עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2,500 ש"ח. יש אפשרות למזומן, אך העדפה לתשלומים באשראי. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (רמה בינונית), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הכל נחוץ. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב לא חשוב. יש העדפה ברורה למחשב שקט ברמה סבירה ללא תוספת עלות משמעותית. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכ…

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by iNsTinct,

שלום מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם פוטושופ פתוח קבוע והרבה חלונות ותכונות פתוחות ברקע לכן אני מעדיף שיהיה מבוסס i7 חשוב לי שיהיה לו לפחות 500gb כרטיס מסך שיהיה טוב+ מסך led לפחות 4gb זכרון תודה לעוזרים חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארצות הברית לכן אתם יכולים להמליץ על מחשבים שהם 7-8K בארץ!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. גרפיקה = Autocad, פוטושופ.. ללא אוברקלוק, רק אינטל (לוח ומעבד) תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by hwmenot,

סליחה שאני פותח שני דיונים ביומיים אבל אני חייב לדעת איזה מהמפרטים יותר שווה? מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe ¤701 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28650 ספק כח ZALMAN 360W ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ZM360BAPS הרכבת…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 1500-200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוכן לשמוע את כל ההצעות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לשמוע את כל ההצעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב הרכבה, WIN 7 אפשר בנוסף לתקציב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בת"א, מעדיף חנות באזור המרכ…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by zahi122,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4.5K אפשרי חריגה קלה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גימיג כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בלי ציוד הקפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב ושלא יהיה רועש אבל לא חייב שקט אבל עדיף כמה שיותר שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התק…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by ravnadal,

רק תגידו לי איפה כדאי לקנות. ואם אין בארץ אז איזה חנות שולחת אותו מחו"ל בתודה אורן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ran_sion,

שלום, אני חושב על קניית נייד בארה"ב (ניו יורק סיטי) האם יש לכם נסיון בקניית מק/ בדגמים: macbook /macbook pro תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by meidan,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מסך מגע, עדיף FHD, לא חובה אם לא נכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא חשוב, אבל חייב להיות לפחות SSD קטן ל- boot מהיר, אז עדיף שילוב של SSD קטן ו- HDD קטן * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by bijos,

שלום, מעוניין להחליף מחשב שולחני במחשב מיני. שימושי המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים אונליין ותוכנות אופיס. שום דבר כבד... העניין - במחשב השולחני ישנו כרטיס מסך שאליו מתחבר ממיר של הוט ומאפשר צפיה בטלויזיה/VOD של הוט תוך כדי עבודה על דברים אחרים (כלומר לכרטיס הטלויזיה יש כניסת HDMI). אני מחפש מחשב במארז כמה שיותר קטן אבל כזה שיאפשר להעביר את כרטיס הטלויזיה מהמחשב השולחני הישן למחשב מיני החדש, כרטיס הטלויזיה המתחבר עם PCI-e. שאר המפרט של המחשב צריך להיות בסיסי. תקציב - פחות בעיה. תודה

11. Started by DanielHatuka,

מעוניין לרכוש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ובעיקר שיריץ לי טוב משחקים כמו Pro Evolution Soccer , CRYSIS בתקציב מקסימאלי של 2500ש"ח אם אפשר יותר זול בסביבות 2000ש"ח זה יעזור. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by extremex,

שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ויש כבר מפרט מוכן , אני צריך חוות דעת לשיפור ולשינויים אשמח אם תוכלו לעזור לי : ) הינה המפרט : רק מ KSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 בלי מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש מפרט אני צריך שתגידו לי מה לשפר / להחליף וכדומה כולל חוות דעת 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג - משחקים חדשים / כבדים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים / חדשים כמו MW3 שיצא GTA וכדומה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה Resolution 1,600 x 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשו…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לכם מקום שאתם יכולים להמליץ לי על חריטת אותיות בעברית שאני צריך לבצע על לפטופ שנרכש בארה"ב? תודה, חן

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. שלום !!! בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב עם מעבד CORE I5 עם דגש על לוח מתקדם שיאפשר לי לשדרג את המחשב בעתיד(אני לא יודע אם זה יצא אבל עדיף שיהיה בלוח אם SATA 3 ,USB3) ,וספק כוח איכותי . אפשר לחסוך כסף על חשבון כרטיס המסך והזיכרון הפנימי . עדיף מארז מרווח . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by ofir1992,

