עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barak luzon,

היי, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לי למצוא מחשב התואם את הדרישות, לא איכפת לי גם לחרוג בכמה מאות שקלים... * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תכנות בC#, סרטים בHD. * גודל המסך - 13 או 14 לא יותר... * משקל רצוי - בשום מצב שלא יעלה על 2K אבל כמובן שעדיף פחות! * זמן סוללה- לפחות 6 שעות. * יציאת DVI - חובה , אם יש HDMI זה גם טוב * בלוטות - כמובן *דיסק קשיח 320GB - 7200RPM - אי אפשר להתפשר על זה * כונן אופטי - לא (לחסוך במשקל). *מעבד I3 ומעלה *2GB RAM ומעלה *כולל WIN 7 הדרישות שלי הן מאוד ספציפיות, אבל אני לא מכיר את השוק של המחשבים הניידים ככה שאין לי מושג איך להתחיל לחפש :s05:... תודה!

2. Started by MagnuM_47,

שלום אני צריך לקנות מחשב נייד מאחד האתרים בחו"ל - אני מכיר את האתר הזה שהוא מצויין:http://newegg.com/ אם אתם מכירים אחרים אז אני אשמח... שהמחשב יהיה מהמעבדים החדשים DUAL CORE ואם התקציב מאפשר אז 2G זיכרון.. ושהכרטיס מסך יהיה סבבה... ממממ ואם אפשר גם אז מסך שיהיה קטן, 13 אינץ' גג 14!... תודה רבה לעוזרים... !! (אפשר לחרוג ב50-100$ אבל לא יותר מידי...)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by joniar,

לילדה בת 15 לביה"ס מה שאפשר להוציא בתקציב הנ"ל תודה....

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Yuval Schlosser,

j

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  5. Started by roadkill16,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד (לא נייח עקב אילוצים), לאדם מבוגר, בעד כ-1000 ש"ח. מדובר באדם עם די 0 ידע טכנולוגי (ברמה של "תלחץ פה וזה עושה ככה, תלחץ שם וזה עושה ככה"). שימושים כמעט יחידים הם יוטיוב ונטפליקס. חשבתי על Chromebooks. ממה שהבנתי הם מוצרים מאוד רובוסטיים ושקשה "להרוס" מבחינת תוכנה (וירוסים, מיליון תוכנות ריגול, פופאפים וכו'). ודי החסרון היחיד זה שצריך גישה לאינטרנט. אך אם השימוש היחיד זה נטפליקס ויוטיוב.. אז.. האם זה באמת חסרון? מתלבט אם כדי לקנות משהו מGearbest, אמאזון, או חנות כלשהי בארץ. תודה, דניאל

6. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 1000$ למשחקים וסרטים ואולי קצת גלישה שיהיה לו זיכרון גדול וכן כרטיס שיריץ משחקים מה שאפשר מה אפשר להמליץ לי עליו? תודה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by GodMe,

יש לי תקציב של עד 10000 ש"ח למחשב נייד,חדש לא משומש כמובן . המטרה שלי היא למשחקים כבדים יחסית ולמולטימדיה. חשבתי לקנות 120 GB ןמעבד CORE 2 DUO T7600 אני לא זקוקה לציוד היקפי אני יכולה להסתדר בלי כרטיס קול מאוד איכותי זה לא מאוד קריטי ואני ממש לא צריכה כונן דיסקטים ואיזה כרטיס מסך מומלץ יש? די התאהבתי בסוני VAIO כי העיצוב הוא די חשוב ויש להם עיצובים אסתטיים אני ממש זקוקה למחשב כמה שיותר שקט מסך לפחות 15.4 או 17 משקל אני מעדיפה מתחת ל 3.5 ואני זקוקה ללפחות 1024 RAM אני מעדיפה 2048 ראיתי באתר של סוני את הנזכר למעלה ואפילו 200 GB וזה עלה 8000+ הבעיה היא שזה נמכר רק באמריקה איפה אפשר למצוא משהו דומה פה בארץ? ויש המלצות לעוד חברות איכותיות עם מפרט דומה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי. אני אדריכל, ואני מתכוון לרכוש מחשב נייד לתוכנות רינדור. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי שני דגמים ששמתי עליהם את העין האחד הוא לנובו W530 והשני הוא הדל W6700. הדילמה שלי היא לגבי כרטיסי המסך שבשניים. לפי בדיקות מעמיקות שעשיתי מצאתי שהלנובו מגיע עם כרטיס מסך של קואדרו והדל מגיע עם ATI. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים שיש לשניים. . ;)

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by Spider1,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ברמה גבוהה שיעבוד חלק עם אינטרנט+PDF+WORD קטן - עד 12 אינץ במחשב נועד ללימודים. תקציב עד 600$, אשמח להמלצות גם מחנויות\דגמים מארה"ב אם יש מחירים טובים, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש פער משמעותי בביצועים. יש לי LG X110 מהעבודה ואכלתי איתו כל כך הרבה חרא שהוא איטי אז החלטתי לשדרג אני רוצה משהו משמעותית יותר מהיר וכדומה. תודה לעוזרים SPIDER1

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by יוני גורן,

שלום, מתלבט בין מספר דגמים (כולל מקבוק פרו, למרות שלא החלטתי אם לעבור עדיין) מתעסק בהנדסה אזרחית אשמח להמלצתכם (גם ה- XPS15 אופציה אולי, למרות שהוא מעל התקציב אז לא אידיאלי) תודה יוני מחשב נייד עם מסך מגע ‎Dell XPS 13 Plus 9320 XP RD33 143 (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU003HI (ksp.co.il) מחשב נייד Lenovo - ThinkPad X1 Carbon Gen 11 21HM005MIV (pc365.co.il) מחשב Apple MacBook Pro 14 Apple M2 Pro Chip 12 Core CPU (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע ‎Dell XPS 15 9530 XP RD33 14424/97 (ksp.co.il)

