ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?6-7 אלף 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים(אני לא זונת גראפיקה אבל שמשחקים חדשים יעבדו טוב באכות נורמלית) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך,מקלדת,רמקולים)חשבתי על הלויג'יטק 530) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי עכבר... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב בתקציב 3500 שקל גג בלי לעבור בבקשה בלי מסך , בלי כונן דיסקים ובלי כונן דיסקטים ושיהיה בבקשה מבוסס INTEL הוא לא רוצה משהו אחר והוא לא מתכנן OC המחשב למשחקים וצריך כרטיס מסך , כרטיס קול על הלוח אם
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה שלומכם? הנה התשובות לשאלון של הפורום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 מזומן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט סרטים 720P ומשחקי מחשב, שלפחות יפעיל SIMS 4 באופן נחמד. ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? מסך 15" עם 720P אבל לא חייב רחב כמו קולנוע. 3. מטען כמובן וזהו. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6, ז"א שאם זה מפעיל משחק כבד יחסית אז בסדר קצת רעש. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שעולה על דעתכם D: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המסך מאוד מאוד מאוד ישן עם זה יפריע לאיכות של המחשב אז גם מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? נכ…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני צריך עזרה בבניית מפרט חלקי למחשב למטרות גיימינג עריכה גרפית ותכנות,חבר יזמין לי מאמזון את הרכיבים הבאים : GPU - gtx 1070 HDD - 1TB SSD - SAMSUNG EVO 850 250GB RAM - 16gb בשביל השאר אני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רואה הרבה סרטים וסדרות במחשב,משתמש במחשב לתכנות כרגע עם INTELLIJ , עריכת וידאו בSONY VEGAS PRO , ועיצוב בPHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).SON…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הנה מפרט מ-KSP ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon"64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1950 1 1950 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 680 1 680 ÖÛèÕàÕê DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 ÛèØÙáÙ ÞáÚ Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 1 1380 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 1 495 ÛÕààÙÝ- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 ÞáÛÙÝ SAMSUNG Price Units Total …
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפשת מחשב חזק שאוכל לפתח עליו (מספר סביבות פיתוח) ושיחזיק לי מספר שנים. אני מזמינה מארהב. ככה שהמחיר הוא לפי אמזון וכו והתקציב הוא עד 1600 דולר. המליצו לי על https://www.amazon.com/DELL-XPS-15-2133MHZ-3840X2160/dp/B01B9TQR7K/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1492777071&sr=1-1-spons&keywords=dell+xps+15&psc=1 מה דעתכם? תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכללית המחשב מיועד רק לשימושים משרדיים. לפי מה שהבנתי כל מחשב נייד מגיע עם וינדוס ועם אופיס, במידה ולא גם הם כלולים בתקציב. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000-4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום 4,500 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית-תמונות,הדמיות תלת בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). after effects photoshop,adobe premiere,revit,3D Max אופן השימוש-פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עריכה גר…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ניתן לחרוג קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד : Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון פנימי: Corsair CMX256A-3500C2*2 (שתי סטיקים של הזיכרון הזה 256MB+256MB=512MB) לוח אם: GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE כרטיס מסך: ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver מסך: LG 18 INCH (זהו מסך TFT) דיסקים קשיחים: 1). MAXTORE 60GB 7200RPM 2). WD 15GB 5400RPM צורב: Asus 40*12*40+Flextra Link סידירום: Samsung x52 האם זה מחשב טוב????
