ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להמלצות על מחשב נייד לגלישה באינטרנט בעיקר. מסך 15", המשקל לא ממש קריטי וגם לא צריך הארד דיסק גדול. אם יש מחשב שבו המאווררים הם מאחורה או בצדדים ולא בתחתית אז זה יכול להיות פלוס רציני משום שאני אניח אותו הרבה על המיטה ואז אני אזדקק להגבהה אם המאווררים בתחתית. כמו כן אולי זה ישמע מוזר אבל ישנה גם עדיפות ששקע החשמל יהיה בצידו הימני של המחשב. הסיבה היא שבמחשב הנייד הנוכחי שלי השקע התקלקל כבר 4 פעמים ונמאס לי לתקן אותו (אחת הסיבות היא שהשקע נמצא מצד שמאל והמטען מימין ככה שיש לחץ בשקע). תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קבלתי מימון מביטוח לאומי עד 4100 ש”ח למחשב נייד שאמור לשמש אותי לקורס data analyst ולשימוש ביתי בעיקר צפיה בסרטים במחשב ולכן לא יכול לחרוג הרבה מעבר לתקציב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4100 אין אפשרות לחרוג יותר מידי עד 300 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים (קורס data analyst) ואחרי זה לצורך עבודה בתחום. ושימוש ביתי צפיה בסרטים סדרות וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאו…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים של אסוס (ניתן להציע ניידים נוספים). http://www.bhphotovideo.com/c/product/755876-REG/ASUS_U36JC_NYC_U36Jc_NYC_13_3_Notebook_Computer.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/794596-REG/ASUS_U36SD_A1_U36SD_A1_LED_Notebook_Computer.hסtml שאלה נוספת: עלות המשלוח לארץ היא 100 דולר וכן תשלום מע"מ על המחשב האם ישנו גם תשלום מיסים בארה"ב? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד - לצרכי עבודה משרדית. יש לי כרגע מחשב נייד מאוד ישן (פנטיום 3 500 עם 512 MB זיכרון) ואני כבר לא מסוגל לעבוד איתו (הוא איטי מידי וממש קשה לעבוד על כמה חלונות במקביל וכו'). אני מחפש מחשב נייד שיאפשר לי לעבוד בנוחות ובנעימות עד כמה שניתן. אני גר נכון להיום ביפן - אז אני צריך לקנות פה את המחשב. להלן 2 מפרטים של מחשבים שראיתי - אשמח לשמוע את דעתכם עליהם - או אם יש לכם המלצות למחשבים אחרים או דברים שחשוב לשים אליהם לב. 1. מחשב יד שניה (תחום מאוד מפותח פה ביפן) של Toshiba Dynabook (לצערי אין לי כרגע את הדגם המדוייק אני אבדוק את זה ואעדכן שוב). 1.1. מעבד: פנטיום M 1.1GHz. 1.2. זיכרון: 512MB. 1.3. כונן קשיח: 40GB 1.4. כרטיס מסך: של אינטל 6…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לעבודה משרדית, צפייה בנטפליקקס וזה, לימודים אשמח למסך 15.6 אינץ', שישקול עד 1.5 ק"ג, בטרייה מינימום 5 שעות עדיפות שיהיה SSD במחשב בנפח 500GB לפחות או שיהיה גם SSD וגם HDD (במקרה זה SSD קטן יותר זה בסדר) בבקשה לא להמליץ על מחשבים של HP, יש לי עבר לא מוצלח איתם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר פשוט בנוסף למחשב, רצוי אלחוטי תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקרון עבודה כללית - גלישה, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, סוג מסך לא קריטי. * רזולוציית המסך? עדיפות ל-1080X1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות ה-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חובה SSD * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יהיה נחמד, ל…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הדרישות בגדול הן לא גדולות, בעיקר צפייה בסרטים-מאוד חשוב לפיכך מסך איכותי. * רזולוציית המסך? מבקש מסך משובח ואיכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה משולב SSHD, חשוב לי לביצועים מהירים. * כונן אופטי? כן, צורב DVD פשוט יעשה את העבודה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מעדיף לסמוך על נסיונכם ושיהיה כמה שיותר אמין. חשבתי על ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לפחות 13, עד 14. לא משנה מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין גודל מינימלי, אבל אמור להחליף מחשב שולחני ולהכיל תיקיות רבות של מסמכים ואולי גם תמונות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מד…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שח לבת דודה שלי בעיקר למוזיקה אינטרנט ואופיס ללא שידרוג וללא OC כמובן אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ עם HDMI ובעתיד גם למערכת קולנוע ביתית או למערכת מיני בכדי לשמוע מוזיקה שבמחשב באיכות טובה יותר ולקנות בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שיהיה עם אופיס ומערכת הפעלה וכמה שיותר אחריות הקנייה אמורה להתקיים ביום שישי אשמח לעזרה דחופה תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ ללימודים בעיקר, בתקציב של עד 4000 שקל, מקנייה בארץ. * מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית, לימודים. * גודל המסך? 13 או 14 אינץ, לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שה-touchpad יהיה טוב, לא משהו מיוחד * משקל רצוי? 1.5-2, כמה שיותר קל עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן,10 שעות קצת קשה לי להגדיר, אבל לא הגדרה קשיחה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי, מעבר לזה אין צורך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSHD, אם לא אז לפחות 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים , צפיה בסרטים וחיבור HDMI לטלויזיה * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות אפילו מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP\DELL בגלל אורך האחריות (3 שנים) אני מעדיף מחשב מהארץ אבל אם יש מפרט מחו"ל עד 850 דולר כולל משלוח עם אחריות בין לאומית מחנות אמינה אז זה גם אפשרות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד, מחשב נייד לסטודנטית שלומדת UXUI כרגע, ומשתלבת בתחום הזה בהמשך. שימוש בתוכנות: Photoshop, Illustrator, Adobe xd, Figma תקציב - עד 4000 שקלים גג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5, כאשר הגבול המירבי הוא 4 אש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים ושימושים בסיסיים, ותוכנות של UXUI דרישה לנפח גדול של זכרון - 16 ג'יגה מינימום 3. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למסך גדול יחסית - 15 ומעלה אבל מצד שני שתיהיה יכולת למשקל קטן (לס…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 4300 ש"ח. שימושי המחשב הם: תכנות ב - MATLAB ו - R, הרצת אלגוריתמים מתמטיים וסטטיסטיים, גלישה, שימוש משרדי, אולי צפייה בסרטים, ואלי אפילו קצת משחק (פרו אבולושיין, פיפא, משהו כזה....). בקשר לחברה אין לי מושג, קראתי פה בפורום שמחקר הראה שלאסוס וטושיבה יש הכי הרבה פחות תקלות, אז אולי משהו שלהן, אבל לא חובה.... יש מצב ל - Sandy Bridge בתקציב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים וקלים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- צבע שחור או לבן
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ בבחירת מחשב נייד חדש - לשימושים ביתיים (ללא משחקים כבדים, מקסימום minecraft) אבל הרבה הכנת מצגות ושימוש בגרפיקה/סרטונים תוך כדי, עבודה עם הרבה טאבים במקביל. תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת למעלה, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר פאורפוינט, עריכת סרטונים בעורך המונה של מיקרוסופט, עבודה רבה עם כרום, מרובה טאבים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום איזה מחשב מהבאים עדיף לצרכים הרשומים ? 1. Toshiba Satellite L505-13Z 2. Toshiba Satellite L505-10V 3. Q1580P-P87H4 GIGABYTE
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד למטרת עבודה משרדית, גלישה באינטרנט. אני מעוניין במחשב מהיר יחסית ושיהיו לו צורב DVD, מסך 15.4, כרטיס רשת אלחוטי. בחיפושי ברשת נתקלתי במחשבים הבאים: 1. באיבורי יש את MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=113 ב4060 ש"ח (אני מוסיף ל1GB) 2. ב KSP יש את Lenovo 3000 C200 TZ04LIZ/M ב 4100 ש"ח. מפרט: Lenovo 3000 C200 TZ04LIZ/M Model TZ04LIZ/M CPU Intel Centrino Core 2 Duo Processor T5500 1.66GHz Memory 512MB Up To 2GB HD 80GB Display TFT 15'' 1024x768 GPU Intel Graphics Media Accelerator 950 Up To 128MB Optical Device Multi Burner DVD-Writer Wireless 802.11b/g …
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת IDE's למיניהן לפיתוח קוד לא ממוקד אובייקטים גרפיים, יותר בכיוון של מערכות webיות וסקריפטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ישנו כונן SSD 2.5" i בגודל של 480GB וכונן SSD עם חיבור m.2 וממשק NVMe גם בגודל 500GB (לא חייב להשתמש באף אחד אבל אעדיף מכשיר שיוכל להכיל כונן נוסף אחד לכל הפ…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata מעל 500GB * כונן אופטי לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * תכונות מיוחדות: מערכת הפעלה ווינדוס 8 איך הדגם הבא? Dell inspiron 5537 http://ksp.co.il/?select=.268..271..432.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20711&txt_search…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב בארה"ב בשבועים הקרובים, הרכישה התמסמסה בעקבות חוסר החלטיות שלי. ההתלבטות מהרגע הראשון היה בין מק-אייר ללנובו THINKPAD X1 CARBON. לפני כשבועים הייתה דליפה לדגם חדש Thinkpad X3 שאמור להחליף את ה-X1 ואמור להגיע עם סדרת המעבדים החדש של אינטל ועוד כמה שיפורים ולכן החלטתי לחכות. האם מישהו יודע מתי ייצא ואם בכלל כדי לי לחכות ? אני משתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטר ואחרות בעבודה כמעצב ומפתח אתרי אינטרנט לכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות זוללות משאבים בלי קושי.. כרגע אני משתמש במחשב דל LATITUDE E6400 ואני זקוק לשדרוג. הנה לינק לדגמים: מק-אייר- http://store.apple.com/us/buy-mac/ma.../A&step=config לנובו קרבון (השני שמאל)- http://shop.l…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל... תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מה קורה חברה? לאחותי נמעס מהנייח והיא רוצה להביא מחשב נייד..במיוחד שהיא סטודנטית ויותר טוב בשבילה נייד.. היא צריכה מחשב נייד בעיקרון לעבודה משרדית : אופיס , וורד , אינטרנט וסרטים.. לא למטרות של משחקים או משהו כזה.. חשוב אבל שהמערכת ההפעלה שתרוץ על המחשב הזה תיהיה ויסטה.. אז שהוא יהיה מספיק מהיר בכדי להריץ אותו בצורה חלקה במאמץ.. התקציב הוא עד 4500 שקל.. לא חשוב לה שיהיה קל יותר מדיי או משהו כזה.. היא רוצה מחשב 15.4 לא משהו מיוחד שיתאים גם לתקציב.. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: אחד של ג'יגבייט ואחד של דל.. דל 3 שנים אחריות וג'יגבייט 2 אחריות.. דל: Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2055 Model Name IN-RD09-2055 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz F…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-