שלום. רציתי לברר אם יש אפשרות לחבר בדרך כלשהי מעבד\כרטיס מסך חיצוני למחשב הנייד. לדוגמה, כרטיס מסך שנועד למחשב נייח, האם יש דרך לחבר אותו למחשב הנייד ללא הלחמה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מרכז רכישה מרוכזת של לפטופים לקורס קצינים (קרביים), אך אני לא סגור על המפרט או מה כדאי... אינני חזק בחומרה, כך שאינני יודע לבחור אותה. הדרישה היא למחשב ממוצע ,בעל מסך גדול מ-10.1 אך לא חייב להיות גם 15.4, כרטיס כרטיס ממוצע (לא בשביל גיימרים), שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס למיניהן וגלישה באינטרנט, הארדיסק לא בשמיים, ועדיפות לאחריות ל-3 שנים. התקציב הוא בין 1000 ל-2000 ש"ח (עדיף משהו באמצע ומטה). אני אומר שוב, אני רוצה להגיע למפרט או מחשב של חברה זו או אחרת שהמפרט המובנה כבר עונה על הקריטריונים, לא לרכוש אחד כזה, ובשביל זה אני זקוק לעזרתכם. מודה לכם מאוד!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום, אני בונה מפרט למחשב חדש ובינתיים הגעתי לסוף המפרט ורק חסר לי מארז וספק כח,אז עד כה בחרתי את החלקים הבאים: 1.מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 3.זכרונות: 2x(OCZ 2GB 800MHz CL4) on Dual Channel 4.כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB 5.צורב DVD: LiteOn DH-20A3S 6.כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS - 7200RPM,16MB Cache,250GB (אני קונה 2 מהכונן הקשיח שציינתי,כל אחד פועל בנפרד בלי RAID) ואני מניח שזה לא משנה מסך לספק כח,כי הוא דורש חשמל משלו נכון?(אם זה משנה,אז בינתיים Samsung 932b,בעתיד Dell 2007WFP שהם LCD כמובן) אוקיי אז אני צריך מארז וספק כח, אני מעוניין במארז טוב שאני רוצה שיהיו לו 4 מאווררים כמו במצב 4 כאן: http://hwzone.co.il/pictu…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by inglor,

אז ככה, התקציב היה 4000 שקל, כמעט כל הרכיבים האלה משומשים מחברים שלי זה הכל טיפה כללי אבל זה רכיבים טובים נראה לי (חדש)Pentium D 3.2Ghz (עם הנחת עובד של חבר) 1100 NForce 4 motherboard (משומש כמובן) 300 GeForce 7900GT * 2 (זה מחבר ששידרג ל7950 * 2 ונותן לנו את זה ממש בזול) 1600 DDR2 667 RAM 512MB * 4 (משומש גם כן ממישהו ששידרג ל1GB * 4) 500 צורב (חדש) DVD 200 WD SATAII 160GB 16MB (משומש חודש) 300 סך הכל אני די מרוצה... רק רציתי לוודא שאין במפרט שום דבר שיכול להפיל אותו, הקירור מעבד אם אני לא טועה הוא BigTyphoon שמגיע עם הלוח, יש לו בעיית רעש קלה אבל זה שום דבר שמברג וסבלנות לא יוכלו לסדר. המארז הוא הישן שלו, יש בו 2 מאווררים בצד ואחד על הספק (של Thermaltake 480 כמו שיש ל…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by xtineR,

מפרט מחשב עד 3000 שח ללא חריגות אפשר גם פחות במחיר תלוי במי מרכיב את המחשב המחשב הוא לגיימינג משחקים כגון COD6 BFBC2 ו COUNTER STRIKE SOURCE מתכוון לעשות OC למעבד עדיפות מעבד INTEL קירור למעבד מעדיף FREEZER REVv2 שעולה 300 שקל בתודה מראש דני.

20. Started by clintojpz,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי ומסך.בעיקרון אני מחפש אותו למטרות משחקים כמו (crysis,call of duty4,hellgate הבנתם את הסוג ) וגם שהמחשב ירוץ מהר,תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  21. צריך מפרט עם מעבד P-D, זכרון 512 תדר 667, עם כ. מסך פשוט. . . .זהו .. . .מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  22. היי, כמו שציינתי חובה שהמסך יהיה 13.3 מט (לא רוצה לראות השתקפות של עצמי ) עדיף שהמעבד יהיה מסדרת i3,i5 ושיהיה כונן אופטי, נחמד גם אם תהיה יציאת hdmi אך לא חובה. שימוש עקרי : אינטרנט ואולי קצת סרטים.. היחיד שראיתי שעונה על התנאים זה הvostro 3300 של dell אבל שמעתי שיש עליו הרבה מאוד תלונות. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני כרגע סטודנט שנה ב' להנדסה ומחפש להחליף את המחשב שלי. עד היום לא היה לי מחשב נייד ואין לי ניסיון בזה אז רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מחשב חדש. אין לי שימושים במחשב מחוץ לבית ומאוד נוח לי לעבוד עם נייח למרות שכל החברים שלי קונים רק מחשבים ניידים אני עדיין לא יודע איזה מחשב עדיף בשבילי. אני יודע שיש את האופציה לקנות נייד ולחבר אותו למסך חיצוני אבל אני לא מעוניין באפשרות הזאת. מה לדעתכם עדיף?

24. * מטרות המחשב? מיועד לסטודנט להנדסת חשמל, המחשב ישמש לתכנות (סביבת עבודה VISUAL STUDIO), מטלב, משחקים מודרניים * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לחברי הפורום, אני מחפש מחשב שישרת אותי בלימודי בהנדסת חשמל, בתקציב של עד 5000 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני מחפש עבור חברה שלי מחשב נייד עם הדרישות הבאות, לפי סדר חשיבות מהחשוב לפחות חשוב לא ASUS. 1. חובה שיריץ חלק ומהר את כל תוכנות העיצוב בגרפי (photoshop, illustrator, indesign) 2. זול כמה שניתן 3. קל כמה שניתן 4. עדיף מסך קטן כדי להקל במשקל אחרת מסך 15.4 לכל היותר. 5. יציאות hdmi, display port 6. נפח hard disk אשמח למספר המלצות שאפשר לבחור מתוכן. תודה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.