עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by baruchiro,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio, Eclipse 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- כרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?-…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by A-10,

היי המילה האחרונה מבית לנובו במחיר לא רע יחסית למה שמתחולל כיום ועם חומרה עדכנית וטובה למדי. TGspotלנובו השיקה מיני PC שולחני חדש ומסוגנן שמבוסס על מעבדי Pa...עם משקל של 600 גרם בלבד המחשב השולחני העגול החדש של לנובו משתמש במעבדים למחשבים הנידיים של אינטל מהדור החדש

3. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950) Sound Card: DirectX compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive טופס עבור המחשב הנייח : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ואין ברירה - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by oranet,

התחלתי לבנות מפרט באחת מחניות האינטרנט והחלטתי על מעבד I7 3960X לוח אם של אסוס Rampage IV Extreme s2011 ו4X8 זכרונות של Corsair Vengeance Quad Channel וכרטיס GTX580 של אסוס יש לי כבר את הדיסקים הקשיחים רציתי לדעת איזה מארז וספק כדאי לי לקחת אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק חזק מדי תודה רבה

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. מעבד Sempron 2600 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-M + GF4ob זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600XT DVI 256MB כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים Antec ATX MIDI Super Lanboy מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים CREATIVE Inspire 4400 sub + 4Sp מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחיר 5100 ¤ מה אתם אומרים שווה?? להוריד משהו?? להשאיר?? כל ביקורת תיתקבל בכבוד..שימו לב גם אם המחיר מישתלם

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by androidon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ואופיס ברמה בסיסית, אוטוקאד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אוטוקאד( הצגת תוכניות חשמל) בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צור…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18190&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה המחשב הראשון, 15 אינץ' ויותר עוצמתי מבחינת מעבד וזיכרון. http://ksp.co.il/?uin=18230 זה המחשב השני, 14 אינץ' ויותר קל. (שניהם באותו מחיר). אני לא יודע עד כמה אצטרך לסחוב את המחשב למכללה (לומד הנדסת תעשייה וניהול). איזה מחשב יותר מומלץ מבין השניים? והאם עדיין כדאי לחכות למעבדים החדשים שצפויים להגיע? האם הם אמורים להוזיל את מחירי הניידים הקיימים?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום לכולם! לפני שאני אתחיל רציתי לציין כי הביקורת מתאימה ברובה גם לDV4 של HP, שכן ההבדל היחיד ביניהם הוא גודל המסך וגודל הדיסק הקשיח. רכשתי היום אחר הצהריים את מחשב הDV5 מהסדרה החדשה של HP. רציתי לשתף אתכם בכמה מהחוויות שלי ממנו עד כה משום שהביקורות עליו באינטרנט מעטות ביותר (בגלל היותו חדש). הDV5 מסדרת Pavillion המצליחה של HP הוא החדש בשורותיה כאשר יכול להתאים לרוב השימושים האישיים של כולם. המחשב נותן תמורה טובה למחיר ומתאים לאלה שמחפשים מחשב נייד בעל חיי סוללה ממוצעים + , ולגיימרים מהליגות הנמוכות יותר. מחיר: 5600-6200 מפרט: http://img389.imageshack.us/my.php?image=mifratwc6.jpg (כן כן הייתי עצלן מדי לכתוב אותו ;D) נתחיל מהמראה החיצוני שלו: הסגנון של הDV5 מתחל…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by SuB,

טוב חברים, אני מאוד רוצה לעזור לחבר שלי לשדרג את המחשב שלו ויש לו מגבלה כספית של 1400 +/- (עד 1500 אם צריך לא יותר!!). כרגע יש לו מחשב פנטיום 3 500MHZ. אני לא יודע איזה לוח אם יש לו, אבל בכל מקרה בגלל התקציב הנמוך ייעצתי לו להחליף לAMD. אני רוצה לשאול אתכם איך לבדוק אם המארז יתאים ללוח אם שהוא יקנה? זה המפרט של השדרוג: (בכל הרכיבים שלא כלולים במפרט הוא ישתמש בקיימים שיש לו) : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) [AMD/DDR] AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory 333 Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 6ns, 2.5-2.8V, 6 Layer PCB, bulk pkg …

