ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש נייד חדש לרכישה. שימוש עיקרי: תכנת אוטוקאד. עובד על שרטוטים כבדים וגדולים, כאשר כמה פתוחים בו זמנית. בנוסף עובד על תוכנות משרדיות רגילות שפתוחות. שימוש משני: פוטושופ, סקאצאפ, בנוסף משמש למצגות גדולות, ואיחסון תמונות פרוייקטים (הרבה!) - צריך מערכת הפעלה XP - שיהיה מותאם לקנייה עתידית של תחנת עגינה לחיבור מסך גדול אצלי במשרד (26") (עוד לא נרכש) - מחשב שעובד כמעט בלי הפסקה, שיהיה סוס עבודה על באמת ושיהיה מהיר ממש. -זכרון רציני - ללא מצלמה, ללא טביעות אצבע וכו', ללא משחקים - נטו לעבודה. תקציב בסביבות 5000 ש"ח וצפונה , הכל לפי התמורה... אני מקווה... בתודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי חברה, חשבתי על macbook pro עם i7 זיכרון פנימי 8GB וזיכרון חיצוני 0.5TB. השאלות שלי הם: 1. האם המחשב מספיק טוב לעריכה מקצועית (לא סופר מקצועית אלא עורך מוזיקה לחתונות/אירועים וכו'), או האם יש לכם המלצות אחרות? (אני שומר קבצי מקור ולא מקודד ל-MP3 2. האם עיקר הבעייה היא הזיכרון הפנימי ולא מהירות העיבוד ולכן אפשר ללכת על מהירות של 2.3GH ולא של 2.7 ובמקום זה להגדיל את הזיכרון הפנימי ל-16GB (זה המקסימום שלהם) ואולי גם לשדרג ל-750MB שטח איכסון? אשמח לתגובות תודה הלי
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 8 32bit celeron 1005m GeForce 710m אני חושד שהכרטיס המסך לוקח את הזיכרון.... איך אני מבטל את זה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - hardware reserved רשום לי 1.7gb
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
Sager NP9261 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4096 פשוט מדהים. חסרונות: 30 דקות זמן סוללה יותר מ5 ק"ג יתרונות? 4 ליבות SLI 3 דיסקים קשיחים שקט וקר פשוט מקסים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשרי לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני ... , המון המון זמן , רציתי מחשב נייד . וכרגע אני מוכן לקנות אחד מישהו מכיר מחשב נייד ? שיכל להריץ משחקים ? מחשב נייד טוב ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי ASUS N550 מעל לחצי שנה. והוא לפעמים מרעיש או יותר נכון עושה "רעש" של חשיבה. זה לא מאוורר, בדקתי את זה. אני לא מצליח לעלות על המקור מה שאני חושד זה או ה-HDD או הכונן CD אבל לא יודע איך לבודד את זה. מישהו מכיר תקלה כזאת ? זה נראה כאילו הוא מנסה לטעון או משהו, או לא יודע מה... אשמח לקבל דעות/פתרונות תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משומש עד 1000שח (סטודנט עני). מה כדאי לי לחפש ? איזו חברה ? דגם ? המחשב ישמש רק לצרכי אינטרנט וכתיבה. כמובן שיהיה עליו לינוקס (כך שהוא לא חייב להיות אימתני). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HP NX9000 מסך 15.4" Pentium 4 2.0 Ghz 512MB RAM 160GB HDD (חדש, החלפתי לא מזמן) עמדת עגינה המחשב בן 5 שנים. כמה לדעתכם אני צריך לקחת עליו? תודה!
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח טוב בבית ואני צריך מחשב נייד בעיקר לעבוד עם מסמכי אופיס בכל מיני מקומות, להתחבר לפעמים קצת לאינטרנט ושיוכל להראות סרט קצר (לא הורדות מהאינטרנט). רציתי לדעת אם זיכרון של 256 מגה יכול להספיק לי ואם אפשר להסתפק במעבד של פנטיום 3 או אולי סלרון 1.7. שאלה קצת מעורפלת אבל אני לא כזה מבין בלפטופים. יש גם חנות טובה למחשבים ניידים משומשים שמישהו יכול להמליץ עליה? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אהלן שלום מחפש נייד 14 כזה I5-7 , 16gb, SSD יש לא מעט כאלה בתקציב באינטרנט, רק שאלה קטנה , כמה ההבדל בין 1920*1080 לעומת 1366 משמעותי? ואיך אני יודע שהנייד מגיע עם טעינה דרך USB c ? וכמה מתח הוא צורך בצורה הזאת? תודה
-
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
האם בדר"כ יש בעיות כשקונים משומש? מעולם לא קניתי נייד משומש לכן אני שואל.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל האפשר וגם עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טוב ואחריות גבוהה…
-
