ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
המלצה למחשב נייד למבוגר , נועד לגלישה, אופיס , מייל (כולל ווינדוס). מה דעתכם על - HP Laptop 15S-EQ1005NJ אופציה נוספת - דל 3511 , עם i3 , האם עדיף ? שאלה בנוגע לשירות של אסוס - אני זוכר שהיו בעבר הרבה תלונות , האם יש שינוי ? תקציב עד 2200. תודה !
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המחשבים האלה, מישהו יכול להכריע ולעזור לי להחליט? קראתי פה קצת ושמתי לב שלכל מחשב יש גם תת דגם אחר שמעבד I5 יכול להיות גם יותר חזר ופחות מוחלש. מהחיפוש שלי ראיתי שהמחשבים האלו מומלצים ומוזכרים הרבה, אשמח אם מישהו פה ייתן לי פה המלצה למחשב נייד אחר שהוא יותר טוב ויותר מתקדם או שיכריע מביניהם הדרישות שלי הם כאלה - גודל המסך? 15.6-13.3 *מעבד I 7 * רזולוציית המסך? שיהיה חד וטוב עדיפות למה שהכי טוב היום FHD? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדייכי אני אצטרך אותו גם ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD 500 GB אשמח להסבר על SSD * מערכת הפעלה- כן שיגיע עם המחש…
-
- 22 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
עזבתי לפני כמה שבועות את הדירה של ההורים ועברתי לגור לבד, עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לקנות מחשב נייד או נייד. בבית של ההורים יש לי מחשב נייח עם מסך 19 LCD וזה מאוד נוח, אבל הדירה החדשה שלי די קטנה, יש מקום לשים מחשב נייח, אבל חשבתי שמחשב נייד יכול להיות יותר נוח (אני יכולה לשבת איתו גם בסלון מול הטלויזיה וכו'). יש לי כמה שאלות: 1) כמה יעלה לי לקנות מחשב נייד? הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית (קריאת טקסט, הורדות באימיול, גלישה באינטרנט) 2) מה גודל מסך סטנדרטי היום במחשבים ניידים? והאם ניתן לחבר את המחשב למסך LCD רגיל שאקנה בנפרד. 3) האם זה נוח להשתמש במחשב נייד? כי כרגע זה לא נראה לי נוח, אבל אולי זה עניין של הרגל ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם מחשב נייד איך זה. 4) האם אתם חושב…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי! מעוניינת ביעוץ לקראת רכישת מחשב נייד חדש. אני מעצבת גרפית, משתמשת בכל תוכנות adobe חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר, ויעלה את כל התוכנות והקבצים - בו זמנית במהירות ככל הניתן. כמו כן, אני עובדת על הנייד עצמו כך שהמשסך והצבעים צריכים להיות טובים. מצרפת לינק למפרט שנראה לי טוב, אשמח לחוות דעת!!! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19630&added=1
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
מחפש לאישה מחשב נייד ככה עד 5000 שיהיה לעבודות משרד (ושיהיה אפשר לגנוב לה אותו ולשחק) חשוב סוללה חזקה שתחזיק זמן 1. מה התקציב - 5000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס), משחקים (קצת - קלים ), צפיה בסרטים3. גודל המסך - רצוי 15.4 4. משקל רצוי - כמובן הכי נמוך 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן 6. יציאות מיוחדות - wifi 7. בלוטות - לא חשוב 8. גודל מינימלי של כונן קשיח - 80 מספק 9. צורב DVD - שיהיה 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא - עקב הנסיון המר שיש לי אני מעדיף להתרחק מDell , ומ Toshiba ויש לי ניסיון ממש מר!!! (יש לי מחשב חדש בבית ששוכב בתור מעצור לדלת) תודה רבה שרון