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by ELNino,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשאיר חלקים מהמחשב הנוכחי ללא פגיעה בביצועים אז מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 4, APB Relodaed, Battlefield 4 ושיוכל להריץ משחקים כבדים אחרים על הגדרות גבוהות בכבוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by 12w23e,

שלום לכולם, ברשותי מעבד qx9770 ואני מעוניין לשדך לו מחשב בעלות של כ-3000 ש"ח ללא ציוד ומסך. וברשותי גם כונן קשיח ברשותי גם קירור מסוג קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 775 המפרט שבניתי: Gigabyte GA-EP45-UD3LR Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪518 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=629 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 Special Ops Edition, יחידות 1 ₪577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1321 GainWard GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe, יחידות 1 ₪382 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1693 ANTEC P193, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1096 ThermalTake ToughPower 600Watt W0103 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co…

12. Started by Architect,

לחבר שלי יש 2000 ש"ח לקנות מחשב, ומתוכם 300 למארז, ככה שנשאר 1700 רק למחשב, שלא צריך: מארז ומסך. מה תוכלו לבנות הכי טוב במחיר המזערי הזה?! תודה!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. ירדתי מהעניין של ה-OC.. שיכלול באמת את הדברים הכי טובים שיש למחיר שלהם.. כמובן שיהיה Q6600, 8800GT/S, ולוח אם תומך DDR3 כמו P35c - Ds3... אפשר קצת חריגה כי זה בכל זאת הולך להצעת מחיר..

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הרבה הבדל בין 9K ל 8K אז מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימאלי 9K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל תחום המשחקים אם זה בין הכבדים החדשים שיוצאים מידיי שנה: וויצ'רת פולאאוט וכו' וגם המשחקים היותר קלים כמו: וואו, LoL, OW וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. axp 1900+ epox 8k5a3 cosrair Corsair CMX256A-2700C2 gigabyte ati radeon 9700 LG DVD 16x48 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Altec Lansing AX 3021 סך הכל: 7,559 ש"ח מחירים מ{צונזר - אין לפרסם חנויות!!!} ד"א המחשב יותר למשחקים , תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אבל המחשב לא כולל מסך וגם לא כרטיס מסך. חייב צורב(לא חובה במהירות 52X) וכונן DVD. אם אפשר לארגן משהו טוב לאובר-קלוק ומשחקים בסכום שציינתי אז סבבה... אם לא אז אני אנסה להרחיב את התקציב. תגידו לי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. משחקים לא כבדים במיוחד, ללא OC, מסך 19" שישודרג ל22" בקרוב. לא הייתי סגור על הלוח אם והכרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לשפר לי אותם אם אפשר. תודה רבה!! מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP41-UD3L ₪362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950020 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪241 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTS 250 512MB DDR3 PCIe ₪570 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28686 צו…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מכונות וירטואליות וכן עבודת ניהול רשתות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)כן-לפחות6 תאים וצפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD למערכת וכל השאר בHD רגיל אפשר * כונן אופטי? תלוי במשקל אם מכביד ועושה בעיה אז לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בארץ …

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך קצת, אבל אני לא מתפשר על מחשב חזק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 שקל 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו בHD 1080. אני מעוניין שהמחשב יריץ את העריכה של הHD חלק גם אני מעמיס עליו ומוסיף אפקטים (בתוכנות עריכה). ובנוסף שיעשה רינדור מהיר , 20-30 דק' ל FULL HD של שעה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, משתמש בו כל יום. אלה התוכנות בהם אני משתמש: EDIUS VIDEO EDIT, Adobe After Effects CS5, . קישור לאתר הבית עם הדרישות מערכת שלהם: http://www.grassvalley.com/products/edius_pro_…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את המשחק witcher 3 בגרפיקה הגבוה ביותר. המעבד והכרטיס מסך שלי לא עומדים בהגדרות המומלצות והram שלי מספיק בדיוק אבל הייתי רוצה לחזק להוסיף עוד קצת באזור הזה ולכן אני מעוניין לשדרג אותם מבלי לקנות מחשב חדש מאפס כי מעבר למשחק הספציפי הזה אין לי שום צורך בביצועים גבוהים יותר מהמחשב שלי. ולכן גם אני מנסה שהשידרוג הזה יהיה זול ככל הניתן מבלי שאני מציב איזהשהו תקציב מוגדר לצורך העניין. וזאת הסיבה גם שלא השתמשתי בשאלון שלכם בדיון הנעוץ כי 99% ממנו לא רלוונטי למה שאני צריך כאן אז בבקשה לא לנעול את הדיון הזה מעבר לזה, בגלל שהמחשב ישן אני פוחד שכבר אי אפשר להשיג מעבד מתאים מבלי להחליף גם את הלוח אם (פוחד שיצאו מיצור או לא נמכר…

