ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום אני נמצא לא מעט מחוץ לבית למשך כמה ימים, אני מחפש מחשב נייד שיתן לי פתרון לענות למיילים, כתיבת הצעות מחיר בWORD. וגם שיטוט באינטרנט. הדרישה שלי שיהיה קל וקומפטי. תקציב דליל עד 2000 ש"ח וגם זה נסחפתי .... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפני שבוע פירסתי הודעה בפורום יד שנייה ולא ממש קיבלתי תשובה שם, אז אנסה פה. המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. אבל לרוב בפוטושופ CS 6 ואוטוקד 2015, שהם זוללות זיכרון, בהתחלה רק התוכנה לא מגיבה ולבסוף גם המערכת הפעלה קורסת, חשוב לציין שברינדורים ארוכים ב VRAY אין שום בעיה. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD R…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 3000 ש"ח ושיהיה קטן וקל (אלה הדרישות הקריטיות) הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, וכתיבת מסמכים. לא אכפת לי גם לקנות יד שניה. מני
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות והתחברות לשולחן עבודה מרוחק(אשר גם בו נעשות עבודות משרדיות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11.6 ככה, לא משנה אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בסביבות ה- 1.2, חשוב שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5-6 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA, BT, WIFI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? החל מ- 250GB, אני לא משלה את עצמי שאפשר לקחת SSD בתקציב הזה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אחריות 3…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב לבית הספר עם מסך בין- 10.1" ל- 12.1" עד 2000 ש''ח (לא יד שנייה). חשוב שתהיה לו אפשרות הרחבת זיכרון ל2G DDR3 ורצוי גם מעבד כפול ליבה (נניח ATOM N550ׂ) חשבתי על ה- ASUS 1015PEM הוא טוב?? אתם יכולים גם להציע משהו??
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, אני צריך בדחיפות המלצה למחשב נייד בגודל 13.3" עבור לימודים. תקציב: 600-700 דולר. דרישות: אמינות, חיי סוללה, קל משקל, אחריות תקפה בישראל ועדיפות ענקית למסך מט. מכיוון שאין כוונה לשחק במשחקי מחשב, חשבתי ללכת על קונפיגורציה של מעבד i5 המהיר והחסכוני וללא כרטיס מסך נפרד. ממש התלהבתי מהדגם הזה- http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390893,00.asp?tab=Specs#fbid=E4mFuusPBGG שבגרסת ה-i5 עולה 700 דולר. אבל נדמה לי שמרוב שהוא חדש אין אותו בחנויות גדולות (חנות שאליה אני יכול לשלוח את החבר שנמצא כרגע בחו"ל, למשל B&H). אשמח למשהו בסגנון. המון תודות.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי לכולם, המליצו לי לכתוב כאן את השאלה, אז בבקשה: אני מחפש מחשב קטן, נטבוק, ללימודים בלבד. הקלדה של מסמכי וורד, גלישה קלה וזהו בסך הכל. מעין מחשב גיבוי למחשב שיש לי. קיוויתי למחשב של מתחת ל-1500 ש"ח אבל הבני שזה לא הגיוני - לכן אשאל לגבי דגם נוסף: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10787 אגב, אמרו לי בתגובות לשאלה הקודמת שצריך להיות במחשב גיגהביט אתרנט מה זה אומר והאם בדגם הזה זה קיים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מחשב נייד קטן מאוד מאוד לא ממש איכפת לי הגודל של המסך(אפילו 6"!) עם כ.מסך יותר טוב מfx5200 ומעבד מעל 1 גיגהרץ (אם זה סנטרינו אם לא 1.5 גיגה ) בקיצר שמשחקים פשוטים יעבדו לדוגמא:generals ,MOHAA,FS 2004,X-plane,*far cry *במשחק הזה בהגדרות מינימום שלא יעלה הרבה אבל תנו כל מה שיש לכם ואז אני יראה אם כדי לי אם לא אז אני יבנה מחשב שיהיה מבוסס על SOM system on module תודה מראש ;D עריכה: שמחשב יהיה קטן מאוד מאוד לא מה שנקרא קטן מסך 8" ומטה (שזה קובע את הגודל)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב באזור המחיר הנ"ל אני גמיש אם צריך. הצורך שלי מהמחשב הוא שיהיה קומפקטי כדי שאוכל לטוס איתו לחול או לקחת לכל מקום בקלות. ולהשתמש בו לצורך גלישה באינטרנט ואולי סרטים מידי פעם. אני מוכן לשקול קנייה בארץ בשביל האחראיות או בחול ללא אחראיות בארץ במידה והפרש המחיר משמעותי. כמו כן אני מתכנן לטוס בעוד 5 חודשים, השאלה אם שווה לחכות שאמור לצאת משהו כזה בקרוב. עבדתי בחול עם מחשב ASUS EEE כלשהו והפריע לי שהמסך קטן בשביל הרזולוציה וזה מציק לעבודה, ככה שאם יש מחשב כזה קטן עם מסך יותר גדול שמתאים לרזולוציה של גלישה באינטרנט זה מה שאני מחפש. - קטן אך עם מסך בעל רזולוציה שמתאימה לגלישה באינטרנט בלי הגלישת מסך הזאת. - חיי סוללה ארוכים - 40 גיגה זכרון לפחות - צורב די וי…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי, אני מברר מחשב עבור חבר שנוסע מחר לאילת, הוא מחפש מחשב קטן וקל לגלישה אינטרנטת ומשקים קלים תקציב 3000 עם חריגה ל 3500 * מטרות המחשב? משחקים קלים ואינטרנט וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הערפה למט, אבל היום יש צופויים מיוחדים, העדפה לפחות השתקפויות * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 , * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר גודל רגיל אז יותר טוב * משקל רצוי? עד 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או miniHDMI * Bluetooth? כן אבל לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לSSD 256 לפחות או משולב 512 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע לטיול של כמה חודשים בדרום אמריקה ואני רוצה לקחת איתי מחשב נייד קטן (נטבוק כזה) לצורכי גלישה, פייסבוק, שמירה + העלאת תמונות. עדיפות למשהו קטן, 9 אינץ בערך... עד 320$, אפשרות לטיפה יותר במידת הצורך. תודה שכחתי לציין שהקנייה תתבצע בארה"ב, ככל הנראה בניו יורק אז אין בעיה של מוצרים שלא נמצאים בארץ.