ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק פעמיים בשנה, גלישה, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים- ביצועים טובים ולפחות רזולוציה (1440X900) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 ו-BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב נייד שיהיה: 13.3 אינץ קל (2 קילו זה הגג שבגג, עדיף פחות מ-1.8 ) עם CORE 2 DUO עם 2 גיגה זיכרון לפחות הארד דיסק 160 גיגה ומעלה צריך גם שיהיה בו WIFI (כדאי להשקיע במחשב עם תקן N? זה הולך לתפוס חזק? שווה את המחיר?) שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (לא מבין כל כך בזמני סוללה במחשבים ניידים בכלל, ובכאלה קטנים חזקים במיוחד לא מבין) כונן דיסקים הבנתי לפי מה שחיפשתי באינטרנט שכמעט ואין במחשבים כאלה כונן, אבל אם יש אז שיהיה לפחות צורב DVD מחפש כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף אין לי עדיין תקציב מוגדר, ויש מצב שאני יביא אותו מארה"ב, אז אם יש משהו שם טוב ויחסית זול אז גם תופס תודה לעוזרים, בר
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה צהריים טובים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש של דל. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל כולל הרחבת אחריות וכולל הכל.. אני מכיר את דל ממחשבים ישנים יותר שקניתי ואני מאוד מרוצה מהם ובמיוחד מהשירות הטכני שלהם. אני מעוניין במחשב שיהיה נפח הארד גדול - מעל 500 ויציאת HD.. ואם כבר אני קונה אני רוצה i5.. כרגע יש לי התלבטות בין הדגם inspiron-n5110-n2410m לאותו דגם רק עם כרטיס מסך שך אינטל (Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD) זה הבדל של בערך 400 שקל.. אפשר המלצה על המחשב הזה ועל הכרטיס מסך? תודה מראש..! [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart C…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למחשב שישמש לסימולציות מאטלב כבדות - כאשר המטרה שהן יתבצעו יחסית מהר עם אפשרות למקביליות בין כמה סימולציות שונות. בנוסף המחשב ישמש גם לדברים הבאים: אופיס צפייה בסרטים ושמיעת מוסיקה (רצוי ששניהם יהיו באיכות טובה). אינטרנט המחשב לא ישמש למשחקים כלל. מהעובדה שאני מעוניין לבצע הרבה דברים במקביל אני רוצה שהמחשב יהיה בעל ליבה מרובעת (של אינטל). המחשב צריך להיות שקט. אני שוקל לקחת מארז מעוצב יותר, אבל לא בעלות נוספת של יותר מ-100 שקלים. אין צורך במערכת הפעלה. התקציב למפרט לעיל הוא 3K ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. עבור המסך אני מקציב עד 1300 ש"ח כאשר אני רוצה מסך בגודל 20-22'' בעל פאנל איכותי - אם יש הצעות מעניינות שהן לא ה- DELL שמומלץ כאן אנא ציינו. הרכבת המחשב תת…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתחילה ללמוד אנימציה ואני מחפשת מחשב נייד עד 5 אלף שקל. * מטרות המחשב: משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) * גודל המסך: 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה מומלץ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : מעדיפה מקלדת מלאה המליצו לי על 3 מחשבים : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8477 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9828 3. ועוד מחשב שקיבלתי אליו הצעת מחיר למייל מחשב נייד DELL Vostro 3560 i7 . (כרטיס מסך:[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]AMD Radeon™ HD 7670M 1GB רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי לקנות אם בכלל או שאתם ממליצ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך... הארד דיסק 250. קירור למעבד(מתוכנן OC). צורב DVD. ספק כוח. לוח אם.INTAL אני מבקש שלא תשאירו לי כסף, ותנצלו את הכול.., וגם אל תחרגו.. תודה