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי MMO קלים בלבד (שלא דורשים כרטיס מסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חלשים בלבד maple story ,fly for fun(לא אכפת לי לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב htpc שישב בסלון ויריץ בעיקר סרטים full bluray וכו'. עלה לי הרעיון שהמחשב אולי ישמש כnas וישמור עליו את כל המידע, כשכרגע יש לי כונן 2 טרה מלא במידע ואני מתכנן להגדיל. כנראה שהמערכת הפעלה תהיה וינדוס 8.1 למרות שלא חשבתי על זה לעומק ואני פתוח להצעות. המפרט שיצרתי בksp (לא כולל דיסק קשיח): [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27393[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד AMD[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]AMD Richland A6-6400K Dual Core 3.9GHz Radeon HD 8470D FM2 - Box[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]399[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]24016[/TD] [TD=bgcolo…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, הפנו אותי לכאן בטענה שפה אוכל לקבל את התשובה לשאלתי, לא היה לי מושג באיזה פורום לשאול את זה אז פירסמתי פה. ברצוני לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה רכיבים שלפי דעתי אני צריך לשמור והשאלה שלי היא, עם הם יתחברו לרכיבים החדשים ולמארז החדש? ומאוד יעזור לי עם תגידו לי בערך כמה אמור לעלות כל רכיב חדש שאני מעוניין לקנות הנה הרכיבים שאני רוצה לשמור: Creative Sound Blaster 5.1 Live! Platinum כרטיס קול Plextor צורב כונן DVD כונן פלופי רגיל Microsoft Natural PS/2 Keyboard מקלדת Microsoft Intellimouse Exploer עכבר Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC כרטיס רשת הרכיבים החדשים שאני רוצה לקנות הם: AMD Athlon XP1800+ מעבד Gigabyte GA-7VRXP + Raid לוח אם 256Mb - DDR - PC270…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים. השימוש הוא לעבודות תיכנות ב-FLASH, פוטושופ, אינטרנט וקצת משחקים. אין לי כוונות לעשות OC. המפרט שבחרתי עד כה הוא: לוח אם: Asus P4t533 C/L מעבד: P4 2.4 533Mhz זיכרון: 256MB RDRAM 800Mhz kingston כונן כשיח: IBM 80GB 120GXP 7200rpm Standard floppy LG52X כרטיס מסך: ATI RADEON 9000 64 mb DDR TV DVI Retail Standard modem Standard keyboard Standard mouse Standard case מסך: LG 776fm סה"כ יוצא בסביבות 6300-6600 ש"ח ומה עדיף מבחינת כונן כשיח: WD או IBM ? והאם הלוח הזה טוב למערכת הזאת? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K, עם חריגה מקסימלית של כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הראייה העכשווית היא גיימינג, פוטושופ, סרטים, ובאופן כללי היכולת להתמודד עם מולטי-טאסקינג כמו שצריך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אנ…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי אז יש ככה: Intel: CPU: P4 2.4Ghz 800FSB HT m0b0: Asus P4p800s(i848) SB, Sata, Lan RAM: 512 Kingmax 400DDR CDRW: Plextor 48x PRICE: 2630sh AMD: CPU: Athlon XP 2800+ 512k 333 M0B0: Abit NF7 (nForce2) lan, usb2 Ram: 512 Kingmax 400DDR CDRW: Plextor 48x PRICE: 2570sh המחשב לאולפן הקלטות סאונד ועריכת וידאו מקצועי...לעבודה עם תוכנות כמו Cubase SX, Cakewalk 9, VST FX, Wavelab 4, Ulead Media studio, pinnacle 9, וכל אלה....שימוש בתוכנות עם פייר וייר...ועם EXTERNAL SAMPLERS...ועם הרבה קומפרסורים ואפקטים.... אז אני מתלבט...לדעתי, ולפי הבנדויצ'ים שבדקתי, הAMD משתין על הפנטיום.....בהליכה...והוא גם זול יותר. אבל אני צריך את עצתכם, ותעשו טובה, עצה של מישו שמבין....
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי שבוע טוב , איך הסדרה הזו של דל? לעומת INSPIRON 5000 תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מתלבטת בין שני המחשבים הבאים של לנובו. מילאתי טופס כאן למטה. בגדול אחרי שיטוטים רבים ומחקר הגעתי למסקנה שאני מחפשת מסך בגודל 14", מעבד I5, זיכרון 8G לפחות, מערכת הפעלה 8.1. כמו כן, המשקל חשוב -עד 2 ק"ג עם סטייה קלה ביותר מעלה. אלה המחשבים שאני מתלבטת לגביהם, תוכלו לעזור לי לבחור ולנמק למה? אם הייתם בוחרים משהו אחר תוכלו בבקשה לומר לי מה ולמה? תודה מראש! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14025 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12021 1) יירכש בארץ, תקציב עד 5000 ש"ח רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני מתחילה לימודים באוניברסיטה אז המחשב הוא לצורך עבודות, גלישה, צפיה בסרטים (מעט). * גודל המסך? הגעתי למ…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בבניית מערכת לחבר - משתמש ב-MATLAB לחישובים מורכבים, ולכן ביקש שהמערכת תכלול SSD. כמו כן, הוא עובד עם 2 מסכים במקביל - צריך שמערכת תהיה מסוגלת לעשות זאת (האם אפשרי ללא כ. מסך חיצוני?) האם הבקשות הללו רלוונטיות למגבלות תקציב של כ-2,000 ש"ח? תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MATLAB, עבודה משרדים, אינטרנט וקצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב? צריך צורב 5. עד כמה חש…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-