ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצלל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? עדיפות למסך 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחקים הכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בהכל 4. האם יש רכיב בו אי…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי! אשמח מאוד לעזרה בבניית מפרט למחשב ללימודי אנימציה, בתקווה שיוכל לשרת אותי כבר כמה שנים קדימה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, ממש מעדיפה לא לחרוג אם אפשר. חריגה רק בשביל באמת לא לעשות פשרות אלימות מידי. 2. מה שימושי המחשב: אנימציה ועריכת וידאו\תמונות (הרמוני, מאיה, אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך (המלצות יתקבלו מאוד בברכה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא באמת יודעת על מה מדובר... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס כן, WIN10 …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HI ALL היום רכשתי בלוגיק את המחשב במפרט, אני עוד יכול להחלף רכיבים מה דעתכם ? (חשוב לציין שמאוד חשוב לי מחשב שקט) 0 7188 Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 869.98 ¤ 1 869.98 ¤ 1 7090 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 269.99 ¤ 1 269.99 ¤ 2 7217 AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 830.00 ¤ 1 830 ¤ 3 6216 Igloo 2470 Light CPU Cooler for AMD Athlon XP 50.00 ¤ 1 50 ¤ 4 6964 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 505.00 ¤ 1 505 ¤ 5 7022 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 875.00 ¤ 1 875 ¤ 6 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 300.00 ¤ 2 600 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ …
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הולך ליקנות מחשב חדש הוא מאוד אוהב משחקים (גם הכבדים ביותר כמו crysis ) אני אמרתי לו שהמיפרט הזה עד 3k הו לא מיפרט מספיק חזק מה דעתכם בתודה מראש לכל המשיבים נ.ב הזיכרון הוא 2 גגיגה והמסך שלו 17" והו לא רוצה מקלדת רמקולים עכבר וכו... רק את המחשב Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5K/EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מאר…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤627 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤208 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤153 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤679 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44022 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 335 ¤188 כמות:1 http://www.sk…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, המחשב הראשון הוא לחברה שלי, שהוא עד 2500, היא צריכה אותו למטרות עבודות במהלך התואר ובין היתר למדיה, כי היא צופה הרבה בסדרות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (מעל עד 3000 זה חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר כמו וורד, PDF ועוד דברים שהיא צריכה במהלך התואר ובין היתר אפשרות לצפייה בסדרות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני מתאר לעצמי שמערכת הפעלה יש בכל מחשב נייד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט כולל מסך עד 3000 שח גם של אינטל וגם של AMD תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לעבודה של עריכת תמונות ווידאו, התקציב הוא 6500-7000 ש"ח (צריך לכלול מסך, ציוד היקפי.. הכל). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתעניין במחשב נייד חדש. אחד הדברים שחשובים לי זה שיהיה מסך מבריק. (אני יודע שיש הרבה שלא סובלים את זה אבל אני אוהב את זה...) ככל הידוע לי מסכים מבריקים יש רק ל HP ול LG. אינני רוצה מחשב HP מה שנשאר זה LG . אשמח מאד לדעת מה דעתכם על טיב המחשבים שלהם (מכל הבחינות: איכות חומרים, הרכבה, עמידות, התחממות/הנדסת מחשב) וכמו כן מה רמת השרות של היבואן... ??? בתודה רבה מראש נ.ב. לא שמתי לב שיש פרום משנה על ניידים - אנא העבירו שאלה זאת לשם
