עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doubleoshoe,

אני מחפש נייד עד 5000 ומרוב מבחר אני לא יודע מאיפה להתחיל... אני רוצה שהנייד יכלול את הדברים הבאים: 1.מסך 15.4. 2.לפחות 512mb זיכרון. 3.HD 80GB או יותר. 4.מעבד חזק. core due או משהו דומה. 5. 3 שנים אחריות - חשוב! 6.CD-RW. אני מצאתי את ההצעה הבאה מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm האם כדאי לי לקנות lenovo במקום Dell?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by liad.az,

חרשתי על האינטרנט וקשה למצוא מחשב שתואם למה שאני צריך ולסכום כסף שאני יכול להשקיע אבל בכל זאת מצאתי את הדגם: Dell Vostro 5590 מישהו שמבין בסדרה הזאת ובדגם הזה ספציפית שיכול להמליץ לי אם כדאי או לא אני מאוד אשמח!! בכל אופן אם יש למישהו המלצות על מחשב נייד Core I7 כרטיס גרפי לא מובנה זיכרון ראם 16 ומעלה מהירות מעבד גבוהה ושהגודל מסך יהיה 15.6 ומעלה אני מאוד אשמח להמלצות אם יש לכם דגמים טובים יותר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by EladBna,

היי חברים, מתייעץ איתכם אחת לכמה שנים ברכישת מחשב ב15 השנים האחרונות. הגיע הזמן להתחדש. צריך מחשב נייד עד 5000 ש"ח, בעיקר שימוש משרדי אבל גם קצת תכנות, עריכה בפוטושופ וכו'. מעבר לזה צילום קורסים דרך המחשב, כלומר צריך מצלמה סבירה פלוס מובנית במחשב ומערכת הפעלה. עדיפות עם hdmi וכמה שיותר חיבורים אחרים אבל לא חובה. מעדיף מאוד מחשב של dell ולא של lenovo.

4. Started by Legendre,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by gogi,

אני מחפש מחשב נייד עד תקציב של 5000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים HD ומשחקים לא כבדים כגון PES 2011 ברזולוציה גבוהה המחשב יחובר לטלויזיה 50 אינטש מצאתי את הניידים האלה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACER5750G&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACERI7620&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by avimw,

שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא יודע בדיוק מאיפה יותר כדאי: אינטרנט או חנות אני רוצה שאני אוכל לראות סרטים מסך מורחב. אפשרות אינטרנט וואיפיי ובלוטופ מובנה ושיהיה אפשר כרטיס מסך טוב שאפשר לשחק איתו, לחבר לטיוי וכל השטויות האלו. כרטיס רשת. או יותרGB1 DDR 80 -60 GB HARD כונן דיוידי+צורב.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב נייד. שימושים עיקריים הם: תוכנות אופיס ותוכנות הדרושות לאלקטרוניקה (modeltehc, max plus 2 וכדומה), אולי קצת לראות סרטים ואינטרנט. לדעתי אני הייתי הולך על משהו כמו זה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1811 אני צריך מעבד שהיה נוח לעבוד איתו, שלא יהיו לגים משמעותיים ולפחות 512 מגה זיכרון. כרטיס מסך לא חשוב בכלל. מה אתם אומרים ? שאלה נוספת היא: על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה מחשב נייד, איזה פרטיים עיקריים ? תודה גדולה מראש ! שכחתי לציין שאני גר בחיפה, אני מכיר חנויות כמו: מרדנית, פנדה, קיי אס פי, אולי יש עוד חנויות רלוונטיות ? יש חנויות בהן ניתן לבחור רכיבים למחשב נייד כמו במחשב רגיל ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by genia,

לעיצוב גרפי בתוכנות photoshop after effects 3D studio Camtasia עדיפות למסך 17 אינץ' זמן סוללה ממוצע-כמובן שעם 17 אינץ' אין הרבה מה לצפות כמה שיותר חזק [מחשב לא בשבילי ומזמן כבר לא כתבתי פה בקשה להמלצה אז תסלחו לי אם החסרתי פרטים כלשהם]

