכל. מקלדת עכבר רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. 7. …

21. מעבד Sempron 2600 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-M + GF4ob זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600XT DVI 256MB כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים Antec ATX MIDI Super Lanboy מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים CREATIVE Inspire 4400 sub + 4Sp מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחיר 5100 ¤ מה אתם אומרים שווה?? להוריד משהו?? להשאיר?? כל ביקורת תיתקבל בכבוד..שימו לב גם אם המחיר מישתלם

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by baruchiro,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio, Eclipse 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- כרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?-…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. ירדתי מהעניין של ה-OC.. שיכלול באמת את הדברים הכי טובים שיש למחיר שלהם.. כמובן שיהיה Q6600, 8800GT/S, ולוח אם תומך DDR3 כמו P35c - Ds3... אפשר קצת חריגה כי זה בכל זאת הולך להצעת מחיר..

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by aga123,

שלום לכולם,אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שלי בכרטיס מסך חדש,הדגם של המחשב הוא: Lenovo g550 מודל: 2958 מפרט: Lenovo G550 - 29582DU מעבד: Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 ( 2GHz 800MHz 1MB ) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista Home Premium כרטיס מסך: intel Integrated Graphics X4500 זיכרון: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz מסך: 15.6 " WXGA LED Backlight TFT 1366x768 עכבר מגע: Pointing device דיסק קשיח: 250GB 5400 כונן: DVD Recordable (Dual Layer) סוללה: 6 Cell Lithium-Ion תקשורת אלחוטית: Broadcom 11b/g Wi-Fi wireless אני מבין שאצטרך להחליף את הציפ',משהו כזה... אה כן עוד שאלה,למה בכל סרטוני הYOUTUBE לG550 יש בצד ימין 3 מנורות ואצלי אין? גם בספר ההור…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  25. שלום חברים, אחרי 6 שנים שאני עם הנייד הדי בסיסי שלי שכבר מתחיל להזדקן החלטתי להעביר אותו להורים ולקנות מחשב חדש. אני מחפש מחשב נייד לצרכים אקדמים(הנדסת חשמל) , עם שימוש תדיר בתוכנות כמו Matlab , Visual studio ואחרות. הניידות פחות קריטית לי ואעדיף מחשב עם מסך 15.6 ומקלדת נוחה לעבודה רציפה, גם אם זה יבוא קצת על חשבון המשקל. המחשב לא לצרכים של גיימינג, אבל אם יצליח להפעיל משחקים בהגדרות בסיסיות זה יהיה נחמד. כמו כן בסוף השבוע הקרוב אהיה באילת, אז אוכל לרכוש את המחשב שם, אז גם מחשבים ב4000 ש"ח שאחרי הנחת המע"מ יעלו 3500 ש"ח הם אופציה. ולחלק האומנותי של השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים