עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Heineken,

שלום, מעוניין לקנות מחשב חדש.. מטרות: סטודנט, משחקים, עריכת סרטים, אינטרנט ושאר הירקות. ראיתי שבפורום פה משתמשים הרבה בשרותי TMS, אני גר ליד.. אז גם אני בניתי שם מפרט.. למרות שבאופן טבעי.. מעדיף את Panda. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ₪ 1512 1 לוחות אם Asus P5K-SE ₪ 684 1 מארזים Thermaltake Bach VX + Window Black VF4000BWS ₪ 517 1 קירור למעבד Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper S775 ₪ 136 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ₪ 399 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm SILENT CAT A1780 ₪ 60 1 זיכרונות Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 ₪ 1724 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. אני מתלבט בין המחשב הזה של אסוס: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3938&CatCode=315 לבין Dell E5400 הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p86.htm. בסופו של דבר הדל עולה 800 ש"ח יותר, כאשר מוסיפים לו מערכת הפעלה והרחבת אחריות ל-3 שנים (שנה יותר מהאסוס). אני לא מעונין לשלם את הסכום הנוסף הזה בשביל מעבד יותר חזק (אני צריך את המחשב לשימושים משרדיים בעיקר) ועוד שנת אחריות, אבל אני חושש קצת לגבי הניידים של אסוס. איך הם נחשבים? למישהו יש ניסיון איתם? איך נחשב השירות שלהם? איך נחשבת איכות הבניה שלהם?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by ViPeRT,

יש לי את המחשב HP dv6-1120ej בגב המסך יש לי את הסמל של HP שכאשר המחשב דולק גם הסמל מואר באור לבן. בהתחלה התלהבתי מזה אבל לדעתי זה גוזל זמן סוללה ומאיר לי שאני רוצה לישון השאלה שלי אם יש דרך לבטל את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים העתידיים לצאת call of duty, saints row וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by inigomontoya87,

היי, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג: מה התקציב המקסימאלי 4000 ש"ח - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח - תלוי אם אפשר לשלם בתשלומים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  6. שלום חברי פורום יקרים אני צריך המלצה למפרט ששימושיו הם- אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים התקציב הינו 2200 עם אפשרות לחריגה של 100 שח מהתקציב לא חייב שיהיה שקט ואין צורך ב OC ובמערכת הפעלה כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ועדיפות למסך 21 HD

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אשמח לעצתכם - אני משתמש כמעט 6 שנים במחשב Lenovo x1 carbon, ומעוניין להחליף לדגם חדש יותר. הצרכים שלי בעיקר הם כתיבה, מחקר וגלישה (עם הרבה טאבים). (הדגם הנוכחי שלי עם מעבד i5 ו4 RAM). יש לי התלבטות האם במחשב החדש להוסיף ולשדרג את המעבד, כמות הRAM ואת התוכנה: מהמעבד הבא: Intel® Core™ i5-8265U (1.60GHz, up to 3.90GHz with Turbo Boost, 4 Cores, 6MB Cache) למעבד: Intel® Core™ i7-8565U (1.80GHz, up to 4.60GHz with Turbo Boost, 4 Cores, 8MB Cache) מווינדוס Windows 10 Home 64 לווינדוס Windows 10 Pro 64 ומ - 8GB LPDDR3 2133MHz (Onboard) ל: 16GB LPDDR3 2133MHz (Onboard) …

8. Started by taz many,

מה עדיף לי AMD או אינטל ומה עדיף בשביל משחקים את סדרת האקסטירים או הסדרה הרגילה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by stav_r,

שלום לכולם, לאחר שהמחשב שלי החליט להידפק על הדרך החלטתי לקנות חדש. התקציב הוא בין 7K ל 8K , עיקר השימושים : אינטרנט סרטים קצת תיכנות ומשחקים(במשחקים העיקר שיעבוד חלק לא חייב פילטרים וכל זה..) , המחשב הזה ישרת אותי להרבה זמן לכן חושב לי שאם אני ארצה לשדרג בעוד שנתיים שלוש אני אוכל לשדרג. בנוסף אני מעוניין במחשב די שקט מכיוון שהוא נמצא לידי כשאני ישן , עוד דבר שאני חושב הוא שהמחשב יושב בתוך ארון ולכן יש לקרר אותו טוב. המסך שיש לי הוא Dell 207WFP . תודה מראש , סתו.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by verynoti,

אני מחפש מחשב ניייד כדי לעבוד עם תוכנות גרפיות של AUTOCAD למיניהן ועוד כמה תוכנות של בניין אני יודע שאני צריך מסך גדול "16 אני חושב זה מספיק גם "17 זה הכי גדול שאני מרשה לעצמי וכמובן כ.מסך חזק מספיק שיעבוד טוב ולא יקרוס לי כמו אצל חבר שלי אין לי דגם ספציפי וגם לא מצאתי המון אשמח לקבל הצעות של כמה חברות ואיזה מהן אמינות יותר איך שכחתי כמובן גם אני אראה איתו סרטים אז אם אפשר שתהיה לו יציאת HDMI תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by omrit,

היי, אני מחפש מפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי (פוטושופ, פרמייר, אפילו CAD ועוד תוכנות גרפיות שונות ומשונות). ללא משחקים. התקציב כולל מסך וציוד הקפי. התקציב גמיש אם זה הכרחי. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  12. המחשב בעיקרון לעבודות משרדיות + קצת פוטו שופ ועריכת סרטים (לא מקצועי) מעבד – Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI זיכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX כרטיס מסך - ASUS GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case ספק כח - SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET הרכבה סה"כ: 3140 ₪ איך המחשב הזה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. Started by Albetron,

אני בדקתי באתר Buy2usa מחירים של רכיבים כולל משלוח ומצאתי הפרשים גדולים מול חנויות בישראל..יש כאן איזשהו קאץ' או בעיות עם אחריות?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אני מתכנן לייעד את המחשב לשימושי גיימינג כבדים, רנדורים וקידודים, כמו כן עיצובים פה ושם כדרך אגב. הדגשים שלי הם כונן קשיח וכונן SSD בנפחים גדולים (4TB כונן קשיח ו-1TB כונן SSD), לנסות לדחוף 32GB RAM (במהירות שלא יורדת מ-3000MHZ [אם אפשר יותר, מה טוב] ובכמה שפחות סטיקים) ולספק מארז שיש לו אפשרות חיבור של כונן אופטי בסיסי (שגם אותו, מן הסתם, צריך לכלול) בפנים. אני מעדיף לא לחרוג יותר מדי מהמסגרת הזו, גג 500 ש"ח אם החריגה משתלמת; לא רוצה לעבור את ה-10 אלף שקלים. אשמח לשמוע הצעות.

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שלום עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד ובגלל איטיות הרינדורים וריבוי העבודה אני נאלץ לעבור למחשב אישי . ברצוני להרכיב מחשב איך איני יודע מה אחוזי החשיבות של המעבד,כרטיס המסך או הזכרונות בעת הרצת הרינדור. אשמח לקבל הסבר קצר ,והצעות מפרטים של עד 5000 ש"ח . תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by daniel gold,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג ב 500 אם הדבר יגרום לשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כתיבה קריאה וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקלדת מוארת, מעדיף באזור ה15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

17. שלום לכם.. אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות.. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט..אופיס צפייה בסרטים...ושלא יקרטע בשימוש מקביל של תוכניות..וסוללה שתיהי יחסית חזקה כמה שאפשר (יחסית למחיר) חשבתי על המחשב הנ"ל של טושיבה מדגם Satellite C660-1CC מה אתם אומרים עליו והאם יש עוד הצעות... תודה על עזרתכם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח ואפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת תמונות (Lightroom, photosjop) וקצת וידאו (פעם בשנה) השאר גלישה, יוטיוב וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים קשיחים ו SSD אין צורך. יש לי מספר כוננים קשיחים שאעביר ו שני SSD שקניתי - אחד NVME ואחד SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הסתכלתי במדור מפרטים, אבל שם יש לעבודה משרדית, למשחקים וכו'. אני זקוק למחשב שאוכל לעבוד איתו בכיף על סרטים. כלומר לכידת וידאו (מ-dv וגם מ-vhs), עריכת סרטים ברמה סבירה+. והכוונה בכך לעבודה עם תוכנות קצת יותר מקצועיות מאשר מה שמציעים בשוק -אולי premier. אם הדבר הזה אפשרי בתקציב הזה. מעבר לכך רוב העבודה שלי היא עבודה משרדית, בלי משחקים. כמו כן אני גולש הרבה אבל לא עושה מסיבות רשת. זהו, מקווה שתוכלו לעזור לי לגבש משהו מתאים.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by scot,

יש לי כבר מפרט שהרכבתי אבל אני לא בטוח שהוא טוב אז תגידו לי מה דעתכם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 1,015 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-2GBLA 1,350 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 345 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,850 ש"ח LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder White Retail 220 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 400 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח סה"כ 7,448 ש"ח חשוב לי שהוא יהיה שקט והרכיבים איכותיים אבל אני לא רוצה לבזבז כסף …

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום אני מבקש עזרה במפרט למחשב ביתי שישמש לגלישה באינטרנט עבודה באופיס הורדות מהאימיול וצפיה בסרטים על ידי חיבור לטלויזיה אני צריך שיהיה צורב דיוידי והרד דיסק של 80giga בערך. אין צורך במסך תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by טל ויניק,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15אלף,ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(כל המשחקים על האיכות הכי גבוהה) ,קידוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אני מוכן להתפשר במידת הצורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. באמצעות השירות שלכם באתר מצאתי את המפרט הבא תחת הקטגוריה של מקסימום גימינג מינימום מחיר: מעבד 500 שקל Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX פתרונות קירור למארז 50 שקל Scythe Slip-Stream 12cm (1200RPM) לוח-אם 350 שקל ASROCK H61M זכרונות 200 שקל 1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת כונן קשיח 190 שקל SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ כונן אופטי 100 שקל DVD-RW, SATA כרטיס מסך 1150 שקל Nvidia GeForce GTX560-TI 1GB GDDR5 מארז 190 שקל HEC 66RC ספק כוח 280 שקל HEC Win Power 500Wסה"כ 3090 ש"ח כולל מע"מ. קיבלתי מ KSP הצעת מחיר בערך באותו סדר גודל, הבעיה שהם נוקטים בשיטת עבודה חדשה שהם לא מדפיסים הצעות מחיר. בגדול אפשר להוזיל את העלות של ההצעה הנ"ל כיוון שאין לי צ…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by none77,

שלום ניתן לחרוג עד 5500 * גודל המסך?17.3" רצוי מאט האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא משנה ssd אם נכנס בתקציב * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rider704,

מבקש ציון מ1-5 למפרט שבניתי ב5K כולל מסך.. ישמח לשמוע את תגובתכם!!!!!!! לא חורג מסכום 5250!!!!!!מחר אני מזמין אז חשוב לי להיות סגור גם היום!! מחשב למשחקים,עבודה גרפית ותוכנה CUBASE5... עם יש אופציה לחסוך מאוד ישמח!!!! מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1099 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.