עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nicirnTAL,

אז ככה: דבר ראשון המפרט הוא לחבר שלי (בר מצווה), והוא לא מבין כלום במחשבים, אז החלטתי לעזור לו... התקציב: 7500 ש"ח... המערכת צריכה לכלול: מחשב, מסך 17", מדפסת, סורק, צורב (לא צריך DVD), מקלדת עכבר ורמקולים... כמובן המערכת מיועדת למשחקים... זה מה שהגיתי בינתיים : : : הפרט והמחירים נלקחו מpandas... אני לא כ"כ מבין במסך, בסורק, רמקולים ובמארז, בדברים אלו אני צריך עזרה, ובכלל, יש שיפורים תקונים??? (אם יוצאת חריגה מהתקציב, אשמח עם תיעצו דרך להפחית את המחיר...) תודה!!!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום! אני לא יודע מי זוכר אותי ומי לא אבל זה הסיפור: פתחתי פה לא מעט שירשורים בחודש האחרון וכל פעם הקנייה התבטלה מסיבות שונות, הקנייה האחרונה התבטלה בגלל מחסור במלאי של המארז NZXT Phantom 410 ומאז לא מצאתי אלטרנטיבה שתספק את הטעם האישי שלי, לאחר חשיבה רבה המפרט גם קצת השתנה אז אשמח לקבל עליו חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ובאותה המידה לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל, לא יותר מידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…

4. הנה המפרט של המחשב שלי: (קניתי אותו לפני חצי שנה ומאז לא שיפרתי) לוח אם: Asus A8VE-SE מעבד: AMD athlon 64 3200+ Venice core זיכרון: TwinMOS 256MB*2 DDR 400mhz כרטיס מסך: Sapphire X550 256mb PCI-E+TV+DVI דיסק קשיח: Maxtor 160gb 7200rpm SATA 2 טוב נראה לי שהזכרתי כל מה שחשוב.. אני חושב שצריך להוסיף עוד 512 מגה זכרון ואולי לשנות כרטיס מסך... פשוט אני לא יודע מה הרמה של הכרטיס מסך שלי.. בעצם כל משחק שאני שם עובד.. גם OBLIVION שאני יודע שזה משחק כבד.. אני שם אותו על הגדרות MID-LOW וזה עובד די טוב, נתקע פה ושם.. אז מה לדעתכם אני צריך לשנות? אני אשמח לשמוע את דעתכם :

• 51 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אני לא מתכנן oc רצחני ואיך הוא למשחקים. יש מצב להשאיר תמעבד הזה תמיד ב oc ????? וגם אם לא הוא טוב ל oc??? התקציב 4000-4200 כולל הרכבה!!! CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אחרי שקראתי בפורום וביקורות החלטתי על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK ₪418 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪98 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז כולל ספק Antec NSK2480 Black 380W ₪497 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK2480B כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7711In PCI ₪89 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EW-7711In ------------------------------------------------------------------------------------------------- אבל יש לי התלבטות לגבי המ…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. PCPartPicker part list: http://pcpartpicker.com/p/B2GcBm Price breakdown by merchant: http://pcpartpicker.com/p/B2GcBm/by_merchant/ CPU: Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor ($339.94 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Corsair H60 54.0 CFM Liquid CPU Cooler ($54.99 @ Micro Center) Motherboard: Gigabyte GA-Z97X-Gaming GT ATX LGA1150 Motherboard ($190.98 @ SuperBiiz) Memory: Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory ($94.99 @ Amazon) Storage: Sandisk X300S 256GB 2.5" Solid State Drive ($178.98 @ SuperBiiz) Storage: Western Digital RE4-GP 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($85.00 @ Amazon) Video Card: XFX Radeon R9 290 4GB Double Dissipation Vide…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. וכו'. מה הייתם ממליצים לשים דגש על? זיכרון, לו אם, כרטיס מסך ? תודה רבה מראש