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by onetwo,

שלום, מעוניין בהמלצה על מחשב נייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, לא משחקים כבדים וכדומה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 בלבד אני לא בטוח מה הכוונה במבריק או מאט, אני רוצה שהוא יהיה "ברור" / בהיר, שנראה טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא אכפת לי, לא צריך מסך מגע. * מש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yotamavi,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , הדברים שחשובים לי זה זכרון גבוה יחסית וכרטיס מסך טוב מצאתי מחשב של DELL שאני חושב שיתאים, רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב הDELL שמצאתי: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm בנוסף רציתי לדעת איך הכרטיס מסך שבDELL? HD3450

12. Started by roadkill15,

שלום! אבקש דגם של מחשב נייד שעונה על הדרישות שלי, לפי הסדר הבא, מהחשוב לפחות חשוב: 1) עד 5000 ש"ח 2) מסך 17 אינצ' לפחות 3) עד 3 קילו 4) יוכל להריץ AUTOCAD בצורה חלקה לגמרי. 5) שלא יהיה לו בעיה בפעולות רגילות של גלישה ושימוש רגיל במחשב. 6) שיוכל להריץ סרטים של 720P לפחות חלק לגמרי. 7) עדיפות של DELL (אוהב את האחריות שלהם). 8) עדיפות לקנייה מחנות http://www.mds.co.il (קרוב למקום עבודתי, ונוח לי משם). אני לא מבין מספיק במחשבים ניידים כדי לדעת אם הדרישות שלי הם ריאליסטיות או לא. אם אין כזה נייד, אשמח לדעת איזה דרישה היא זאת שלא ברת ביצוע. תודה מראש! דניאל

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by EladBna,

היי חברים, מתייעץ איתכם אחת לכמה שנים ברכישת מחשב ב15 השנים האחרונות. הגיע הזמן להתחדש. צריך מחשב נייד עד 5000 ש"ח, בעיקר שימוש משרדי אבל גם קצת תכנות, עריכה בפוטושופ וכו'. מעבר לזה צילום קורסים דרך המחשב, כלומר צריך מצלמה סבירה פלוס מובנית במחשב ומערכת הפעלה. עדיפות עם hdmi וכמה שיותר חיבורים אחרים אבל לא חובה. מעדיף מאוד מחשב של dell ולא של lenovo.

• 0 תגובות
    • 280 צפיות
  14. Started by alidanon,

שלום HW קודם כל תודה רבה אחים שלי על המחשב הנייח שבניתם לי... לא הספקתי להודות ולא רציתי להקפיץ תהודעה. עזרתם לי מאוד! ועכשיו אני צריך מחשב נייד... התקציב שלי הוא עד 5000 שח מומלץ קצת פחות... בסביבות ה- 4700 יהיה מצוין אבל עם ההבדל משמעותי איך 5000. המון תודות!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום רב, אני קונה לאמא מחשב נייד במתנה. המחשב מיועד למטרות משרדיות, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. כאמור, עד 5000. כמובן שעדיף שהוא יעלה משחקים (בטיולים עם המשפחה אחי ירצה לשחק), אבל אם זה בא יותר מדי על חשבון דברים אחרים- אז אפשר להתפשר. כמו כן, יש חשיבות למחשב עמיד ולא אחד שחצי מהמקשים שלו יפלו אחרי חודש או שישרט בקלות. בנוסף, חשוב שיתמוך ב- WIFI (יש בימינו כאלה שלא תומכים?) ו- Bluetooth. גודל המסך הדרוש: 15.4 או 14 אינץ', אבל לא יותר קטן מזה. עוד משהו, המחשב צריך להיות מ KSP כי אבא שלי מכיר שם מישהו. אשמח גם אם תתנו עדיפות ראשונה ושניה, כי אבא שלי קונה את המחשב (והוא לא מבין יותר מדי). במקרה והמחשב הראשון לא יהיה בחנות, אז שיקנה את השני. תודה מראש, MODY69.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by mr_sababa,

בחודש הבא אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני. אני בן 22 , עובד רוב הזמן אבל מוצא את הזמן פה ושם לאיזה משחק טוב, כמו כן, עוד שנה אתחיל ללמוד באוניברסיטה וחשוב לי שהוא יחזיק ויהיה שימושי לפחות לשלוש-ארבע שנים הקרובות. כשהמחשב לא יהיה נייד (בעיקר לתקופת הלימודים) הוא יהיה מחובר לTV 32 אינצ', ע"י כבל HDMI . רזולציה HD READY. * מטרות המחשב? - משחקים (FPS, אבל בעיקר PES..מכור) , צפייה בסרטים HD על TV 32" , וכמובן OFFICE, WIN7 * גודל המסך?- לא מאוד קריטי, לא פחות מ 14" . * משקל רצוי? - גם לא מאוד קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משחקים, גם ככה הוא לא יהיה נייד. באוניברסיטה חשוב שהוא יעבוד 3 שעות רצ…