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טס לארה"ב לשנה ורוצה לקנות מחשב נייד, השאלה העיקרית היא האם בטווח המחירים הזה (700$) כדאי להסתבך עם נושאי אחריות בינלאומית ונושאי התאמה לעברית (חריטת מקלדת, מערכת הפעלה) בקנייה בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ לפני הנסיעה ? באם נראה שעדיף בארה"ב (אפשר חריגה קלה בתקציב) אשמח להמלצות- הן של מחשבים, הן של אתרים לקנות מהם. אשמח גם להמלצות בארץ- אם זאת המסקנה. (אגב, קראתי בעיון את הת'ראד לגבי כדאיות קניית מחשב בארה"ב, אבל לגבי תו המחיר הזה (700$) לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה). מטרות המחשב- הכי סטנדרטי שיש- אינטרנט, אופיס, סרטים, אם משחקים אז לא כבדים (האם כדאי כ. מסך ג'נרי בשביל זמן סוללה ארוך יותר?). * גודל המסך- מתלבט בין 14.1 ל-13.3- אשמח לחוות דעת. * משקל רצוי…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס. אני יכול להשיג את המחשב הבא http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/ ב 3450 ש"ח. האם יש מחשב עם מפרט טוב יותר במחיר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב נייד לעבודה באינטרנט ועבודות באופיס.. התקציב שלי הוא 4500 שקל ורציתי לדעת אם תוכלו להרכיב לי מפרט כזה.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים hp pavilion dv6 1180 ej HP Pavilion dv6-1040ej ההבדל ביניהם עומד על 400 שקל , הענין המהותי הוא הכרטיס מסך: איזה כרטיס מסך עדיף-geforce 9200 m 512mb או ati raedon 4530hd 512mb ? האם הם יכולים להריץ משחקים כמו פיפא? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות מחשב נייד בארץ או בארה"ב? האם צריך לשלם מס/מכס מי שיודע אני אשמח אם יגיד לי. אם זה בארה"ב אז שיהיה גם איזו אחריות בינ"ל או משהו, אם מישהו מכיר סניף של חברות.. בעיקרון אני צריך מחשב נחמד כזה, שיהיה טוב למשחקים אבל לא חייב שיהיה "סוס".. אם למישהו יש המלצות על דגם, ואיפה לקנות..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! מאחר שעבודה על המחשב הקיים נהיה סיוט, אני מחפש להשתדרג למחשב נייד חזק מספיק שהעבודה עליו תהיה נוחה בהרבה! חומרה היא לא הצד החזק שלי אז אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000,אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל עדיף להישאר בתקציב(סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? visual studio,unreal engine,web,android ואני מאמין שבעתיד יתווספו עוד כמה פלטפורומות תכנות ועריכה שונות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה חזק מספיק להריץ מספר תוכנות במקביל,ומבלי לזייף בביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, חשבתי על לרכוש מחשב נייד מארה"ב (קיים מישהו שיביא לי אותו). המחשב הולך להיות המחשב המרכזי שלי. הייעוד של המחשב הוא בראש ובראשונה פיתוח תוכנה, לאחר מכן גלישה באינטרנט ולבסוף משחקים (ממש מעט ואם כבר אז קלילים דוגמאת PES). אני מעוניין לקחת מחשב מהקטגוריה העיסקית. חשוב מעבד חזק, זיכרון 2 GB על סלוט אחד (כלומר שישאר עוד אחד לשדרוג עתידי) ו HD של מעל ל 100GB במהירות 7200. מסך 14 אינץ', וסוללה אם אפשר אז טיפה משודרגת. התקציב כמו שאמרתי הוא 1000$, יכולה להיות חריגה, תלוי בתוספת/תועלת. כמו כן רציתי לדעת בנוגע לאחריות, האם נכון הדבר שלמחשבי IBM (לנובו) יש אחריות בינלאומית ותקפה בארץ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בגודל 15.6, בעל רזולוציית FHD)1920x1080) מעבד מסדרת I5 SB 4GB זכרון HDD 7200RPM בנפח של לפחות 250GB. כרטיס מסך לא רלוונטי. זקוק לכל לשטח עבודה גדול ככל האפשר ולכן הדרישה לרזולוציה הזו. התקציב לא מוגבל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד שיחליף את הAsus U35JC הנוכחי (אם מישהו סקרן: מתחמם מאוד, מרעיש, לא חזק באופן כללי), בעלות 4000-5000 ש"ח. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר סטודנטיאלי רגיל (ללא תכנות), כנראה שגם קצת משחקים וסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. 6+ (הנוכחי מחזיק גם 8 שעות בשימוש עדין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, הואיל ואני לא מבין בשוק המחשבים הניידים,החלטתי להיוועץ בכם בנדון. שנה הבאה אבלה את רוב רובו של זמני הרחק מהבית. משום כך החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש בעת הצורך, לשמר את הציוויליזציה נקרא לזה. בכל מקרה, הורי הקציבו לי למטרה 5000 שקל בלבד. ולטענתם, כמה שפחות, עדיף. לא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שסכום כזה לא יספיק למחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים וכבדים, עיין ערך Half Life 2 לדוגמא. מנגד, הייתי רוצה "למזער נזקים" ולקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן טוב ככל האפשר. מטרותיו האחרות יהיו: יצירת מסמכים וסיכומים, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. גודלו של המחשב לא מפריע לי. להיפך, הייתי רוצה מסך גדול ככל האפשר למטרת הצפייה בסרטים. משקלו של המחשב גם אינו משנה לי. פרמטר שאכן כן מש…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני בחיפושים אחר מחשב נייד. במהלך שיטוטי באינטרנט, נתקלתי במחשב הנ"ל במחיר מפתיע (5K). טלפון לחנות העלה את הפרטים הבאים: המחשב מורכב מחלקים מצויינים, המיוצרים ע"י החברות הטובות בעולם. להלן הפירוט (מופיע גם בלינק): מעבד: Intel® Pentium®M 1.6GHz (Dothan 2MB cache, 400MHz FSB) משקל: רק 2.5 ק"ג כולל סוללה. מסך: 14" TFT XGA זיכרון: 512MB DDR 333MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת: Intel 802.11b mini pci אופציה: אלחוטי סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 855 GM+internal Gfx כרטיס קול: Built-i…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הגעתי בהמלצה חמה של חבר שעזרתם לו, ואשמח לקבל עזרה בקניית מחשב לאחותי. מחיר מטרה: 3000 או פחות מטרות המחשב: המחשב מיועד לסטודנטית. הדברים שהוא נועד להריץ הם: 1. יישומי אופיס 2. גלישה באינטרנט 3. מולטימדיה 4. עבודה עם autoCAD (מתוך עניין ורצון ללמוד את התוכנה, לא ברמה מקצועית, ולא במסגרת התואר) תכונות דרושות: המחשב לא נועד להיסחב ממקום למקום, אלא לתפקד על תקן מחשב שולחני (למחשב שולחני אין מקום, ופחות נוח להעביר אותו ממקום למקום). לכן אין הגבלת משקל וזמן סוללה לא קריטי. הדברים החשובים הם: 1. מסך גדול (17") 2. מקלדת נוחה 3. עדיפות חזקה למסך מט 4. אמינות \ עמידות - שלא יתחמם מהר ושיאריך ימים. גודל ומשקל לא חשובים, ולכן טריקים של מזעור שפוגעים בביצועים ובאור…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי המלצות חמות להתייעץ עמכם. אני מחפשת מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים. * מטרות המחשב? יישומי אינטרנט, אופיס ו-PDF, משחקים - אולי קלים, צפיה בסרטים, SPSS. * גודל המסך? בהתחלה חיפשתי באזור ה-15 אבל כעת 13'' ואולי אף פחות יהיה בחשבון. * משקל רצוי? כמה שפחות (עם עדיפות לפחות מ2). אני אמורה להסתובב איתו יומיים שלמים בלימודים וגם בתחבורה ציבורית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. ימי