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by orlyw,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Dell Vistro 1310 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 8400M GS. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לחבר אותו למקרן / מסך חיצוני רגיל ! חיבור סנדרטי בעזרת כבל מסך אנלוגי, הנייד מזהה שקיים חיבור למקרן או למסך חיצוני אחר - אבל לא מוציא תמונה למקרן / מסך כן שיחקתי עם כל האופציות של הכרטיס מסך - עבור מוד עבודה clone \ double, שיניתי רזולוציה כמובן שאפשרתי את האופציה להציג את התמונה במסך הנייד וגם ביציאה חיצונית או להציג את התמונה רק דרך היציאה החיצונית ( כפתור ה-function +F8 על הנייד) בדקתי גם שהכבל תקין, המקרן והמסך החיצוני תקינים. מה עוד אפשר לעשות כדי לפני שמכריזים שיש איזה תקלה במחשב? האם יש אופציות נוספות שצריך לאפשר / להתקין איזה דרייבר נוסף ספציפי למחשב כזה…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by adirnasri,

לחברים מבינינו שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות את המחשב הזה MacBook Pro 13" 2.9 GHz http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/md102hb ואני רוצה לדעת אם זה מחשב חזק כמו שזה נשמע והוא יריץ לי למשל משחקים כבדים נגיד במחשב הנוכחי שלי המחשב CRYSIS 2 לא זז בכלל ובמחשב הנייח הוא גם בקושי זז.... במחשב מהסוג הזה נראה לכם שהמחשב יסחב את המשחק הזה? בכללי זה מחשב חזק זה בטוח השאלה כמה חזק וכמה הוא יתאים לי. חוץ מהצרכים הבסיסיים שזה עבודות וכאלה שעל זה אין מה לדבר כמובן אז אני מדבר על דברים אחרים לגמרי... אשמח לעזרה תודה ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אני מפתח תוכנה שצורכת הרבה עיבוד, בעיקר מאות דפדפני כרום פתוחים במקביל ורצים. למיטב הבנתי הצריכה היא של CPU ולא GPU, בכל מקרה יש לי כבר 1660TI שאני רוצה לחבר ליתר ביטחון. אז אני צריך מחשב (אם אפשר כזה שאפשר להכניס לו יותר ממעבד אחד זה מעולה - סגנון שרת). זכרונות - 32 GB יספיקו (2 סטיקים) - לדעתי מNEWEGG המחיר הוא חצי מבארץ. ירוץ וינדוס 10. איזה מעבד \ לוח אם יכול להתאים ? חשבתי ללכת על דגמי הX של אינטל ? אני מניח ש32 ליבות (16*2) זה המינימום. תקציב 5000 - 9000

12. אורח רון
    Started by אורח רון,

לפי חלק מהפוסטים שקראתי היה רשום שעדיף לחכות ולא כדאי לקנות מחשב נייד עכשיו. רציתי לדעת מתי יוצאים הדגמים החדשים של הניידים ומה יהיה ההבדל ביניהם לבין אלו שקיימים עכשיו

13. Started by moonjib,

שלום לכולם. חבר שלי קונה מחשב חדש והוא צריך עזרה. הוא צריך רק את המחשב עצמו, שזה כולל: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות (2GB, קיט), ספק, מארז, קירור (שקט!) למעבד, ופאנל (לשליטה על מאווררים וכולי). בלבד. אין שום צורך בציוד היקפי, שזה כולל: רמקולים, מקלדת, עכבר, ומסך. את המחשב הוא יקנה מ"פנדה" ולכן עדיף להסתמך על החנות. תודה . עריכה: אין גם שום צורך בכונן קשיח וצורב. ודברים ספציפיים: הוא צריך לפחות 3 כניסות SATA (2) . יש לו 3 כוננים קשיחים.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Riddler,

