ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
* לא מתוכנן OC . *המסך הוא Samsung 2253BW , רוזולוציה מקסימלית 1680x1050 , 22'. *המחשב מיועד למשחקים , צפייה בסרטי HD ועבודה משרדית. --------- מעבד : Intel Q6600 2.4GHZ 8MB 1066Mhz 64Bit או Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHZ 1333MHz 6Mb 64Bit. או Intel Q9300 2.5GHz 6mb 1333Mhz ? כרטיס מסך: Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI או Geforce 8800GT 512MB לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L G31 דיסק קשיח: Samsung H.D 500GB SATA II 16Mb צורב דיוידי: LG DVDRW x20 Dual Layer זיכרון פנימי: Samsung 4GB 800Mhz CL5 DDR2 כרטיס קול: Realtec 7.1 Channel HD+DTS+S\PDIF כרטיס רשת: Realtec GIGABIT 1000\100\10 MBS מארז: Raidmax NINJA 400W + window Black 2x 120mm גופי קירור: Arctic Cooling 12025 120mm Re…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי להתעניין לגבי מכשירי טאבלט שונים. המכשירים משכו את תשומת ליבי ובמיוחד יכולת של חלקם של המרת כתיבה בעט אלקטרוני לטקסט במחשב. אינני מבין גדול בתחום והיית שמח אם אנשים שמבינים יוכלו לעזור לי להתכוונן. תקציב משוער של 5000 ש"ח למרות שכלום לא סגור. אודה לעזרתכם. עריכה: יש להדגיש שאינני מתנגד למכשירים דוגמת ה-dell W100 שמהווים מעין שילוב מוזר בין מחשב נייד לטאבלט
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, כן, אני יודע, זו שאלת השאלות ובד"כ התשובה היא: קנה עכשיו. במחשבים לא מחכים ליציאת הדור הבא, כי תמיד יהיה דור הבא. אבל... אני רואה כל הזמן ביקורות על מעבדי ה-64 החדשים של AMD והסוקט החדש של אינטל, ונראה לי כאילו יהיה מטופש לקנות עכשיו P4 2.8 כשמעבר לפינה יש דברים חדשים לחלוטין. האם כדאי להמתין מעט? כמה זמן להערכתכם יקח עד שנראה דור חדש של מעבדים מאינטל? או כרטיסים ויכולות אמיתיות שיעבדו עם הסוקט החדש? היות ובעבר היה לי AMD והיו לי בעיות שונות איתו, אני מעדיף ללכת על אינטל ולא AMD, אך אם ה-64 החדש אכן נותן תמורה טובה משמעותית אולי יש על מה לדבר... מה דעתכם? (השימוש במחשב יהיה לצרכי אודיו, גרפיקה וקולנוע ביתי... חשבתי על P4 2.8 עם 1GB זכרון. HD כבר יש לי וכנ"ל כרטיס מס…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון מחפש 5-6K, חריגות קלות זה סביל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח משחקים (Unity) 3 מסכי HD מסטרים תוך כדי פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win10, לא משנה home/pro הרכבה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, זה המפרט: מעבד Q6600 ראמ 2 גיגה DDR2 OCZ כרטיס טלויזיה WINFAST 2000 לוח אם של גיגבייט דגם: P35-C-DS3R (תומך DDR3) דיסק קשיח 320 GB וכרטיס מסך 8600GT 512MB רמקולים של CREATIVE SBS 330 אשמח לחוות דעת על המפרט,במיוחד על כרטיס המסך... אה וגם על המחיר, זה עלה 4200? זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. בגדול אני רציתי שהמחשב הזה ישמש לי גם ללימודים אבל אני בסוף מתחיל ללמוד רק בעוד שנה, אז אני מקווה שהמחשב יחזיק עד אז P: בכל מקרה אני קונה מחשב כי צריך בבית עוד אחד ורצוי שיהיה נייד כי אין מקום לעוד נייח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, סביבות עבודה של תכנות (אבל זה בעתיד הקצת יותר רחוק) * גודל המסך? לא משנה לי, רק שלא יהיה קטן מידי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי להסחב איתו במהלך היום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם יחזיק בסביבות 5-6 שעות ביום ללא חיבור לחשמל נשמע לי טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא כ''כ מבין בזה... * בלוט…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב במחיר הזה. מס' דברים שחשובים לי: 1. מעבד אינטל - 2 או 4 ליבות. 