- 85 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד* שישמש לכתיבה, ניהול חשבונות, הוצאת חשבוניות online וכיו"ב. בנוסף כמובן לגלישה ולצפייה הן בסטרימינג והן מקובץ. וגם חיבור למקרן/מסך לצורך הרצאות ומצגות. ונוח לגיבוי קבוע. הקריטריון החשוב ביותר זה אמינות - מכשיר שיחזיק מספר מכובד של שנים ולא אמור לקרוס או להפסיק לתפקד מבחינת חומרה /תוכנה. (השאיפה לטווח של חמש שנים ומעלה). ממש לא חייב להיות הכי חדש/ גדול/ נוצץ. *הערה: עד היום עבדתי מעט מאוד עם מחשבים ניידים ותמיד העדפתי נייחים. כיום אני עובד בשתי קליניקות בין שתי ערים וגם מבחינת מקום ועיצוב אני לא רוצה מחשב גדול וקבוע על וליד השולחן. אך אם יש פתרון שמוכר לכם, למשל מארז קטן ואלגנטי ומסך שיכול להתקפל בקלות אני מוכן לשמוע. …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב: כ 4000 - 5000 ₪- גמיש 2. שימוש: משרדי, אקסל ותוכנות סטטיסיטות 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: 14" 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: כל הארץ 9. מועד קנייה: בהקדם 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB-C, 11. דרישות נוספות: סאונד ברמה סבירה פלוס 12. הערות כלליות: חובב Lenovo, תודה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? $500 כן בקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב נייד תמיד שקט לא? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בעיקרון, עדיף 14" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 314 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? $500 כן בקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב נייד תמיד שקט לא? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בעיקרון, עדיף 14" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 324 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קל (עד 1.5 ק"ג ועד 12 אינטש) עד 17,000 עם הדרישות הבאות: 1. נוח 2. לא חם 3. סוללה ארוכה (לפחות 5 שעות) 4. שרות טוב 5. יכול להריץ המון אפליקציות במקביל בלי שנגמר הזכרון 6. אמינות 7. תמורה טובה בעד הכסף השימוש הוא רק משרדי תוכנות פשוטות אבל שלוקחות הרבה זכרון (אפליקציות גרפיקה, מסחר, OFFICE ועוד) המליצו לי על המחשב הבא של TOSHIBA: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3709&p=8 בעיקר בגלל העוצמה, האמינות, והדיסק SSD מה דעתכם? יש עוד המלצות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות גודל המסך: סטנרדטי רזולוצית המחשב: לא משנה משקל רצוי: כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך: 4 שעות יספיקו האם נדרשות יציאות מיוחדות: hdmi אך לא חובה גודל מינמלי: לא כזה חשוב כונן אופטי: כן תמיכה בתחנת עגינה: אפשרי אחריות בינלאומית: אפשרי רישיון הפעלה: לא צריך העדפה לחברה כלשהי: לא הערות: המחשב בעיקרון ישב בבית ומידי פעם ניקח אותו לטיסות וכו... השימושים בו זה בעיקר אינטרנט אופיס ולפעמים סרטים
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב לאמא שלי ... העיקר זה משרדי ממש פשוט גלישה באינטרנט אימיילים ואופיס... עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לטלויזיה ולראות איתו סרטים ודברים כאלה מדי פעם... זה היעוד של המחשב לא יותר מזה... חשוב שיהיה אמינות כמובן גודל מסך בין 14 ל 15.4 רחב. חשוב שיהיה USB כמובן... שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, יציאת מסך ובאופציה S-VIDEO .... וכל שאר הדברים הרגילים... ואם יש איזה שלט רחוק למחשב או שאפשר לקנות יותר מאוחר בנפרד בשביל מצגות.. תודה מראש איתמר
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר טוב לקנות מחשב, התקציב הוא בין 5000-6000 ש"ח. הוא אדריכל ככה שיש לו כמה תכנות "בינוניות" לא חייב מכונת עיבוד אימתנית אבל אני מעדיף בשבילו שלא יהיה סלרון. כנ"ל לגבי 512 זיכרון, מבחינת הארד דיסק אני חושב שגם 30 יספיקו, מקסימום משדרגים בהמשך למרות שלא נראה לי שיהיה צריך. לגבי כרטיס גראפי, שוב זה מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים, מספיק הכי פשוט שיש. לגבי גודל עדיף כמובן כמה שיותר קטן ולגבי סוללה לא הכי הכי חשוב אבל שוב כמובן עדיף משהו כמה שיותר חסכוני... אני מאד אודה לכם על המלצות או הערות ואגב אני אקבל המלצות לחנויות בשמחה! (בפרטי כמובן!)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio, Eclipse 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- כרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?-…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי את המחשב: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8645 היום בבוקר הטמפרטורה הייתה על 57 ועכשיו היא על 74! זה אמור להיות כל כך גבוה? יש מצב שיש פגם במחשב?
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
זה נורמאלי שמחשב נייד מגיע ל65-70 מעלות? מחשב נייד של Fujitsu Siemens, מעבד Pentium 2.2Ghz
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
הנניד שלי מתחמם מאוד מאוד עד שכבר אי אפששר לגעת בו... ובסוף נכבה לבד...מה לעשות? מאין נובעת הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את מחשב נייד : HP Pavilion dv6-3125ej XR528EA כבר קרוב ל4 שנים. בחצי השנה האחרונה הוא התחיל ממש להתחמם, קניתי לו משטח קירור אבל זה בכל זאת לא עובר. מישהו יודע אם יש פתרון? ועוד דבר איך בודקים מה הטמפרטורה של המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-