17. Started by Saragani,

שלום לכולם, הייתי מעוניין בבקשה להצעה למחשב נייד...תומך וינדוס ויסטה החדש! צרכים: office 2007 אינטרנט צורב DVD (..בלי דואל לייר) כרטיס מסך ממוצע...לא לשם הרצת משחקים...בשביל תצוגה רגילה עבודה עם תמונות... דיסק קשיח 80 GB ... מסך של 15 אינץ' יספיק הייתי שמח להמלצות..!! ! (שלא יכלול מערכת הפעלה...אני מתקין את הויסטה ואת הכל לבד)

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=BKi545&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&DeptIDReq= ואם יש עוד דגמים טובים לדעתם....

19. שלום, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד מושלם ב 5000 שקל משחקים כמו GTA IV , סרטים , מוזיקה , וכו' אני צריך מינימום 15 אי'נץ מסך (לא פחות) אני צריך מינימום 500GB HD כרטיס מסך חזק מעבד חזק מינימום 4 GB DDR3 נ.ב = חשוב חשוב USB3!!! לא משנה לי האחריות,לא משנה לי זמן סוללה,לא משנה לי משקל,לא משנה לי חום המחשב... תודה רבה מה אתם אומרים על זה? מחשב נייד Dell Studio XPS 15 i5-560M 420M דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778650 HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA = AMD Radeon HD 6770m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792348 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=A665&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796261 http://www.zap.c…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. היי מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח לתכנות צפייה בסרטים וקצת משחקים. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה שעתיים + וזהו בגדול.. חבר קנה את ה - HP Pavilion dv6-2130ej - איך הוא לדעתכם? תודה! שלומי.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by dudemeister,

שלום. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לגלישה, סרטים ויישומים משרדיים. כרטיס אלחוטי חובה (אבל את זה גם ככה יש בכמעט כל הניידים היום, לא?) ושהמעבד לא יהיה סלרון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by omer11a,

היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב בטכניון, ואני זקוק למחשב שישמש אותי גם במעונות וגם בבית. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסדרות/סרטים, משחקים עדכניים יחסית. אני גם רוצה להריץ עליו VM, אז כדאי שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? מט. 15.4 (אפשר גם קצת יותר קטן) * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין. עדיף לא כבד מדי, כי אני מתכנן לעשות איתו נסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם אפשר יהיה לחבר למסך אחר ו/או לקשיח חיצוני. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. אם אפשר לשלב SSD למערכת הפעלה, זה יכול להיות נחמד. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Lior10,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשם הרצת סרטי HD, עבודה בMatlab, עבודה בVisual Studio ושאר שימושים סטנדרטיים. למחשב חייבת להיות יציאת HDMI, והוא חייב להיות בעל מסך 15.4-15.6 מבריק. אני לא יודע איזה מעבד צריך בשביל הדרישות שלי, האם הT4200 מספיק? התקציב הוא עד 5000 שח, אבל עדיף להוציא כמה שפחות. שמתי עין על הPresario CQ61-220EJ, האם הוא מתאים לדרישות? תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by naor52,

אני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך הכי חזק שאפשר וחובה להיות בו 2GB זיכרון פנימי תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by full_clip,

שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד הצרכים שלי מהמחשב הוא נועד להריץ גם משחקים וגם לשמש כמחשב שמתחבר לטלוויזיה ולמערכת בסלון להרצת סרטים זאת אומרת אני צריך מעבד חזק עם מינימום 512 זיכרון פנימי כרטיס מסך נורמלי ולא איזה משו של אינטל צורב DVD כרטיס רשת אלחוטי רצוי מאוד אם זה אפשרי כרטיס קול 5.1 והארד דיסק 60 גיג'ה אני יודה לכם אם תעזרו לי במציאת פתרון שיענה על צרכים אלו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.