הי, בהמשך לשרשור מלפני חודש, רכשתי את המחשב בכותרת. הוא הגיע עם 4GB RAM, ויש חריץ הרחבה נוסף. אני תוהה האם יהיה אפשר להוסיף 8GB (שסה"כ יהיו 12), או רק 4GB נוספים. לא הצלחתי למצוא ב-manual שום אזכור למגבלת RAM. המחשב גם לא מופיע באתר Samsung ישראל (איך זה? יבוא מקביל?). באתר Corsair, יצרנית הזכרונות, תחת טבלת זכרונות נתמכים ע"י מחשב זה, נרשם ש-12GB זה המקסימום, אבל אני פוחד להסתמך רק על זה. יש לכם השערה/ידע לגבי הכמות המרבית הנתמכת? **המחשב משווק בכל מדינה עם סיומת אחרת, לפי שם המדינה (IL כאן, יש גם HK, IT, FR, TH ועוד). הדגמים כמעט זהים, אולם מגיעים עם אבזור קצת שונה בכל מדינה. זה גם מסבך טיפה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי שישמש בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג (בשביל הנכדים ואפילו בשבילי- בהגדרות בסיסיות) חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים או בהגדרות נמוכות, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לשימושה של אימי המבוגרת, רובם בסיסיים מאד כמו אופיס ואינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צ…

16. שבוע הבא אני הולך לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה לוח אם אחי טוב לדעתכם תודה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. זה המפרט שאני קונה, כמעט סופי: (יש מפרט מקביל רק אם ראדון 9700 פרו של ג'יגה בייט שגם הוא יכול להיות תלוי אם אני אצליח להשיג מספיק כסף בשביל הג'י פורס) Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1374.27 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 622.21 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 725.32 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 TDH MyVIVO 128MB DDR Retai…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by BUGY,

מישהו בבקשה יכול להמליץ/לבקר/לשפר את 4 הרכיבים העלה: 1,750 ש"ח - מעבד - Intel Core 2 Duo 2.4GHz 4MB 1066MHz E6600 BOX 255 ש"ח - מאוורר למעבד - TUNIQ 1,150 ש"ח - לוח אם - ASUS P5B DELUXE 1,500 ש"ח - זיכרון - G.SKIL 2048MB (1024MBx2) Dual Channel Kit DDR2 800MHz 4-4-3-5 סה"כ: 4,655 ש"ח ---- SKYPC.CO.IL + NOACOMP.CO.IL ------ 1. המחשב מיועד לקצת מהכול : משחקים, סרטי HD, עריכת מוסיקה וDVD, שיתוף קבצים, אינטרנט וכו' 2. אני רוצה להרכיב מחשב חזק ומהיר אשר טוב בהכול ( במיוחד "מולטי טסקין" ) והכי חשוב שיספיק להרבה זמן ( וכן אני יודעה שיום אחד אחרי הקניה ייצא משהוא חדש וטוב יותר ). 3. הדגש פה הוא על תמורה טובה ביחס של ביצועים/כסף, התקציב 5,000 ש"ח. 4. רצוי שיהי כמה שיות…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. היי, מחפש מחשב מהיר, קל פיזית ויעיל כ14 אינטש למטרות לימודים (אופיס, גלישה), צפייה מרובה בסדרות וסרטים ושיוכל להריץ משחקים לא כבדים. גיימינג לא שימוש עיקרי, אבל כמובן שנחמד ותהיה אופציה כזו. העדיפות היא לקנות את המחשב באילת, אם ידוע לכם על אתר שמוכר מחשב בסגנון של שני אלו בקישור למטה במחירים כוללי מע"מ אז כמובן שזה לוקח. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27113 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=28492&iszap=1 במקרה ויש לכם המלצה על דגם אחר: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3800 ש"ח במקסימום אחרי הורדה של מע"מ אם ניתן לרכוש את המחשב באילת (יוצא בערך 4400 לפני מע"מ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: מש…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Tom_L111,