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כן, אני יודע שיש בערך אלף אשכולות עם בדיוק אותו תקציב אבל בכל זאת החלטתי לפתוח עוד אחד כי יש לי דרישות טיפה שונות אז ככה, אני כבר מורח את המחשב הגוסס שלי יותר מדי זמן והגיע הזמן להתחדש. אני קצת חנוק בכסף ולכן הייתי מעדיף לחסוך כמה שאפשר ולהשאר על גבול ה3.5, מצד שני אם אני משקיע כסף אז חשוב שהמחשב יהיה אמין, ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה לאורך זמן, ואם ההבדל בין 3.5 ל4 באמת עושה הבדל אוכל לגייס את הכסף. לסיכום-הביצועים והאמינות(=שיתפקד כמה שנים טובות לפני שיתפגר) בעדיפות עליונה. השאלה אם אוכל לקבל את מה שאני רוצה בתקציב שיש לי? או שאולי עדיך להזמין מחול? AMAZON או משהו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-4K *בהדגש למה שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי.. אני לא ממש מבינה במחשבים אז אני מקווה שתעזרו לי : ??? טוב אז בעיקרון המחשב עד תקציב של 2500 (חריגה עד 3000 שקל גג ורק אם ממש אין ברירה) למשחקים בעיקר(כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות) לעריכה גרפית בפוטושופ ואינטרנט.. ציוד היקפי לא צריך.. שיריץ ויסטה (אם מומלץ בכלל).. תודה מראש :yelclap: ;D ;D ;D 8) :
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום. כל חיי חיפשתי את הזול ביותר (תחביב שלי) והתפשרתי על איכות. זהו, היום אני מחפש מחשב נייד בשביל עצמי שיהיה באיכות טובה. קצת רקע: ביוני 2013 אחרי שביקשתי המלצה למחשב, רכשתי את הלנובו G580 שלי באזור ה-2600 ש"ח ומאז השתמשתי בו כל יום, 18 שעות ביום, בלי יוצא מן הכלל. הוא מחשב טוב, עם מחיר שהיה מצחיק בשביל המפרט אבל היו כמה דברים שהפריעו לי בו, רובם קטנים אבל האחד שעיקרי זה המסך, הוא מכאיב לי בעיניים וגם הרזולוציה נמוכה מדי (1366X720). מה אני מחפש: מחשב באיכות בניה סבירה-פלוס עם פאנל איכותי ורזולוציה של לפחות 1080P, מעבד חזק אבל לא יותר מדי וכרטיס מסך טוב, לא המובנה במעבד. אם צריך, הנה השאלון משרשור החוקים: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת …
-
- 19 תגובות
- 13.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיריץ משחקים כמו: battlefield 3-4 התקציב שלי הוא באזור ה1500-2000 שקל גג 2200 אני משחק על רזולוציה של 1920X1080 מקסימום לא חייב שכל המשחקים ירוצו לי על ULTRA העיקר שירוצו חלק, כמובן על איכות מעל MEDIUM היום יש לי מחשב עם הנתונים האלו: לוח אם : GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד: Intel core i5 2 cores לא זוכר בדיוק את הדגם זיכרונות 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: משהו עלוב ב150 שקל תודה!
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שישמש למשחקים ועבודה משרדית. לא מדובר בדיוק בגיימר כבד.. בכל אופן, אני לא מעודכן בחומרה החדשה, כבר כמה חודשים שלא יצא לי לבקר בפורום באופן סדיר, אבל עקרונית חשבתי על מחשב מבוסס Amd 3200, לוח עם כ. קול איכותי, לי אישית יש את ה DFI Ultra D, אבל מכיוון שלא מדובר במחשב לא"ק אני מאמין שישנם מספיק לוחות בלי כל הפיצ'רים לא"ק, שכן כוללים כ. קול איכותי. זכרונות - משהו כמו ג'יגה של A-data, אם אני זוכר נכון, המחיר כ250 לסטיק של 512. כ. מסך - חשבתי על 6600GT, אבל שוב, אני לא הכי מעודכן. לא נדרש מסך. תודה רבה! עריכה: אהה, המפרט מלוג'יק. נדב.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש, בקיצור הכל טוב ויפה רק שיש בעיה אחת קטנה - אני מעוניין לרכוש ב-Newegg.com שהבנתי שהיא החנות מספר 1! וכשראיתי את המחירים באתר הייתי בהלם ולכן החלטתי שזהו אני רוכש את המחשב אצלם! בקיצור אני אשמח מאוד לדעת אם הם אמינים, אם בכלל פעם הם שיקרו משהו, אם החלקים באים בדיוק כמו שהזמינו, אם יש חנות יותר טובה מהם או שאין צורך כי היא אחלה חנות, אם משהו רכש מהם כבר בעבר אשמח אם הוא יתן ביקורת קצרה עליהם איך הוא הרגיש בתור לקוח. קיצר כל מה שאתם יודעים על Newegg.com אשמח שתגידו אני פעם ראשונה רוכש בחנות בחו"ל וזה סכום ענקקק ואני פוחד עליו ולכן אשמח אם תענו לי. אני גם מעוניין לדעת אם זו חנות בארצות הברית או בעוד מקומות ואם יש משלוחים ואם…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה למפרט. המחשב יריץ לרוב משחקים והמפרט לא צריך לכלול מסך או ציוד היקפי. אם זה חשוב המסך שיש ברשותי הוא samsung XL2370HD המפרט מיועד להגדרות גרפיות גבוהות וחשוב שהמחשב יהיה שקט בזמן עבודה מומלצ שהמפרט יכלול את המארז midi atx (ראו תמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שאמור לשמש קרובת משפחה..