עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amia11,

שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לתלמיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה גודל מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים, סרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה קל ונוח 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,600 ש"ח ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיראה אסתטי, עדיפות לצבע שחור/אפור ולא כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

4. היי, אשמח לסיוע בנושא שבנדון. להלן הפרטים: תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - חריגה יחסית קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אפשרויות פתוחות - לימודים, גם קצת משחקים ועריכות אבל לא משהו מפלצתי (יש גם xbox בבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

5. Started by Lior4543,

אהלן, רציתי לקבל המלצות מגדולים ממני על מחשב נייד לתלמיד, סוללה ארוכת טווח (6 שעות), עיקר השימוש יהיה אופיס, אבל גם לפעמים קומפילציות של ג'אווה, אממ אני מניח שאני גם יראה סרטי HD מידי פעם.. עוד שאלה, נגיד ויש לי מחשב נייד האם אני יוכל להתחבר לאינטרנט כמעט מכל מקום? האם כדאי לעשות בימינו נט-סטיק בשביל קצת גוגל ופייסבוק?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. מעוניין בהמלצה למחשב נייד שישמש בכיתה לכתיבה . דרישות בעיקר אופיס וזמן סוללה ארוך ככל שניתן עם ניידות. התקציב - עדיף נמוך ככל שניתן בלי להתפשר יותר מדי עם הדרישות * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? ממגבלת הגודל 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי נסיוני עדיף מאט, פחות השתקפויות ניאונים וחלונות במסך. * רזולוציית המסך? מה שמקובל, לא על זה תיפול הקניה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא יודע מה מקובל, הכי נייד שאפשר במגבלות התקציב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, ככל האפשר. 5-6 שעות - יום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI רצוי לחיבור לטלויזיה בשביל הכיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD סביר 500G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by עמנואל לוסטיג,

מה מומלץ? כדאי מאמזון? מה?

8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 כן, 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית לימודי תיכון יו טיוב ואולי מעט סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל אם לא כוללים אז לא לחרוג בבקשה מהתקציב 8. האם ישנה העדפ…

9. Started by royban,

הי, כמה מורגש הבדל בין i3 ל i5 במחשב נייד לעבודה משרדית? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

10. שלום, אני יודע שהתקציב נמוך אבל אין צורך במחשב מפוצץ. דברים שחייבים להיות: ווינדוס מצלמה מובנית מקלדת עם אותיות עברית (אז אמזון וכו' לא בא בחשבון) אשמח להמלצות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  12. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  13. Started by ac1240,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ברמה בינונית וסרטי תלת מימד * גודל המסך? מינימום 15.6 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות שעה וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין אפשרות לחריגה ואפילו רצוי להצמד ל5 כמה שיותר תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לקנות לי מחשב נייד לצבא על מנת שאוכל לעבוד בו על תוכנות התלת מימד בעיקרון אני עובדת עם המאיה, האפטר אפקטס, פוטושופ והפריממיייר לכן אני צריכה מחשב עם ביצועים טובים שיסחוב לי את התוכנות האלה בקלות ויאפשר לי עבודה רציפה המליצו לי על המחשב הזה Gigabyte W576V 2.6GHz http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71630&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# מה אתם אומרים עליו? ללכת עליו או אופציות אחרות? כמובן שיש הגבלה במחיר עדיך כמה שפחות לדעתי הלימיט הוא 6000 שקל גג 6500 ושוב עדיך כמה שפחות כי מעכשיו חיים על משכורת חיילים חח תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. היי, אני סטודנטית לעיצוב וזקוקה למחשב נייד (נייח זה פשוט לא פרקטי לצערי, כי הבנתי ששם המפרטים טובים וזולים יותר). בעיקר חשוב שיצליח לסחוב תוכנות תלת מימד וגם להריץ כמה מהן במקביל בלי לקרוס. כמו כן רצוי אחד כזה שיחזיק ל-3-4 שנים אם אפשר. תודה לעוזרים! חג שמח 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה, כל עוד זה שווה את המחיר ויש תמורה עליו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500, אבל עדיף לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K גמיש - (פלוס מינוס אלף לכל כיוון.) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: 1 . עבודות בתלת מימד דגש על תוכנות פוליגוניות: Blender, Zibrush, Meshmixer, Materialise Mimics, Materialise 3Matic, Ntopology, Rhino+Grasshopper 2. תכנות: VS Code ,ARCore, Unity 3. עבודות גרפיות adobe: Photoshop,Illustrator, premier 4. מעט עבודות קאד Solidworks / Fusion360 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by Shbd,

יש לי קרוב שיכול להביא לי מחשב נייד מחו"ל בתקופה הקרובה ואני מעוניין לרכוש משהו ביומיים הקרובים. התקציב הוא מקסימום 800 דולר. מחפש גודל 14 \ 15.6 (רצוי 14) בעיקר לעבודה ולימודים וכמה שיותר חיי סוללה. תודה.