מחפש לקנות מחשב נייח לסלון, שיחובר לטלוויזיה. שימושים ביתיים קלים סטנדרטיים (אינטרנט סרטים אופיס, טורנט, אולי גם מטלאב לפעמים), אבל מעדיף להשקיע כדי לקבל מחשב שיבצע אותם בקלילות. לא בטוח כמה כדאי להשקיע, ואיזה סוג מארז. יש מקום למארז קטן, ככה שלא חייב מחשב מיני / NUC 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך, אפשר לנצל אם תהיה תמורה מורגשת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג גם באלף ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, הורדת טורנטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש…

21. Started by Eliya Melamed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by knight27,

שלום לכולם אבקש את דעתכם המלומדות לגבי המפרט הנ"ל מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge מעבד : מעבד Intel Core i3-380UM מהירות 1.3GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 800MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 500GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : צורב DVD Multi Burner מסך : סוג HD Anti Glare מסך מט (לא מבריק) גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית תקשורת : כרטיס רשת Realtek Gigabit Ethernet (RTL8111DL) Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך INTEL GMA HD סאונד : כרטיס קול Conexant Azalia Audio Codec רמקולים מובנים מיקרופון מובנה HDMI X1 V…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by esam76,

מחפש נייד עד 2800 ש"ח מקסימום !! שימוש עיקרי אנטרנט אופיס וצפייה בסרטים HD משחקים קלים המחשב אמור להחליף מחשב נייח ישן (פנטיוום 4) כך שמשקל לא מפריע לי מעדיף מעבד CORE I3 לא פחות גודל מסך : רק 15-15.6 אינץ' לא יותר ולא פחות זמן סוללה : 3 שעות מאד היגיוני חיבורים : HDMI חשוב שיהיה USB 3 ו ESATA ובלוטות' אם יש זה בונוס כונן קשיח : 500 GB לפחות כונן : CD/DVD צורב מקלדת : עדיף מלאה לא חובה אחריות בינלאומית : לא צריך אחריות : שנה טוב שלוש שנים מעולה מערכת הפעלה : חובה מאד חשוב לי פעולת מחשב שקטה !!! לצפייה בסרטים !! חשבתי על 2 דגמים 1. https://www.ynetshops.co.il/Product/9449/ 2. או זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJ1JG אמנם זה חורג מהתקציב אבל כרטיס מ…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by amig,

אהלן, אני כותב כאן עבור מכר שמעוניין בנייד. הנה פרטי הנייד שהוא מחפש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינטש (אין לי עדיפות לגבי מאט או מבריק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). HD מספיק טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad (touchpad * משקל רצוי? בין קילו וחצי לשניים. *…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by oz_s,

שלום לכולם אני חדש בפורום אבל קורא כבר המון זמן ואני זקוק לעצה אני צלם במקצוע ומשתמש במחשב נייח עם המפרט הנ"ל: Intel Core2Duo E6850 3.00 L2 Cache 4MB MainBoard MSI MS-7346 4GB Memory OCZ 2P8001G DDR2 800 Nvidia GeForce 8800 GTS 320MB DDR3' 533Mhz\1.24GHz\2X837MHz\PCIe 1.00x16 והמון הארד דיסקים מכיוון שאני מוריד 500 ג'יגה בחודשיים על תמונות. עכשיו הבעיה שלי היא שלשימוש פוטושופ רגיל המחשב סביר אבל לא טס.. עריכה של קבצים בגודל 10MB כרגע ואמור לקפוץ עד 150MB בחודשים הקרובים. בנוסף אני משתמש במסך 24.1 אינצ' מדגם EIZO ColorEdge CG241W שעלה המווווווון אבל המוווון כסף... והבנתי שאני צריך כרטיס מסך מאווד חזק בשביל להריץ עליו גם משחקים באיכות גבוהה... (היחידים שבשימוש אצלי כרגע הם …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.