עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב נייד. ידיעותיי בתחום הניידים כמכלול הן לא גבוהות במיוחד ולכן אשמח מאוד לעזרה. אני לא ממש יודע אם דרישות שתארתי בכותרת ולהלן תואמות לתקציב. אם הן מוגזמות אודה אם תכוונו אותי לכיוון תקציב ריאלי יותר או לחלופין למה כן ניתן להשיג בתקציב הזה. עבודה משרדית וניגון מדיה. בעבודה משרדית הכוונה לגלישה ברשת, דוא"ל ועבודה עם תוכנות בורסאיות שלא זקוקות לכוח עיבוד רב, אבל כן לכמות זכרון יחסית גדולה, כך לדבריי החבר, אני מניח ש-4GB יספיקו, אבל אם יש דגם מחשב עם קצת יותר (6GB-8GB) באותו סדר גודל של מחיר סופי, אשמח לדעת. המחשב מיועד להוות תחליף Desktop ואחת הדרישות היא מסך 17" ומעלה. המחשב ינוייד בעיקר בתוך הבית כך שהמשקל לא משנה. לא,…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. צריך את עזרתכם: מטרת המחשב - תחליף שולחני לאינטרנט ואופיס בסיסי מאוד. חשוב: שיבוא עם מערכת הפעלה ושיהיה זול כדאי: שיהיה מצלמה מובנית, לא משנה האיכות * גודל המסך - לא קריטי, נראה שהכי עדיף 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - לא קריטי * יציאות מיוחדות - לא קריטי * בלוטות - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי * צורב DVD - לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי * העדפה לחברה כלשהי - לא HP אופציות שראיתי עד כה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC660121 http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=VOST1015WIN7&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by shirb,

* מטרות המחשב? ,תכנות בעיקר visual studio ,eclipse * גודל המסך? מאט, 13 אינטש * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לחבר אותו למסך גדול יותר בלי שזה יפגע ברזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD ועדיפות לאחד עם SSD( כCHACHE לפחות) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צרי…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  4. רכשתי מחשב מחברה ידועה וכבר אחרי יום ראיתי כי המסך מרצד מאוד כאילו יש בעייה בחיבורים, האם אני יכול לדרוש החלפת מחשב? או ביטול עסקה? האם יש לחברה ממנה קניתי לגיטמציה לשלוח את המחשב לתיקון במקום להחליף? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by a1516a,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש מהארץ על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?תוכנות לעריכת מוזיקה (לא כבדות במיוחד), משחקים - שיריץ משחקים חזקים גראפית כמו CRYSIS 2 על הגדרות בינוניות ומעלה, סרטי HD. כך שהמעבד יהיה I5 או I7 * גודל המסך? נטייה ל-15.6 ומעלה, אך בכל זאת אם יש מחשבים עם מפרטים חזקים יותר ובעלי מסך קטן יותר אז תציעו, אני אשקול. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא, שיהיה זמן סטנדרטי, העיקר שלא יהיה קצר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה, ושאר חיבורים סטנדרטים * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות 500 GB במהירות 7200 RPM * כונן …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by drbig,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה בקבצי אופיס ואינטרנט. חייב להיות כזה שאפשר לסחוב בקלות- כלומר מסך 12-13.3 ומצבר חזק. טווח המחיר 5000 ועד 8000. כמה אפשרויות שראיתי: MSI PR200 TOSHIBA SATELLITE PRO U300 DELL INSPIRION XPS 1330 יתכן שתגידו שיש פה אולי קצת OVER KILL אבל אני לא רוצה להתקע עם משהו חלש בעתיד. מצד שני אם יש מוצר טוב ב 5000 אין צורך לזרוק עוד 3000. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  7. היי, אשמח להמלצות למחשב נייד, הדרישות: * מטרות המחשב - מטלב, פוטושופ, אקליפס * גודל המסך- 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט ?? * רזולוציית המסך - מספיק גבוה שאוכל לראות הרבה שורות קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף שיכלול numpad * משקל רצוי - קל ככל האפשר!! 1.5kg~ * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - ethernet, usb sleep and charge, חיבור למסך חיצוני (בלי צורך ב dongleים למניהם) *Bluetooth - ?? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * מעבד I7 * RAM: רוצה 16GB * כונן אופטי - לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by raz2058,

מטרות המחשב? לדוגמה: גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, לפעמים צפייה בסרטים * גודל המסך? לא יודע, שיהיה גדול ונוח * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB רגיל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה שיגיע עם מערכת הפעלה אז רוב המחשבים מגיעים ככה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות עם שם עולמי ולא חברות שרק יצאו * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם.. שיתאים לבחורה חחח תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by קיפוד,

שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מחשב בעיקר עבור אינטרנט אולי ממש קצת עריכת תמונות , סרטים השאלון: תקציב - 2000 - 2500 * מטרות המחשב? לדוגמה:עבודה משרדית, תכנות, קצת וירטואליזציה אם אצטרך LINUX בעיקר , סרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה: 1366x768 (?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות - לא קריטי (1.8-1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן אני מתחיל שנה שניה במדעי המחשב בבן גוריון וזקוק למחשב. מה שיש לי כרגע זו גרוטאה סינית כלשהי עם מעבד אינטל חלשלוש ומצ'וקמק, ואיתה עברתי את השנה הראשונה. בשנה השניה יש קורס SPL, והבנתי שיש בו הרבה עבודות. אני צריך מחשב שיעמוד במשימה. * גודל המסך? גודל לא חשוב גם ככה 99% מהזמן הוא יחובר לDELL 23 אינצ' שלי. העדפה למסך מט, אבל רק אם זה מתאפשר יש דברים אחרים שחשובים לי יותר. * רזולוציית המסך? לא מעניין מהסיבה הקודמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא מעניין העיקר שהמקלדת תהיה נוחה. * משקל רצוי? לא כזה מעניין, המחשב רוב הזמן כפי שציינתי ינוח, הסיבה העיקרית שאני צריך נייד היא כדי לקחת אותו לבית של ההורים כשאני חוזר הביתה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל דבר מעל 3 שעות מצויין.…

• 24 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. אני עוד מעט לומד במכללה ואני רוצה מחשב נייד שאני יוכל לשחק בו משחקים פשוטים כמו swat 4 וכו שיהיה כרטיס מסך סבבה.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by Eliahu Boger,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואחי המליץ לי לכתוב כאן בפורום אז יצרתי דיון חדש, אבל כתבתי אותו באופן מעט לא ממוקד אז אחרי התייעצות, אני כותב אותו מחדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וובינרים, תיעוד פגישות, כתיבה בגוגל דוקס, מפגשים אונליין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). gotowebinar, zoom cloud meeting ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב 2700 שקל בעיקר לעבודות ואינטרנט וקצת לסרטים. המחשב לא צריך להכיל כרטיס מסך מתקדם או משהוא. מספיק שיריץ סרטים פה ושם. חשוב לא לחרוג מהתקציב ושהמסך יהיה 15 אינצ' לפחות. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by eyalil,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה באינטרנט ומשחקים, בתקציב עד 2700 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. שאלון - * מטרות המחשב? עבודה באינטרנט, תכנות, משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינצ', לא משנה אם מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף כמה שיותר גדול FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עדיף שהמחשב יהיה קל (במידת האפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ל…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by Teliran1,

מטרות המחשב? גלישה באינטרנט בעיקר, סרטים ושירים. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיכלול HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הבנתי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לאמא שלי, אני רוצה מחשב אמין וטוב שיחזיק זמן, ויספק בצורה טובה את כל הדרישות הבסיסיות כמו גלישה באינטרנט סרטים 720P ומוזיקה. המחשב ירכש בארץ.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  19. אני מחפש לרכוש מחשב נייד לאחותי שהשימושים העיקריים שלה זה גלישה באינטרנט, אופיס ושימוש יומיומי בסיסי במחשב. עברתי על השרשורים הקודמים בנושא ואהבתי את שני הדגמים של דל: DELL Vostro A840 DELL Vostro A860 כנראה שהייתי קונה אחד מהם אך אחותי מעוניינת שבמחשב תהיה מצלמה מובנית ולכן שניהם ירדו מהפרק, איזה מחשבים אחרים אתם מצעים שתהיה בהם מצלמה מובנית? איזו גירסת ויסטה כדאי לקחת עם המחשב? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  20. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. קצת עיבוד תמונה! פוטושופ על לייטרום על מספר תמונות * גודל המסך? עדיף 14 ומטה, יותר חשוב שיהיה כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * משקל רצוי? רצוי קל ופחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה סבבה, לא קריטי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכביד על המשקל הכללי! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה SAMSUNG * …

21. שלום רב מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב 2500-3000 שח (חריגה עד 200 שח בערך). שימושים עבודות לימודים- אופיס ,אינטרנט וסרטים . גודל מסך 15.6 דיסק קשיח ssd רזולוציה 1920*1080 זיכרון לפחות 8 גיגה מעבד דור 8 עדיפות ל i5 8250u מצאתי 2 דגמים רלוונטיים דל Dell Inspiron 15 3000 3576-82508G25ABFW https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=978790 לנובו Lenovo ThinkPad E580 20KS0065IV https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 1.המחיר זהה עם הרחבת האחריות בלנובו. 2.בדל מקבל גם ווינדוס אך יכול גם להתקין לבד. 3. בדל מקבל גם כרטיס מסך אך לא יודע מה האיכות שלו ועל מה ישפיע…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by jorylit,

שלום, אני צריך מחשב נייד לשימוש של אופיס, ומשחקים ישנים בתקציב של 3000-3500 שח, בתודה מראש, גורי

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by taurus007,

אהלן, היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט) זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP (שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע) לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים) כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה . מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי . חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 . אז להלן העדפותיי בסיכום : אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד …

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by יקירn95,

ראית את ה מחשב נייד הזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13546 שממש ברמות גבוהות יחסית למחיר..ורציתי חוות דעת .. ואם אפשר חנויות באזור חיפה או בחיפה שמוכרות את המחשב הזה..תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  25. Started by idani1983,

מחפש מחשב נייד לחבר בתקציב של עד 4000 ש"ח. שימושים:אינטרנט,סרטים, ושימושים רגילים לחלוטין. חשוב שגודל המסך יהיה 17 אינץ תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.