בגדול שימוש בסיסי דפדפן אופיס וכו.. זה פחות או יותר המפרט.. 15 אינץ ומעלה (נראלי 15.6 האידאלי) מעבד i5 8 GB RAM SSD 256 GB (חושב על טווח רחוק יותר כי יש סיכוי ש128 יספיק) לגבי משקל עדיף משהו קליל ולא כבד..ממה שאתם יודעים כי לא יודע לשים את זה במספר.. בגדול זה טיפה יותר ממה שצריך (לא בטוח לגבי i5 ו8GB RAM) אבל מעדיף טיפה יותר השקעה וללכת על בטוח חשבתי על מסך מגע אבל נראלי במסך של 15.6 זאת השקעה שלא שווה, כי לא בטוח שהיא תהיה נוחה.. אשמח להמלצות ממה שאתם מכירים ויודעים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ... אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעיקר לשימוש באוניברסיטה ובעיקר שימוש ביתי , אולי קצת משחקים (אבל בלי להסחף). אחרי חקירות מאומצות הגעתי למסקנה שהמפרט הבאה מאוד יספק : 1.מעבד AMD ATHLON XP 2400 2. לוח - ASUS - A7N8X-E DELUXE 3. 512 MB DDR SAMSUNG 400MHZ (יש למישהו המלצה אחרת ? ) 4. ASUS RADEON V9200SE 128MB DDR 5. MAXTOR / WD 80GB 8MB SATA השאלות שלי הן .... - איזה מארז כדאי לקנות ואיזה מאוורר (למארז (שמקרר גם את הדיסק ?) ולמעבד אם צריך) (משהו באזור ה300 שקל גג ) - צריך באמת SATA - הביצועים שלו יותר טובים , הוא שהוא רק תומך ב RAID. ? תודה רבה על העזרה..
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת מפרטי מחשב, אני נער בן 15 שרוצה לקנות מחשב נייח (אישי) בעיקר למוטימדיה (סרטים, שירים). אני רוצה לומד שפות תכנות ומתחיל לבנות אתרים (בקרוב אפילו תוכנות). לכן אני רוצה מחשב לפי הצרכים שלי. לגבי המשחקים, אולי אני אשחק, אם כן, אני אשחק בקנטר סטרייק ובשביל זה לא צריך כרטיס מסך טוב. תקציב המחשב שלי הוא עד 4000 ש"ח ואפשר לחרוג ב-400 ש"ח (שזה יוצא בסוף 4400). דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד ליבה כפולה ( Intel Core 2 Quad Q6600 Box) - הכי חשוב... זיכרון 2 ג'יגה (לא משנה 2 זיכרונות של ג'יגה) חשוב שזה יהיה DDR2! מארז שהוא גם יחסית חשוב nzxt apollo. כפי שקונים לי אז קונים גם לאחותי מחשב, היא אוהבת בעיקר את המשחק Sims והיא רוצה את הגרסה החדשה (שהיא כבר לא כ"כ חדש…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחשב למשחקים ב5500 ש"ח בלי ציוד היקפי =] (המפרט העדכני בהמשך הדיון..)
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תסתכלו בקובץ המצורף ! אם למישהו יש משהו להוסיף/לגרוע לפני שאני מזמין בבקשה לתת את הדעת ! תודה דין [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 2200 ש"ח כרגע בשביל לקנות מחשב חדש זה לא מספיק בשביל הרבה אבל העניין הוא שיש לי כבר שני חלקים מצויינים שיחסכו לי עלויות האחד זה כרטיס מסך HD6850 והשני זה ספק כוח seasonic 620W ביחד הם "חסכו" לי מהמחשב החדש הרבה מאוד כסף מקניית כרטיס מסך חדש וספק כוח חדש כיוון שהם יחסית חדשים ובמצב מצויין המטרות העיקריות שלי הן גיימינג ועשיית אוברקלוקינג התקציב הוא בסביבות ה2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300-500 ש"ח חשבתי כבר על כמה חלקים שחלקכם בטח יציעו לי עליהם בתקציב הזה ולכן אני יעלה אותם פה(למרות שאם יש איתם בעיה כלשהיא אז אפשר להציע לי משהו אחר אם הוא יותר טוב או בעלות/תמורה יותר טובה) הארד דיסק-WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB שהרבה מציעים אותו לתקציבים האלה ומארז כנ…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מקרוב משפחה JUMPC להתקין עליו ווינדוס XP (הוא אפילו טרח לקנות חוקי...), המחשב הגיע עם UBUNTU. אין בעיה להתקין את הווינדוס, אבל מאיפה אפשר להשיג דרייברים? המחשב נמכר גם עם XP בחלק מהגרסאות, ככה שדרייברים בטוח יש, אבל איפה אפשר למצוא אותם? חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות, אם למישהו יש עצה או כיוון, אתם מוזמנים לחלוק תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-