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות מעודכנות למפרט כיוון שהמפרטים במדור המומלצים עודכנו לפני זמן די רב... כמו כן, אשמח להבהרות בנוגע לשני דברים: 1) האם מערכת הפעלה 32 ביט תומכת עד 3 ג'יגה זיכרון או 4? מה ההבדל בין מערכת 64 ביט למערכת 32 ביט מלבד התמיכה בנפח זכרון גדול? 2) מדוע מומלץ לרכוש שני דיסקים קשיחים? (בהנחה שמבחינת נפח אין ולא צפוי צורך ביותר מאחד) תודה רבה מראש, ברק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. חריגה עד 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטונדט - אופיס, אינטרנט, סרטים וכדו. אני גם צלם סטילס חובב, אז אני רוצה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ ולייטרום ברמה שאוכל לערוך תמונה פה ושם. אין צורך בקצב export מטורף וכדו' - רק רוצה שהתוכנות הנ"ל יתפקדו ללא לאגים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי הזדמנות לרכוש מחשב נייד בקנדה, בינתיים מצאתי מחשב אחד שמתאים, זה הקישור: HP מה דעתכם? אלו הדרישות שלי: * מטרות המחשב? לימודים, מולטימדיה, משחקים. * גודל המסך? 15 ומעלה * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? קל - בינוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק גם בעוד כמה שנים, כדי להמנע מהחלפה בעתיד הקרוב
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע ומשהו פתחתי נושא לגבי מפרט בתקציב של כ -4500K. אנשים המליצו לי פה על מפרט. עשיתי את שיעורי הבית, קראתי, התעניינתי וכו'. הייתי בכמה חנויות מחשבים וקיבלתי מפרט דיי ספציפי. המחשב הוא יהיה לשימוש של משחקים. יש לי מסך LG 23" FULL HD. ואין לי צורך בציוד היקפי כלשהו. שמעתי גם על הכרטיסים החדשים של ATI שיתמכו ב-DX11. אבל הבנתי שעד שיצאו משחקים, וגם מחירם הגבוה של הכרטיסים פשוט לא שווה כ"כ לחכות לו. בכל מקרה, אני לא יודע אם לקחת את ה-4870 או 4890 ואם כן, אז איזה דגם? אני רוצה לשחק על הרזולוציה הכי טובה. בקשר למעבד אני מעוניין שהוא יהיה I5. הייתי רוצה שתעברו על המפרט לפני הקנייה ותגידו לי אילו דברים כדאי להוסיף\לשפר. תודה רבה לכל העוזרים ! [attachment delet…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~900183~14~0.htm# מה לדעתכם? או שיותר מדי כסף ואפשרי למצוא אותו מחשב פלוס מינוס בפחות כסף?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ב-5000 ש"ח עבור אופיס ואינטרנט. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט מחשב שתואם ל nvidia titan rtx. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתחום deep learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכרטיס מסך, nvidia titan rtx כבר קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ * גודל המסך?12.1 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)8 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?אם אפשר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה HD
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מפרט מחשב לגיימינג וOC כולל מסך 19 ועכבר +מקלדת איכותיים (עדיף MX518) וGTO2 הכל במחיר גג של 6500 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 כשאני משדרג את הכ.מסך ל9600GT. עכשיו , יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט הזה: דבר ראשון , האם המאדר בורד הזה נחשב טוב בטווח המחיר הזה? והאם הוא כולל כ.רשת מובנה בתוכו? ואתם חושבים שצריך לשדרג גם את הקירור למעבד? דבר שני, במחשב שאני עובד איתו כרגע אני משתמש בשני הארד דיסקים(ATA), כל אחד של 40GB, האם אני אוכל להעביר אותם למחשב החדש בלי לפרמט אותם - כדי שאני יוכל ברגע שקניתי את המחשב החדש להתחיל לעבוד בלי בעיות (כמובן אחרי התקנת דרייברים) כמו שעבדתי במחשב הישן, בלי להתחיל להתקין דברים מחדש. דבר אחרון, האם אתם ממליצים לקנות מ-FOXPC? האם הם נחשבים אמינים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך: Athlon Neo MV-40 1.6 GHz Processor מול Atom 280 לנטבוק?