18. Started by BEST_VOL,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב מאיביי עד 1500$ השימושים: משחקים, פה ושם פוטושופ מידי פעם לימודים- ז"א שיהיה מסך איכותי, בטרייה שתחזיק לאורך זמן, שקט, שלא יתחמם, אמין אחריות בינלאומית שיהיה מחשב חדש ולא משומש חשוב לי מאוד נושא העיצוב, שלא יראה כמו כרש גיהוץ חשבתי על- Dell XPS M1330 אהבתי את העיצוב אך בסה"כ הוא די מיושן, זה פחות או יותר הסיגנון שאני אוהב מודה לכל מי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 00:00:25 ^הקפצה^זה דחוף לי, אפשר עזרה בבקשה... אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by basad2007,

בס"ד http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597779 זה מחשב נייד שמצאתי בZAP. צריך אותו ל-ICQ,שמיעת שירים וגלישה באינטרנט,אולי גם כתיבת מסמכים-אבל לעיתים צריך שגם יפעלו ביחד... האם המחשב עוד יזוז??או שזה לא סתם טרטנה 4 אלף שקל לקנות נייד?? בין 3500-400 ניד שיספיק להנ"K. תודה רבה לכל המייעצים עוזרים וכו'.[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 19:36:54 בס"דאו מאת זה-מחשב רגיל אישי אבל אני לא יודע איך זה הולך SEMPRON?? נגיד בהשוואה לP4 לאיזה מהירות שעון הוא משתווה ב-ע-ר-ך בביצועים.?? זה ממש טרנטה או שמחזיק שנתיים לפעול וזה?? זה כאילו סלרון הבנתי רק של AMD?? ואיך זה שהיום ב-3 אלף אפשר לקנות דואל-קור??אני לפני שנה וחצי עד כמה שהטכנולוגיות משתנות מהיום למחר,PD 3 ג'יגה ב3 וחצי אלף על…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  20. אוקי, יש מחשב נייד של MSI מאייבורי...מחיר מציאה 5200 שקל, עם מפרט נהדר בשבילי...מותאם 1 ל-1 לצרכים שלי! הבעיה היא ששמעתי המון דברים מבהילים על אייבורי, שאם יש לך בעיה אז אתה יכול לחפש את החברים שלך ושעדיף לך לצעוק על הקיר כי בסופו של דבר לא תבזבז דלק על זה. האם זה נכון? האם השירות שלהם עד כדי כך גרוע? כי אני מתכוון שלמחשב הנייד שלי יהיה בית חם ואוהב כל פעם שהילדים הרעים ירביצו לו... האם כדאי להזהר מהם או שזה בסדר לקנות מהם?

21. Started by kolo Socolsky,

אני כבר שבוע מחפש מחשב נייד שהיה לי גם לגיימינג ועבודות ואני לא כזה מבין במחשבים ניידים המליצו לי על מחשב הזה https://www.amazon.com/gp/product/B06XFC44CL/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ALUCZHFDQ04UN&psc=1 השאלה איך הוא יעבוד עם משחקים כמו pugb ,fortnite

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. Started by tomeryh,

אני נוסע לדרום אמריקה ואני חוזר עוד 4 חודשים ללימודים. כשאני חוזר אני עובר דרך ניו יורק ל12 שעות ואני רוצה לקנות נייד. יש חנות מומלצת ליד נמל תעופה גון קנדי? אני רוצה לקנות מחשב עם אחריות בארץ איזה חברות נותנות אחריות בארץ? בעיקרון אני צריך מחשב סטנדרטי שיהיה אמין קל סוללה חזקה ונוח לעבודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by motib25,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ויש לי כמה שאלות שלא כלכך ברורו במדריך "יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב" . 1) עם אני רוצה לקנות דגם שלא הגיע לארץ עם זה אפשרי ועם יכולים לעשות לי בעיות ? 2) עם אתם יכולים להמליץ לי אתרים שמוכרים מחשבים ניידים חזקים ובזול ?

24. Started by shablull,

יש לי את האפשרות לקבל מחשב נייד מארה"ב , הסכום שאני משקיע זה עד 1000$ , יש למישהו המלצה על דגם/חברה , שימוש המחשב הוא בעיקר יהיה לשימוש של תוכנות גרפיקה (אוטוקאד,פוטושופ),אופיס וכדומה ,

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by ymadar,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב, תקציב של 1000 דולר, ניתן לחרוג. השימוש במחשב, מלבד סרטי HD וגלישה באינטרנט, עריכה גרפית (Photoshop, Illustrator) בנוסף אשמח אם הוא יעמוד בעריכה של סרטים. גודל המסך - 14"-15" - חשובה לי רזולוציה גבוהה עבור תוכנות העריכה משקל 2.5 ק"ג בערך, לא קריטי זמן סוללה של 4-5 שעות בשימוש של גלישה באינטרנט HDMI, USB3 בלוטות' - כן 500 GB צורב ללא BlueRay נדרשת אחריות בינלאומית אין צורך במערכת הפעלה תודה מראש, יפתח.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.