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן (הוא לא חייב להיות מהקטנטנים ביותר). המחשב ישמש לWord ולOffice וגם אינטרנט אבל שום דבר כבד. כמו שראיתם ^^^^ התקציב עומד על עד 2000שח' אני מבקש לא לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אני לא יוכל לענות בכמה הימים הקרובים אז זה לא אומר שעזבתי את זה.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב נייד קל. איזה חברות בארץ הן בעלות תמיכה טכנית טובה ומהירה, עם אחריות ארוכה? שמתי עין על סוני ואיו. אם אפשר גם לקבל המלצה על עוד חברות טובות, אשמח. המחשב נועד ללימודים ואמור לשרת אותי ללפחות שלוש שנים הקרובות. תודה מראש, גיא.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב לפי המפרט הנ"ל . העיקר שלא יהיה איטי מידי . דיסק מינימאל 256. כמובן SSג. שלחברה טובה. קומפ13
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 Lenovo IdeaPad Z3…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, עוזר למכרה ברכישת מחשב נייד. תקציב 2.5 אלף +-. השימושים מאוד בסיסיים אני מניח ולכן לא דרוש כוח עיבוד רב. חשוב שהמחשב יהיה קל באזור ה1.5 ק"ג, מסך 14-15. בעל SSD לפחות 128GB. שקט ברמה סבירה לסטודנט שהולך להשתמש במחשב בכיתה לא יותר מזה. קנייה בארץ. לא מתוכננים שדרוגים או אוברקלוק. האם יש משהו יותר מומלץ מזה: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27360. בסך הכל יש לי ניסיון טוב עם המחשב הנ"ל, השאלה אם יש משהו יותר משתלם? תודה רבה, זאב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , BIGBOX יוצאים במבצעים על 2 ניידים מחשב נייד קל במיוחד 995 גרם אייסר ACE דגם A150 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=14582&VariantID=14587〈=he או ASUS EeePC 1000H http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=997&ProductID=14597&VariantID=14598〈=he מה זה המעבד הזה 1.6 ATOM שווה בכלל ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הוא לקרוב משפחה 1.מה התקציב? עד 1100$ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)וצפיה בסרטים. 3. גודל המסך?פחות מ13 אינטש 4. משקל רצוי?עד 4LBS 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שכן 6. יציאות מיוחדות? לא חובה 7. בלוטות?כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 60GB חובה צורב DVD וכן אינטרנט אלחוטי המחשב ייקנה בארה"ב -עדיפות לניו-יורק או למקום ששולח לניו-יורק כל עוד לא עובר את התקציב תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחשב מחשב נייד שיהיה קל כמה שיותר. * גודל המסך?13.3-14 מעבד: I5 מינימום * רזולוציית המסך: לא קריטי שיראו טוב * משקל רצוי: קל כמה שיותר 1.5 לערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך. הולך לשמש ללימודים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD * כונן אופטי: לא חייב * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO לצערי מגיע בכל מחשב נייד כמעט. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: דל לנבו או HP כרגע בעדיפות קיבלתי המלצה על DELL VOSTRO 5740 אבל הפד ניראה לי לא משהו בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אשתי צריכה מחשב נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט בעיקר). גודל המסך 13.3-15.6 אינץ'. עדיפות למשקל נמוך ככל האפשר ושיהיה דק. תקציב: עד 4000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפתח תוכנה + מנהל עובדים + מחובר למליון חלונות בו זמנית. צריך מהירות + זיכרון 32 גיגה ומעלה. דיסק מהיר. מחשב מגניב קל משקל עם סוללה ארוכה מאוד. מחשב סקסי שנראה אפל סטייל. לא צריך מסך מגע. חובב HP. רצוי מסך 15.6-14.5 באתי לעבוד. אפילו 2K ומעלה יהיה מעולה ! תקציב גמיש כמה שצריך נוציא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (תוכנות פיתוח), ולפחות 50 טאבים פתוחים RDP ל5 מחשבים. שונא איטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
התחלתי ללמוד באוניברסיטה ואני צריך מחשב נייד לקחת עמי, שישמש אותי רק לאופיס וחיבור לאינטרנט (בלי משחקים, סרטים וכו'). חשוב לי שלא יהיה כבד מדי, אבל בגלל שאני משתמש בו גם בבית לעיבוד תמלילים וכתיבת עבודות, הייתי רוצה שהמסך לא יהיה קטן מדי - חשבתי על משהו בסביבות ה- 14 אינץ (אבל אולי 15.4 או 13?) הייתי מעדיף משקל של 2.5 קילו או פחות, ויש לי עדיפות ללנובו או ל-ACER. אחריות לא מעניינת אותי. ההמלצה שקיבלתי היתה לנובו SL400, שהמפרט שלו אולי קצת מוגזם, או ACER 5720G (שנראה לי פחות, כי מדובר ב- 15.4 אינץ וב-3 קילו, אבל זול יותר משמעותית). האם יש דגם אחר של לנובו שטוב יותר בשבילי (יכול גם להיות פשוט יותר)? אולי דגם של חברה אחרת שהוא עדיף משמעותית? יניב
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-