21. Started by dovja,

שלום לכולם, אז רציתי לשאול אם למישהו היה ניסיון בקניית מחשב מאתר NEWEGG. לרוב אני קונה את המחשבים שלי דרך KSP אבל חסר להם הרבה רכיבים שאני רוצה (וגם המחיר לא הכי להיט) אבל מה שכן הם דיי קרובים לי להגעה וכמובן אני סומך עליהם בבניית המחשב. הסתכלתי בNEWEGG ולא רק שיש להם מבחר גדול יותר הם גם יותר זולים (גם אחרי מיסים ומשלוח). השאלה האם כשאני קונה שם מחשב בהרכבה אישית האם הוא מגיע מורכב? אם כן, האם איכות ההרכבה טובה? האם ישנה אפשרות שהמחשב יהרס במשלוח? חשוב לי לציין כי מדובר במחשב של כ 14000 ולכן חשוב לי לבדוק האם כדאי לבצע הזמנה שכזאת. חנויות בארץ לרוב (מבחינתי) יותר אמינות כי יש למי לפנות והמשלוח הוא עצמאי מהמעבדה בה הורכב המחשב כך שאין בעיה במשלוח (מעדיף ל…

22. אני מחפש את החנות הכי זולה לקניית מחשבים ניידים בארה"ב, אני לא צריך שתעשה משלוח לארץ(מספיק לי בארה"ב) ומיצידי שהמחשב יהיה של חברות לא מוכרות(חברות סיניות וכדומה) העיקר שיהיה זול! עם מפרט חזק! מכירים חנות כזאת(אגם אם יש חנות כזאת ממש משתלמת במדינה אחרת אני אשמח גם)??

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. טוב אני יראה לכם את הכיוון שאני צריך במחשב שאני רוצה . כרטיס מסך : שיהיה 8800 GTS עם 320 מגה זיכרון רצוי של חברה עם אמון ושיעלה עד 1600 שקל . מעבד : שיהיה של אינטל כמובן ליבה כפולה , רצוי באיזור הE6400 שיעלה בערך 950 שקל . זיכרונות : 2 ג'יגה זיכרון [1024X2] שיעלה בערך 450 שקל של 800MHZ . מסך : 19 אינץ' שיהיו בו רמקולים עד 950 שקל . צורב : שיהיה צורב DVD עד 200 שקל . מארז+ספק : שיהיה מארז נורמלי שנראה בסדר אבל עם ספק 400 ואט שיחזיק את הכרטיס טוב ועם איכות באיזור הTRT . דיסק קשיח : רצוי 150 ג'יגה לא יותר כי לא יהיה בזה שימוש הכי זול שיש לא יודע כמה זה אמור לעלות . עכבר+מקלדת : שיהיו טובים ונוחים כמובן ולא יקרים . לוח אם : שיהיה של ג'יגבייט ויתמוך כמובן בזיכרונות של 800MHZ ש…

• 50 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by eyaler,

יש לי מחשב עם המפרט הרצב שכולל GTX1070 גודל מלא אני מחפש להחליף את המארז למארז הקטן והקל ביותר שיוכל להכיל את המרכיבים בשאיפה מארז מספיק קטן וקל שאוכל להעלות אותו למטוס

25. *מטרת המחשב? לימודים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אחסון ועריכת תמונות. * גודל המסך? בינוני * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא מתמצאת. * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -חיבור למסך הטלויזיה * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ל…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים