ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. אשמח לקבל המלצה למפרט עד 1500 שח - לא כולל ציוד היקפי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסדרות וסרטים באיכות HD תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W 487 mezuman (502) zigzag Gigabyte GA-G41M-ES2L 245 ivory Intel Pentium Dual Core E5400 Box 320 ivory Corsair 2Gb DDR2 800Mhz PC6400 CM2X2048-6400C5 228 alef alef Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 235 alef alef Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 225 ksp AD-5240S DVD±RW x24 Black Sata 125 ksp or NEC DVD-RW AD-7240S x24 (SILVER) SATA - BULK mezuman 138 (142) zigzag *כמה הערות : העם זה בסדר לקנות חלקים ב4 חניות שונות בכלל? ותנו תגובות ,עם אפשרי להוזיל פה משהוא ,אני בעקרון מעדיף לקנות הכל מחנות אחת , הקטע שהמארז הזה שאני רוצה ב z…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר 4 מחשבים קניתי בעזרת הפורום הזה אז הנה בא עוד אחד אני רוצה מחשב שכל תפקידו זה להתחבר לטלוויזיה ולהקרין סרטים (עם יכולת fullhd) + גלישה באינטרנט. רצוי שיהיה שקט כמובן. לא צריך דיסק קשיח כרגע. המגבלה העיקרית וגם ההתלבטות הכי קשה זה המארז - המידות של המגירה המיועדת: רוחב 49ס"מ עומק 43ס"מ גובה 10.5ס"מ זה מה שהרכבתי בהתבסס על המפרטים המומלצים: מעבד: AMD Athlon II X3 455 Box - מחיר: 378 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H - מחיר: 377ש"ח זכרון: Corsair DDR3 4Gb Kit (2x2048Mb) 1600Mhz - מחיר: 169ש"ח צורב: DVD-RW LG GH22NS70 x22 - מחיר: 99ש"ח מארז (אופציה א'): Thermaltake SD200 - מחר: 511ש"ח מארז + ספק (אופציה ב'): SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC -…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש מחשב לחדר בפחות מ2000ש"ח אני לא הולך להעמיס עליו רק לשמוע מוזיקה ולפעמים גם וידאו אני רוצה שיהיה קטן ויפה אבל לא להשקיע על המארז את רב הכסף רשת אלחוטית חובה בשביל לחבר אותו לרשת בבית אני לא הולך לפוצץ בווליום ככה שהרמקולים צריכים להיות סבירים+ לא יותר מזה נראה לי שזהו תודה רבה לכם!
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
דרישות: המחשב אמור להיות מיועד בעיקר לצפיית וידאו ולהשמעת מוסיקה בסלון. המארז צריך להיות יפה במיוחד (רצוי Thermaltake BACH). רצוי שיהיה שקט. הקלטת וידאו לעיתים רחוקות מאוד - ניתן לוותר. *יש אפשרות לחרוג ב-500 ש"ח מהתקציב במידת הצורך. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי-עד 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -סרטים,גלישה עם הזרמה, אמולטור ארקייד ,ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -תוכנת ניגון סרטים BOXEE , VLC ועוד, אמולטור MAME,PS1,SNES ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-1024,768 או 1280,1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד-משחקי רטרו ללא צורך בכרטיס מסך כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי -מקלדת,עכבר חוטיים , שלט מדיה פשוט,כרטיס רשת תקן N…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים שימושים : סרטים 720P ומשחקים ברזולוציה 1024X768 הערות: מארז יפה +ספק מספיק להוספת כרטיס מסך MID, הרד דיסק לפחות 1T , זכרון 4G OC לא יתבצע בשנה הקרובה (אפשר גם AMD ) מפרט לדוגמא : Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5, יחידות 2 ₪462 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Antec P150 430Watt PSU, יחידות 1 ₪756 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1403 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪713 http://www…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זקוק למפרט ל-htpc (יענו המחשבים הקטנים האלה...) שיהיה מארז sff חשוב לי שיהיה דגש גם על עיצוב המארז ושהמחשב יריץ משחקים באיכות טובה וכמובן שיהיה לו יציאת טלויזיה. וגם יציאה של מסכי lcd.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שוב הריני חוזר לפורום המפרטים האמין והטוב של HWZone! אשמח לקבל את עזרתכם שוב, והפעם עם HTPC. כאמור - תקציב עד 4K, אולי יאושרו חריגות מוצדקות ( ). והאילוצים, בסדר חשיבות יורד: 1. חייב להיות בעל יציאות אודיו דיגיטליות (אופטי/קואקסלי), נפרדות מ-HDMI/DVI (יש לנו רסיבר ללא כניסת HDMI אבל עם כניסות אופטיות וקואקסליות). 2. חייב להגיע במארז "יפה" לפי הסטנדרטים של אמא (מה לעשות, אמא אחראית על עיצוב הסלון) - כלומר, מארז שנראה שונה ככל האפשר מהסטנדרט המקובל של "בלוקי hi-fi מלבניים", או לחלופין דק מאד. זה המארז הדק ביותר שהצלחתי למצוא בארץ - אשמח אם תראו לי אחד יותר דק (או, לחלופין, אחד שמן שנראה מגניב, כמו למשל ה-HTPC העגול של סוני) 3. רצוי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי בתקן n, אבל…
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חזק , מהיר ועם מספיק מקום לסרטים ( לא מדובר במחשב גיימינג ) יש לציין כי זה הולך להיות HTPC ( מדיה סנטר ) תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר ל TV שלי ולעבוד 24/7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 TV -לאילו הגדרות…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? אפשר להשיג אותו ב-1500 ש"ח ומטה? המעבד הזה כבר הגיע לחנויות? מעבד - I3 3250 HD4000 BOX לוח - Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון - Kingston KVR1333D3N9 / 4G*2 מארז - בצבע Antec NSK2480 שחור מלא ללא ספק מפצל USB - 4 יציאות לפחות בצבע שחור עם כבל לפחות 1 מטר (דיסקים קשיחים יש לי 2 אני מקווה שבמארז נכנסים 2 דיסקים, וצורב LG שחור סטנדרטי גם יש לי)
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את המחשב הנ"ל לHTPC - המטרה העיקרית היא הרצת סרטי HD, האם המפרט הנ"ל יחזיק ? *כרטיס המסך הוא 6600GT. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם למפרט ל-HTPC שיכול לשמש גם לגיימינג סביר. עדיפות לקניה ב-KSP (הכי משתלם כנראה). המחשב צריך לכלול כונן DVD עם יכולת קריאת BR. תשובות מפורטות 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300] 3K עם אפשרות סטיה קלה. [/glow]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HTPC, משחקים, סרטי BR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ומדיה סנטר ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטנדרטים -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שני רכיבים אני כבר דיי סגור שיכללו במפרט של ה-HTPC שאני מתכנן לקנות: מעבד i7 2700K כונן SSD בנפח 120-200GB חשבתי ללכת לכיוון של מארז ITX קטן ושקט. האם מומלץ? האם ספק שיגיע עם מארזי ITX יסחוב מעבד כזה ? איזה לוח מומלץ? איזה מארז מומלץ? אני יודע שזה OverKill למשימה שלשמה הוא נדרש כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 חוץ מהמעבד והכונן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 3D HD טורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי של 1,500 ש"ח 2. נועד להצגת סרטים בלבד (HD) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. צריך מפרט מלא 6. כיוון שנועד לסרטים השקט חשוב מאוד (8-9) 7. ללא OC 8. ללא מע"ה (יש לי XP מקניה קודמת) 9. רצוי חנות באזור המרכז 10. חייב חיבור HDMI, USB, כונן DVD ושלט רחוק בעיקרון המחשב נועד אך ורק להצגת סרטים בסלון, על מסך LCD בגודל 42". אני רוצה גם מארז קטן ככל שניתן, רצוי שחור. אם התקציב שלי לא ריאלי, שקלתי לקנות את הנגן western digital HD TV Player ב-700 ש"ח ברשת באג + כונן חיצוני. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש להרכיב HTPC שקט שיריץ FULL HD ו FULL 3D בעזרת מקרן למסך בגודל של בערך 120" אשמח לקבל עזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד להיות מחשב מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , אולי מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי4. האם יש רכיב שאין…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בקצת אם מחייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD: BLURAY מלאים, מחשב מוזיקה, גלישה באינטרנט וזהו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? המלצה למקלדת שליטה קומפקטית וטובה תתקבל בשמחה - תקציב ייקבע בהתאם בנפרד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 - מעדיף אולי ללא מאווררים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן הקריטריונים העקריים בבחירה: 1. יריץ בקלות כל סרט HD, ללא צורך להתפשר על הגדרות codec. 2. שקט!! 3. אפשרות הקלטה מהממיר לעיתים. הממיר הנו Hot Magic 4. מארז: מסתפק במארז סטנדרטי עומד, כל עוד הוא שחור ואסתטי עם כניסות נוחות מקדימה וכמובן שקט. 5. שימושים נוספים (מלבד אינטרנט וכו'): עריכת וידאו ממקור HDV לעיתים רחוקות. אין כרגע צורך בהרצת משחקים. להלן מפרט לדוגמה שהרכבתי. אני לא בטוח אם הוא עונה לקריטריון הראשון. מעבד: E5400 לוח אם: GIGABYTE 73PVM-S2H (nForce 630i + HDMI) RAM: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition HDD: WD5000AAKS צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס לכידה: AverMedia AVerTV Super 007 FM מארז: JSP-Tech H550-F25 הערה: יש לי TT Big Typhoon שאוכל להתקין אם קירור הס…