12. Started by Moshik144,

שלום לכולם אני צריך המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש''ח לשימושים הכי בסיסיים שיש: גלישה באינטרנט ופתיחת כמה כרטיסיות במקביל, קריאה ושליחת מיילים, שמיעת מוזיקה וכו'. חשבתי על המחשב הזה מה אתם אומרים ? האם יש אופציות יותר טובות באותו המחיר? https://ksp.co.il/?uin=45580&select=.268..271..1358..211. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by satlan1,

אחי גר בארה"ב..הוא מחפש נייד במחיר עד 1200$. המחשב בעיקר לאינטרנט והורדות. לא בשביל משחקים. בקשר למסך אז שיהיה 15 או 15.4. עכשיו בקשר לווינדוס, הוא אמר שרוב הניידים מגיעים עם VISTA. ככה שצריך זיכרון של 2GB לא? יש אפשרות לרכוש בלי מערכת הפעלה או עם XP נניח? תודה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by Dolmiti,

מחפש מחשב בסיסי רק לגלישה ואופיס. קונה בימים הקרובים. השימוש בו יהיה כשעה ביום.תקציב עד 1200שח. אפשר גם אמזון\איביי\יד2 לא צריך:ציוד היקפי, שקט,OC,וינדוס, משקל כן חשוב- שיתחבר לכל מקרן ממוצע (בשביל הרצאות) תודה

• 44 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by danken,

דרישות: בעיקר ניידות קל משקל איכותי ואמין תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. אורח קטרפילר
    Started by אורח קטרפילר,

אני יודע שהתקציב רע אבל אנסה בכל זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת SPSS ואינטרנט וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - SPSS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  17. שלום, יש לי דרישות מיוחדות קצת. אני לא יודע אם יש מחשב שעונה על הדרישות בכלל. אני צריך מחשב נייד עד 14 אינץ' (כדי שיהיה מספיק קל) עם כמה שיותר דיסק קשיח (לפחות 1TB, הכי הרבה שיש). אני לא יודע אם יש אופציה כזו, אבל אם יש מפרט שיש לו שני דיסקים, אחד עם SSD והשני לא SSD שבו יהיה הרבה נפח. חוץ מזה, צריך שיהיה usb3 שאני מניח שלכולם כבר יש. מה דעת המומחים? יכולים לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד רציני בשאיפה לארבע שנות תואר ראשון בהנדסת מכונות, המחשב בעיקר ללימודים נטו (ללא משחקים וכו'). אני מאמין שאני אצטרך לעבוד עם תוכנות גרפיקה שונות עבור סירטוטים וכו'. הדרישות הבסיסיות מבחינתי: מסך עד 12'' משקל קל יכולת חיבור לתחנת עגינה (כולל מסך, מקלדת אלחוטית, עכבר וכו') השאר פתוח להצעות..... ויותר חשוב היכן אתם ממליצים לרכוש מחשב, יש הרבה חנויות וקשה לדעת על מי לסמוך!!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by ZXY1,

מחשב לקצת מהכול קצת לימודים/אינטרנט/משחקי רשת (Roblox) / משחקים קלים מצאתי מחשב נייד במחיר זול עם מעבד A6 9225 עד היום הייתי תמיד קונה עם מעבד של אינטל מה אתם אומרים על המחשב ? באיזה רמה הוא מקביל למעבד אינטל ? מחשב נייד - Lenovo IdeaPad 330-15AST 81D600TPIV - צבע שחור - כולל צורב מצאתי מפרט קצת יותר חזק מחשב נייד Dell Inspiron 15 3000 3593-1005G18G25ILOB - צבע כסוף

20. Started by rani1986,

- מעוניין בלפטופ עד 1500 ש"ח למטרת עבודה ולימודים, שימוש באינטרנט, חיבור בין המחשב לTV - אין חשיבות לחברה היצרנית - מסך 15.6 בלבד - אוכל לקנות את המחשב מאילת ולחסוך את המע"מ אשמח גם להמלצה על חנות אם זה לא נוגד את חוקי הפורם - רצוי SSD אבל אם לא נכלל בתקציב אז לא קריטי - אין צורך במערכת הפעלה - רצוי שתהיה אחריות ל3 שנים אשמח לתגובתכם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני צריך המלצה לנייד פשוט עד 1500 שקל לאמא שלי שיהיה לה לגלישה באינטרנט וזהו . שיהיה מסך נורמלי ולא קטן מידיי . תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני מחפש מחשב נייד עד כ-1500$ (אני לא לחוץ על המחיר כלכך אבל לא להגזים) מסך קטן יחסים לא 15.4' ולא '17 משו יותר קטן כולל כרטיס מסך טוב ומעבד חזק ו- 2Gb זכרון וHD גדול כמה שיותר (יש לי הרבה מאוד סרטים ומוזיקה...) צורב DVD והדברים הרגילים. תודה מראש לעוזרים.....

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by smood,

היי, אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן במצב סביר ביחס לשוק הקיים. מסך 15 אינצ' +-. אני די חדש בכל העסק הזה אז רציתי למישהו אולי יכוון אותי איזה חברות מומלצות. מבחינת אמינות, משקל, פיטצ'רים וכדומה. [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 16:22:46 היי,אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שי…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, גלישה, סרטים לילדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אופיס, גלישה באינטרנט, סרטי ילדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

25. Started by X-BLADE,

מחשב נייד לעבודות משרדיות נטו.....יש אפשרות גם ליד שנייה...[ http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1055781&SalesCatID=6 ] דרישות: wifi צורב דיוידי...שיהיה הכי משתלםלמחיר הנ"ל. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.