2. כרטיס מסך 9800GT 3. לוח אם עם צ'יפסט G43 או משהו אחר תומך DDR3 לעתיד. חשוב לי גם 8 יציאות USB. 4. זכרון טוב 2G או 4G - האם XP תומך ב 4G ? 5. מארז, ספק ואוורור טוב - מחשב שקט! 6. צורב DVD. 7. דיסק 500G. 8. עכבר, מקלדת, רמקולים - פשוטים. מסקרים שביצעתי עד כה אייבורי נראה הכי זול. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על החנות הזאת.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לא יודעת איך משנים כותרת בכל אופן התקציב 5000 ולא כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך זה מצויין אך לא על חשבון הביצועים, מצד שני אם לצורך העניין SSD לא ישפר דרסטית את הביצועים אז לא חייב להוסיף אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש לצורך פרנסה המחשב יעבוד הרבה (בעז"ה כמובן) תוכנות: פוטושופ אילוסטיירטור אינדזיין בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ללימודים חשבתי על המפרט שיש באתר "מחשב משרדי חזק" עם ציוד היקפי מעולה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134912§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 רציתי לדעת מה רמת הרעש שהוא פולט? האם לוח האם INTEL DH61WW הוא גם חלופה טובה ללוח שמוצע במפרט? למה צריך קירור למעבד? הוא לא מגיע עם קירור מובנה עליו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעבד Intel Core LGA1156 i5 750 2.66GHZ 1333Mhz 8MB לוח אם Intel® P55 Express Chipset זיכרון 2GB DDR3 1333Mhz הארד דיסק 500GB SATA כ.מסך GForce 9500GT 512MB סה"כ 2940 ש"ח (כולל גם מארז, ספק כוח וצורב) שימו לב שאני מדבר על המחשב ביחס לתקציב שיש לי והתקציב הוא 3000 ש"ח אני מתכוון לחרוג טיפה מהתקציב ולשים 4GB זיכרון ויכול להיות גם GeForce 9600GT במקום הכ.מסך שיש מה דעתכם? בוא נאמר שהמחשב לא מיועד למשחקים אבל הייתי שמח אם כן ייעבדו עליו משחקים סבבה..
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כרגע יש לי : AMD 64 3000 754 לוח K8NS Pro 2X 512 Twinmos DDR 400 Leadtek 6600GT AGP איפה כדאי לשפצר?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי חברים, חבר טוב מחפש להתחדש במחשב נייח חדש בשבועות הקרובים. אודה לעזרתכם במצאית מפרט מתאים לתקציב. מה דעתכם על המרפט הבא: https://www.tms.co.il/gamers-desktop?product_id=104125\ להלן הטופס המפרט את צרכיו: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ווידאו משחקי מחשב כמו Fifa, Counter Strike , Call of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, אשמח לעצתכם.. אני רוצה לקנות מחשב נייח (ומסך) לבת שלי שעולה לכיתה א', שישמש אותה לשנים הקרובות. אשמח להמלצות על: 1. איפה כדאי לקנות - בכללי, וגם באילת (כי עוד שבועיים נהיה שם) 2.מה כדאי לקנות או דגשים חשובים תודה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
למי שמחפש מחשב נייד לשימושים משרדיים (צפייה בסרטים תמונות מסמכים וגלישה באינטרנט) ורק מבקש כוח עבודה, יציבות ומינימום תקלות, לא שווה לקנות Macbook Air באיביי עד 4000 שקל ככה? אני לא צריך הרבה מקום על ההארדיסק, גודל המסך סבבה לי, וגיימינג לא מעניין אותי בכלל. השאלה היא אם יש אלטרנטיבה טובה יותר באותו תחום מחיר?