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ביקשתי מחשב לגיימינג עד 4K, לא שקל יותר. זה מה שהציעו לי במגה מחשבים באשקלון: מעבד: Intel Core i5-4570 3.2 GHz 1150 HD לוח אם: GYGABYTE GA-H87M-D3H USB3 DDR3 SATA דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200RPM זיכרון:KINGSTON Preformance DDR3 8GB 1600MHz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 660 2GB DDR5 HDMI 192BIT כרטיס קול: 8 HD CHANNEL Surround sound ON (o/b) כרטיס רשת: GIGABIT LAN 10/100/1000 ETHERNET (o/b) צורב דיוידי: HP DVD-RW X24 DUAL LAYER SATA מארז: TZ-ZAG HERO 29 4USB FRONT 120MMX3 מאוור: ZALMAN FOR 1155 FOR I5 ספק: THERMALTAKE 660WATT יצא בדיוק 4 אלף ש"ח. שווה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי מחשב נייד גיימינג בסיסי ביותר (i5h; gtx 1050; 8 gb ram) חשבתי לעבור למחשב נייח הבעיה שאני לא מסתדר עם חומרה לא מבין בזה ולא יודע להתעסק בזה כל הנושא של דרייברים משחות טרמיות מעקב, מעקב אחרי טמפרטורה, חלוקת ליבות במעבד ועוד כל מיני מונחים שראיתי והלחיצו אותי גורמים לי להתרחק מהרעיון המחשב נייד ברשותי כמעט שנתיים וחוץ מלעדכן דרייברים לכרטיס מסך לא עשיתי כלום ואני מרוצה מאוד אני מניח שבזמן הקרוב לאחר הקניה הכל ירוץ חלק, אבל כשיהיו בעיות במחשב או ידרשו עדכונים זה אומר להתחיל להתעסק בחומרה ונראה שזה סיפור רציני למי שלא בקיא בתחום מה דעתכם על זה? סתם נסחפתי או שזה באמת מדריש הבנה יותר עמוקה? דבר נוסף - מה לדעתכם תקציב ב…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב-1700 ש"ח (אם ממש משתלם - אפשרות לחריגה עד 1900) שישמש בעיקר לסימס 3 וצפייה בסרטים במסך 19". חשוב שיהיה מארז יפה ושחור. חשוב גם שיהיה שקט. אם אפשר, אז רק תמליצו לי על מחשב מ-skypc כי שם אני הולך לקנות. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני מחפש מחשב די בסיסי יחסית שיעבוד מהר ושיוכל להחזיק משחקים בסיסים... תודה מראש.. אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים אז אני סומך עליכם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אודה לכם על הצעות למפרט: התקציב–ללא ציוד היקפי 2500 - 2000₪ ; עם ציוד היקפי 4500 - 4000 ₪ שימושי המחשב- עבודה משרדית, עיבוד נתונים, עריכות , עיבוד קבצי קול. הכל בשימוש כבד ציוד היקפי - זקוקה גם לצורב, מסך (22), רמקולים, מקלדת ועכבר. שקט: מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8-9. OC - לא יש צורך בהרכבת מחשב בחנות , אך לא מערכת הפעלה חנות מועדפת - זיגזג או SkyPC בקשות מיוחדות : תמיכה ב FW [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:49:04 באופן כללי המפרט המוצע במומלצים - לסטודנט הזקוק לעיבודים כבדים נראה לי מתאים . שאלתי : האם המארז עם ספק הכוח ANTEC NSK6580 430W EARTHWATTS PSU מספיק שקט? האם יש הגנה מאבק? האם עדיף מארז Coolermaster 335 Elite No P/S וספק SeaSonic 380W S12II-380? / המלצה…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. עד 5,000 בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת. האם קיים אצלי חיבור נוסף ל-SSD פנוי (מפרט למטה)? אם לא, מעדיף להחליף את ה-SSD הקיים באחד של 2TB לפחות - נא המלצתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת. חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ת. שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אנא עזרו במפרט למשחקים ועיבוד תמונות. אני לא מתכנן OV, המפרט די גמיש, ואפשר לשנות את הסכום +- 1000 ש"ח, אני מעדיף רכיבים "שקטים", אז אם למשל יש כרטיס מסך מקביל או חזק יותר, ויותר שקט, אנא המליצו לי. רעיון ראשוני למפרט (אפשר גם של אינטל): EPoX EP-8HDA5J VIA K8T800 754-pin 584 AMD ATHLON 64 3200+ OEM 1,333 Seagate 160GB 8MB 7200 SerialATA 770 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 (2 X 512 = 1GB) 1,310 343 Compucase super Midi Tower CI 6A19 Vantec ThermoFlow 120MM Smart 92 NEC DVD Recorders 2510A DVD±R Double Layer 515 ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800PRO 128MB 1,333 …
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בייתיים פשוטים facebook איטרנט וכו' אבל גם מחשב מספיק חזק (ללא יכולות יוצאות דופן) כדי להפעיל תוכנות קצת יותר מורכבות (תכנות - visual studio) לשנתיים הקרובות. נקודות חשובות: * אני רוצה שבמפרט יהיה זיכרון פנימי 4 ג'יגה של קינגסטון * ללא מסך * אני מניח שהדבר הכי יוזיל את המחשב היא העובדה שהכרטיס מסך,קול ורשת הם מובנים בלוח אם * מעבד בטווח מחירים כזה אני מניח שזה מעבד מסדרת i3 * עדיפות ללוח אם אמין כמו Gigabyte, יציאת HD מהכרטיס מסך תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-