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, אני מחפש HTPC שקט ובסיסי. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב. המחשב ישב בסלון וישמש כמעט לחלוטין לצפיה והורדה של סרטים/סדרות. לא דרוש שום ציוד הקיפי. אני מעוניין שהמחשב כולו יעלה פחות מ 2k עם עדיפות לפחות. אני רוצה שהוא יוכל לנגן סרטי 1080p (חשוב שיהיה חיבור HDMI) בצורה חלקה ושימשך לבצע את העבודה הזאת בשנתיים+ הקרובות. המון תודה מראש ניב
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש htpc שקט וקריר בסביבות ה 1800 שש"ח. מה דעתכם על זה? http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky213~13~0.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי הרבה מחשבה החלטתי ללכת על HTPC מתוך מה שקראתי פה הגעתי לכמה דברים אני מעוניין במעבד חזק מספיק לקידוד ווידאו מעדיף אינטל... חשבתי על מארז עם ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס מסך מסוג 2400pro או משהו דומה שיתמוך ב DX10 ויהיו לו את כל המאפיינים הדרושים ל HD המליצו לי פה על HD של Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר (של אונקיו) - ולכן הייתי מעדיף לוח אם עם כ.קול שיתמוך בזאת וגם יתאים למארז אני מאמין ש 2 גיגה זיכרון יספיקו. השאלה עם 667 או 800 ושל מי? כרטיס טלוויזה שישמש גם כ PVR כמו Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE או משהו אכותי אחר צורב DVD סטנדרטי מקלדת ועכבר אלכותיים שיעבדו ממרחק של כ 4 מטר וכמובן שהכל יהיה שקט ככל הניתן...קרור פ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב HTPC שיתבסס על מערכת הפעלה Windows Vista שברצוני לרכוש (יש לשכלל את זה במחיר). אני רוצה שה HTPC יתמוך ב Hdmi, Blueray, DTS, Dolby וכדומה. אני עובד עם ממיר של אוט אז אני בכלל לא בטוח שאני יוכל להשתמש במחשב בתור מקליט, אני צודק? כמובן שהמארז צריך להיות קטן שקט ומגניב אשמח גם לשמוע אם לדעתכם התקציב אינו מספיק בשביל מחשב טוב.. תודה רבה!!! אתם גדולים!!! מתן
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
quote author=tmpusr link=topic=388977.msg3344926#msg3344926 date=1232786526] achitofel - תגובה מצויינת (בניגוד לקודמת שלך בעניין שגיאות הכתיב). ה-5050e מצויין ומספק אך ה-E5200 של אינטל חזק ממנו משמעותית, קריר ושקט יותר ובמחיר דומה. תמיכת חומרה בתכני HD לא מתקבלת בפועל ברוב המכריע של המקרים. כשכבר יש תמיכה, הלוחות המובנים לרוב אינם חזקים דיים להפעלת מנגנונים לניקוי רעשים ושיפור תמונה. לניגון הסרט בלבד מספיק מעבד טוב כמו הנ"ל. ה-2480 עדיף בהרבה על ה-CUBE או ה-LC17 בעיקר מבחינת יכולות האוורור, הספק ורמת השקט/איכות. מפרט ראשוני בדגש על יכולות HD, איכות ושקט מוחלט שחשוב מאוד לדעתי ב-HTPC רציני. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5KPL-…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי. מעוניין למכור את ה HTPC שלי שמשרת אותי כבר הרבה זמן לתורך מעבר ל NAS. המפרט: מעבד: E8400 לוח אם: Intel DG41RQ זיכרון: 4GB G.Skill כ.מסך: Nvidia GT210 (בסיסי רק כדי יציאת HDMI) הרד דיסק: green WD 1TB ספק: 250 W מארז: Antec HTPC case כונן CD אני מעריך שבסביבות 800 ש"ח זה סביר?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ותודה שאתם נותנים מזמנכם היקר להיות הרוח החיה של הפורום הזה ולעזור. אז ככה. לאחר שיש לנו בבית 2 מחשבים נייחים וכ-4 מחשבים ניידים, אנו מחפשים מחשב שיהיה לנו גם מכונת משחקים משומנת היטב וגם HTPC\מזרימדה בעל מארז מהודר. יש לי צורך במקלדת ועכבר בסיסיים לגמרי. עיצוב המחשב חשוב מאחר והוא ישב בסלון. כרטיס טלוויזיה לא נחוץ. המחשב אמור לשבת לנו בסלון ויחובר לטלוויזה HDTV 42" דרך כבל HDMI (שאותו יש לנו כבר). מבחינה תקציבית, אני חייל ועל כן מוגבל פיננסית. התקציב הוא עד 4000 ש"ח (ועדיף כמה שפחות :-) ).
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-