הלימודים ארוכים ואם אפשר בלי מטען זה משמעותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שכן. * בלוטות? גם כדאי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? גודל רצוי - 250. * צורב DVD? הייתי סגורה שכן אבל הבנתי שזה אלמנט שמשפיע על כובד ה…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש כרגע מחשב נייד למטרות אינטרנט ואופיס בלבד. מכיוון שניידים הוא תחום שאני לא מבין בו - אבקש את עזרתכם: ראיתי את המחשב מדגם ZEUS C2300 בKSP -עם מעבד סלרון 2300, דיסק 20 ג'יגה 4200RPM וזיכרון 256 DDR333. אני יודע שאמנם זה מחשב חלש, אך המטרה היא, כאמור, להישאר בתקציב נמוך: 4000-5000 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם, האם המחשב הזה יסחוב WinXP, והאם הדיסק שיש שם סביר (4200RPM...) אם לא - האם יש לכם הצעות אחרות למחשב בתקציב הנ"ל שייתן תמורה יותר טובה לכסף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באג מציאים את הדגם הבא של HP שיש אותו רק אצלהם השימוש המיועד הוא בעיקר ללימודים כלומר אופיס ואינטרנט, מחשב חזק כבר יש לי בבית. אני רוצה שלא יזחל אבל לא צריך משהו יותר מידי תותחי. במחשב הזה אני חייב לציין שהמחיר מאוד קורץ. אשמח לשמוע את דעתכם HP Pavilion dv5105EU 1.8GHz 512MB מפרט: מפרט טכני: מעבד Mobile AMD Sempron Processor +3000 עם PowerNow! Technology? Level 2 cache 128 KB, אפיק מערכת עד 1,600 מגה הרץ זיכרון: 512 MB מערך הזיכרון ?(?1 x 512 MB?) סוג הזיכרון DDR 333 MHz זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR של עד ?2GB מסך ?15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציית תצוגה ?1,280 x 800 כרטיס מסך : ATI RADEON® XPRESS 200M Up to 128 MB (dedicated) כונן דיסק קשיח פנימ…
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ וליטרום, גלישה באינטרנט ושימושים כלליים. יתכן וגם הקלטה ויצירת מוזיקה. אם ישנה אפשרות למשחקים לא כבדים זה יהיה בונוס נחמד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד שישומש לצרכים הבאים: עבודה משרדית בסיסית (בעיקר אופיס), צפייה בסרטים, מוזיקה, גלישה שוטפת באינטרנט. כמו-כן, יהיה מאוד נחמד אם הוא יוכל להריץ קצת משחקים (לא משהו רציני, רק מספיק בשביל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים ומעלה בצורה בינונית). מאחר והמחשב ישומש לצפייה בסרטים, אני רוצה שהמסך יהיה בגודל לפחות 14". התקציב הוא 4000 ש"ח פלוס מינוס. לגבי משקל וזמן סוללה - כמה שפחות מהראשון וכמה שיותר מהשני, עד כמה שזה אפשרי בתקציב הזה. אני רוצה לשים על המחשב אובונטו ווינדוס (אקספי, כנראה) כך שאני אוכל לעבור ביניהן במידת הצורך. על המחשב הנייח שלי לא הייתה שום בעיה לעשות את זה, אבל אני לא יודע איך הולך העסק במחשבים ניידים. זה אפשרי לעשות סידור שכזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב, כמו שציינתי בכותרת וגם אולי כדי לחבר אותו לטלויזיה לפעמים ולראות סרטים. לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי לארבעת המחשבים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~NZ327EA~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26469 איזה מחשב הייתם ממליצים? כמו כן, כמו המחשב השני יש את המחשב הבא, אשר ההבדל ביניהם הוא רק בתוספת 2GB RAM. האם שווה להוסיף את הכסף? http://www.skypc.co.il/pl_product~71535~14~0.htm אם יש לכם הצעות נוספות במחירים האלה, אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-