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי חברים, עוזר לחבר שצריך לרכוש מחשב בהקדם האפשרי שמיועד לעריכת וידאו. כרגע משתמש במקבוק פרו 2015 שבקושי סוחב ומראה סימני גסיסה. האתגר פה שהרכישה צריכה להיות מאמאזון גרמניה או כל מקום אחר מומלץ שיכול לשלוח לגרמניה (ברלין). אשמח מאוד לעזרתכם/דעתכם מה יתאים. מצרף שאלון: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 1000 אירו – אפשר חריגה עד 1200 (3500-4100 ש"ח) מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית[\ וידאו – תוכנה Premiere Pro האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט הוא כזה: amd 3200+ box gigabyte k8nf9 ultra 1gb ddr 400 CL2.5 120 GB SATA 2 WESTERN DIGITAL gigabye geforce 6800 GS Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1 מארז - 3 מאווררים 120MM סיילנט פאן, מארז סקרולס, יש גם מסנני אבק) ספק של אנרמקס 420 WATTS floppy cd rom X52 צורב DVD עכשיו שאלה שלי היא כזאת, אם אני יקח במקום הכרטיס מסך הזה, 7800 GT בכמה אחוזים לדעתם זה ישפר את המערכת שהמטרה שלה היא משחקים.. ובכלליות איך המחשב הזה.. תודה רבה nahash
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של dell מדגם n3010 מסף 13 אינצ מחפש כבר כמה זמן מדבקת anti glare ולא מוצא . איפה אפשר לקנות? האם יש שם שונה לדגם הזה בחו"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון להרכיב את המחשב הבא שלי לפי המפרט הבא. מה דעתכם ? לוח אם ASUS P7P55D Delux מארז Corsair Obsidian 800D ספק כח Corsair HX750W קירור מים Corsair CH50 כ. מסך Sapphire HD5770 Vapor X כ. מסך Sapphire HD5770 Vapor X זיכרון 8Gb Kit (2G X4) CL-8-8-8-24 GT+Airflow II Corsair מעבד Intel I7 860 מסך W2486L 24'' LED LG HD WD RAPTOR 150 DVD DB Nec BD reader מ.הפעלה WIN7 Pro 64 EN תגובות הערות והארות יתקבלו בברכה. ZAHI8804
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנייד המשטח של העכבר לא עובד פתאום אני לא מצליח להזיז את החץ רק כשאני מחבר עכבר חיצוני זה בסדר המערכת הפעלה היא וינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד- Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם- P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E asus זיכרון- 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel כרטיס מסך- HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI קירור למעבד- CNPS10X Extreme Blue LED סה"כ- 3145 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת משחקים. מתוכן לעשות OC
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי קיבל מהעבודה לפטופ חמוד לקראת החג , בעיה קטנה שיש לו כרטיס מסך מעפן - Mobile™ Intel® Graphics Media Accelerator X3100 רציתי לשאול אם במחשב הספציפי הזה ניתן לקנות כרטיס מסך חיצוני ולשים במקומו, הבנתי שבדגמים מסויימים של ניידים אפשר לעשות כך. דגם המחשב Compaq 610 Notebook PC של HP אפשר לראות את המפרט שלו כאן - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407-4049154.html תודה רבה לעוזרים! וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים באיכות FHD , גלישה באינטרנט, הורדות, 4K, 3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת קומבו (Logitech דגם K400 וכדומה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8חייב להיות מאוד שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נייד די זקן, איטי. דגם HP 2230S מפרט INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת אז הוא עובד על חשמל בלבד כרגע. כמובן שאין אחריות.. כמה הדבר הזה שווה? וכמה יעלה מחשב יד2 שיהיה עדיף עליו בהרבה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים ביינונים.. רצוי מפרט מKSP אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מפרט למדיה סנטר (htpc) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי לבית אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה (לא חייב) ועם הרכבת מחשב בחנות 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-